Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, έχω κι εγώ τη δική μου ιστορία με κάτι όχι και τόσο συνηθισμένο και θέλω να τη μοιραστώ. Να ξεκινήσω με μένα. Είμαι 1.74, φυσιολογικός, με κοιλίτσα, αλλά γεροδεμένος επειδή αθλούμαι στις πολεμικές τέχνες και το πέος μου φυσιολογικό, 16 πόντους, αλλά πολύ χοντρό.

Όταν ήμουν 17 δούλευα σε μια κάβα απλά για το χαρτζιλίκι μου. Οι μέρες περνούσαν ευχάριστα γιατί εκτός από διανομές που πήγαινα σε μαγαζιά συναντούσα και πολλές γυναίκες στο μαγαζί. Εμένα αυτό μου άρεσε γιατί γενικά μου αρέσει πολύ το γυναικείο φύλο και έχω συνεχώς καύλες. Μια μέρα λοιπόν ήταν χαλαρά. Ήταν μεσημέρι και το αφεντικό είχε πάει για την καθημερινή του παύση. Όταν λοιπόν χτυπούσε το τηλέφωνο απαντούσα εγώ. Εκείνη τη μέρα όμως δεν περίμενα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο.

Χτυπάει το τηλέφωνο και απαντάω. Ήταν μια κυρία περίπου στα 48 όπως την έκοψα από τη φωνή και μου λέει… γεια σου, είσαι ο τάδε; Της λέω ναι. Μου λέει σε έχω δει πολλές φορές στη δουλειά και μου αρέσεις πολύ. Για λίγο σάστισα γιατί δεν το περίμενα. Μετά απαντάω ποια είσαι. Μου λέει δε χρειάζεται να σου πω από τώρα, αλλά μου αρέσεις πολύ, μου ξανά λέει. Θες να μου δώσεις το τηλέφωνο σου; Δε μπορώ να δώσω το τηλέφωνο μου έτσι σε μια τυχαία που μου λέει ότι της αρέσω απλά και μου λέει γράψε το δικό μου τότε. Τέλος πάντων το σημειώνω και μου λέει περιμένω τηλέφωνό σου. Και το κλείνουμε. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα να φουσκώνει το παντελόνι μου γιατί γενικά μου αρέσουν πολύ οι ώριμες γυναίκες και πιστεύω ότι η γριά η γυναίκα έχει το ζουμί!

Μετά προσπαθούσα να ανακαλύψω ποια ήταν σε αυτό το τηλέφωνο και επειδή γενικά έβλεπα πολύ κόσμο κάθε μέρα και μιλούσα με πολλούς στο τηλέφωνο είχα εξειδικευτεί στο να αναγνωρίζω φωνές. Μου πέρασε από το μυαλό μια κυρία που ερχόταν σχεδόν κάθε μία με δύο εβδομάδες και αγόραζε ουίσκι για το σπίτι της. Εμένα η καύλα για όλο αυτό άρχιζε και χτύπαγε κόκκινο και μου άρεσε πολύ που μια τέτοια κυρία με έψαχνε απεγνωσμένη τόσο που με πήρε τηλέφωνο. Με τα πολλά πήγα σπίτι ανυπομονώντας να της τηλεφωνήσω γιατί με είχε καυλώσει αυτό το τηλεφώνημα. Παίρνω τηλέφωνο λοιπόν και απαντάει με μια ανακουφιστική φωνή και μου λέει επιτέλους πήρες. Ξέρεις πόσο καιρό προσπαθώ να σε βρω και να σου μιλήσω; Εγώ έκανα προσπάθεια να καταλάβω ποια είναι από την φωνή της και μετά από αρκετή ώρα κουβέντας και χωρίς να μου έχει πει κάτι ώστε να καταλάβω στο τέλος ναι είμαι πλέον σίγουρος ότι είναι αυτή η καυλιάρα 48αρα που είχα στο μυαλό μου και καύλωνα πολύ στην ιδέα ότι θα την ξεσκίσω κανονικά μετά από ένα τέτοιο συμβάν.

Παρ’ όλα αυτά εγώ δεν της είπα ότι κατάλαβα ποια είναι για να έχω το πάνω χέρι κάτι που τώρα το έχω μετανιώσει θα σας το πω στο τέλος το γιατί. Αφού είπαμε πολλά υποσχόμενα κι εγώ της είπα ότι μπορεί και να μην της αρέσω και πολύ γιατί μου αρέσει πολύ γαμάω από κώλο, αυτή το αντιμετώπισε με πολύ ωραίο τρόπο λέγοντάς μου ότι δεν έχει γαμηθεί ποτέ από κώλο αλλά μαζί θα μπορούσε να δοκιμάσει γιατί της είχαν πει φίλες ότι είναι πολύ ωραία και είναι πολύ φτιαγμένη μαζί μου. Μετά από όλο αυτό έχω καυλώσει τρελά και θέλω να πάω να τον παίξω. Με τρόπο προσπαθούσα να το κλείσω για να πάω στο δωμάτιο μου. Αυτή η έμπειρη κυρία όμως το είχε καταλάβει και μου λέει:

- Τώρα να φανταστώ έχεις καύλες.

- Πάρα πολύ. Το κατάλαβες;

- Το κατάλαβα γιατί έχω κι εγώ πολλές καύλες.

Όσο μου έλεγε τέτοια άρχισα να παρατηρώ τον πούτσο μου να χύνει από μόνος του. Μετά από λίγο μου λέει:

- Τώρα που λείπει ο άντρας μου θες να παίζεις εσύ τον πούτσο σου κι εγώ το μουνί μου;

Μόνο που μου το είπε και μόνο που χάιδευα τον πούτσο μου έχυσα χωρίς καμία δυσκολία. Της λέω ναι. Μέσα σε 1 λεπτό ο πούτσος ξανά έγινε πέτρα. Κοίταξα πρώτα αν ήμουν μόνος στο σπίτι και μόλις σιγουρεύτηκα της λέω πάμε γιατί δε μπορώ άλλο αυτό ήταν. Άκουγα τη φωνή της να λιώνει και να λέει βρωμόλογα όπως σκίσε μου τον κώλο πουτσαρά μου. Της έλεγα θα σου σκίσω την κωλάρα και θα σε χύσω παντού και τέτοια. Δεν αργήσαμε πολύ να χύσουμε και οι 2 και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη μέρα στο τηλέφωνο πάλι. Μόνο που το πρωί είχε ξυπνήσει νωρίτερα και μου είχε στείλει ήδη μηνύματα ότι ξύπνησε καυλωμένη και τέτοια.

Για να μην σας κουράζω άλλο όμως γιατί το ζουμί της ιστορίας ήταν αυτό. Προσπάθησα να τη βρω και δε με βοηθούσε ώστε να πάω σπίτι της. Μάλλον φοβόταν μην καταλάβει τίποτα ο άντρας της η μην μαθευτεί τίποτα. Πέρασε άλλες 2 φορές από τη δουλειά και με τρόπο ήθελε εγώ να την εξυπηρετήσω χωρίς να της έχω πει ότι έχω καταλάβει ότι είναι αυτή και έκανε διαφορά να με καυλώσει όπως να σκύψει να πάρει την τσάντα και τέτοια. Μια μέρα όμως θύμωσα και στράβωσα γιατί με κράταγε μακριά μέχρι που της είπα μην με ξανά ενοχλήσεις γιατί δε θες μάλλον. Αυτή προσπαθούσε να μη χαλάσει αυτή η τυφλή σχέση. Μετά εγώ βρήκα μια 40αρα που μου έκανε ωραίο σεξ και έτυχε να μου στείλει πάλι αλλά δεν της απάντησα.

Αλλά από την ιστορία μου θέλω να σας ενθαρρύνω να μη ντρέπεστε και το πολύ-πολύ να φάτε ένα χαστούκι. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι μετανιώνω που δεν της είπα ότι ξέρω ποια είναι γιατί θα μπορούσαν να είχαν ανατραπεί όλα. Μετά από 3 χρόνια περίπου μου ξύπνησε η επιθυμία να τη βρω αλλά είχα χάσει το κινητό μου και έχασα τον αριθμό της.
Copyright protected OW ref: 183123Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.