Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το πρωί κατέβηκα κάτω και επειδή ήξερα ότι ο παππούλης μου ήταν καυλωμένος κάθε πρωί τον ρώτησα

- Παππούλη να σου κάνω μια πίπα να ξεκαυλώσεις; Αλλά να παίζω κι εγώ με το μουνάκι μου γιατί έβλεπα κάτι όνειρα και καύλωσα πολύ.

- Έλα εδώ μικρή μου…

λέει, με πιάνει και με γυρίζει ανάποδα με το μουνάκι μου κοντά στο στόμα του και το κεφάλι μου κοντά στο μεγάλο πούτσο του και κρατώντας με από τη μέση άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι μου που έχυνε από την καύλα

- Παππούλη χύνω, πολύ καυλωμένο είναι το μουνάκι μου…

και άρχισα να γλείφω το πουλί του παππού που άρχισε κι αυτό να χύνει μέσα στο στόμα μου και με γέμισε με τα χύσια του. Άρχισα να βήχω και να δακρύζουν τα μάτια μου, το κατάλαβε και με το ένα χέρι του έσπρωξε το κεφάλι μακριά και τα τελευταία του χύσια πέσανε στα μούτρα μου.

- Χα, χα, γέλασα, παππούλη θα με πνίξεις, είπα.

- Συγνώμη μωρό μου, είπε, αλλά σκέφτομαι το μουνάκι σου που θα το γαμήσω αύριο και είμαι πολύ καυλωμένος συνέχεια.

- Αν είναι έτσι παππού, να μου το γαμήσεις τώρα!

- Όχι μωρό μου, σήμερα θα κάνουμε τις ασκήσεις μας και θα πρέπει να δεις και να μάθεις μερικά πράγματα ακόμα.

Ήπιαμε καφέ και φάγαμε ομελέτα από τον φούρνο που έκανε ο παππούς με λουκάνικα χωριάτικα που μου αρέσουν πολύ και πατάτες που τις τηγάνισε πρώτα σε ελαιόλαδο δικό του και ήπια και ένα φρέσκο χυμό. Μετά κάτσαμε στον καναπέ και μου λέει ο παππούλης.

- Μέη μωρό μου πήγαινε στον πάγκο, φέρε την μαύρη την σακούλα και άδειασέ τη στο τραπέζι. Πήγα την πήρα και την γύρισα ανάποδα στο τραπέζι προσεκτικά. Το μάτι μου πήγε σε ένα πράγμα σαν αβγουλάκι μικρό με ένα καλώδιο που τελείωνε σε ένα μικρό κουτάκι.

- Τι είναι αυτό παππούλη; Ρώτησα

- Αυτό είναι ένα πράγμα που βάζεις στο μουνάκι σου και καυλώνεις και χύνεις χωρίς να βάλεις τα χεράκια σου.

- Αχ τι ωραία παππού, έλα να το δοκιμάσουμε.

- Περίμενε μικρό καυλιάρικο, να τα δούμε όλα.

Είχε τρεις πούτσους πλαστικούς, ένας μικρός και αδύνατος σαν τον αντίχειρα του παππού και δύο πιο μεγάλους μαζί με τα μπαλάκια από κάτω.

- Αυτά ξέρω τι είναι είπα, αλλά αυτά τα μικρά, ένα μεταλλικό και ένα γυάλινο με μια στρογγυλή βάση τι είναι παππού;

- Αυτά μου λέει λέγονται σφήνες και είναι για το κωλαράκι σου για να ανοίξει σιγά σιγά να μην πονέσεις όταν θα σου το σκίσει ο παππούς.

- Ω… παππούλη, αυτό θα πονέσει.

- Μη στεναχωριέσαι, ο παππούς δε θέλει να σε πονέσει μωρό μου, σ' αγαπάει…

και πήρε τους τρεις πούτσους και τους έστησε όρθιους στο τραπέζι

- Τι σου θυμίζουν Μέη μου

- Τρία πουλάκια κάθονταν, είπα και γέλασα.

- Χα, χα πήρες κι από μένα λίγο βλέπω (είχε πολύ χιούμορ ο παππούς). Αυτά τα δύο τα μεγάλα χύνουν κιόλας αν πατήσεις τις μπάλες, πήρα κρέμα να τα γεμίσουμε που είναι λίγο πιο γλυκιά. Πήρα και δύο ταινίες να δεις

- Αυτά τι είναι παππούλη; Ρώτησα και έδειξα δύο μικρά μεταλλικά μανταλάκια που ενώνονταν με μια αλυσίδα

- Για τα βυζάκια σου, θα δεις όταν έρθει η ώρα, αυτά είναι για αρχή και στην κόκκινη σακούλα είναι τα ρούχα που θα φορέσεις.

Έκατσα στο τραπέζι και άνοιξα τα ποδαράκια μου.

- Έλα παππούλη δείξε μου αυτό που θα χύνω χωρίς χέρια και τρίψε μου λίγο το κωλαράκι να δω πως είναι.

Ο παππούς έβαλε δυο μικρές μπαταρίες στο κουτάκι και αφού το σκούπισε καλά έβαλε λίγη κρέμα από ένα βάζο στο αβγουλάκι και πέρασε το μουνάκι μου με την γλώσσα του μια δυο φορές. Μετά το έσπρωξε μαλακά μέχρι που χάθηκε μέσα στο μουνάκι μου.

- Ωχ παππούλη, τι ωραία που είναι, με καυλώνει πολύ παππούλη.

- Περίμενε και θα δεις…

μου λέει και γύρισε λίγο ένα μικρό διακόπτη που είχε στο κουτάκι. Τότε το αβγουλάκι άρχισε να τρέμει μέσα στο μουνάκι μου και άρχισα να χύνω

- Χύνω παππούλη τι ωραίο που είναι χύνει το μουνάκι μου πω, πω τι καύλα που είναι αυτή, μη σταματάς παππούλη σε παρακαλώ άσ’ το λίγο ακόμα.

Ο παππούς μου γύρισε κι άλλο τον διακόπτη κι άρχισε το αβγουλάκι να τρέμει πιο δυνατά και πιο γρήγορα και άρχισε το μουνάκι μου να χύνει πάλι κι εγώ να φωνάζω.

- Χύνω πάλι, χύνω, το μουνάκι μου χύνει συνέχεια παππούλη. Ο παππούς το σταμάτησε και το τράβηξε να βγει από το μουνάκι μου.

- Σου άρεσε μικρό μου καυλιάρικο;

- Παππούλη, δεν υπάρχει, τι ήταν αυτό, τέτοια καύλα παππούλη, κάθε φορά νομίζω ότι δε θα νιώσω τέτοια καύλα και όλο με κάνεις με κάποιο τρόπο να καυλώνω περισσότερο, σ' αγαπώ πολύ παππούλη…

και του έδωσα ένα φιλάκι. Μου πήρε το κεφάλι στα χέρια του και έβαλε τη γλώσσα του στο στόμα μου και έκανα κι εγώ το ίδιο. Καύλωσα πάλι. Παππού τι φιλί ήταν αυτό; Με καύλωσες πάλι.

- Χα, χα… όλα θα τα μάθεις Μέη μου

- Παππούλη καύλωσες κι εσύ πολύ ε;

- Ναι μωρό μου και με έβαλε στην αγκαλιά του, ακούμπησε την πλάτη μου στο στήθος του και μπροστά στο μουνάκι μου ήταν ο σκληρός του πούτσος. Μού έδωσε ένα φιλάκι στον λαιμό και μου λέει:

- Παίξε τον πούτσο του παππού μωρό μου να χύσει στην κοιλίτσα σου

Βάζω τα χέρια μου στον πούτσο του και άρχισα να του τον παίζω αργά αργά και κάπου κάπου του χάιδευα και τις μπάλες.

- Σου αρέσει παππούλη;

- Ναι μωράκι μου, έτσι συνέχισε θα χύσει ο παππούς σε λίγο.

Τον έπαιζα σιγά σιγά μέχρι που άρχισε να χύνει και να μου γεμίζει την κοιλιά και τα βυζάκια με χύσια.

- Κοίτα, δε φαίνεται ο αφαλός μου καθόλου είναι γεμάτος χύσια χα, χα…

και άρχισα να τρίβω τα χύσια του παππού σε όλο μου το κορμί.

- Καύλα είσαι μωράκι μου, μου είπε.

- Τώρα παππούλη να δούμε τις ταινίες που έφερες;

Ο παππούς είχε μια μεγάλη τηλεόραση και έβαλα μια ταινία που έγραφε επάνω ''ιντεραράπικαν μεγάλη και σίγουρη''. Είχε κάτι μαύρους με κάτι μεγάλους πούτσους. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν τόσο μεγάλοι, μιλάμε τεράστιες πούτσες και γαμούσαν κάτι κορίτσια από τον κώλο, από μπροστά, από το στόμα

- Παππούλη είναι δυνατόν να χωράνε αυτά τα τεράστια καυλιά στον κώλο και στο μουνί τους;

- Με άσκηση και με λίγο λιπαντικό όλα χωράνε, ο κώλος έχει ελαστικότητα Μέη μου και προσαρμόζεται ανάλογα με το πάχος του κάθε πούτσου, γι' αυτό πήρα τον αδύνατο πούτσο, πρώτα για το μουνάκι σου και μόλις πας στον πιο μεγάλο θα είναι για το κωλαράκι σου.

- Παππούλη έχω καυλώσει πολύ με όλα αυτά, θα μου βάλεις πάλι εκείνο το πράγμα στο μουνί μου;

- Τι λες να δοκιμάσουμε τον μικρό πούτσο και να σπάσουμε και την παρθενιά σου να μην έχουμε κι αυτό αύριο; Θα δοκιμάσω να βάλω και ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα σου να δεις πως είναι; Αν θα σου αρέσει.

- Γιατί δεν μου βάζεις αυτήν τη σφήνα που είπες;

- Καλύτερα να δοκιμάσουμε πρώτα με το δάχτυλο.

- Εντάξει παππούλη, ότι πεις.

Άνοιξε την πόρτα από την αποθήκη και έβγαλε ένα δερμάτινο ψηλό καναπέ χωρίς πλάτη και χερούλια, σαν αυτό που έχουν οι γιατροί, και δυό κοντούς σωλήνες με δύο δερμάτινα ύψιλον επάνω που τα προσάρμοσε δεξιά και αριστερά στα πόδια του καναπέ, αφού σκούπισε και καθάρισε όλα καλά, με πήρε αγκαλιά και με ξάπλωσε επάνω βάζοντας ένα πόδι μου στο ένα ύψιλον και ένα στο άλλο έτσι ώστε να είναι ψηλά και ανοιχτά. Τράβηξε μια πολυθρόνα και έκατσε κοντά, πήρε το βάζο με την κρέμα και έβαλε στο μουνάκι μου και στο κωλαράκι μου. Μετά έβαλε και λίγη στον μικρό πλαστικό πούτσο. Άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι μου με το δάχτυλο και μετά την κωλοτρυπίδα μου.

- Είσαι έτοιμη μωρό μου;… είπε.

- Ναι παππού, έτοιμη και πολύ καυλωμένη.

Άρχισε να παίζει το μουνάκι μου με τον πούτσο και σιγά σιγά μου έχωσε λίγο μέσα

- Πονάς Μέη μου;

- Όχι παππούλη, καυλώνω, βάλ’ το κι άλλο.

Έσπρωξε ακόμα λίγο σιγά και έβαλε το δάχτυλό του λίγο στην μικρή μου κωλοτρυπίδα. Άρχισα να τρέμω, να κουνιέται όλο μου το κορμάκι και να χύνω

Έπιασα τα χέρια του παππούλη με τα δικά μου και τα σταμάτησα. Άρχισα να ανεβοκατεβάζω την κοιλιά μου ψηλά, δυνατά και γρήγορα και να ουρλιάζω από την καύλα.

- Χύνω, χύνω, το μουνάκι μου χύνει, δεν μπορώ να το σταματήσω, τι να κάνω;

- Χύσε μωράκι μου χύσε έλεγε εκείνος.

Περάσανε δύο τρία λεπτά και έμεινα ακίνητη για άλλα πέντε στον καναπέ. Είχα τα μάτια μου κλειστά όταν ένοιωσα τα χύσια του παππούλη να γεμίζουν την κοιλιά και τα βυζάκια μου και λίγα στα μούτρα μου.

- Καύλωσες κι εσύ πολύ παππούλη;

- Όχι μωρό μου, εσύ με καύλωσες, με καυλώνεις συνέχεια δεν ξέρω αν αντέξω σε αυτόν το ρυθμό.

- Δεν τελειώσαμε και τη δουλειά μας, συγνώμη παππούλη αλλά καύλωσα τόσο πολύ που άρχισε το μουνάκι μου να χύνει από μόνο του, πάντως ήταν πάρα πολύ ωραία παππούλη, να συνεχίσουμε τώρα;

- Ναι, είναι καλύτερα τώρα που είναι και το μουνάκι σου μούσκεμα και πήρε ξανά τον πλαστικό πούτσο και τον έβαλε σιγά σιγά στο στενό μουνάκι μου μέχρι τη μέση ενώ έβαλε και λίγο δάχτυλο στην στενή μου κωλοτρυπίδα. Άρχισα να καυλώνω πάλι πολύ και φοβήθηκα ότι θα χύσω πάλι. Τότε πήρα μια λάθος απόφαση που με πόνεσε πολύ. Έσφιξα με τα χεράκια μου το κρεββάτι δυνατά και έσπρωξα το μουνάκι μου με δύναμη πάνω στον πούτσο που κρατούσε. Έβγαλα μια δυνατή κραυγή την ώρα που έμπαινε όλος μέσα στο μικρό μουνάκι μου. Πέθανα από τον πόνο. Το τράβηξε και το έβγαλε από μέσα μου, λέγοντας:

- Τι κάνεις ρε χαζό, πας καλά; Τι είπαμε;

- Παππούλη ξανά βάλ' το μέσα μου, αποκλείεται να πονέσω πιο πολύ.

- Σίγουρα μωρό μου;

- Ναι σου λέω χώσ' το μου μέσα…

Μου το ξαναβάζει και άρχισε σιγά σιγά να μου γαμάει το μουνάκι έχοντας το μισό του δάχτυλο στον κώλο μου.

- Είσαι εντάξει μωρό μου;

- Ναι, βάλτο όλο μέσα στο μουνάκι μου και το δάχτυλο σου όλο στον κώλο μου.

Άρχισε να μου γαμάει τις τρυπούλες και σε λίγο δεν ένοιωθα τίποτα, μόνο μια απέραντη καύλα και άρχισα να χύνω πάλι τρέμοντας και κοπανώντας το κορμί μου πάνω στον καναπέ με δύναμη φωνάζοντας για πολλοστή φορά.

- Χύνω πάλι, χύνω, τι καύλα είναι αυτή;… το μουνάκι μου χύνει πάλι, ωχ…

και έμεινα ακίνητη πάλι για αρκετή ώρα. Όταν συνήλθα καθάριζε τον καναπέ με κάτι πανιά. Με κοίταξε και χαμογέλασε.

- Λοιπόν Μέη μου, σου άρεσε;

- Παππούλη μου…

είπα, σηκώθηκα και πήδηξα επάνω του γεμίζοντάς τον με φιλιά. Όπως τον αγκάλιασα στο λαιμό και τύλιξα τα πόδια μου γύρω από τη μέση του, ένοιωσα το σκληρό καυλί του να ακουμπάει στο μουνάκι μου. Καύλωσα απίστευτα και άρχισαν τα υγρά από το μουνάκι μου να τρέχουν, τον έπιασα με το ένα χεράκι μου και άρχισα να το τρίβω στο μουνάκι μου.

- Πόσο καυλωμένος είσαι παππούλη μου;… και το έσπρωξα λίγο μέσα στο μουνάκι μου.

- Αλλά κι εγώ δεν πάω πίσω, είπα και γέλασα

Έβαλα την γλώσσα μου μέσα στο στόμα του και έσπρωξα τον πούτσο του λίγο μέσα στο μουνάκι μου.

- Τι κάνεις εκεί Μέη μου, είπε.

- Έτσι, λίγο να με γαμήσεις, σε παρακαλώ.

Με έπιασε από τον κώλο και άρχισε σιγα σιγά να με γαμάει χώνοντας το μισό του πούτσο στο μουνάκι μου μέχρι που έχυσα ξανά. Τον έβγαλε, τον ακούμπησε στην κοιλιά μου και άρχισε να χύνει και να χύνει και τρέχανε τα χύσια του από την κοιλιά στο μουνάκι μου στον κώλο μου και πέφταν στο πάτωμα.

- Να κάνουμε ένα διάλειμμα μικρή γιατί εγώ είμαι και παππούς;… είπε και γέλασε.

- Σ' αγαπάω πολύ!

- Κι εγώ σ' αγαπάω μικρό μου καυλιάρικο είπε και κατεβαίνοντας από την αγκαλιά του μου έριξε μια σφαλιάρα στον κώλο.

- Αχ, μου άρεσε αυτό… είπα.

- Είναι που ανεβαίνεις επίπεδο μωράκι μου

Κάτσαμε στον καναπέ και έβαλα την άλλη ταινία που έγραφε επάνω ''Βάλε, βγάλε, στον κώλο μου μεγάλε''. Στην αρχή είχε κάτι καλά τσιμπούκια και κράτησα αρκετά πράματα, μετά είδα δύο πουτσαράδες να ξεσκίζουν ένα κορίτσι από το μουνί και από τον κώλο ταυτόχρονα ενώ ένας τρίτος της γαμούσε το στόμα δυνατά.

- Πω, πω παππούλη κοίτα, δεν είναι πολύ καύλα αυτό; Τη γαμάνε τρεις παππούλη και έβαλα το χεράκι μου στο μουνάκι ασυναίσθητα αρχίζοντας να το παιδεύω, εσύ παππούλη;… δε βλέπω να καυλώνεις… μήπως κουράστηκες; Χα, χα παππούλη έ παππούλη

- Με κοροϊδεύεις τώρα;… έκανε.

- Είσαι παππούς και δε μπορείς άλλο έτσι;

Με αρπάζει και με βάζει στα γόνατά του μπρούμυτα και αρχίζει να μου δίνει σφαλιάρες στον κώλο.

- Θα σε σαπίσω στο ξύλο καργιολάκι που κοροϊδεύεις τον παππού.

Εγώ γελούσα και έλεγα, δεν πονάω κι άλλο θέλω κι άλλο και με χτυπούσε και ξαφνικά μου λέει για να δούμε τώρα θα σου αρέσει; Βάζει ένα δάχτυλο στο μουνάκι μου και ένα στην στενή μου κωλοτρυπίδα και άρχισε να μου γαμάει τις τρυπούλες μου δυνατά και γρήγορα.

- Σ' αρέσει τώρα πουτανάκι; Ε σ' αρέσει;

- Ωχ… ναι, τι μου κάνεις… πολύ μ' αρέσει, ναι, θα χύσω…

και συνέχιζε να μου γαμάει τις τρυπούλες μέχρι που δεν άντεξα άλλο.

- Χύνω, χύνω πάλι χύνω ωχ Θεέ μου τι ήταν αυτό πάλι;… τι καύλα ήταν αυτή;… σ' ευχαριστώ.

- Σ' άρεσε καργιολίτσα;

- Ναι παππού… πολύ!

- Λοιπόν επειδή έχεις κάποιο δίκιο, σκέφτηκα να φωνάξουμε στο πάρτι αύριο και τον Νίκο να είμαστε όλοι μαζί, τι λες;

Είχε ένα φίλο που μεγαλώσανε μαζί, τον Λευτέρη που ήταν και επιστάτης στα χωράφια του. Όταν πέθανε αυτός από καρδιακό, ο παππούς πήρε τον γιό του το Νίκο που είχε τελειώσει γεωπόνος και έβαλε αυτόν επιστάτη εδώ και κάμποσα χρόνια και κάνανε και παρέα. Ωραίος, μελαχρινός, με ένα μουσάκι γύρω από το στόμα, περίπου τριανταπέντε με σαράντα και ψηλός.

- Δεν ξέρω, ντρέπομαι λίγο!

- Τι ντρέπεσαι ρε χαζό, αφού τον ξέρεις καλά και σ' αγαπάει, δεν έχουμε πρόβλημα, είναι και πολύ καλός μου φίλος, θα του μιλήσω εγώ.

- Εντάξει, ότι θέλεις σου έχω εμπιστοσύνη και θα έχω και πιο πολύ κρεμούλα, έτσι δεν είναι;… είπα γελώντας.

- Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, είπε γελώντας.

- Έλα τώρα, ρίξε μου έναν πουτσαρίκο που με καύλωσες πάλι, σε παρακαλώ…

- Καργιολάκι μου εσύ...
Copyright protected OW ref: 183181Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.