Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είναι καιρός που βγήκα στη σύνταξη, εξήντα περασμένα πλέον. Ζω μόνος, ο γιος μου ζει στη Γαλλία και εργάζεται σαν γιατρός και η κόρη μου παντρεμένη, ζει και εργάζεται σαν καθηγήτρια στη Φλώρινα. Η μοναξιά είναι κακός σύμβουλος. Και είναι ακόμα δυσκολότερο αν μια ζωή έχεις μάθει να ζεις σε μια οικογένεια.

Έχασα τη γυναίκα μου πριν μερικά χρόνια και ήταν ιδιαίτερα οδυνηρό εκείνο το διάστημα. Τώρα πια, το ξαναείπα, ζω μόνος. Έχω μια κοπελιά που έρχεται δυο φορές τη βδομάδα για να κρατάει το σπίτι σε μια ανεκτή κατάσταση. Πρέπει να πω ότι διαβάζω πολύ, ασχολούμαι με τα γραμματόσημα μου και ακούω πολλή μουσική. Α… πρέπει να προσθέσω στα προσόντα μου ότι μαγειρεύω και μάλλον μαγειρεύω καλά, όπως μου λένε οι φίλοι. Πάντως παρά τις φαινομενικά πολλές ασχολίες μου, ιδιαίτερα τα βράδια, η ώρα δεν περνάει.

Δεν ήξερα τι να κάνω και ένας κολλητός μου είπε για τα sites των ραντεβού με διάφορες κυρίες και “κυρίες”. Προτίμησα τις κυρίες και άρχισα το πατσούρισμα (έτσι λέγαμε το sexting οι τηλεφωνητές στο στρατό). Πέρασαν με τέτοια παιχνίδια, μόνο με sexting, κάποιοι μήνες. Οι “συζητήσεις” συνήθως ήταν ανούσιες και βαρετές. Πολύ λίγες κυρίες ήταν σπιρτόζες, μπορούσαν να μιλήσουν όμορφα και ξανοιγόντουσαν σε “βρώμικες” συζητήσεις. Μέσα από το σωρό, με μια κοπελιά τα βρήκαμε και μου άρεσαν οι κουβέντες μας. Κάθε είδους κουβέντα ήταν όμορφη και μου άρεσε, με ικανοποιούσε. Το πράμα σοβάρεψε με τον καιρό. Μιλούσαμε επτά-οκτώ μήνες και είχαμε πει διάφορα προσωπικά μας, που δεν θα τα λέγαμε ούτε στον παππά. Της είχα πει για τα προβλήματα στύσης που είχα τον τελευταίο καιρό και ότι χρησιμοποιώ χάπι για βοήθεια, μου είχε εξομολογηθεί ότι της αρέσει λίγος πόνος στο κρεβάτι, της είχα εξηγήσει ότι μου αρέσει να νιώθω την γυναίκα που είναι μαζί μου να τελειώνει πρώτη, πριν από μένα, μου είχε περιγράψει τον τρόπο που θέλει να την παίρνω δεμένη στο κρεβάτι με μπανταρισμένα τα μάτια και πολλά άλλα ενδιαφέροντα. Κάποια από αυτά δεν τα είχα δοκιμάσει ποτέ στη ζωή μου.

Παρά τα όσα ενδιαφέροντα και προσωπικά είχαμε πει δεν είχε τεθεί ποτέ μεταξύ μας το θέμα συνάντησης. Να πω την αλήθεια μου το φοβόμουν, δεν το τολμούσα. Να μη λησμονήσω ότι τόσο καιρό που μιλούσαμε δεν ανοίξαμε ποτέ κάμερες, δεν ήθελε η Λυδία. Παρ’ όλες τις αναστολές που είχα για τη συνάντηση, σε μια κουβέντα μας το έθεσα το θέμα.

- Τι θα έλεγες ρε Λυδία να συναντηθούμε; Πάει πολύς καιρός που κουβεντιάζουμε. Έχουμε πει τα πάντα για εμάς. Είναι σα να γνωριζόμαστε από χρόνια.

- Τι να σου πω Μπάμπη μου;… δεν τολμάω.

- Γιατί, τι συμβαίνει; Τι σε κρατάει; Σε ανοιχτό χώρο θα συναντηθούμε και είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, δε χρωστάμε σε κανέναν και δεν κάνουμε τίποτε κακό.

- Ναι, όλα αυτά που λες είναι αληθινά, αλλά δεν τολμάω. Μπορεί να σε απογοητεύσω.

- Ε… αν με απογοητεύσεις ή αν σε απογοητεύσω το χαλάμε ή γυρίζουμε στις παλιές μας συνήθειες. Δηλαδή γυρνάμε στο sexting και όλα καλά.

Να μη μακρηγορώ μετά από πολλή προσπάθεια κλείσαμε ένα ραντεβού στο Σύνταγμα, στο υπερώο μεγάλης αλυσίδας βιβλίων. Ό,τι πιο ουδέτερο σημείο συνάντησης στο λεκανοπέδιο. Πήγα στο ραντεβού μας λίγο νωρίτερα και περίμενα. Θυμίζω ότι τόσο καιρό που μιλούσαμε μέσω PC δεν είχαμε ανοίξει κάμερες γιατί δεν ήθελε η Λυδία. Οπότε έπρεπε με κάποιο τρόπο να γίνει η αναγνώριση. Είχαμε συμφωνήσει να κρατάω χαρτοφύλακα και να έχω μαζί μου το Βήμα της προηγούμενης Κυριακής. Περιμένοντας είχα παραγγείλει ένα διπλό εσπρέσο που τον σιγοέπινα. Την ώρα του ραντεβού έρχεται και κάθεται στο τραπέζι μου μια κυρία κάποιας ηλικίας. Την ηλικία της την ήξερα αλλά όχι τα κιλά της. Ήταν κοντούλα και είχε κάποια κιλά παραπάνω. Αλλά είχε πανέμορφα μπλε σκούρα μάτια, πυκνά ανοιχτά καστανά μαλλιά, λευκό δέρμα και σχετικά μεγάλο στήθος. Σηκώνομαι και της δίνω το χέρι μου και λέω τα τυπικά. Η Λυδία είχε κάποια συστολή, δε μιλούσε και είχε τα μάτια κατεβασμένα βλέποντας συνέχεια το πάτωμα.

- Καλημέρα Λυδία. Χαλάρωσε σε παρακαλώ, όλα καλά.

- Πρώτη φορά το κάνω. Ποτέ δεν έχω βγει με κάποιον που δεν τον ξέρω.

- Ούτε εγώ το έχω ξανακάνει αλλά πάντοτε και για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.

Με δυσκολία αρχίσαμε να συζητάμε. Η ώρα πέρασε και έφτασε η ώρα για το μεσημεριανό. Την προσκάλεσα να πάμε στο Μικρολίμανο, μια και ο καιρός ήταν ανοιξιάτικος. Άφησε το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ της Κλαυθμώνος, κατεβήκαμε στον Πειραιά και καθίσαμε για φαΐ. Ανοίξαμε το κρασάκι μας, φάγαμε τα ψαράκια μας, και τέλος το γλυκάκι μας.

- Το σπίτι μου είναι δυο βήματα από εδώ. Θες να πάμε για καφέ; Την ίδια θέα θα έχουμε, ίσως και καλύτερη.

- Δεν είμαι έτοιμη βρε παιδί μου.

- Και τι πρέπει να γίνει για να πάμε σπίτι μου ρε κορίτσι μου; Άκουσέ με… δε θέλω να σε πιέσω ούτε θα προσπαθήσω να σε πείσω για να κάνεις οτιδήποτε. Ένα μόνο θα σου πω, η ζωή είναι μικρή και δεν αξίζει να τη χαραμίζουμε χωρίς λόγο.

Πήραμε το αυτοκίνητο και ανεβήκαμε Καστέλα. Πάρκαρα το αμάξι στο γκαράζ και ανεβήκαμε στο σπίτι. Άνοιξα τις κουρτίνες και τις μπαλκονόπορτες και βγήκαμε στο ευρύχωρο μπαλκόνι. Κατέβασε την τέντα. Είδε δεξιά αριστερά, δε μας έβλεπε κανένας, ένιωσε ασφαλής και κάθισε στην άνετη πολυθρόνα. Έφυγα να ετοιμάσω τον καφέ. Με ακολούθησε. Όσο ετοίμαζα τον καφέ ήταν μακριά μου και με παρατηρούσε.

- Είσαι πολύ τακτικός και προσεκτικός, μου είπε.

- Γιατί το λες;

- Μα η κουζίνα σου είναι καθαρή, τα ντουλάπια σου τακτοποιημένα, το σπίτι σου πεντακάθαρο. Μου αρέσει έτσι όπως είσαι. Μου τα έλεγες αλλά τι να πρώτο-πιστέψω;

- Πάντως δε μπορείς να πεις μέχρι τώρα δεν σε διέψευσα. Οπότε μου έχεις πλέον λίγη εμπιστοσύνη;

Ήρθε κοντά μου με αγκάλιασε και δίνοντάς μου ένα φιλάκι στο μάγουλο, με διαβεβαίωσε ότι από κάμποση ώρα τώρα με εμπιστευόταν και γι' αυτό ήρθε και στο διαμέρισμά μου. Καθόμασταν στο μπαλκόνι πίνοντας το καφεδάκι μας σε διπλανές πολυθρόνες και κάπου κάπου τα χέρια μας ακουμπούσαν τα μπράτσα μας ακουμπούσαν. Σηκώθηκα να πάω στην κουζίνα και έγειρα και τη φίλησα στο στόμα. Ήταν η πρώτη ερωτική στιγμή εκτός από τα βλέμματα που ανταλλάσσαμε όλη την ώρα.

- Που πας τώρα; Κάτσε έτσι, μη φεύγεις.

Γονάτισα μπροστά της. Όπως καθόταν στην πολυθρόνα, άνοιξε τα μπούτια της, πλησίασα και την αγκάλιασα. Φιληθήκαμε, στην αρχή ήταν κάπως άβολο αλλά στη συνέχεια και με δικιά μου πρωτοβουλία φιληθήκαμε με γλώσσα. Με ακολούθησε και συνεχίσαμε με χάδια στα κορμιά μας και φιλιά στο λαιμό της και στα αυτάκια της. Σηκωθήκαμε, την πήρα από το χέρι και πήγαμε στο υπνοδωμάτιο. Αμέσως σχολίασε τους πολλούς καθρέφτες που είχε το δωμάτιο. Χαμογελώντας πήγε στην τουαλέτα και εγώ άρχισα να γδύνομαι.

- Μη ξεντυθείς, σε παρακαλώ, μου φώναξε.

Βγήκε από το μπάνιο ντυμένη. Πήγαινε μέσα, θα σε περιμένω μου είπε. Μπήκα στο μπάνιο για ένα πολύ γρήγορο πλυσιματάκι. Κατάπια και ένα Cialis για το φόβο των Ιουδαίων. Βγήκα από το μπάνιο με το μπουρνούζι μου και αυτή ήταν ήδη στο κρεβάτι σκεπασμένη με το ελαφρύ πάπλωμα. Κατάλαβα ότι ντρέπεται που θεωρεί ότι είναι χοντρή. Ξάπλωσα γυμνός δίπλα της. Αρχίσαμε τα χάδια και τα φιλιά. Την έσπρωξα λίγο να μείνει ανάσκελα και άρχισα παιχνίδι με το λαιμό της με τα αυτάκια της και τα χείλια της. Με αγκάλιαζε και έτριβε το κορμί της στο δικό μου αλλά το παπλωματάκι δεν έφευγε από πάνω της.

- Το θέλω το κορμί σου, μη μου το κρύβεις.

- Δε μπορώ αγόρι μου, περίμενε λίγο ακόμα.

Εν τω μεταξύ είχα κατέβει στο στήθος της που μάλαζα με τα χέρια μου. Ήθελα να ασχοληθώ με τις ρώγες της και της το είπα.

- Έλα τώρα, μην μου στερείς τη χαρά να παίξω με το στήθος σου. Θέλω να φάω τις ρώγες σου. Να σου τις τραγανίσω.

Υποχώρησε και μ’ άφησε να την ξεσκεπάσω. Έπεσα σαν πεινασμένος στα βυζιά της. Ήταν μεγάλα με τεράστιες ρώγες. Χούφτωσα το ένα με τα δυο μου χέρια και το έφερα στο στόμα μου. Άρχισα να το πιπιλάω και να το παίζω με τη γλώσσα μου. Η ρώγα της σκλήρυνε αλλά όχι πολύ. Συνέχισα να παίζω με τα βυζιά της. Την ένιωσα ότι έβαλε δαχτυλάκι στο μουνί της. Την ένιωσα ότι χάιδευε σιγά σιγά το μουνάκι της. Τράβηξα το παπλωματάκι. Είχε ανοίξει τα μπούτια της και χάιδευε τη μούνα της. Είχα πολλούς καθρέφτες στο δωμάτιό μου και μπορούσες να μας δεις από όλες τις γωνίες.

- Πάρε με τώρα αγόρι μου. Έλα μέσα μου. Τώρα σε παρακαλώ, μου ψιθύρισε.

Σηκώθηκα γονάτισα ανάμεσα στα ανοιχτά μπούτια της και πιάνοντας το καυλί μου άρχισα να της βουρτσίζω το μουνί. Τρελάθηκε.

- Πιο γρήγορα, λίγο πιο γρήγορα, στην τρυπούλα μου, τώρα, τώρα…

Δεν της χάλασα χατίρι. Της τον έχωσα με όση δύναμη και καύλα είχα. Έπαιξε ρόλο και το χάπι, υποθέτω. Άρχισα να τη γαμάω όλο και πιο δυνατά. Τη γύρισα στα τέσσερα. Παρόλη την ηλικία της και τα κιλά της έσπασε τη μέση της για να με ρουφήξει ακόμα πιο βαθιά στην υγρή μουνάρα της. Την έπιασα από τις γαμολαβές της και άρχισα να τη χώνω γρήγορα και δυνατά. Έστριψε το πρόσωπό της και στον διπλανό καθρέφτη μας είδε.

- Αχ, τι καύλα είναι αυτό που βλέπω αγόρι μου. Δώσε μου ένα χαστούκι, ένα χαστούκι στον κώλο μου, καύλα μου. Σταμάτα λίγο και κάν' το μου σιγά σιγά, να το δω σε slow motion. Έτσι, έτσι, να σε νιώθω, ναι, ναι, σιγά, μέχρι έξω, και μέσα τώρα, δυνατά, πάλι. Έτσι, έτσι. Θέλω να χαϊδεύω το κλειτοριδάκι μου όσο σε νιώθω μέσα μου, μου αρέσει. Να νιώθω το κεφαλάκι σου στην πόρτα μου, αχ…

- Θα χύσω καύλα μου, της λέω. Είμαι να χύσω καύλα, καύλα μου…

και τα χαστούκια άρχισαν να πέφτουν βροχή. Βγαίνω από μέσα της και αρχίζω να μαλακίζω το καυλί μου. Οι σταγόνες του σπέρματος πετάγονται στην πλάτη της. Τις πασαλείβω στο κορμί της. Όσο έχυνα έτριβε την κλειτορίδα της. Άρχισε να χύνει όσο την πασάλειβα στην πλάτη. Έτρεμε. Έπεσε μπρούμυτα και βαριανάσαινε. Έπεσα και εγώ ξέπνοος δίπλα της. Σηκωθήκαμε και πήγαμε στο μπάνιο. Ένα γρήγορο ντουζάκι και πάλι ξάπλα στο κρεβάτι χωρίς παπλωματάκι αυτή τη φορά.

Κοιμηθήκαμε όμορφα και ξυπνήσαμε το πρωί μέσα στην καλή χαρά. Σηκώθηκα πρώτος και πήγα στο μπάνιο ενώ αυτή ετοίμαζε το πρωινό. Φάγαμε και πήγαμε με ταξί να πάρουμε το αμάξι της από την Κλαυθμώνος. Φύγαμε για το σπίτι μου. Περνούσαμε καλά και αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε μια χαλαρή συμβίωση.
Copyright protected OW ref: 183072Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.