Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν πέμπτη απόγευμα, όπου μόλις είχα κανονίσει τηλεφωνικά να κάνω δώρο στην γυναίκα μου ένα «χαλαρωτικό» μασάζ από έναν έμπειρο μασέρ ο οποίος θα ερχόταν από Αθήνα. Όλα ήταν έτοιμα, στις εννέα θα ήταν εδώ και θα συναντιόμασταν για να τον πάω σπίτι μου όπου θα έκανε το μασάζ «έκπληξη» στη γυναίκα μου. Οι ώρες πέρασαν πολύ γρήγορα και μέσα στο μυαλό μου ήταν συνεχώς η ιδέα πως θα γινόταν επιτέλους αυτό το μασάζ που τόσο πολύ ήθελα να της χαρίσω. Η ώρα ήταν 20:50 όταν ετοιμαζόμουν να φύγω από την δουλειά και χτύπησε το κινητό μου, ήταν αυτός. Μόλις είχε φτάσει και με περίμενε στο σημείο που είχαμε κανονίσει. Ήταν ήδη εδώ, το μυαλό μου έκανε χίλιες σκέψεις σκέφτηκα να το ακυρώσω μα ήταν ήδη πολύ αργά για κάτι τέτοιο.

Η φαντασία μου έτρεχε με χίλια εξάλλου ήξερα πως το ήθελα κι εγώ πολύ, το είχα φανταστεί αμέτρητες φορές και τώρα ήταν η στιγμή που θα εκπληρωνόταν η μεγαλύτερη μου φαντασίωση. Έτσι πήρα το αυτοκίνητο και σε πέντε λεπτά ήμουν στο σημείο συνάντησης. Ήταν εκεί και περίμενε και μόλις έφτασα κατεβήκαμε για να συστηθούνε από κοντά. Μέχρι στιγμής δεν ήμουν σίγουρος για αυτό που θα γινόταν αλλά καθώς μου μίλησε για την εμπειρία του με άλλες περιπτώσεις, έφυγαν όλες οι αναστολές που είχαν μπει στο μυαλό μου. Μόλις φτάσαμε σπίτι στο ισόγειο είχαμε έναν χώρο όπου εκεί θα κάναμε το μασάζ. Άφησα τον Σ εκεί και ανέβηκα στο διαμέρισμα να πω στη γυναίκα μου να κατέβει για αυτό το μασάζ που τόσο καιρό σκεφτόμουν. Όταν της το είπα δε με πίστευε και νόμιζε πως της έκανα πλάκα όμως αφού τη διαβεβαίωσα πως δεν πρόκειται για πλάκα με ευχαρίστησε και κατεβήκαμε μαζί για να παραλάβει το «δώρο» της.

Ο σ. περίμενε κάτω και αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις της είπα πως την αφήνω στα έμπειρα χέρια του μασέρ και πως θα κατέβαινα αργότερα. Πράγματι ανέβηκα πάνω όπου κοιτώντας συνεχώς την ώρα πέρναγαν χίλιες σκέψεις από το μυαλό μου.

Είχαν περάσει 45 λεπτά όταν αποφάσισα να κατέβω να δω τι γίνεται, η καρδιά μου κόντευε να σπάσει. Άνοιξα την πόρτα και είδα την γυναίκα μου στο κρεβάτι να φοράει μόνο το στρινγκάκι της και ο Σ καταϊδρωμένος φορώντας σορτσάκι και μπλούζα του να της κάνει μασάζ σε όλο της το κορμί. Τους ρώτησα πως τα πάνε και η γυναίκα μου μέσα στο κλίμα της χαλάρωσης μου έγνεψε καταφατικά και κατάλαβα πως της άρεσε πολύ. Ο Σ μου έκανε νόημα και μου είπε πως θα μπορούσα να καθίσω να βλέπω και να της κάνω κι εγώ μασάζ ταυτόχρονα και θα πως θα ήταν πολύ καλύτερα με τέσσερα χέρια στο κορμί της. Έτσι άλειψα τα χέρια μου με το ειδικό λάδι και ξεκίνησα και εγώ να κάνω μασάζ, ενώ ο Σ είχε αφοσιωθεί στο μασάζ στα πόδια και στις πατούσες της.

Από τη πλάτη άρχισα να κατεβαίνω προς τον τέλειο κωλαράκο της και να περνάω συνεχώς από τις ερωτογενείς της ζώνες. Από τους αναστεναγμούς της κατάλαβα πως της άρεσε πολύ και ήμουν σίγουρος πως το ευχαριστιόταν, έτσι κατέβηκα πιο κάτω και με αργές κινήσεις άρχισα να κάνω μασάζ στους γλουτούς και στο μουνάκι της που όπως φαινόταν πρέπει να ήταν πολύ υγρό. Της κατέβασα το στρινγκ να το βγάλω μα ήταν διστακτική στην αρχή. Τη διαβεβαίωσα πως όλα ήταν εντάξει, το βγάλαμε τελείως έτσι τα χέρια μου συνέχιζαν το μασάζ στο υπέροχο αποτριχωμένο μουνάκι της και στο κωλαράκι της. Κάθε φορά περνώντας τα χέρια μου από εκεί άνοιγα τα κωλομέρια της έτσι ώστε ο Σ που ήταν πίσω της να έχει θέα από το υγρό πλέον μουνάκι της. Στιγμιαία αποφασίσαμε να μείνουμε κι εμείς γυμνοί ώστε να νοιώθει πιο άνετα και έτσι τόσο εγώ όσο και ο Σ μείναμε ολόγυμνοι συνεχίζοντας το μασάζ εκείνος στα πόδια και στις γάμπες της και εγώ στην πλάτη και στο υπέροχο κωλαράκι της.

Κάποια στιγμή καθώς συνέχισα να τρίβω το μουνάκι της και δείχνοντας το στο Σ, εκείνος με ρώτησε αν θα μπορούσε να το αγγίξει και κουνώντας το κεφάλι του έγνεψα καταφατικά. Αμέσως άρχισε να περνάει το χέρι του πάνω κάτω στο μουνάκι της. Δεν άντεξε πολύ και άρχισε να βάζει το δάχτυλο του μέσα στο υγρό πλέον μουνάκι της και να το κουνάει αργά και σταθερά μέσα της ενώ ταυτόχρονα έτριβε το καυλί του που είχε ήδη γίνει σκληρό και τεράστιο πάνω στις λαδωμένες της πατούσες. Εκείνη βγάζοντας μικρές κραυγές καύλας έδειχνε ποσό πολύ της άρεσε και με πολύ προσμονή περίμενε να νοιώσει αυτό το καυλί που τόση ώρα ένοιωθε στα πόδια της.

Όση ώρα κούναγε το μουνάκι της πάνω κάτω στα δάχτυλα του γαμιά της, περίμενε υπομονετικά αυτή την πούτσα που ένοιωθε να τη γευτεί μέσα στο στενό και υγρό μουνάκι της. Ο Σ που και αυτός περίμενε εδώ και πολλή ώρα, με μια κίνηση έβαλε το προφυλακτικό στο σκληρό και τεράστιο ήδη καυλί του και αφού με ρώτησε αν θα μπορούσε να μπει στο στενό και υγρό μουνάκι της γυναίκας μου, που τόση ώρα τον περίμενε με πολλή καύλα να διεισδύσει μέσα της, του άνοιξα το μουνάκι της και του έγνεψα να μπει αργά αργά μέσα της. Πλησίασε το πρησμένο κεφάλι της πούτσας του στην κλειτορίδα της και αφού το έτριψε δυο τρεις φορές πάνω της, άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει μέσα. Έσκυψα κοντά της, τη φίλησα στο στόμα και τη ρώτησα αν της αρέσει η πούτσα του. Λέγοντας «ναι» άρπαξε το καυλί μου και το πήρε στο στόμα της λαίμαργα ενώ ταυτόχρονα είχε σηκώσει τη λεκάνη της και ο Σ είχε βρει το ρυθμό του και έβαζε και έβγαζε αυτό το τεράστιο καυλί μέσα της.

Τα πρησμένα του αρχίδια χτύπαγαν με δύναμη την πρησμένη από καύλα κλειτορίδα της. Συνεχίστηκε αυτό για αρκετή ώρα. Ο Σ βγήκε με μια κίνηση από μέσα της και πήγε και έκατσε στον καναπέ. Κρατώντας το καυλί του προς τα πάνω την πρόσταξε να κάτσει πάνω του και εκείνη χωρίς να χάσει ούτε δευτερόλεπτο πήδηξε από το κρεβάτι και με μια κίνηση έκατσε πάνω στην τεράστια καυλωμένη πούτσα του και σιγά σιγά άρχισε να την παίρνει όλη μέσα της. Αυτό ήταν άλλωστε που ήθελε σαν τρελή εδώ και πολλή ώρα. Πλέον είχαν βρει το ρυθμό τους και ανεβοκατέβαινε με πιο γρήγορο ρυθμό πάνω του. Τα βογκητά της άρχισαν να γίνονται πιο έντονα και στο βλέμμα της φαινόταν η καύλα που ένοιωθε όσο καβαλούσε ένα ξένο καυλί και μάλιστα μπροστά στον άντρα της. Τότε ο Σ την τράβηξε να κολλήσει πάνω του και μου έκανε νόημα να μπω και εγώ μέσα στο δουλεμένο και υγρό μουνάκι της, αφού έτριψα λίγο το καυλί μου στις τρυπούλες της άρχισα σιγά σιγά να σπρώχνω το καυλί μου να μπει μέσα στο μουνάκι μαζί με το καυλί του γαμιά της.

Αφού τα κατάφερα και μπήκα μέσα αρχίσαμε να κουνιόμαστε μέσα της ταυτόχρονα ο ένας έμπαινε και ο άλλος έβγαινε και ο ένας έδινε τη σειρά του στον άλλο. Μετά από λίγο δεν άντεξα άλλο την καύλα που ένιωθα, να την βλέπω πάνω σε μια ξένη πούτσα να γαμιέται έτσι, τραβήχτηκα, άρχισα να χύνω πάνω στην κωλάρα της και τα χύσια μου να τρέχουν πάνω στο καυλί του Σ ο οποίος είχε βρει το ρυθμό του και την ανεβοκατέβαζε με δύναμη πάνω στην ψωλή του. Έκανα στην άκρη, τους έβλεπα να πηδιούνται και χάιδευα το καυλί μου. Τότε ο Σ την σήκωσε, την έριξε στο κρεβάτι και αφού της έβαλε τα πόδια της στους ώμους του άρχισε να σφυροκοπά με δύναμη το μουνάκι της. Αυτή η ψωλάρα να μπαίνει μέχρι τέρμα μέσα της…

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 183167Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.