Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εγώ 45 ο άντρας μου 50. Μας αρέσει πολύ το σεξ, δοκιμάζουμε ότι μας προσφέρει καύλα χωρίς ταμπού. Όλα ξεκίνησαν πριν2 χρόνια.

Αποφασίσαμε το πρώτο τρίο. Πρόβλημα όμως η επιλογή του άντρα γιατί δεν ξέραμε αν θα είναι καλός και δε θα μιλήσει. Μετά από μέρες αποφασίσαμε να μιλήσει ο άντρας μου σε ένα συνάδελφό του που είχαν πιο στενές σχέσεις και έλεγαν τα αντρικά τους. Γυρνώντας το βράδυ μου λέει:

- Μωρό θα έρθει αύριο το μεσημέρι ο Κώστας για καφέ και παιχνίδι.

Μου άρεσε ο Κώστας, όμορφος και καυλιάρης πάντα με κοιτούσε με μια γλύκα που με καύλωνε. Την άλλη μέρα έτοιμη με το φουστάνι μου με κουμπιά μπροστά όλο και γυμνή από μέσα τον υποδεχτήκαμε. Μόλις με είδε κόμπλαρε, κοκκίνισε.

- Μη ντρέπεσαι μωρό μου, του λέω, έλα.

Τον βάζω μέσα και καθόμαστε στο σαλόνι. Έρχεται και ο άντρας μου και κάθομαι ανάμεσα. Τους αγαλλιάζω και ο άντρας μου αρχίζει να μου ξεκουμπώνει το φόρεμα.

- Έλα Κώστα μου, του λέω, άνοιξε κ εσύ κάποιο κουμπί, δε θέλεις να με δεις γυμνή;

- Φίλε μη ντρέπεσαι θέλω να τη χαρείς ελεύθερα μαζί μου…

του λέει ο άντρας μου και του λέει να γδυθεί. Βλέπω μια ψωλή τεράστια χοντρή και νευρώδη να πετάγεται. Με παίρνει ο άντρας μου και ανοίγοντας μου τα μπούτια με βάζει να κάτσω επάνω στο καυλί του.

- Δε θα βάλουμε προφυλακτικό;… ρωτάει.

- Όχι μωρό μου, του λέω, έτσι σας θέλω, χωρίς, παίρνω χάπι.

Νιώθω το καυλί του να μπαίνει αργά μέσα στη μουνάρα μου που είχε γεμίσει με τα χύσια μου και να με σκίζει. Φοβερή αίσθηση. Όταν καρφώθηκα ολόκληρη επάνω της άρχισα να τον γαμάω. Είχα καυλώσει, τον ένιωθα φοβισμένο, ντροπαλό.

- Γάμα με καυλιάρη μου, σκίσε μου το μουνί, αφού βλέπεις ότι μας αρέσει να με γαμάνε άλλοι. Έλα άντρα μου μπες στην κωλάρα μου κι εσύ, σας θέλω παρτούζα να με σκίσεις με το φίλο σου.

Χώθηκε μέσα μου κάνοντας με να ουρλιάξω η πουτάνα.

- Σ' αρέσω Κώστα; έχω όμορφο μουνί; Θες να το ξεσκίσεις και να το χύσεις μέσα;

- Πολύ… αλλά μήπως δεν είναι σωστό;

- Τι λες καύλα μου… τι λες; Μιλήσατε με τον άντρα μου να με γαμήσετε μαζί και το θέλω πολύ κι εγώ.

- Έλα ρε Κώστα, γάμησε τη, της αρέσει και μ’ αρέσει κι εμένα να τη γαμάνε.

Εγώ είχα πάρει πρωτοβουλία, δύο ψωλάρες μέσα μου παρτούζα, τις γαμούσα και τις δύο σα λυσσασμένη.

- Γαμιάδες μου σκίστε με τη πουτάνα σας, χύστε μου τη μουνάρα και τη κωλάρα μου.

Δεν άντεχα άλλο ήθελα ψωλόχυμα μέσα μου. Άρχισα να επιταχύνω και σε λίγο ένιωσα τον Κώστα να με πυροβολεί με τη ψωλή του γεμίζοντας τη μουνάρα μου χύσια. Μαζί με τα δικά μου τρέχανε στα μπούτια μου. Σε λίγο με χύνει και ο άντρας μου.

Έτσι χυμένη η πουτάνα σηκώνομαι και γονατίζω μπροστά τους και αρχίζω να τους γλείφω τα καυλιά τους.

- Είδες φίλε τι όμορφα που γλείφει η γυναίκα μου;

- Σ’ αρέσει Κώστα μου;… τον ρωτάω.

- Πολύ… είσαι πολύ όμορφη και καυλιάρα.

- Κώστα μ’ αρέσεις θέλω να με γαμάς μαζί με τον άντρα μου όπως θέλεις, από παντού, είμαστε ανοιχτόμυαλο ζευγάρι, σε θέλουμε στο κρεβάτι μας. Αν σου αρέσω σα γυναίκα και θέλεις να με γαμάς κανονίστε με τον άντρα μου να έρχεσαι. Και αν έχεις και φίλους σοβαρούς που δε θα μιλήσουν πέσ' το στον άντρα μου. Του αρέσει να με βλέπει να με γαμάνε μπροστά του και να συμμετέχει. Έτσι μωρό μου; Καλά του λέω του Κώστα;

- Ναι ρε φίλε, μας αρέσει να κάνουμε παρτούζες θέλω να τη βλέπω να τη γαμάνε και τις αρέσει πολύ και της γυναίκας μου. Εδώ μαζί μας θα γαμάς ελεύθερα από όπου θέλεις και θα χύνεις όπου θέλεις, δε θέλουμε να ντρέπεσαι, θέλουμε να είσαι καυλιάρης σκληρός και άγριος, τέτοιους άντρες θέλει το μωρό μου. Όπως σου είπε… αν θέλεις και έχεις κι άλλους πες μου. Θα την ξεσκίσουμε στην παρτούζα. Της αρέσει.

Υγ
Παιδιά για λόγους προστασίας τα ονόματα μας (Άννα και Τάκης) είναι ψεύτικα.
Αν ενδιαφέρεστε για συμμετοχή αφήστε μήνυμα.
Φιλιά… Άννα.
Copyright protected OW ref: 183183Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.