Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Βράδυ αγκαλιά με τον άντρα μου, η καύλα μου στο κόκκινο.

- Τι έχεις;… με ρωτάει.

- Καύλες… πολλές, είμαι μούσκεμα, του λέω.

- Τι θέλει το μωρό μου;

- Πούτσα… πούτσα!

- Τι έχεις στο μυαλό σου;

- Να οδηγείς και να με γαμάνε

- Μ… καργιόλα μου εσύ. Περίμενε να το κανονίσω.

Μετά από λίγο…

- Πάμε.

- Που;

- Πάμε θα δεις… απλά σε θέλω γυμνούλα από μέσα.

Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο. Μετά από μερικά χιλιόμετρα προς την Κόρινθο σταματάει σε ένα πάρκινγκ της εθνικής. Διακρίνω στο σκοτάδι έναν άντρα 50 περίπου. Πλησιάζει το αυτοκίνητο και μπαίνει πίσω.

- Καλησπέρα.

- Καλησπέρα. Μωρό μου ο Στέλιος, συνάδελφος, του εξήγησα και γουστάρει.

Μουρμούρισα καυλωμένη.

- Εσύ θέλεις;… με ρωτάει.

- Πολύ!

Βγαίνουν οι άντρες έξω και ρίχνουν τα πίσω καθίσματα. Με βάζουν πίσω και μπαίνει και ο Στέλιος. Ο άντρας μου στο τιμόνι και ξεκινάμε.

- Θα πάω μέχρι τη λίμνη στο Λουτράκι που έχει έρημο δρόμο και ησυχία…

μας λέει. Συμφωνούμε με ένα νεύμα κι εμείς. Περνώντας τα διόδια και μέχρι να φτάσουμε ισθμό, παίρνω πίπα του Στέλιου τρελαίνοντας τον. Μουγκρίζει συνέχεια από καύλα λέγοντας στον άντρα μου πόσο όμορφη πίπα κάνω. Αυτός επιβεβαιώνει λέγοντας του ότι είμαι πολύ καυλιάρα και θα με ευχαριστηθεί. Φτάνοντας ισθμό και χωρίς να έχουμε άλλα διόδια έχω μείνει γυμνή τελείως, ο Στέλιος έχει καρφώσει το καυλί του μέσα στη μουνάρα μου και με γαμάει βρίζοντας με πρόστυχα. Αυτό με καύλωσε γιατί άκουγε ο άντρας μου και συμφωνούσε μαζί του ενθαρρύνοντας τον. Μου είχε σκίσει το μουνί με την ψωλάρα του. Με γύρισε στα 4 και μου τον έδωσε στον κώλο. Ούρλιαξα γιατί την είχε χοντρή πολύ.

Αφού μπήκε όλη λέει στον άντρα μου να πηγαίνει από λακούβες για να καρφώνομαι στο καυλί του. Υπέφερα μέχρι τη λίμνη, ο κώλος μου πονούσε και είχε ματώσει. Του ζήτησε να σταματήσει σε κάτι δέντρα από κάτω και να γυρίσει να βλέπει πως θα με ξεσκίζει μπροστά του. Ο άντρας μου γύρισε κι αυτός με ξέσκιζε, ποτέ κώλο, πότε μουνί, βρίζοντας κι εμένα και τον άντρα μου τόσο πρόστυχα που φοβήθηκα μήπως θυμώσει και τον πλακώσει.

Αντί για αυτό συμμετείχε και με έβριζαν μαζί. Πουτανα, καργιόλα, ξεκωλιασμένη, παρτουζιάρα, πόρνη, γαμιόλα και πολλά άλλα. Επί 3 ώρες με γαμούσε με έβριζε και με χαστούκιζε μπροστά στον καυλωμένο άντρα μου. Έχυσε μέσα μου αν θυμάμαι τουλάχιστον 5 φορές, στο μουνί και στον κώλο μου.

Στο γυρισμό ήθελε να του παίρνω πίπα συνέχεια, ακόμα και όταν περνάγαμε από διόδια. Με έχυσε στο στόμα και τα κατάπια. Με έντυσαν λίγο έξω από την Αθήνα. Του άρεσα τόσο πολύ που ζήτησε από τον άντρα μου να με παίρνουν μαζί παρτούζα. Συμφωνήσαμε. Τον φίλησα με γλώσσα για να πάρει τη γεύση από τα χύσια του. Μας καληνύχτισε και έφυγε.

- Μωρό μου σου άρεσε;… με ρωτάει.

- Πολύ άντρα μου, πολύ! Μ’ αρέσει όταν μου κανονίζεις τέτοιες εκπλήξεις. Σ' αγαπώ!

ΥΓ
Αν σας αρέσουνε τα παιχνίδια μας να μας διαβάζετε.
Σας φιλώ όλους με γλώσσα.
Copyright protected OW ref: 183294Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.