Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θυμάμαι σαν χθες τη μέρα που τσακώθηκα άσχημα με τον άντρα μου. Καλοκαίρι του 2018. Ιούλιος. Είχαμε μία έντονη λογομαχία και ανταλλάξαμε άσχημα λόγια μεταξύ μας. Το παιδί κοιμόταν αλλά ξύπνησε από τις φωνές μας. Ήταν μία άσχημη στιγμή που δεν ήθελα να βιώσει από τους γονείς του. Δυστυχώς όμως δε μπόρεσα να την αποφύγω. Ή ένταση στο σπίτι ήταν στο κόκκινο. Έπρεπε να εκτονωθεί η κατάσταση πριν φτάσει στο απροχώρητο.

Αποφάσισα να υποχωρήσω παρ’ όλο που με έπνιγε το δίκιο μου. Έπρεπε να φύγω για το καλό του παιδιού. Άνοιξα την πόρτα του σπιτιού και έφυγα. Χαμένη στις σκέψεις μου, θυμωμένη, αδικημένη με βαθύ το αίσθημα της αδικίας και αρκετά θυμωμένη μπήκα στο αυτοκίνητο χωρίς να ξέρω που πάω. Πήρα τους δρόμους άσκοπα μόνο και μόνο για να μη βρίσκομαι στο σπίτι. Κάποια στιγμή βρέθηκα στην παραλιακή λεωφόρο. Ούτε ξέρω πως βρέθηκα εκεί. Σκέφτηκα ότι λίγη θάλασσα και καθαρός αέρας θα μου έκαναν καλό. Ακολούθησα την παραλιακή και μετά από λίγα λεπτά βρισκόμουν στη Βούλα.

Πάρκαρα το αυτοκίνητο σε μια εσοχή του δρόμου που υπήρχε φωτισμός και δίπλα ένα περίπτερο. Είχε σουρουπώσει και δεν ήταν κατάλληλη στιγμή για μια γυναίκα μόνη και ασυνόδευτη. Επισκέφτηκα το περίπτερο και αγόρασα τσιγάρα και δύο μπύρες. Ή ζέστη αφόρητη λόγω εποχής. Κάθισα σε ένα παγκάκι. Ήμουν μόνη μου εγώ και η θάλασσα. Κοιτώντας τη θάλασσα, προσπαθούσα να απολαύσω την ηρεμία και να αδειάσω το μυαλό μου από τις σκέψεις που με πλήγωναν.

Την ηρεμία της στιγμής, ήρθε να την ταράξει μία φασαρία. Γύρισα το βλέμμα μου και είδα μια παρέα νέων που ήρθε να απολαύσει την ομορφιά της παραλίας. Παιδιά, μάλλον μαθητές του Λυκείου. Κάθισαν στην παραλία, κορίτσια και αγόρια και μάζευαν ξύλα για να ανάψουν φωτιά. Μαζί τους είχαν μία κιθάρα. Τα πειράγματα μεταξύ τους και τα γέλια που ακούγονταν μαρτυρούσαν την ξεγνοιασιά της νιότης και ανεμελιάς τους. Ζήλευα το νεαρό της ηλικίας τους. Διαπίστωσα ότι μου έλειπαν τα μαθητικά μου χρόνια και αυτή η ανέμελη ζωή μιας μαθήτριας. Πόσο ανόητη ήμουν, όταν ανυπομονούσα να τελειώσει το σχολείο και να μεγαλώσω;

Τα παιδιά άναψαν τη φωτιά με σχετική δυσκολία. Όταν τα κατάφεραν, κάθισαν όλα γύρω από τη φωτιά και συνέχισαν τα γέλια και τα πειράγματα. Ένας από τους νεαρούς άρχισε να παίζει κιθάρα και οι υπόλοιποι τραγουδούσαν. Μπαλάντες, ποπ, έντεχνα όλα μαζί. Κάποια ζευγάρια άρχισαν να φιλιούνται παθιασμένα. Όλη αυτή την ώρα παρατηρούσα την παρέα και ήδη το μυαλό μου είχε αδειάσει από την αρνητική σκέψη. Ξεχάστηκα από τον καυγά με τον άντρα μου. Λίγο η θάλασσα, λίγο το τραγούδι και η ξεγνοιασιά της διπλανής παρέας, μου έφτιαξαν τη διάθεση.

Έπινα την μπύρα μου και συνέχισα να τους παρατηρώ. Κάποια στιγμή είδα τον έναν από τους νεαρούς να βγάζει τα ρούχα του χωρίς ίχνος ντροπής και να βουτάει στην θάλασσα. Προφανώς και δεν είχε μαγιό αλλά δεν έδειχνε να τον ενοχλεί και τόσο. Μάλλον το αντίθετο. Δεν πέρασε ένα λεπτό και όλα τα αγόρια της παρέας τον ακολούθησαν βγάζοντας όλα τα ρούχα τους και βουτώντας. Πόσο θα ήθελα να κάνω το ίδιο! Εγώ δυστυχώς δεν ήμουν μαθήτρια. Ή φωνή της λογικής με συγκράτησε. Μετά από λίγο τα παιδιά βγήκαν έξω και έμειναν γυμνοί για να στεγνώσουν πριν ντυθούν. Ένα ζευγάρι άρχισε να φιλιέται και η στύση του έφηβου αρσενικού ήταν ορατή. Το κορίτσι σηκώθηκε με νάζι και τράβηξε το αγόρι της από το χέρι. Προφανώς και θέλησαν να απομονωθούν από την υπόλοιπη παρέα και τράβηξαν προς τα βράχια. Το ομορφότερο δώρο της ζωής. Ό έρωτας στη νεανική ηλικία φαινόταν να γίνεται η απόλαυση αυτών των δύο νέων παιδιών. Ή υπόλοιπη παρέα συνέχισε να αστειεύεται και να τραγουδά αμέριμνα.

Εγώ στο σημείο που βρισκόμουν είχα ορατότητα και στις δύο πλευρές. Στην μέση η θάλασσα. Αριστερά μου η παρέα και δεξιά μου πίσω από τα βράχια το ζευγάρι. Ή κοπέλα ακουγόταν στην ησυχία της νύχτας. Έβγαζε κραυγές πόθου, πάθους και ηδονής. Μπορεί να μην έβλεπα τι συμβαίνει πίσω από τα βράχια αλλά ο ήχος ήταν αρκετά περιγραφικός. Θυμήθηκα την πρώτη μου φορά στα εφηβικά μου χρόνια. Ήταν σα να έβλεπα την κοπέλα, που τώρα ανακάλυπτε το σώμα της και τις ερωτικές απολαύσεις. Κάποια στιγμή ακούστηκε μια φωνή να σπαράζει. Κάτι μεταξύ κλάματος και ουρλιαχτό. Ή κοπέλα είχε ολοκληρώσει. Ή φωνή της έπνιξε ακόμα και το τραγούδι που έπαιζε η κιθάρα. Το αγόρι με την νεανική ορμή του δεν είχε σταματήσει να θέλει το ταίρι του. Της ζητούσε να συνεχίσουν μέχρι να νιώσει κορεσμό από την ερωτική του δίψα. Ακούστηκαν φωνές και μία συνομιλία. Η κοπέλα δεν ήθελε να συνεχίσει αλλά δεν ήθελε να κακοκαρδίσει το αγόρι της. Υπέκυψε στην επιθυμία του αγοριού για δεύτερο γύρο.

Με αυτά και με εκείνα ένιωσα να με πιάνει ρίγη. Ή υγρασία της θάλασσας άρχισε να διαπερνά το δέρμα μου και να νιώθω λίγο κρύο. Κοίταξα το ρολόι μου και διαπίστωσα ότι η ώρα είχε πάει 3. Δε θα μπορούσα να καθίσω κι άλλο εκεί. Ήδη έλειπα από τις 7 το απόγευμα. Στο δρόμο της επιστροφής για το σπίτι, σκέφτηκα την πρώτη μας φορά με τον άνδρα μου. Το πάθος για έρωτα και τις όμορφες στιγμές μας. Αυτή η σκέψη ήταν αρκετή για να με ηρεμήσει απόλυτα και να με κάνει να τον συγχωρέσω.

Όταν γύρισα στο σπίτι, με περίμενε ξύπνιος στο κρεβάτι μας. Έσκυψα και του έδωσα ένα φιλί πριν πέσω για ύπνο. Το θέμα έληξε.
Copyright protected OW ref: 182007Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.