Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Κώστα και είμαι πολλά χρόνια παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα, τη Μαρία μου. Είμαστε μαζί από το σχολείο και έχουμε τρία παιδιά, μεγάλα πλέον, σε ηλικία μιας και είμαστε κοντά στα 45.

Η Μαρία μου είναι αρκετά ψηλή για γυναίκα, περίπου στο 1.75 cm, έχει μακριά ξανθά μαλλιά, υπέροχο στήθος και μια απίστευτη κωλάρα. Τα τελευταία χρόνια μένουμε κάπου στα βόρεια προάστια όπου έχουμε πλέον κάνει πολλούς και καλούς φίλους. Άλλαξε η ζωή μας από τη στιγμή που μετακομίσαμε από το κέντρο στην περιοχή αυτή. Ειδικότερα η ερωτική μας ζωή. Κάθε Σάββατο συναντιόμαστε σε ένα συνοικιακό μπαράκι με διάφορα φιλικά ζευγάρια και διασκεδάζουμε μέχρι αργά. Έτσι έγινε κι ένα Σάββατο του Δεκεμβρίου. Η Μαρία μου ετοιμάστηκε, έβαλε κοντή δερμάτινη φούστα, κάλτσες, ψηλοτάκουνα κλπ. Ήμουν σίγουρος ότι είχε κάνει full moon το μουνάκι της, μιας και το πρωί είχε πάει στο κέντρο αισθητικής. Είχε πέρα απ' όλα τ' άλλα και ένα υπέροχο πρόσωπο με τέλεια χαρακτηριστικά. Ματάρες και υπέροχα τσιμπουκόχειλα.

Την περίμενα να έρθει στο αμάξι και αντάλλαζα μηνύματα με τους φίλους μου για την ώρα προσέλευσης στο μαγαζί. Ο Πάνος ήταν κολλητός, πολύ ωραίος άντρας, αρρενωπός, ψηλός και σίγουρα πολύ προικισμένος. Έμπαινε πάντα στις φαντασιώσεις μας όταν γαμιόμασταν με τη Μαρία. Της άρεσε πολύ σαν άντρας και γούσταρε να της λέω ότι θέλω να τον δω να τη γαμάει. Η Μαρία ενέδιδε στις φαντασιώσεις μου και μου έλεγε... "ναι ρε μαλάκα θα σε κερατώσω με τον Πάνο κι εσύ θα μας κοιτάς όταν θα με ξεσκίζει από παντού". Εκείνο το βράδυ λοιπόν που περίμενα την Μαρία στο αυτοκίνητο ο Πάνος μου έστειλε μήνυμα ότι η γυναίκα του είναι πολύ κουρασμένη και δε θα ερχόταν μαζί μας. Δεν πειράζει, του είπα... τα λέμε σε 10 λεπτά στο μπαράκι.

Ξαφνικά ξεπρόβαλε η Μαρία από την εξώπορτα κι έπαθα πλάκα. Ήταν σκέτη καύλα με το μαύρο μίνι και τα ψηλοτάκουνα. Άνοιξε την πόρτα να μπει στο αμάξι και ξεπρόβαλαν τα μπουτάκια της από τις κάλτσες που φορούσε. Μέχρι να φτάσουμε στο μπαράκι την τρέλανα στα κομπλιμέντα και τα χάδια ανάμεσα στα μπούτια της. Φορούσε κι ένα υπέροχο μαύρο στρινγκάκι. Όση ώρα οδηγούσα ήμουν απίστευτα καυλωμένος. Θα γαμήσω καλά σήμερα σκέφτηκα. Μπήκαμε λοιπόν στο μπαράκι, φίλοι, γνωστοί, χαμός. Τα βλέμματα όλων πάνω στο Μαράκι μου. Μας αρέσει να καθόμαστε στην μπάρα και όχι σε τραπέζι. Μαζευτήκαμε περίπου 7 άτομα μαζί με τον Πάνο. Ποτά, σφηνάκια, κεράσματα... κέφι τρελό και πολύ έντονη ερωτική διάθεση. Φίλαγα το Μαράκι στο λαιμό, έβαζα το χέρι μου διακριτικά κάτω από την φούστα κι έπιανα τα κωλομάγουλα της. Και να τα τσουγκρίσματα και να τα λικνίσματα με τις φίλες της. Σκέτη καύλα ήταν το μωρό μου.

"Πάω τουαλέτα" μου λέει. Γυρνάει μετά από λίγο και μου βάζει κάτι στην τσέπη. Βάζω το χέρι μου και τι να δω. Είχε βγάλει το στρινγκάκι στο μπάνιο. Κάθισε δίπλα μου και πήρε το χέρι μου και το έβαλε στο άτριχο μουνάκι της. Τρελάθηκα, δεν έβλεπα την ώρα να φύγουμε για να την ξεσκίσω. Μάταια όμως… "περνάω καλά" μου λέει, "ας κάτσουμε κι άλλο". Πάω τουαλέτα κάποια στιγμή και γυρνώντας βλέπω τον Πάνο δίπλα της, να της μιλάει πολύ κοντά στο αυτί και να έχει το χέρι του στη μέση της. Δεν επέστρεψα αμέσως, περίμενα σε μια γωνιά και παρατηρούσα. Άρχιζε να γίνεται πιο διαχυτικός και ξαφνικά βλέπω το χέρι του να γλιστράει κάτω από την φούστα. Εκείνη κάπνιζε και έμεινε ατάραχη. Μάλιστα σήκωσε το κεφάλι ψηλά και έκλεισε τα μάτια της απολαμβάνοντας το χάδι του. Κάτι της είπε στο αυτί κι εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να επιστρέψω κοντά τους. Αυτός τραβήχτηκε πιο πέρα και μου άφησε χώρο. Ξαφνικά μου λέει η Μαρία ότι θέλει να πάει στο μπάνιο. Μετά από ένα λεπτό φεύγει και ο Πάνος καθώς και ο Δημήτρης ο οποίος ήταν κι αυτός λίγο πιο πέρα με άλλη παρέα και πάλι μόνος του.

Τρελάθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω. Βγαίνω από το μαγαζί και πάω από πίσω στις τουαλέτες όπου είχε ένα μικρό παραθυράκι. Σκαρφαλώνω σε μια πέτρα και τι να δω. Είχε μπει στις αντρικές τουαλέτες. Έβαζε τάχα κραγιόν στον καθρέφτη όταν πήγε ο Πάνος από πίσω της. Με γρήγορες κινήσεις έχωσε το στόμα του στο λαιμό της και της τον έγλειφε ενώ το ένα του χέρι πέρασε κάτω από την φούστα και το έχωσε στο μουνί της ενώ το άλλο χάιδευε τις βυζάρες της. Αυτή τον κοίταζε από τον καθρέφτη και αφήνονταν στα χάδια του και τα φιλιά του. Άκουγα τα μουνόχειλα της όπως τις τα έπαιζε. Πρέπει να ήταν μούσκεμα. Σκύβει ο Πάνος πίσω της και σηκώνει τη φουστίτσα. Ξεπρόβαλε η κωλάρα της την οποία αναδείκνυαν τέλεια οι μαύρες κάλτσες της. Χώνει τη γλώσσα του στη μουνάρα και την κωλοτρυπίδα της. Μια κώλο μια μουνί. παπάριασε για τα καλά.

Σηκώνεται όρθιος και βγάζει έξω την ψωλή του. Τεράστια, ίσα με 25 πόντους. Με μια βίαιη κίνηση της την καρφώνει στο μουνί. Έχει κλειδώσει την πόρτα πίσω του αλλά δεν είχε δει το Δημήτρη που είχε ξεμείνει και κρυφοκοιτούσε κι αυτός όπως κι εγώ. Τη γαμάει ανελέητα με την τεράστια ψωλάρα για πέντε λεπτά από πίσω. Αυτή βογκάει από την καύλα και ξαφνικά βλέπω το βλέμμα της να πέφτει επάνω μου μέσα από τον καθρέφτη σα να μου έλεγε "σ' αρέσει μωρό μου αυτό που βλέπεις;". Γαμιόταν σαν πουτάνα και το απολάμβανε. Όση ώρα τη γάμαγε από πίσω έπαιζε την κλειτορίδα της και αυτό την τρέλαινε. Ξαφνικά μπαίνει και ο Δημήτρης στο παιχνίδι. Ο ένας μπροστά και ο άλλος από πίσω. Τη χάιδευαν και τη φιλούσαν παντού. Κάπου κάπου μου έριχνε κλεφτές ματιές όλο νόημα.

Την γονατίζουν της δίνουν στο στόμα τα καυλιά τους. Μια τον ένα και μια τον άλλον βαθιά μέσα στο λαρύγγι της. Η φούστα σηκωμένη και το μουνάκι της έσταζε από καύλα όπως ήταν καθισμένη. Σηκώθηκε όρθια και έπιασε τον τοίχο. Πλησίασε ο Δημήτρης και της τον έχωσε πολύ βαθιά και αυτός. Έσκουζε από πόνο και καύλα ταυτόχρονα. Ο Πάνος σε μια γωνιά τον έπαιζε και περίμενε τη σειρά του. Ξαφνικά τον βλέπω να ξαπλώνει κάτω με το καυλί όρθιο. Η πουτάνα η γυναίκα μου κάθισε επάνω του αφού πρώτα σάλιωσε την κωλοτρυπίδα της. Μπήκε σιγά σιγά μέχρι που βρήκε τον πάτο της. Χοροπηδούσε σαν τρελή με την ψωλή του Πάνου στην κωλάρα της. Ανοίγει τα πόδια της και φωνάζει τον Δημήτρη. Αυτός της πιάνει τους αστραγάλους και της τον καρφώνει στο μουνί. Τη γαμούσαν σαν τρελή και αυτή το απολάμβανε.

Τα σκαμπίλια έπεφταν βροχή στα βυζιά και στα κωλομάγουλα. Σηκώθηκαν όρθιοι και οι τρεις και άλλαξαν τρύπες όρθιοι πλέον. Την ξέσκιζαν για ώρα. Είχε έναν απίστευτο οργασμό. Γονάτισε και πάλι κι αυτοί τον έπαιζαν μπροστά στο στόμα της. Έχυσαν σχεδόν ταυτόχρονα στο στόμα της κι αυτή τα κατάπιε όλα. Αφού τους καθάρισε καλά-καλά τα πουτσοκέφαλα από τα χύσια σηκώθηκε και πήγε στον καθρέφτη μπροστά να σενιαριστεί. Βγήκε σαν κυρία και ήρθε να με βρει γνωρίζοντας ότι δεν έχασα στιγμή.

Έτσι άρχισε να γαμιέται με τους φίλους μου.




Copyright protected OW ref: 183102



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.