Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η τρελή παντρεμένη

Με αυτά και με τα άλλα τελικά με την παντρεμένη συνάψαμε εξωσυζυγική σχέση.

Παρ' όλο που δε με εξιτάριζε η ιδέα, η επιμονή της και ο τρόπος που με διεκδικούσε με έφτιαχνε. Άρχισε να μπαίνει στην ζωή μου για τα καλά. Είχε πείσει τον άντρα της ότι ήμασταν μόνο φίλοι και έβρισκε διαρκώς δικαιολογίες για να είμαστε μαζί. Δήθεν ότι τη βοηθούσα με τα μαθήματα του ΚΕΚ και επίσης ότι είχε μπουχτίσει με τα παιδιά διαρκώς μέσα στο σπίτι. Είχα απορήσει που ο άντρας της της άφηνε τόση ελευθερία και δε ζήλευε. Το ταμπεραμέντο και η όρεξή της για σεξ ήταν δεδομένα.

Ένα απόγευμα που είχαμε βγει οι δυο μας για καφέ μου είπε ότι είχε καυλώσει και ήθελε πολύ να με φιλήσει αλλά φοβόταν μήπως μας δει κανένας γνωστός. Καθώς ήπιαμε τους καφέδες και οδεύαμε με τα πόδια προς το σπίτι βρήκε ανοικτή μια είσοδο πολυκατοικίας και με τράβηξε μέσα. Άρχισε να με φιλάει με πάθος και μου έπιανε τον πούτσο έξω από τη βερμούδα (ήταν καλοκαίρι). Ξαφνικά μου ξεκουμπώνει την βερμούδα και άρχισε να με πιπώνει επί τόπου. Το έκανε με τόση λαχτάρα σαν να έγλειφε παγωτό και με κοίταζε στα μάτια. Δεν άργησα πολύ να χύσω και τα κατάπιε όλα.

Ντύθηκα και πήραμε τον δρόμο προς το σπίτι. Μόλις φτάσαμε και μπήκαμε μέσα με άρπαξε και μου έδωσε ένα παθιασμένο φιλί. Αμέσως ανταποκρίθηκα και άρχισα να της χουφτώνω τον κώλο πάνω από το φόρεμα. Σιγά σιγά της το ανασήκωσα και της χάιδευα την γυμνή κωλάρα της.

- Σήμερα πουτανίτσα με έχεις καυλώσει πολύ με τις ιδέες σου. Θα σου ξεσκίσω την κωλοτρυπίδα μέχρι να μην μπορείς να κάτσεις.

- Δε φοβάμαι καθόλου καθώς η πίσω τρύπα μου είναι επίσης καυλωμένη και δουλεμένη και έτοιμη να υποδεχθεί το εργαλείο σου.

Τη γυρίζω με πλάτη προς τα εμένα και την πάω στο κρεβάτι. Της βγάζω το φόρεμα και έμεινε μόνο με το σουτιέν το οποίο έβγαλε μόνη της. Σιγά σιγά άρχισα να ξεντύνομαι κι εγώ μέχρι που έμεινα τελείως γυμνός. Της πλησιάζω τον πούτσο μου στο στόμα.

- Έλα λοιπόν να τον πάρεις αφού τόσο τον λαχταρούσες σε όλη την διαδρομή.

Τον βάζει στο στόμα της αλλά μόνο μέχρι να σκεπάσει με τα σαρκώδη χείλη της τη βάλανο και αρχίζει να με γλείφει. Η γλώσσα της έκανε κύκλους γύρω από την βάλανο μου και όταν τον έβγαζε έξω τον πιπίλαγε.

- Πουτανίτσα τι μου κάνεις; Δεν σου έφτασαν τα χύσια που έφαγες πριν, θα με κάνεις να ξαναχύσω ενώ εγώ θέλω να σου τον χώσω.

Τη σταματάω μιας και δεν ήθελα να χύσω και της ανοίγω τα πόδια. Αρχίζω να τη φιλάω από τα στήθη και να κατεβαίνω πιο κάτω νιώθοντας πως έχει ανατριχιάσει. Μόλις έφτασα στο μουνί της, άνοιξα με τα δύο μου δάκτυλα τα μουνόχειλα της και έχωσα μέσα την γλώσσα μου. Άρχισα με κυκλικές κινήσεις και σιγά σιγά ξεκίνησα να τη γαμάω με τη γλώσσα μου. Έβγαιναν βογκητά και αναστεναγμοί από το στόμα της ενώ με τα χέρια της είχε κολλήσει το κεφάλι μου στην ηβική περιοχή της.

- Αχ ναι, εκεί, εκεί ακριβώς. Γάμα με με τη γλώσσα σου καυλιάρη άντρα. Κάνε με να νιώσω γυναίκα. Σε λίγο θα χύσω.

Συνέχισα μέχρι που ένιωσα να έχει σπασμούς σημάδι ότι είχε φτάσει σε οργασμό. Σχεδόν αμέσως ανέβηκα επάνω της και της τον έβαλα όσο πιο βαθιά μπορούσα.

- Ναι, πήδα με. Δώσε μου το μουνί στο χέρι. Είμαι καυλωμένη από όταν βρεθήκαμε και περίμενα πώς και πώς αυτή την στιγμή.

Την πήδηξα έτσι για αρκετή ώρα όταν την γύρισα στο πλάι και της τον έβαλα στον κώλο. Η καργιόλα έλεγε αλήθεια πως είχε προετοιμάσει την κωλοτρυπίδα της αφού δε βρήκα καμία αντίσταση. Στην αρχή της τον έβαλα με αργό Ρυθμό και σιγά σιγά επιτάχυνα. Που και που έβγαινα από μέσα της και της έλεγα… "κοίτα, η κωλοτρυπίδα σου έχει ανοίξει στα δύο".

- Έτσι γαμιά μου, άνοιξέ μου τον κώλο, με το μαλάκα τον άντρα μου που τον αφήνει ανεκμετάλλευτο.

Τη γύρισα στα 4 και της τον ξανάβαλα στον κώλο. Εκείνη ξάπλωσε λυγίζοντας τη μέση της με το κεφάλι στο κρεβάτι και τον κώλο της τέρμα τουρλωμένο σε εμένα. Της τον έχωνα με όλη μου την δύναμη και εκείνη με παρακαλούσε να την ξεσκίσω. Της έκανα το χατίρι και επιτάχυνα τους ρυθμούς μου.

- Θα σε χύσω πουτάνα θα σε χύσω. Πάρ' τα όλα μέσα σου. Πάρ' τα μέσα στον κώλο σου, έτσι, να πας χυμένη στον άντρα σου.

- Έχω ακόμα αρκετή ώρα ελεύθερη, μη νομίζεις ότι τελειώσαμε...

- Τί άλλο έχεις στο μυαλό σου μωρή πουτανίτσα. Θες και δεύτερο γύρο;

- Μα και φυσικά, αλλά όχι από τον κώλο αυτή την φορά.

Ανεβαίνει προς τα επάνω και αρχίζει να μου γλείφει τις ρώγες ενώ παράλληλα έπαιζε με τον πούτσο μου.

Δεν άργησε να μου ξανασηκωθεί (α, ρε νιάτα που είσαστε;) και ανέβηκε επάνω μου. Αφού έτριψε για αρκετή ώρα το πέος μου στο μουνί της τον καβάλησε μέχρι την ρίζα και άρχισε να κουνιέται πότε κυκλικά πότε πάνω κάτω.

Την άρπαξα από τα μαλλιά και ξάπλωσα τον κορμό της στο στήθος μου ώστε να κουνάει μόνο τη λεκάνη της ενώ παράλληλα της έδινα υγρά γλωσσόφιλα και οι γλώσσες μας έμοιαζαν σα μπερδεμένα καλώδια. Ο τρόπος με τον οποίο κουνούσε την λεκάνη της ήταν υποδειγματικός για αυτή τη στάση ενώ πλέον είχε αρχίσει να μου πιπιλάει και τις ρώγες.

- Σιγά σιγά καυλίτσα μου, θα με κάνεις να ξαναχύσω, ηρέμησε και πάρ' τον όλο μέχρι τη μήτρα σου.

Μα αυτό κάνω γι' αυτό φρόντισε να μη χύσεις μέσα μου και έχουμε άλλα. Γαμηθήκαμε έτσι για πολύ ώρα και εκείνη είχε απανωτούς οργασμούς. Μετά από λίγο τη γύρισα σε ιεραποστολική στάση αλλά με τα πόδια της σηκωμένα στους ώμους μου. Το μουνί της έχασκε μπροστά μου έτοιμο να καταβροχθίσει το πέος μου. Της τον έβαλα απότομα και ένα γκουπ ακούστηκε καθώς το κεφάλι της έβρισκε στο κεφαλάρι του κρεβατιού.

Αφού την τράβηξα πιο κάτω άρχισα να της τον χώνω με όλη μου την δύναμη και πραγματικά ένιωσα τη μήτρα της να ακουμπά το πέος μου.

- Αχ, σιγά σιγά, με ξέσκισες. Θα μου βγάλεις τη μήτρα από το στόμα. Πιο απαλά μωράκι μου, πιο απαλά.

Συνέχισα στον ίδιο Ρυθμό και σε λίγο έχυνε ποτάμια που έτρεξαν στους γλουτούς και στο μέσα μέρος των μηρών της.

- Σε λίγο ετοιμάζομαι να χύσω και εγώ θα στα ρίξω στην κοιλιά μην μας βρει κανένα κακό.

- Γκάστρωσε με την πουτάνα. Δώσε μου τα χύσια σου πουτσαρά μου να με κάψεις.

Φυσικά και δεν την άκουσα και τραβήχτηκα χύνοντας στην κοιλιά και στο τριχωτό του εφηβαίου της.

Πέσαμε ξέπνοοι στο κρεβάτι και εγώ άναψα ένα τσιγάρο.

- Σου άρεσε;

- Ναι, μου άρεσε πολύ αλλά θα προτιμούσα να χύσω μέσα σου όμως φοβήθηκα μην έχουμε τίποτα ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Το νερό είναι έτοιμο, αν θες πήγαινε να κάνεις ένα μπάνιο.

- Όχι, μέχρι το νιπτήρα θα πάω να βαφτώ και να φρεσκαριστώ. Σήμερα θέλω να πάω σπίτι και να νιώθω τα χύσια σου επάνω μου.

- Όπως επιθυμείς. Είσαι μεγάλη πουτάνα τελικά.

Πήγε μέχρι το μπάνιο και γύρισε ντυμένη και βαμμένη. Μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και έφυγε όπως ήταν.

Τα γαμήσια μας συνεχίστηκαν για ένα δίμηνο και σταμάτησαν έπειτα από δική μου πρωτοβουλία καθώς κάποια στιγμή μου είπε ότι θέλει να χωρίσει τον άντρα της και να παντρευτούμε. Σήμερα ξέρω πως είναι ακόμα με τον άντρα της και μάλιστα έχει πιάσει και δουλειά στην κοινότητα του χωριού που διαμένουν.




Copyright protected OW ref: 181940



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.