Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

2η Καραντίνα και όλα μέσω social. Επικοινωνία λιγοστή με όλους αφού και αυτό κούρασε. Πολλά μηνύματα αδιάβαστα ή ανοίγονται μετά από πολλές-πολλές μέρες. Έτσι έγινε και με το μήνυμα της Ελένης. Μιας ζουμερής κυρίας 48 χρόνων (από το φατσοβιβλίο της) με κορμί όμως τρέλα που σίγουρα δε περνά απαρατήρητη. Ύψος 1.75+ χωρίς τακούνια, στητή κωλάρα (κωλάρα όμως), στήθος 3άρι με απορία αν όταν ελευθερωνόταν... θα διατηρούσε κάποιο σφρίγος και επιδερμίδα λεία στα χρώματα των γνήσιων ξανθών μαλλιών της. Παντρεμένη με μια φυσιολογική ζωή αλλά διάθεση να γνωρίζει κόσμο τουλάχιστον, με πολύ όμορφη κοινωνική στάση. Δεν ήξερα αν έκανε αταξίες στον έγγαμο βίο της αλλά πάντα είχα απορία πως μπορεί μια τόσο κοκέτα να στολίζεται χωρίς να ενδιαφέρεται για κάτι πιο έντονο, κάποια άλλη επιβεβαίωση της θηλυκότητας της.

Το μήνυμα ήταν για τα γενέθλιά μου. Το άνοιξα τρεις εβδομάδες μετά. Αυτό, το που χάθηκες όμως εσύ βρε αγόρι, κίνησε κάποιο ενδιαφέρον για το γιατί το έγραψε. Είναι πολύ προσεκτική σε όλα της. Γνωριστήκαμε μέσα από τη δουλειά μου. Υποστήριξη ΗΥ και Δικτύων και την είχα βοηθήσει πριν την πανδημία με θέματα υπολογιστών που δε μπορούσε να καταφέρει για την επιχείρησή της. Είχε διάθεση να μάθει ώστε να μπορεί και η ίδια να κάνει πράγματα ή τέλος πάντων να μπορεί να μου τα μεταφέρει σωστά για να παρεμβαίνω. Η καραντίνα με τα κλειστά μαγαζιά προφανώς δε γέννησε ανάγκες και έτσι είχαμε ένα χρόνο να μιλήσουμε. Από τότε που καθόταν δίπλα μου να της εξηγώ κάποια πράγματα ήταν πολύ θελκτική και θερμή. Ακόμα θυμάμαι το λευκό της πουκάμισο να ανοίγει σε ένα υπέροχο μπούστο που φιλοξενούσε από μέσα. Τρία κουμπιά ήταν αρκετά. Ομολογουμένως τη γούσταρα και όταν περπατούσε στο γραφείο της να πει κάτι στους υπαλλήλους η κωλάρα της ήταν ένα must για τη φαντασία μου. Είχαμε πιει και ένα καφεδάκι για να με πληρώσει, εκεί κάτω από το γραφείο και αντί να κάτσει απέναντί μου είχε κάτσει δίπλα μου με επαφή στα πόδια και στον κορμό μας. Μου είχε κάνει εντύπωση αλλά δεν ήθελα να μπλέξω δουλειά με κάτι ερωτικό και να εκτεθώ με κάποια κίνηση.

Στο μήνυμα λοιπόν απάντησα με ευχαριστίες και αμέσως ήρθε απάντηση και μήνυμα στην απάντηση και πάει λέγοντας. Το νόημα ήταν πως εργαζόταν πολύ περισσότερο και αυτή από το σπίτι της πλέον και αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα που μου έγραψε. Τηλεφωνηθήκαμε στη συνέχεια, αφού με μηνύματα ήταν πλέον δύσκολο να συνεννοηθούμε.

- Έλα ρε Άκη που με άφησες και έχω μπλέξει με τα μηχανήματα.

- Σώπα βρε Ελένη. Γιατί δεν με έπαιρνες αμέσως.

- Είσαι και ακριβός πανάθεμα σε…

είπε αστειευόμενη και η κουβέντα συνέχισε προσπαθώντας να βρεθεί λύση. Όπως το έφερε η κουβέντα μου το έριξε.

- Δεν μπορείς να έρθεις από εδώ βρε συ γιατί δε μπορώ ούτε να κάνω αυτές τις ρυθμίσεις ούτε να λύσω τα προβλήματα για να έχω δίκτυο σωστό στο πάνω γραφείο που δουλεύω.

- Εντάξει βρε Ελένη. Πότε θες.

- Κοίτα… και σήμερα το μεσημέρι ή απόγευμα αρκεί να προλάβουμε δε θα με χαλούσε καθόλου.

Κοιτάω το πρόγραμμα και της λέω πως αν μπορούσε γύρω στις 15:00-16:00 θα ήμουν Άλιμο από Περιστέρι που έχω έδρα. Το κλείσαμε και άρχισα να σκέφτομαι και τα δικά μου περίεργα.

Μια φωνή μέσα μου έλεγε διάφορα αλλά από την άλλη σκεφτόμουν πως εκεί θα είναι ή θα έρθει και ο σύζυγος ή και τα παιδιά της κλπ, αλλά είπα να κάνω και ένα ντουζάκι πριν, πιο πολύ για να αισθάνομαι κάποια φαντασίωση παρά ως πραγματική πιθανότητα. Έφυγα κατά τις 14:00, πετάχτηκα σπίτι να ετοιμαστώ και με την άδεια μετακίνησης στο στόμα έφυγα. Έφτασα, βρήκα το όμορφο τριώροφο σπίτι της και χτύπησα το κουδούνι.

Με υποδέχθηκε η Ελένη με πολύ ζεστασιά και με ρώτησε αν επέτρεπα ένα ευγενικό φιλί στο μάγουλο λόγω πανδημίας. Εγώ μου λέει δεν έχω συναντήσει κόσμο δύο μήνες τώρα. Μέσα είμαι και λίγο γραφείο χωρίς κόσμο. Εσύ δεν ξέρω αν έχεις κορωνοϊό, είπε γελώντας. Μου έφτιαξε ένα καφέ και πήγαμε στη σοφίτα που είχε κάνει γραφείο.

- Μήπως κρυώνεις Άκη εδώ. Δεν ανοίγουμε και πολύ τη θέρμανση γιατί είμαστε δύο άνθρωποι. Εδώ βάζω κυρίως ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ…

και πήγε να το ανάψει. Όπως σηκώθηκε διάολε είδα το στρινγκ βρακάκι της να γράφει μέσα και έξω από το παντελόνι της. Σώπα ρε λέω μέσα μου. Μην είσαι μαλάκας. Δεν είναι όπως νομίζεις.

- Δεν πειράζει Ελένη. Άστο, δεν κρυώνω.

- Καλά ρε συ κρυώνω εγώ εξάλλου.

Σκύβω να βρω συνδέσεις. Είχε και ένα switch με διακλαδώσεις με το κάτω σπίτι που ερχόταν η γραμμή. Ένα χάλι γενικά. Πάω πάνω κάτω τα φτιάχνω και όλα καλά. Η ώρα είχε πάει γύρω στις 17:30.

- Άκη δεν έχω λόγια. Είσαι σπαθί και είμαι υπόχρεη. Δεν ήταν και ο Νίκος εδώ ούτε τα παιδιά που ίσως είχα κάνει κάτι νωρίτερα χωρίς να σε ενοχλήσω.

- Έλα που είναι όλοι; Ρώτησα γελώντας.

- Ο Νίκος, Αμερική.

- Αμερική; Τι κάνει εκεί;

- Ξέμεινε πίσω με την εταιρεία από το καλοκαίρι.

- Από το καλοκαίρι; Έλα ρε συ.

Τέλος πάντων μου εξήγησε το πως και το γιατί. Για τα παιδιά που σπουδάζουν στο εξωτερικό και θέλοντας και μη ένοιωσα πιο χαλαρά, κάτι που κατάλαβε και πήγε ένα βήμα μπροστά.

- Σε βλέπω πιο άνετο τώρα που έμαθες πως είμαστε και μόνοι μας.

- Γέλασα. Να σου πω την αλήθεια με όσα γίνονται τώρα που όλοι καταγγέλλουν παρενοχλήσεις και όλα όσα ακούμε θα ήταν προτιμότερο να είναι και κάποιος άλλος εδώ.

- Δηλαδή φοβάσαι εσύ ή εγώ Άκη; Κάτσε γιατί αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον. Για πες…

- Έλα ρε συ πλάκα κάνω δε το κατάλαβες. Είναι δυνατόν;

- Γιατί ρε σε Άκη; Δηλαδή κανείς μας δεν μπορεί να τη πέσει στον άλλο όταν είμαστε μόνοι μας; Δίκιο έχεις. Είπε γελαστά και με ύφος παιχνιδιάρικο.

- Η αλήθεια είναι πως πολλοί θα ήθελαν να στην πέσουν και ανάμεσά τους και εγώ αλλά…

- Αλλά δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι που λες γιατί πολύ απλά είναι αόρατοι. Εσύ θα μου την έπεφτες;

- Έλα ρε συ που δεν στη πέφτει κανένας.

- Άστους αυτούς! Για πες μου για εσένα. Έχει ενδιαφέρον…

- Πλάκα κάνεις. Εννοείται πως είσαι γυναικάρα.

- Για πες, για πες!

- Να πω να πω αλλά έχω και τα όρια μου και μάλλον με παίζεις μπαλίτσα που μετά θα πάω για άλλο ένα ντουζάκι αλλά αυτή τη φορά κρύο…

Ξεκαρδίστηκε στα γέλια αλλά δεν μου τη χάρισε η πουτάνα η γυναίκα…

- Δηλαδή έχεις κάνει και ντουζάκι πριν έρθεις;

- Με κάνεις και κοκκινίζω σαν μικρό παιδί Ελένη και βλέπω πως είσαι πολύ δυναμική πέρα από τη δουλειά και στο παιχνίδι.

- Δεν σου αρέσει το παιχνίδι; Άσ’ το αυτό τώρα πες μου για το ντουζάκι σου. Συνέχισε γελώντας.

- ΟΚ κυρία Ελένη μας έκανα ένα ντουζάκι γιατί ήθελα να αισθάνομαι άνετα. Κακό είναι; Πες μου και για σένα όμως τώρα γιατί με χτυπάς τόση ώρα εδώ σαν ποντικάκι στη σοφίτα σου;

- Εγώ Άκη έχω να πάω με άντρα από το καλοκαίρι. Μη κοιτάς που σε παίζω. Δεν είμαι εύκολη αν και θα ήθελα να είμαι πιο ανοιχτή.

Είχα γίνει άλογο. Την κοίταξα μέσα στα μάτια.

- Νομίζω πως το καθυστερούμε Ελενίτσα και θα μας πιάσει η απαγόρευση είπα και έσκυψα να τη φιλήσω. Αυτό ήταν. Ήρθε πιο γρήγορα απ’ ότι περίμενα στο στόμα μου και χτύπησαν τα δόντια μας. Φιληθήκαμε με πάθος και γελάσαμε με το χτύπημα.

Καθώς φιλιόμασταν ξεκούμπωσε μερικά κουμπιά από το πουκάμισό της και τα χέρια μου άρχισαν να μαλάζουν δύο υπέροχα σφιχτά στήθη. Ξεκούμπωσα το παντελόνι μου και πέταξα έξω τη ψωλή μου έτοιμη και περήφανη για ξέσκισμα τρελό.

Χωρίς δεύτερη σκέψη έσκυψε και άρχισε ένα υγρό τσιμπούκι ενώ άρχισα να τις βγάζω το παντελόνι και να ψάχνω με το χέρι μου τις τρυπούλες της. Όπως έβαλα το χέρι μου από τη πλάτη προς το κώλο της για να τις πιάσω το μουνί έπεσα πρώτα πάνω στη κωλοτρυπίδα της και ένοιωσα ένα σκίρτημα μόλις την πέρασα από πάνω. Άρχισα να της παίζω τη ζεστή μουνάρα της και τα υγρά της διευκόλυναν όλο και περισσότερο τα δάχτυλά μου. Είχε ανάψει για τα καλά. Την έβαλα να κάτσει πάνω στον πούτσο μου και άρχισε με μικρές κινήσεις στην αρχή να ανεβοκατεβαίνει καθώς της έτριβα τις βυζάρες. Γαμιόμασταν έτσι κάνα πεντάλεπτο μέχρι να τη βάλω στα τέσσερα. Ένας κώλος μαγεία και μια ροζ ροδέλα που θα ζήλευαν και νεότερες. Τη γάμησα στα τέσσερα ενώ της έλεγα τι μουνάρα είναι και σε κάθε φράση καύλωνε περισσότερο.

- Θα σου χύσω την κωλάρα… τι καύλα είσαι!

- Είμαι πουτάνα και δεν το χορταίνω!

- Είσαι μεγάλη τσούλα!

- Αχ ναι… είμαι τσουλάρα!

- Παλιοπουτάνα θα χύσεις όσο ποτέ…

Και της κάρφωνα πισωκολλητά την πούτσα μέχρι τη μήτρα. Άρχισε να τραντάζεται και να δαγκώνει κάτι μαξιλάρες φωνάζοντας πνιχτά:

- Χύνω, χύνω, ναι έτσι…

- Εγώ μωρό θα χύσω στον κώλο σου, της είπα.

Δεν είχε καταλάβει πως το εννοούσα. Μέσα στη καύλα της νόμιζε πάνω στα κωλομάγουλα. Σάλιωσα τη πούτσα μου και τη τρύπα της που ήταν όντως δουλεμένη αλλά δεν περίμενε από το πρώτο πήδημα να μου δώσει κώλο. Δε σηκώθηκε όμως. Κατάλαβα πως ξαφνιάστηκε αλλά άρχισα να της παίζω με τα δάχτυλα γρήγορα το μουνί της και όπως ήταν καυλωμένη παρέδωσε αργά αργά τον κώλο της στη πούτσα μου. Μπήκα μέσα και έκατσα αρκετά δευτερόλεπτα χωρίς να τον πηδάω παίζοντας με ο μουνί της. Άρχισε να χαλαρώνει και να θέλει να ξαναχύσει. Μου πίεζε το χέρι για να βρω το ρυθμό που ήθελε. Έφτυνα παράλληλα από πάνω το πούτσο μου που είχε χωθεί μέσα στην υπέροχη κωλάρα της. Είχε χαλαρώσει η σούφρα της και άρχισα να τη γαμάω όλο και πιο έντονα. Το έτρωγε όλο και βόγκαγε από καύλα.

- Ναι μωρή ξεκωλιάρα! Σου αρέσει να τον παίρνεις από πίσω;

- Μ... ναι!

- Έχεις κωλάρα για μεγάλα γαμήσια!

- Αχ… ναι!

Σε λίγο άρχισε να τρέμει πάλι, καθώς της έτριβα κατά καιρούς την κλειτορίδα αλλά και η Ελένη το χάιδευε για να χύσει. Την ξεκώλωσα κάνα δεκάλεπτο με παύσεις και μέσα έξω. Ήταν πεντακάθαρη η πουτάνα. Δεν υπήρχε ίχνος οσμής ή σημείου που θα έλεγε κανείς πως το περίμενε. Έχυσα μέσα της. Τα χύσια μου έφτασαν καυτά μέσα στη τρύπα της και η Ελένη άρχισε να φωνάζει πως χύνει πάλι.

Πήγα στο μπάνιο και τον καθάρισα αλλά όταν γύρισα με περίμενε μια άλλη επίσης έκπληξη. Μαλακιζόταν απαλά ζητώντας μου να με τσιμπουκώνει παράλληλα μέχρι να τα πάρει στο στόμα.

Έγινε μια πίπα ατελείωτη αλλά όταν έχυσα δεν άφησε στάλα να πάει χαμένη. Τα πήρε όλα μέσα και έγειρε πάνω στη κοιλιά μου. Τις χάιδευα τα στήθη και ο αχλαδωτός της κώλος με προκαλούσε αλλά δεν είχα κουράγια.

Κλείσαμε ραντεβού την επόμενη εβδομάδα καθώς είχαμε δουλειές. Ήταν Κυριακή απόγευμα όταν με πήρε να που πει πως δε θέλει να πάω. Τη Δευτέρα με ξαναπήρε και μου ζήτησε συγνώμη λέγοντας πως με περιμένει να μου δώσει εξηγήσεις.

Πήγα. Άρχισε να κλαίει και να μου λέει πως με μια άλλη περιπέτεια που είχε στο παρελθόν κόντεψε να χωρίσει το Νίκο γιατί ο εραστής της την εκβίασε και της έφαγε 10.000€. Μου πρότεινε να μου δίνει λίγα-λίγα χρήματα για να μην κάνω το ίδιο. Τρελάθηκα. Τι είναι αυτά που λες της λέω. Δεν είμαι τέτοιος. Ούτε cent δεν θέλω και δεν θα σε ξαναενοχλήσω ποτέ! Με τράβηξε και φίλησε στο στόμα κλαίγοντας και ένα τρελό παράνομο ζευγάρι είχε γεννηθεί. Γαμιόμαστε καλά. Με εμπιστεύεται πολύ και θέλει πολλές τρέλες. Την άλλη εβδομάδα θέλει παρτούζα με τον καλύτερο μου φίλο επειδή ξέρει πως θα είναι και αυτός σπαθί.

Ελενίτσα είσαι τρέλα!




Copyright protected OW ref: 183243



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.