Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια χαραντάν στην παρέα. Διαβάζω καιρό τις ιστορίες σας, και πρόσφατα μου συνέβη μία που νομίζω θα εκτιμήσετε.

Καταρχήν, είμαι 27 ετών, οικονομολόγος, έχω τελειώσει την παλιά ΑΣΟΕΕ και έχω κάνει μεταπτυχιακό στις εμπορικές εταιρείες. Το αντικείμενο αυτό θεωρείται αρκετά εξεζητημένο στον τομέα μου, οπότε αφότου τελείωσα μου είχαν κάτσει αρκετές ευκαιρίες για ιδιαίτερα μαθήματα και εκπόνηση εργασιών, εξτραδάκια.

Ήταν αρχές Φεβρουαρίου όταν δέχτηκα κλήση από ένα άγνωστο νούμερο. Μια κοπέλα που μου συστήθηκε ως Ρόζα, φοιτήτρια Νομικής Θεσσαλονίκης. Της είχε δώσει τον αριθμό μου μια παλιά μαθήτρια. Η Ρόζα εξεταζόταν στο δίκαιο εμπορικών εταιρειών σε τρεις μέρες, εξ’ αποστάσεως λόγω της κατάστασης, και επειδή ήταν το τελευταίο της μάθημα για πτυχίο ήθελε κάποιον να της πει απαντήσεις στα θέματα. Κοντολογίς, να τη βοηθήσει να αντιγράψει. Όπως κάνω πάντα της είπα να με βρει στο facebook για να διαπιστώσω όντως ποια είναι και να μιλούσαμε πάλι το βράδυ.

Σε λιγότερο από δύο λεπτά μου είχε στείλει αίτημα. Διαπίστωσα ότι δεν ήταν καθόλου κακή περίπτωση. Καστανή με ελαφρώς σκουρόχρωμη επιδερμίδα. Το πρόσωπό της δεν ήταν ωραίο, είχε από αυτές τις σκυλόφατσες που σε καυλώνουν. Το σώμα της όμως εξαιρετικό. Αθλήτρια του μπάσκετ όπως διαπίστωσα, αν και δε φαινόταν εξωφρενικά ψηλή. Σκρολλάροντας το προφίλ της δεν άργησα να βρω φωτογραφίες από παραλίες και πισίνες. Ομολογουμένως ήταν πολύ καύλα. Στήθος μεσαίο και όρθιο, κοιλιά σφιχτή με τους κοιλιακούς να διακρίνονται όσο έπρεπε. Πόδια καλοσχηματισμένα, με κάτι μπουτάρες για τρελό spanking. Όπως καταλαβαίνετε, άναψα τρελά που την είδα και κάθε σκέψη για πιθανό fake προφίλ έφυγε. Στη θέση της ήρθε κι εγκαταστάθηκε η σκέψη ότι αυτό το γκομενάκι έπρεπε να το ξεσκίσω ανηλεώς.

Με τα πολλά συμφωνήσαμε να της στείλω τις απαντήσεις που ήθελε. Τα λεφτά μου επέμενε να μου τα βάλει νωρίτερα, από την προηγουμένη. Πρόθυμο κοριτσάκι λοιπόν. Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι ναι μεν ήταν Θεσσαλονίκη η σχολή της, όμως λόγω covid δε λειτουργούσε και βρισκόταν στην Αθήνα. Το σχέδιο για να την πηδήξω είχε ήδη διαμορφωθεί στο μυαλό μου.

Πέμπτη πρωί λοιπόν, σηκώθηκα νωρίς, συνδέθηκα στο fb και περίμενα. Μισή ώρα μετά μου έστειλε τα θέματα. Ομολογώ ήταν αρκετά απαιτητικά για κάποιον που είχε μάθει τις εταιρείες από οικονομική και όχι νομική σκοπιά. Χρειάστηκε να ανοίξω 1-2 βιβλία μέχρι να σιγουρευτώ, όμως οι απαντήσεις μου ήταν σωστές. Φρόντισα να της τα γράψω με τρόπο που ήταν ολοφάνερο ότι αντέγραφε. Μόλις τελείωσε η εξέταση η Ρόζα με πήρε πανευτυχής, ήταν βέβαιη ότι είχε περάσει. Με ευχαρίστησε και μου είπε “Καλή τύχη, μη χαθούμε”. Που να ήξερε πόσο σύντομα θα επαληθευόταν η ευχή της.

Το απόγευμα έκατσα κι έβγαλα σκρηνσοτ όλες μας τις συνομιλίες που έλεγαν περί αντιγραφής, και φυσικά τα θέματα που μου έστειλε και τις απαντήσεις τους. Επίσης, την απόδειξη της τραπεζικής μεταφοράς. Τα έβαλα όλα σε ένα μέηλ και της το έστειλα από άγνωστη διεύθυνση, με το εξής μήνυμα:

«Όπως καταλαβαίνεις, αν φτάσουν ποτέ αυτές οι εικόνες στον καθηγητή σου, όχι μάθημα δε θα περάσεις ποτέ, μάλλον και από τη σχολή θα σε διαγράψουν τελείως. Μπορεί όμως να κρατηθεί μεταξύ μας, αρκεί να πληρώσεις».

Πέντε λεπτά μετά χτύπησε το τηλέφωνό μου. Η Ρόζα έντρομη να με ρωτάει γιατί το κάνω αυτό κι ότι νόμιζε πως είχαμε συνεννοηθεί κοκ. Μετά το γύρισε στο απειλητικό, πως αν πω κάτι θα βρω κι εγώ το μπελά μου, για να της απαντήσω ότι εμένα στα αρχίδια μου, είχα πάρει πτυχίο και δεν ήταν καν η δική μου σχολή. Τελικά άρχισε να εκλιπαρεί, μου είπε θα πληρώσει όσα της ζητήσω, φτάνει να μην πω τίποτα. Τότε της είπα ότι δε θα πω άλλα από το τηλέφωνο και να φροντίσει να είναι μόνη σπίτι της την επόμενη μέρα στις 10 για να έρθω να τα βρούμε.

Πράγματι, το επόμενο πρωί στις 10:30 (γούσταρα τη σκέψη ότι σιγόβραζε στο ζουμί της) χτύπησα το κουδούνι της. Μου άνοιξε κατατρομαγμένη. Η κακομοίρα δεν πρέπει να είχε πάρει χαμπάρι τι ήθελα, γιατί το ντύσιμό της ήταν τελείως καθημερινό, δεν προσπάθησε καν να γίνει πιο ελκυστική. Μπήκα μέσα, κάθισα στον καναπέ και με ρώτησε γιατί το κάνω όλο αυτό. Απάντησα αινιγματικά ότι το κίνητρό μου είναι προφανές και αυτή αναστέναξε και με ρώτησε απευθείας πόσα θέλω. Τότε έβγαλα το κινητό μου και της έδειξα μια φωτογραφία της.

Στο σημείο αυτό να πω ότι είχα φάει ώρες μέχρι να βρω την κατάλληλη φωτογραφία από το προφίλ της. Είχε πολλές με μαγιό η καργιόλα. Μετά από ώρα σκέψης, στην τελική τριάδα είχαν περάσει τρεις. Στην πρώτη φορούσε ένα κόκκινο μπικίνι που έδειχνε το στήθος της τεράστιο. Στη δεύτερη ήταν με μαύρο, δεν αποκάλυπτε πολλά αλλά έδενε τέλεια με το χρώμα της. Στην τρίτη φορούσε ένα από τα μικρότερα μπικίνι που είχα δει. Ανοικτό γαλάζιο, τόσο πάνω όσο και κάτω έδενε με κορδονάκι. Αυτή ήταν τελικά και η εμφάνισή της που με κέρδισε, γιατί είχε πάρει μια φοβερή πόζα που αναδείκνυε τις πατούσες της. Δεν είμαι foot-fetish αλλά τα ξυπόλητα πόδια πολύ με καυλώνουν, μου βγάζουν μια αίσθηση υποταγής.

Αυτή τη φωτογραφία λοιπόν, για να επανέλθουμε στην ιστορία, της έδειξα στο κινητό και της είπα ότι της δίνω 15 λεπτά να φορέσει αυτό το μαγιό, να περιποιηθεί τον εαυτό της και να μου έρθει πίσω έτοιμη για όλα. Η Ρόζα γούρλωσε τα μάτια, δεν το περίμενε. Άρχισε να λέει ότι δεν ήξερε που ήταν το μαγιό κλπ. Της είπα να κόψει τις μαλακίες και να κάνει ό,τι της είπα, γιατί αν δε με ικανοποιούσε επαρκώς θα έφτανα στους καθηγητές της. Δεν είπε άλλη κουβέντα, αποσύρθηκε να ετοιμαστεί.

Μετά από ακριβώς 15 λεπτά γύρισε στο σαλόνι. Σκέτη καύλα. Φυσικά δεν ήταν όπως στη φωτογραφία, καθότι δεν ήταν ηλιοκαμένη από το καλοκαίρι, αλλά το σώμα της ήταν όλα τα λεφτά. Μου ερχόταν να την αρπάξω όπως ήταν και να την πηδήξω, έπρεπε όμως να τη βασανίσω λίγο πρώτα. Την πρόσταξα να πάει στον καναπέ, άνοιξα την κάμερα του κινητού και άρχισα να της δίνω οδηγίες για πόζες. Δεν έφερνε αντίρρηση, φερόταν σαν υπάκουο πουτανάκι. Την τράβηξα ξαπλωτή, σταυροπόδι, με πόδια στον αέρα, στα τέσσερα. Σύνολο 10-15 φωτογραφίες, να έχω για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα.

Όταν χόρτασα, την πρόσταξα να σηκωθεί και να κάνει μια βόλτα στο σαλόνι στις μύτες. Είπαμε, με φτιάχνουν τα πόδια. Σε κάποια φάση που είχε την πλάτη γυρισμένη όρμησα, την άρπαξα από τα πόδια, τη σήκωσα στον αέρα και την πήγα σηκωτή στο δωμάτιό της.

«Αρκετά παίξαμε μου φαίνεται. Ώρα για γαμήσι».

Την πέταξα στο κρεβάτι της και όρμησα από πάνω. Κατέβασα τη φόρμα και το μποξεράκι μου και πετάχτηκε το καυλί μου. Την άρπαξα από τα μαλλιά και την έβαλα να μπουκωθεί με αυτό. Ξεκίνησε να μου κάνει ένα αριστοτεχνικό τσιμπούκι, με μαεστρία. Τσιμπουκοπνίκτρα μεγάλη. Κατάλαβα ότι το καργιολάκι προσπαθούσε να με κάνει να χύσω έτσι, αλλά δε θα της έβγαινε. Έχωσα το καυλί μου πιο βαθιά, την άφηνα να πνίγεται και το ξανά έβγαζα κάθε φορά στο τσακ. Όταν ένιωσα όμως ότι πλησιάζω να τελειώσω κρατήθηκα και το έβγαλα οριστικά.

Την έστησα με το ζόρι στα 4 πάνω στο κρεβάτι. Απολάμβανα τη θέα από την κωλάρα και τις μπουτάρες της. Τα χούφτωσα λαίμαργα, ήταν και γαμώ. Παράλληλα, με το ένα χέρι άρχισα να τρίβω την κλειτορίδα της πάνω από το μαγιό. Η γκόμενα είχε τρελαθεί, ούρλιαζε από την καύλα και μετά από λίγο το μουνάκι της είχε υγρανθεί τέρμα.

«Σε παρακαλώ, δεν αντέχω άλλο. Πήδα με, πήδα με τώρα».

Αντί για απάντηση σταμάτησα να τη χουφτώνω και άρχισα να βαράω σφαλιάρες στα μπούτια και τον κώλο της. Παράλληλα συνέχιζα να τρίβω την κλειτορίδα και άγγιζα και το μουνάκι της. Η γκόμενα βασανιζόταν, έτρεμε και είχε σπασμούς.

Δεν είχε νόημα να το καθυστερώ άλλο. Τράβηξα απότομα το κορδονάκι από το μαγιό της και έλυσα το κάτω μέρος. Όταν το ύφασμα σταμάτησε να αγγίζει το μουνάκι της τραντάχτηκε ολόκληρη. Τράβηξα και έλυσα και το πάνω μέρος, αφήνοντας τις βυζάρες της ελεύθερες. Γδύθηκα κι εγώ, καθυστερώντας ελαφρά για να επιτείνω την αγωνία της. Το καυλί μου ήταν όρθιο και έτοιμο να την ξεσκίσει.

Στάθηκα από πίσω της και της έριξα μια τελευταία δυνατή στην κωλάρα. Ούρλιαξε από τον πόνο. Της έσπρωξα την πλάτη κάτω να τουρλώσει και να φανεί το μουνάκι της και ακούμπησα το καυλί μου πάνω του. Έκαιγε, ζεμάταγε. Έπιασα κι από τις δύο πλευρές τη μέση της για αντίσταση και χώθηκα μέσα της με δύναμη.

Το καυλί μου γλιστρούσε για πλάκα, ήταν αρκετά ανοικτή και κυρίως απίστευτα υγρή. Έφτασα με την πρώτη πολύ βαθιά και ούρλιαξε ξανά. Όταν όμως τραβήχτηκα ελαφρά πίσω άρχισε να κουνά τον κώλο της, σαν να προσπαθούσε να το ξανανιώσει πιο βαθιά. Έσπρωξα μέσα ξανά και πλέον το ουρλιαχτό είχε μετατραπεί σε βογκητό ηδονής. Συνέχισε να κουνάει όμως τον κώλο της, και ζητούσε να πάει πιο μέσα. Την έπιασα λοιπόν κι εγώ ξανά από τη μέση για κόντρα και χώθηκα μέσα της όσο πιο βαθιά γινόταν.

- Όλο μέσα ρε πουτανάκι, πάρ' το για να μάθεις να αντιγράφεις.

- Τι καυλί είναι αυτό αγόρι μου; Πήδα με την ξεσκισμένη.

Το μουνάκι της με τρέλαινε, έμοιαζε να μην έχει πάτο! Την πηδούσα ενώ τα χέρια μου έτρεχαν στα μπούτια και την κοιλιά της. Το καυλί μου μπαινόβγαινε γρήγορα μέσα της και την έσκιζε από άκρη σε άκρη. Όταν ένιωσα ότι δεν πήγαινε άλλο αποφάσισα ότι ήταν ώρα να ασχοληθώ με τις βυζάρες της. Μπήκα όσο πιο βαθιά μέσα της μπορούσα και τα άρπαξα και τα δύο, ένα σε κάθε χέρι. Οι χούφτες μου γέμισαν και οι ρωγίτσες της είχαν γίνει σκληρές σαν πέτρα. Το ίδιο και το καυλί μου.

Δε χόρταινα να την πηδάω. Η αίσθηση από τις βυζάρες της με είχε τρελάνει, ένιωθα σαν να μη μπορούσε να μου πέσει με τίποτα. Είχα φτάσει στον πάτο της αλλά δε θα σταματούσα, θα την ξέσκιζα μέχρι τελικής πτώσεως. Έβγαζα και ξανά έβαζα το καυλί μου μέσα της όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Το μουνάκι της έτρεχε σα βρύση, είχε σφιχτεί γύρω από το καυλί μου και είχε μια τέλεια αίσθηση.

- Είσαι για πολλά γαμήσια πουτανάκι. Θα σε βγάλω στο κλαρί, θα φέρνω κόσμο να σε πηδάει.

- Με τρελαίνεις, τι πούτσα τρώω η γυναίκα; Με έχεις ξεσκίσει, δεν αντέχω άλλο!

Είχα φτάσει δύο φορές κοντά να τελειώσω, αλλά το είχα αποτρέψει βάζοντας στη σκέψη μου διάφορα άσχετα. Ήθελα να την πηδήξω όσο το δυνατόν περισσότερο, να απολαύσω και το τελευταίο δευτερόλεπτο κυριαρχίας μου πάνω της. Αυτή είχε ήδη φτάσει μια φορά και πήγαινε για τη δεύτερη.

Έφτασε τελικά η στιγμή που ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να κρατηθώ άλλο. Το καυλί μου ήταν έτοιμο να λυτρωθεί. Πήρα ξανά τα χέρια μου από τα βυζιά της, την έπιασα από τη μέση και με μια σπρωξιά έφτασα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Μερικά λεπτά μετά άδειαζα μέσα της τα αρχίδια μου, που τόσες μέρες μάζευαν για χάρη της.

Ήταν από τα καλύτερα γαμήσια που είχα ρίξει. Η Ρόζα έτρεμε από την καύλα, αλλά και από το σοκ της διαπίστωσης ότι το είχε απολαύσει δεόντως. Η κορμάρα της γυάλιζε από τον ιδρώτα, είχαν πεταχτεί οι μύες και η κοιλιά της πήγαινε πάνω-κάτω από τις βαριές ανάσες. Το σέξι μαγιό της πεταμένο στο πάτωμα. Η σκέψη ότι την είχα πηδήξει λόγω της εξεταστικής της και την είχα φέρει στο σημείο να παρακαλάει για την πούτσα μου ήταν το λιγότερο θριαμβευτική.

Μέχρι σήμερα, σχεδόν ένα μήνα μετά, τραβάω ακόμα μαλακίες με τις φωτογραφίες που την τράβηξα. Η Ρόζα ούτε εξαφανίστηκε ούτε προσπάθησε να με αποφύγει. Έκτοτε δεν έχει περάσει δημοσίευση στο fb που να μη μου έχει κάνει λάικ. Με την πρώτη ευκαιρία θα τεστάρω πόσο πολύ γούσταρε όσα έγιναν.

ΥΓ. Στο μάθημα πήρε 9.
Copyright protected OW ref: 182871Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.