Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όπως έχετε καταλάβει έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με την γυναίκα μου. Έχει εθιστεί στις παρτούζες μετά από δοκιμές που κάναμε. Θέλει πάντα να είμαι μπροστά και να βλέπω. Απ’ την άλλη, εμένα το αγαπημένο μου. Τελευταία βάλαμε ένα στοίχημα. Μου έλεγε ότι δεν κολλάει να κανονίσει εκείνη να ψωνίσει παραπάνω από έναν άγνωστο σε εξωτερικό μέρος, μπροστά μου και να τον καλέσει σε χώρο μας για παρτούζα, ενώ εγώ ήξερα ότι πάντα έβαζε εμένα να το κανονίζω. Αν κέρδιζε το στοίχημα θα έπρεπε να βλέπω όλη την πράξη χωρίς να συμμετέχω ή να τον παίξω και αν κέρδιζα το στοίχημα, θα έδινε κώλο σε εμένα η όποιον υποδείξω. Από τον κώλο είναι παρθένα, είναι ο μοναδικός της όρος στο σεξ.

Το 2019 σε ένα ταξίδι μας στην Γερμανία αποφάσισα να την τσιγκλίσω να το κάνει. Όπως το περίμενα κόλλαγε και μου ζήτησε 24 ώρες για την υλοποίηση. Σε μια μπυραρία και σχετικά νωρίς (απόγευμα προς βράδυ) έχουμε κάτσει για φαΐ και μπύρα. Σαν γνήσιοι Έλληνες καθόμασταν 4 ώρες σε μαγαζί για φαγοπότι, και ενώ έχουν αδειάσει και γεμίσει διάφορα τραπέζια, έρχονται στο διπλανό τραπέζι 3 τύποι 20 έως 25 ετών. Όλοι μακριά μαλλιά σαν να ήταν συγκρότημα. Μετά από λίγο πάει δίπλα με τον κατάλογο και πιάνει την κουβέντα. Αφού μίλαγε κάνα 10λεπτο κάθισε λίγο μαζί τους δίνοντας τον κατάλογο και ξαναήρθε. Οι τύποι ήταν αδιάφοροι αλλά εκείνη ξαναπήγε στο τραπέζι τους. Αυτή τη φορά κάθισε κατευθείαν και αυτή τη φορά έκατσε αρκετά. Κατάλαβα ότι είχε αρχίσει το ψηστήρι. Μετά από λίγο ήρθε και κάθισε μαζί μου λέγοντας ότι χούφτωνε τον ένα και ότι θα καταφέρει παρτούζα. Τρελάθηκα, και έμεινα μαλάκας ότι τόλμαγε και με 3 άτομα. Καύλωσα κατευθείαν!

Μετά από λίγο σηκώνεται να πάει τουαλέτα, βλέπω ότι το τραπέζι με τα 3 άτομα είναι 2 πλέον και κατάλαβα. Ζήταγε αποδείξεις ο πιτσιρικάς. Μετά από κάνα δεκάλεπτο ήρθε όλο χαμόγελο και μου είπε ότι το κανόνισε. Φυσικά ζήτησα λεπτομέρειες και μου είπε ότι της έκανε νόημα και στο πήγε στο μπάνιο και του πήρε μια θεσπέσια πίπα. Μάλιστα μου είπε ότι ο πιτσιρικάς τον είχε αρκετά μεγάλο αλλά στο πεντάλεπτο τελείωσε. Γενικά απολαμβάνει κάθε εκατοστό και λεπτό και θέλει το χρόνο της.

Όλο χαρά πήγαμε στο ξενοδοχείο και περιμέναμε. Το ραντεβού ήταν για βράδυ. Η πόρτα χτύπησε και εμφανίστηκαν και οι τρεις με άλλα ρούχα. Είχαν πάει και αυτοί για φρεσκάρισμα. Εγώ καθόμουν με μια μπύρα στην καρέκλα. Από ότι φαίνεται κόλλαγαν με την εκκίνηση και εκείνη άρχισε να φιλά τον ψηλό που του έκανε πίπα. Αυτός άρχισε να την χουφτώνει και να της βγάζει τα ρούχα. Εκείνη έπιασε έναν άλλο από το χέρι και τον έφερε κοντά. Γονάτισε κάτω και τους κατέβασε τα παντελόνια, πετάχτηκαν έξω καυλωμένες οι ψωλές, η μία καμιά εικοσαριά και του δεύτερου αρκετά μικρότερη (σαν τη δική μου). Άρχισε να τους τσιμπουκώνει και τους δύο, να σου και ο τρίτος έρχεται με μια ψωλή μεγάλη και αυτός. 3 τσιμπούκια δεν είχα δει να κάνει και κόντευα να χύσω. Να θέλω να τον παίξω και να μην μπορώ. Έπρεπε να κρατήσω το στοίχημα. Ο τύπος με την μικρή ψωλή πήγε πίσω της και την έσπρωξε στα 4, έβαλε καπότα και άρχισε να τη γαμάει. Ο ένας από τους δύο ξαφνικά αρχίζει να την κάνει μπάνιο στα χύσια, δεν άντεξε την καύλα. Ο τρίτος σταθερός στην πίπα.

Αυτός που έχυσε τη σήκωσε και την έβαλε στο κρεβάτι ανοίγοντας τα πόδια της για να της κάνει γλειφομούνι. Καλά τα πήγαιναν, οι άλλοι δύο να γεμίζουν το στόμα μια ο ένας και μια ό άλλος. Σε λίγο ο πουτσαράς ξεκινάει και τη χύνει μέσα στο στόμα. Εκείνη τα φτύνει και συνεχίζει να τσιμπουκώνει τον τρίτο. Τώρα έχει δύο ψωλαράδες να της γλείφουν μουνί και βυζιά και έναν τρίτο που έχει καταπιεί όλη την ψωλή του. Αυτός για κάποιο λόγο άντεχε πολύ σε χρόνο. Εγώ δεν άντεχα άλλο, ήμουν με πίεση 20 βλέποντας 3 ψωλές στο κρεβάτι με την γυναίκα μου η οποία ήταν καυλωμένη μέχρι το τέρμα. Μου έριχνε ματιές για να βεβαιωθεί ότι κρατάω το στοίχημα.

Φυσικά επειδή ήταν πιτσιρικάδες δεν άργησαν να επανέλθουν με τις πούτσες έτοιμες και όρθιες. Ο ένας την έβαλε να κάτσει στο καυλί του, η αγαπημένη της στάση, παίρνοντας όλο το καυλί μέχρι τα αρχίδια του. Χοροπηδούσε ξέφρενα ενώ έπαιζε 2 πούτσες στις πλευρές της. Ο πιτσιρικάς εδώ άρχισε να χύνει και μάλιστα έβγαλε το περισσότερο από τους άλλους 2. Την έχυσε παντού! Αυτή πήρε τον πούτσο του άλλου στο στόμα και τον κοίταζε κατάματα, τρελάθηκε ο τύπος. Μετά την έβαλαν στο πάτωμα στα 4 και την γαμούσαν πισωκολλητό, με τον ένα μπροστά να του παίρνει πίπα και έναν στην αναμονή. Αυτό έγινε για ένα μισάωρο έχοντας γίνει όλη μούσκεμα. Το δωμάτιο μύριζε καύλα και εγώ μόνο να κοιτάω. Την έχυσαν διαδοχικά και οι τρεις και αφού οι φανερά τα είχαν παίξει από κούραση κάθισαν δίπλα της. Ο ένας από τους 3 είχε τη δύναμη να την γαμήσει για τρίτη φορά σε όλες τις στάσεις που είχε φανταστεί. Είχε τουλάχιστον 20 εκατοστά πούτσα και η γυναίκα μου είχε τελειώσει τουλάχιστον άλλες 2 φορές μαζί του. Στο τέλος άρχισε να του πέφτει και του έκανε ένα lux τσιμπούκι. Αφού την έχυσε στο πρόσωπο ήρθαν και οι δύο φίλοι του να πάρουν το ίδιο τσιμπούκι με τις πούτσες όρθιες για 3η φορά. Αφού πήρε και τα στους δύο ένα αισθησιακό τσιμπούκι την έχυσαν σε όλο το σώμα.

Εκείνο το βράδυ, όπως και σε κάθε παρτούζα, θα είχε σταθεί αντάξια σε κάθε πορνοστάρ. Είχε πάρει 3 ψωλές από 3 φορές και ήταν ακούραστη. Οι τύποι την κοπάνησαν και μας άφησαν στο δωμάτιο με εμένα να κοιτάω με καύλα τη γυναίκα μου και να θέλω να την γαμήσω από ότι τρύπα είχε. Φυσικά με έγδυσε και μου πήρε ένα τσιμπούκι αφήνοντας όλο το ψωλόχυμα στο λαιμό της. Στα παιδιά είπε ότι έχω στυτική δυσλειτουργία και ότι έχει να πάει με άντρα 3 μήνες γι’ αυτό ήθελε και τους τρεις μαζί. Ήταν μια καύλα, πάω στοίχημα ότι ήρθαν διακοπές στην Ελλάδα και οι τρεις!




Copyright protected OW ref: 183307



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.