Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γυναίκα του κολλητού μου

Η Μ αφού τελείωσε με τη σκηνή ζήλιας-ανάκρισης-γκρίνιας με άφησε να πάω να τακτοποιήσω τα πράγματα μου και βγήκε έξω στον κήπο. Καθώς η Μ περπατούσε εγώ την παρατηρούσα και θαύμαζα την καταπληκτική και τέλεια κωλάρα της και έτσι όπως περπατούσε και κουνιόντουσαν τα θεϊκά κωλομέρια της ήμουν έτοιμος να ορμήσω. Φορούσε ένα σχεδόν ανύπαρκτο στρινγκάκι και ένα σχεδόν διάφανο μπλουζάκι που έκρυβε μόνο τα βυζιά της. Πήγα γρήγορα στο δωμάτιο μου μπας και ηρεμήσω και άρχισα να τακτοποιώ τα πράγματα μου. Το κεφάλι μου είχε καεί γινόταν πόλεμος μέσα. Μόλις τελείωσα με τα πράγματα μου, φόρεσα το μαγιό μου και βγήκα έξω στον κήπο για να πάω προς την θάλασσα. Ξανά εγκεφαλικό… η Μ ξαπλωμένη μπρούμυτα γυμνή στην ξαπλώστρα να διαβάζει κάτι χαρτιά και όλη η θεϊκιά κορμάρα να γυαλίζει από το αντιηλιακό. Μόλις με είδε με ρωτάει:

Μ: Θα αργήσεις μέσα;

Εγώ: Όχι πολύ. Με θέλεις κάτι;

Μ: Όχι απλά ρωτάω μήπως έρθω και εγώ μαζί σου.

Εγώ: Πάω να κολυμπήσω λίγο και έλα σε κάνα 15λεπτο μέσα.

Μ: Καλά πήγαινε και άμα είναι θα έρθω κι εγώ.

Μπαίνω μέσα στην θάλασσα και αρχίζω να κολυμπώ λες και με κυνηγούσαν καρχαρίες. Δεν κατάλαβα πόση ώρα πήγαινα σε αυτό το ρυθμό μέχρι που σταμάτησα και κοίταξα που είχα φτάσει και άρχισα να κολυμπώ προς τα έξω. Όταν έφτασα τρία μέτρα πριν την ακτή βλέπω τη Μ να έρχεται προς εμένα και καθώς την έβλεπα να έρχεται λέω τώρα αρχίζει το μαρτύριο. Έρχεται δίπλα μου στην αρχή και μετά πάει από πίσω μου και με παίρνει αγκαλιά λες και την έχω πάρει καλικούτσα. Ακούμπησε όπως ήταν γυμνή πάνω στην πλάτη μου και τα βυζιά της είχαν κολλήσει επάνω μου και είχε περάσει τα πόδια της γύρω από την μέση μου και ένιωθα τα καυτά μουνόχειλα της να με ακουμπούν.

Εγώ: Που πας έτσι γαμώ το κέρατο σου; Να μας τρελάνεις θέλεις;

Μ.: Γιατί πρώτη φορά με βλέπεις έτσι;

Εγώ: Δε σε βλέπω πρώτη φορά αλλά αγοράκι είμαι και εγώ πόσο να κρατηθώ;

Μ: Δεν πειράζει… τόσα και τόσα είδες χθες αυτό σε πείραξε.

Εγώ: Άλλο αυτά που είδα χθες, άλλο αυτό σήμερα. Νιώθω σαν να παίζεις μαζί μου και να προσπαθείς να με κάνεις να βουτήξω και να σε λιώσω στην πούτσα.

Μ: Άκου χθες έκανα ότι έκανα γιατί βαρέθηκα τόσα χρόνια που ήμουν πίστη στον κολλητό σου. Όσο για εσένα μου αρέσει να σε βασανίζω και να σε κάνω να κοκκινίζεις όπως τώρα…

και γυρνάει, έρχεται από μπροστά μου και αρχίζει να μου τρίβεται και να πιέζει την καυτή μουνάρα της ακόμα και μέσα στο νερό πάνω στην μισοκαυλωμένη πούτσα μου. Δεν ήθελα και πολύ καύλωσα με την μία και μόλις το κατάλαβε μου λέει:


Μ.: Ωπ… τι έχουμε εδώ; Καυλώσαμε καυλώσαμε; Καύλωσες μαζί μου;

Εγώ: Τι να κάνω. Πόσο να αντέξω; Άντρας είμαι καυλομουνάρα είσαι και το ξέρεις δε θέλει και πολύ κόπο.

Μ: Αυτό μόνο ή αυτά που είδες χθες;…

και βάζει το χέρι της μέσα από το μαγιό και μου πιάνει την πούτσα μου. Τώρα ήταν η σειρά της να μείνει παγωτό.

Εγώ: Τι έγινε; Δεν έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο;

Μ: Τι θηρίο είναι αυτό; Που το έκρυβες τέτοιο θηρίο τόσο καιρό; Θέλω να το δω καλύτερα.

Εγώ: Κόψε λίγο γιατί δεν θέλω να χαλάσουμε ότι έχουμε.
Μ: Αυτό να το σκεφτόσουν πριν καυλώσεις μαζί μου και πριν σου πιάσω την πούτσα. Εγώ τη θέλω αυτήν την πούτσα όλη δικιά μου. Την δικαιούμαι τόσα χρόνια…

Εγώ: Τι λες πας καλά;

Όση ώρα λέγαμε αυτές τις μαλακίες η Μ δεν είχε βγάλει το χέρι της μέσα από το μαγιό μου και συνέχιζε να τρίβει και να μου παίζει την πούτσα. Άρχισα να βγαίνω από τη θάλασσα με τη Μ καρφωμένη επάνω μου και μόλις έφτασα στις ξαπλώστρες κατεβαίνει από επάνω μου και κάθεται στα γόνατα πάνω στην ξαπλώστρα. Μου κατεβάζει το μαγιό και βουτάει την τέρμα καυλωμένη πούτσα μου και αρχίζει να τη βάζει στο στόμα της και να ρουφάει, να γλείφει σαν τρελή. Μόλις της έπιασα τα μαλλιά, σηκώνει το βλέμμα της και καθώς έπαιρνε την πούτσα στο καυτό στόμα της με κοιτούσε στα μάτια και μου κοβόταν η ανάσα. Δεν άντεξα πάνω από 5 λεπτά και άρχισα να χύνω μέσα στο στόμα της. Τα κατάπινε όλα χωρίς να της ξεφύγει τίποτα και χωρίς να ξεκαυλώσω καθόλου. Μόλις τα κατάπιε όλα βγάζει την καυλωμένη πούτσα από το στόμα της και μου λέει:

Μ: Δεν τελείωσα μαζί της.

Εγώ: Ούτε εγώ μαζί σου…

και τη βουτάω, την ξαπλώνω και πέφτω με τα μούτρα στην καυτή και υγρή μουνάρα της και αρχίζω να της γλείφω ποτέ τη μία, ποτέ την άλλη τρύπα της και η Μ να σπαρταράει και να μου πιέζει το κεφάλι στη μουνάρα και να βάζει τα νύχια στο κεφάλι μου. Την έγλειφα σχεδόν μισή ώρα και είχε χάσει τη μπάλα από την καύλα της μέχρι που με σταμάτησε και μου λέει:

Μ: Σταμάτα δεν μπορώ άλλο θα με πεθάνεις…

Εγώ: Όχι πριν σε ξεκωλιάσω... στο χρωστάω αυτό!


Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 183297Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).