Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Έκπληξη στη γυναίκα μου (3ο μέρος)

Το διαμέρισμα ήταν ένας μεγάλος χώρος, που προοριζόταν για καθιστικό με κουζίνα και στο βάθος φαινόντουσαν δύο ανοιχτές πόρτες. Στο σαλόνι ήταν δύο τραπέζια με παρέες που έπαιζαν χαρτιά και στο βάθος εκεί που υποτίθεται ήταν η κουζίνα, ήταν μια παρέα ακόμη που έπιναν. Σε μια άκρη ήταν ένα διπλό κρεβάτι και πάνω του ήταν μια γυναίκα γύρω στα σαράντα, γυμνή που έπαιρνε πίπα σ ένα τύπο. Δε μιλήσαμε καθόλου και καθόμασταν ακίνητοι από το σοκ. Σχεδόν αμέσως φάνηκε ο ένας από τους γαμιάδες της Ελένης και μας πλησίασε γελώντας και μιλώντας δυνατά.

- Παιδιά ήρθε και η δεύτερη πουτάνα που περιμέναμε. Όποιος θέλει να γαμήσει έχει χώρο…

και την πήρε χουφτώνοντας τον κώλο της και την οδήγησε προς το κρεβάτι. Έσπρωξε αυτή που ήδη εκεί, για να κάνει χώρο και την ξάπλωσε.

- Εκεί θα περάσεις τη βραδιά σου, της είπε. Ξέρω τι γαμήσι κάνεις. Κανόνισε ν’ ακούσω παράπονα από κανέναν. Κάηκες.

Η Ελένη δοκίμασε να σηκωθεί, αλλά ο τύπος την έσπρωξε ξανά και πετώντας την ψωλή του έξω της την έχωσε στο στόμα. Δεν την είδα να δυσκολεύεται να συμβιβαστεί και ν’ αρχίσει να γλείφει την ψωλή του.

Δοκίμασα να πάω κοντά για να την πάρω, αλλά με πλησίασε ένας τεράστιος τύπος φαλακρός και μου έκλεισε το δρόμο λέγοντάς μου.

- Δε χρειάζεται να ανησυχείς για τη γυναίκα σου. Μη φοβάσαι. Απ’ τις πούτσες δεν πέθανε καμία. Πήγαινε εκεί στην άκρη που κάθεται εκείνος ο κοντός. Είναι ο άντρας της άλλης. Πείτε τα μεταξύ σας.

Ο όγκος του και ο τόνος του δε μου άφησε και πολλά περιθώρια. Πήγα και κάθισα δίπλα στον τύπο που κοιτούσε σα χαμένος, χωρίς να μιλάω. Κοίταξα προς την Ελένη και την είδα να έχει πάρει θέση δίπλα στην άλλη και να γλείφουν τα καυλιά που είχαν στο στόμα τους. Τα βυζιά της ήταν τελείως έξω, με την αριστερή τιράντα της να έχει πέσει, ενώ η δεξιά στηρίζονταν στο μπράτσο του χεριού της που κρατούσε την πούτσα.

Τα μάτια μου πηγαινοέρχονταν στο δωμάτιο και προσπαθούσα να καταλάβω τι γινόταν. Μέτρησα οχτώ άντρες στα τραπέζια, τρεις στο μπαρ και άκουγα και φωνές απ’ τα δωμάτια. Ήταν απ’ όλες τις φυλές. Δε μπορούσα να καταλάβω τα περισσότερα απ’ αυτά που έλεγαν. Αυτό που με ταρακούνησε ήταν ότι οι τρεις που κάθονταν στο μπαρ ήταν μαύροι και θεόρατοι.

Στο κρεβάτι γινόταν χαμός. Πήγαινε η πίπα σύννεφο. Οι γυναίκες προσπαθούσαν να καταπιούν όσο το δυνατόν περισσότερο τις ψωλές που είχαν στο στόμα. Καθόταν η μία δίπλα στην άλλη και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως η μία κοιτούσε την πίπα της άλλης και προσπαθούσε να την ξεπεράσει.

Σε λίγο ήρθε και ο δεύτερος γαμιάς της και με αγκάλιασε στην πλάτη λέγοντάς μου:

- Πως σου φαίνεται το στέκι μας; Εδώ μαζευόμαστε και περνάμε την ώρα μας. Να σου γνωρίσω τον Αντρέα. Αυτή εκεί είναι η γυναίκα του η Μαίρη. Αυτή πηδάγαμε το καλοκαίρι και χαθήκαμε. Καλό μουνί κι αυτή κι εκπληκτικό γαμήσι. Όχι σαν τη δικιά σου βέβαια, αλλά καλή. Πείτε τα εσείς σα φιλαράκια που είστε και ότι πιείτε κερασμένο.

Φεύγοντας γύρισε και είπε γελώντας:

- Φυσικά αν θέλετε να ρίξετε ένα πούτσο, ελεύθερα.

Κάθισα αμίλητος δίπλα στον Αντρέα και κοίταζα σα χαμένος. Η γυναίκες μας είχαν ξεφύγει τελείως. Ρουφούσαν τις ψωλές, λες και είχαν χρόνια να δουν πούτσα. Σε λίγο ο γαμιάς της Μαίρης άρχισε να τη χύνει στο πρόσωπο. Την πλημμύρισε χύσια παντού κι αυτή δεν σταματούσε να προσπαθεί να πιεί όσα μπορούσε να προλάβει. Μόλις τελείωσε ο τύπος κι έφυγε γύρισε προς την Ελένη και της είπε γελώντας:

- Χα, χα, χα... 1-0.

Όσοι ήταν εκεί γύρω και το άκουσαν γέλασαν, αλλά εγώ είδα ένα παράξενο βλέμμα στα μάτια της γυναίκας μου. Σα να πειράχτηκε. Αμέσως άρχισε να πιπώνει το καυλί που είχε στο στόμα της με μανία κι όπως ήταν φυσικό, ο τύπος δεν κρατήθηκε. Άρχισε να πετάει τα χύσια του στο πρόσωπό της και να την γεμίζει παντού. Η Ελένη γύρισε προς το μέρος της και της είπε χαμογελώντας:

- 1-1 κοριτσάκι μου. Μη βιάζεσαι. Τώρα ξεκινάμε… Ελένη, χάρηκα.

- Μαίρη, χάρηκα…

απάντησε η άλλη παίρνοντας τον επόμενο πούτσο στο στόμα της. Γύρισα στον Αντρέα και τον ρώτησα.

- Πόσοι να είναι εδώ μέσα;

- Δεκαοχτώ έχω μετρήσει, αλλά έρχονται και φεύγουν, απάντησε. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο … Ερχόντουσαν και τη γαμούσαν οι δύο που και που στο σπίτι, αλλά αυτό είναι άλλο…

συνέχισε σα να μονολογούσε.

- Καταλαβαίνω…

του είπα, σταμάτησα να μιλάω κι έμεινα να κοιτάζω γύρω γύρω.

Στο κρεβάτι είχε αρχίσει να μαζεύεται κόσμος. Η Ελένη είχε ήδη άλλο πούτσο στο στόμα και η Μαίρη είχε στηθεί στα τέσσερα με ένα καυλί στο στόμα κι ένα να ετοιμάζεται να μπει από πίσω της, ενώ άλλοι δύο τύποι, που είχαν βγει από το δωμάτιο, πήγαιναν προς τα κει.

Τότε ήταν που ο ένας από τους γαμιάδες των γυναικών μας στάθηκε στη μέση στο δωμάτιο και φώναξε γελώντας.

- Παιδιά η βραδιά εξελίσσεται πολύ ωραία. Είχαμε καιρό να μαζευτούμε και να γαμήσουμε όλοι μαζί. Κι απόψε φαίνεται ότι πετύχαμε δυο απ’ τις μεγαλύτερες πουτάνες. Αυτές ήδη άρχισαν να μετράνε πόσες πούτσες θα φάνε. Τι λέτε να το κάνουμε αγώνα πούτσας και να βγάλουμε την πουτάνα της βραδιάς;

Οι περισσότεροι δεν του έδωσαν σημασία, αλλά μερικοί χειροκρότησαν..

- Εντάξει λοιπόν. Ξεκινάμε από τώρα.

Κοίταξε γύρω του κι έγινε αυτό που φοβόμουν. Μας πλησίασε και μας έδωσε από ένα μπλοκάκι.

- Ο καθένας σημειώνει τη γυναίκα του. Δε θέλω κλεψιές. Μετράνε μόνο τα χυσίματα…

και γυρνώντας προς το κρεβάτι φώναξε:

- Πόσο είστε κορίτσια;

- 1-1…

απάντησε μπουκωμένη η Μαίρη. Τράβηξε από μία γραμμή σε κάθε μπλοκάκι και μας τα έδωσε.

- Με το καλό να γεμίσουν…

είπε κι έφυγε προς το κρεβάτι γελώντας, βγάζοντας τον πούτσο του έξω. Εκεί η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει. Η Ελένη, εκτός από το καυλί που είχε στο στόμα, είχε κι έναν που τη γαμούσε από πίσω, βουτώντας ταυτόχρονα την πούτσα του τύπου με τα μπλοκάκια που είχε πλησιάσει, ενώ η Μαίρη είχε καθίσει πάνω σ’ ένα καυλί κι από πίσω της ένας άλλος της γαμούσε τον κώλο.

Οι μόνοι που δεν γύρισαν να κοιτάξουν και δεν ασχολήθηκαν ήταν αυτοί που έπαιζαν χαρτιά. Απ’ τα δωμάτια άρχισαν να βγαίνουν σιγά σιγά και να πλησιάζουν στο κρεβάτι βγάζοντας τα ρούχα τους και παίζοντας με τις ψωλές τους. Πήγαν κοντά κι όπου έβρισκαν χώρο χωνόντουσαν είτε για πίπα, είτε για γαμήσι, είτε για μαλακία. Σε λίγο αυτός που γαμούσε τη Μαίρη στον κώλο άρχισε να χύνει και μόλις βγήκε μπήκε κατ’ ευθείαν ο επόμενος.

- Γράψε έναν ακόμη αγάπη μου…

φώναξε στον άντρα της και μου ήρθε κάπως βλέποντάς τον να κάνει μια γραμμή στο μπλοκάκι του. Δεν άργησαν να χύσουν κι αυτοί που γαμούσαν την Ελένη οι οποίοι έχυσαν ταυτόχρονα. Ένας στο μουνί της κι άλλος στο πρόσωπο. Δε σας κρύβω όμως πως καύλωσα όταν μου φώναξε η Ελένη να γράψω άλλους δύο και πήρα το στυλό και τράβηξα δύο γραμμές στο μπλοκάκι μου.

Γύρισα και κοίταξα τον Αντρέα δίπλα μου που είχε μείνει με το στυλό στο χέρι και φαινόταν σα να είχε παραδοθεί.

- Δε γαμιέται… του είπα. Πάω να πάρω μια μπύρα. Θες;

Μου απάντησε μονολεκτικά "Ναι" και συνέχισε να κοιτάζει τη γυναίκα του που είχε χαθεί πίσω απ’ τις πούτσες. Εκείνη τη στιγμή τη γαμούσαν από παντού. Μουνί, κώλο, στόμα. Όπως και τη δική μου φυσικά.

Πήγα στο ψυγείο και πήρα δύο μπύρες, περνώντας μπροστά από τους τρεις μαύρους, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν είχαν δείξει κάποιο ενδιαφέρον για το τι γινόταν στο κρεβάτι. Καθόντουσαν και κάτι κουβέντιαζαν στην γλώσσα τους.

- Άλλος ένας…

άκουσα την Μαίρη να φωνάζει και μετά από λίγο την άκουσα και πάλι να λέει μπουκωμένη:

- Κι άλλος. Μ’ έπνιξε ο πούστης…

- Δυνατή η δικιά σου… είπα στον Αντρέα δίνοντάς του τη μπύρα.

- Και να φανταστείς πως είμαστε δεκαπέντε χρόνια μαζί και μόνο μια φορά μου είχε πάρει πίπα, είπε παίρνοντας τη μπύρα.

- Γράψε έναν αγάπη μου…

άκουσα την Ελένη να φωνάζει και γυρνώντας προς το κρεβάτι την είδα να γλείφει τα χύσια απ’ την ψωλή του γαμιά με το μπλοκάκι. Το πρόσωπό της δεν φαινόταν απ’ το σπέρμα, ενώ από πίσω της τη σφυροκοπούσε ένας μελαμψός. Δίπλα της η Μαίρη είχε έναν πούτσο στο στόμα και καθόταν πάνω σ’ ένα άλλο.

- Ισοπαλία…

είπα τσουγκρίζοντας τη μπύρα του Αντρέα. Το γαμήσι συνεχίστηκε αρκετή ώρα. Η Μαίρη ήταν πάντα λίγο μπροστά. Τους έκανε και έχυναν πιο εύκολα, ενώ η Ελένη διάλεγε τις πιο χοντρές ψωλές, που άντεχαν περισσότερο. Μερικοί που είχαν χύσει τη μία πήγαιναν στη σειρά για να γαμήσουν και την άλλη. Η ώρα είχε περάσει από τρεις και είχαμε φτάσει 9-7 υπέρ της Μαίρης. Δεν είχαν γαμήσει ακόμη οι μαύροι και άλλοι τέσσερις από το ένα τραπέζι που έπαιζαν ακόμη χαρτιά. Στο κρεβάτι είχαν μείνει μόνο οι γυναίκες μας και άλλοι τρεις. Δύο που γαμούσαν από μουνί και κώλο τη Μαίρη και ένας που του έπαιρνε πίπα η Ελένη. Σε λίγο το πρόσωπο της γυναίκας μου γέμισε για μια φορά ακόμη χύσια, όπως επίσης και το μουνί της Μαίρης.

10-8 το σκορ και στο κρεβάτι πηδιόταν μόνο η Μαίρη απ’ τον κώλο. Ο γαμιάς τη σφυροκοπούσε ανελέητα και σε μια στιγμή φώναξε:

- Ρε πως της τον κάνατε έτσι τον κώλο; Δεν καταλαβαίνω ότι γαμάω…

και βγαίνοντας από τον κώλο της Μαίρης τράβηξε την Ελένη και την έστησε για γαμήσι λέγοντας:

- Για να δω μωρή τον δικό σου.

Αφού την πήδηξε για λίγο είπε:

- Τα ίδια σκατά είναι και δω. Σα γαλαρίες είναι οι τρύπες τους.

Έβαλε τη Μαίρη να του γλείφει τα αρχίδια όπως γαμάει και σε λίγο γέμισε για μια φορά ακόμη χύσια τον κώλο της γυναίκας μου.

Οι μπύρες με είχαν πιάσει λίγο, γιατί γύρισα στον Αντρέα και του είπα χαμογελώντας:

- 10-9. Αυτός ο πόντος είναι δικός μου…




Copyright protected OW ref: 182905



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.