Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχα πάει στο Παρίσι για να επισκεφθώ τον τάφο του Τζιμ Μόρισον και του Μποντλαίρ. Το ξέρω! Άλλοι πάνε στην ευρωπαϊκή disneyland ή στον πύργο του Άιφελ ή στο μουσείο του Λούβρου. Εγώ πήγαινα στα νεκροταφεία και τις κατακόμβες. Όμως η μουσική του Τζιμ με καλούσε, καθώς και η σκοτεινή ποίηση του Μποντλαίρ. Και προσωπικά δε μπορούσα να αρνηθώ ένα τέτοιο κάλεσμα.

Αφού προσκύνησα, βρέθηκα σε ένα "καφέ" με αρχαία ιστορία. Το Les Deux Magots είναι μια καφετέρια στην πλατεία του Αγίου Γερμανού, απέναντι από την ομώνυμη εκκλησιά Saint Germain des-pres, η οποία τυγχάνει να είναι και η πιο παλιά εκκλησία του Παρισιού. Στους Δύο Γερανούς είχαν καθίσει κατά καιρούς διάφοροι άνθρωποι από όλους τους χώρους της τέχνης. Ο Σαρτρ, ο Πικάσο, ο Χέμινγουεϊ, ο Γουάιλντ, η Μποβουάρ...

Οι πελάτες του μαγαζιού πήγαιναν για την ιστορία του. Εγώ βρέθηκα εκεί για να οσφρανθώ τον αέρα και να φανταστώ ότι ήμουν ανάμεσα τους. Με τα μάτια της φαντασίας τους είδα όλους μαζεμένους. Με τα αυτιά μου τους άκουσα να συζητάνε για φιλοσοφία.

Είχα απορροφηθεί τόσο πολύ στις σκέψεις μου που δεν διαπίστωσα ότι η ώρα είχε περάσει. Ένα γκαρσόνι μου είπε στα γαλλικά ευγενικά αλλά άγαρμπα ότι έπρεπε να πληρώσω και αν ήθελα να καθίσω περισσότερη ώρα, θα έπρεπε να παραγγείλω κάτι άλλο. Τον πλήρωσα και έφυγα.

Σεργιάνισα στο Παρίσι, στις περιοχές που γνώριζα. Αν και μόνος μου, ξένος στην πόλη του φωτός, δεν ένοιωθα κανένα φόβο. Ζούσα για τέτοιες στιγμές. Τα βήματά μου με οδήγησαν σε απροσδόκητα μέρη. Κατά τη διάρκεια της ημέρας είχα ζήσει μια φανταστική ζωή. Είχα μιλήσει με τον Τζιμ και τον Σαρλ. Είχα καθίσει με τη Σιμόν, τον Ερνέστο και τον Όσκαρ. Και τέλος μιλούσα με τον Αμεντέο στο δρόμο. Τον ρωτούσα ποια ήταν η γυναίκα στα γυμνά που είχε ζωγραφίσει. Γιατί κατά βάθος ήξερα ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο, αλλά με διαφορετικά κουρέματα και χτενίσματα. Όμως εκείνος χαμογελούσε πονηρά και δε μου αποκάλυπτε την αλήθεια.

Βρέθηκα σε ένα δρόμο με κόκκινα φώτα, sex shop, και σινεμά για ενήλικες. Χωρίς καν να το σκεφτώ πολύ, μπήκα σε ένα σινεμά. Το μέρος ήταν πιο καθαρό από ότι περίμενα. Πλήρωσα το αντίτιμο και κάθισα σε έναν εξώστη. Στον κάτω κεντρικό χώρο της αίθουσας υπήρχαν καμιά εικοσαριά άτομα, όλοι άντρες. Άκουσα κίνηση πίσω μου και είδα έναν δροσερό να με πλησιάζει. Του έκανα νόημα "όχι" με το κεφάλι. Jamais… είπα δυνατά. Τα μάτια μου άστραψαν με μια πύρινη φλόγα να σιγοκαίει μέσα τους. Το παλικαράκι απομακρύνθηκε με γρήγορο βήμα.

Το βλέμμα μου στράφηκε προς τη μεγάλη οθόνη. Η "ταινία" ήταν γαλλική. Δε με ενθουσίασε! Αλλά ήξερα ότι κάτι σκοτεινό μέσα μου με είχε οδηγήσει σε αυτό το σημείο της πόλης και έπρεπε να το ικανοποιήσω.

- Υπομονή… είπα δυνατά στα ελληνικά.

Μισή ώρα αργότερα άκουσα το θόρυβο από γόβες. Μια γυναίκα με καρέ μαύρο μαλλί, ίσα με δέκα πόντους μήκος, περπατούσε πίσω μου. Στράφηκα προς το μέρος της να την κοιτάξω καλύτερα. Πρέπει να ήταν γύρω στα σαράντα. Φορούσε μίνι φούστα, δικτυωτό καλσόν, δεκάποντες μαύρες γόβες κι ένα κόκκινο μπουστάκι που εξέθετε την λεπτή μέση και την κοιλιά της και που ίσα-ίσα κάλυπτε το στήθος της. Στο πρόσωπό της υπήρχε έντονο μακιγιάζ.

Τα μάτια μας συναντήθηκαν. Αφού με κοίταξε για αρκετά δευτερόλεπτα, μου έκανε νόημα να την ακολουθήσω. Σηκώθηκα με αργές κινήσεις και προχώρησα πίσω της. Βγήκαμε από την αίθουσα προβολής και με οδήγησε σε ένα πλαϊνό διάδρομο. Εκεί υπήρχαν ατομικοί θάλαμοι. Μου έδειξε έναν και αυτή μπήκε στο διπλανό.

Όταν μπήκα στο θάλαμο ένα λευκό φως άναψε από μόνο του, καθώς και μια οθόνη. Δεν υπήρχαν καρέκλες, αλλά αντίθετα εντόπισα μια τρύπα διαμέτρου περίπου είκοσι εκατοστών και στο ύψος των λαγόνων. Η οθόνη ήταν ακριβώς από πάνω από την τρύπα αυτή και εκείνη τη στιγμή έδειχνε τη γυναίκα να αφαιρεί το μπουστάκι που φορούσε και να χαϊδεύει τα μέτρια αλλά στητά βυζιά της.

Έσκυψα στην τρύπα να κοιτάξω και πράγματι είδα τα δάχτυλα της να μου κάνουν νόημα. Ξεκούμπωσα το παντελόνι μου και πέταξα έξω το μισοσηκωμένο παλαμάρι μου. Κατόπιν το έβαλα μέσα από την τρύπα και ένιωσα το χέρι της να μου μαλακίζει το εργαλείο. Στην οθόνη από πάνω τα μάτια μου καρφώθηκαν σε αυτήν. Την είδα να σκύβει και σχεδόν αμέσως τα χείλη της αγκάλιασαν τη βάλανο της πούτσας μου. Ο δείκτης και ο αντίχειρας της κόλλησαν στον τοίχο και κρατούσαν στητό το πέος μου και η γλώσσα της στριφογύριζε και σάλιωνε το στέλεχος. Σε λίγο το στόμα της κατάπινε με αργές κινήσεις το παλλόμενο στέλεχος και επέστρεφε μέχρι τη βάλανο. Η γλώσσα της δε σταμάτησε ούτε λεπτό να χορεύει. Η ίδια είχε γονατίσει σε ένα μαξιλάρι και το ελεύθερο χέρι της δούλευε το μουνάκι της. Τα μάτια της, που και που κοιτούσαν ίσια πάνω προς την κάμερα.

Καθώς συνέχιζε το θεσπέσιο έργο της, ο ρυθμός που μου ρουφούσε την ψωλή επιταχύνθηκε. Πλέον η πούτσα μου ήταν στητή σαν ατσάλι κι εγώ απολάμβανα τις περιποιήσεις της.

- Veux tu me baiser;… με ρώτησε καθώς τράβηξε το στόμα της από το εργαλείο μου.

- Avec plaisir… απάντησα.

Ένα λεπτό αργότερα μου είχε φορέσει προφυλακτικό, είχε γυρίσει πλάτη και με τη βοήθεια του χεριού της, οδήγησε την πούτσα μου μέσα στο μουνάκι της. Εγώ κόλλησα το σώμα μου εντελώς στον τοίχο που μας χώριζε κι εκείνη άρχισε να κινείται ρυθμικά. Η καύλα που ένοιωθα ήταν απίστευτη, αλλά είχα αποφασίσει να βάλω τα δυνατά μου και να κρατηθώ. Θα την έχυνα στο στόμα!

Για περίπου πέντε με έξι λεπτά η τύπισσα κουνιόταν ρυθμικά πάνω στο εργαλείο μου. Ξαφνικά άκουσα πιο δυνατές κραυγές και ένοιωσα το εσωτερικό του μουνιού της να πάλλεται. Εκείνη άρχισε να χύνει και πλέον καθώς το μουνάκι της ρουφούσε την πούτσα μου, ένοιωθα κι εγώ να κορυφώνω. Σχεδόν αμέσως τραβήχτηκε και είδα μέσα από την οθόνη να γονατίζει και να βάζει αρκετά δάχτυλα μέσα στο μουνάκι της. Κατόπιν στράφηκε προς το μέρος μου, τράβηξε το προφυλακτικό με το ελεύθερο χέρι της και το στόμα της βεντούζωσε την πούτσα μου. Το κεφάλι της άρχισε να πηγαινοέρχεται με ταχύτητα καθώς μου ρουφούσε την ψωλή. Χτύπησα δυνατά τον τοίχο και άρχισα να χύνω το σπέρμα μου στα βάθη του λαιμού της. Εκείνη κατάπινε αχόρταγα τις ρουκέτες που εκτόξευα και κινούσε το χέρι στο μουνάκι της με αμείωτο ρυθμό. Αφού με στράγγιξε, κοίταξε προς την κάμερα πάνω και μου έκλεισε το μάτι. Μετά μου έδωσε ένα μικρό φιλάκι στη βάλανο και έγειρε προς τα πίσω.

Εγώ τραβήχτηκα και αμέσως έβαλα το εργαλείο μου μέσα στο εσώρουχο και κουμπώθηκα. Ασυναίσθητα έψαξα για τα τσιγάρα μου, αλλά ήξερα πως δεν επιτρεπόταν να καπνίζεις στους θαλάμους.

Δύο λεπτά αργότερα ήμουν έξω από το σινεμά και κάπνιζα μακάρια. Ο Μοντιλιάνι βρέθηκε δίπλα μου, να καπνίζει κι αυτός την ίδια μάρκα τσιγάρων.

- Έτσι μοιάζει, μου είπε στα ελληνικά.

Χαμογέλασα στο κενό.




Copyright protected OW ref: 183321



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.