Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να γράψω και εγώ την ιστορία μου. Ήταν η περίοδος που είχα αποφασίσει ότι πρέπει να κάνω σεξ με μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας. Εγώ 24 τότε μόλις είχα τελειώσει τις σπουδές, δε δούλεψα βέβαια πάνω στο αντικείμενό μου, αλλά σέρβις σε διάφορα εστιατόρια. Πιάνοντας δουλεία σε καλό εστιατόριο της βορείου Ελλάδος και αφού γνώρισα τους ευγενέστατους συναδέλφους. Δούλευε μέσα στη λάντζα μια κυρία γύρω στα 55 όχι πολύ ωραίο πρόσωπο αλλά με ένα βυζί που οι ρώγες της χάραζαν διαμάντι. Παρά την ηλικία της φαινόταν πολύ καυλωμένη. Ήταν πολύ σοβαρή η έτσι φαινόταν τουλάχιστον και δεν υπήρχε τρόπος να κάνω κίνηση, μιας και δούλευα με το συνομήλικο γιο της στο ίδιο πόστο.

Μετά από λίγο καιρό και τυχαία. Ενώ είχα σκύψει στο ντουλάπι της λάντζας να πάρω μερικά πιάτα, άκουσα την εν λόγω κυρία το όνομα της είναι Σόνια, να λέει σε μια φίλη και συνάδελφο λαντζιέρα. "Αν ο πούτσος του άντρα δεν είναι τουλάχιστον 20 εκατοστά χοντρός και με φλέβες εγώ δεν τον βάζω στο στόμα μου". Εκεί ξαφνικά ο πούτσος μου έγινε τέντα, σε κλάσματα δευτερολέπτων. Άκουσαν που έκανα φασαρία και την έκοψαν τη συζήτηση.

Από εκείνη την ημέρα και μετά δε μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου τα λόγια της και τον πούτσο μου που ήθελα να της τον βάλω μέχρι το λαρύγγι. Δεν υπήρχε ευκαιρία βέβαια και αφορμή για να την προσεγγίσω, ντρεπόμουν κιόλας. Μετά από κανένα χρόνο αφού είχα παραιτηθεί από αυτό το μαγαζί και μόλις είχα τελειώσει σεζόν, γυρίζω στην πόλη μου. Ένα βράδυ όπως κάθομαι καυλωμένος σπίτι. Τη βλέπω τυχαία στο facebook και της στέλνω μήνυμα χωρίς δεύτερη σκέψη. Είχα καιρό να της μιλήσω. Αφού λέμε τα βασικά, ελεύθερη είσαι της λέω; Ναι, μου κάνει, δεν υπάρχει κάτι αυτή την περίοδο. Και εκεί μου το κόβει, ήταν για δουλειά. Θα σου στείλω μου λέει μετά. Μετά από λίγη ώρα, καλά εσύ είσαι βρε Κώστα μου λέει; Η Σόνια είμαι που δουλεύαμε μαζί δε με θυμάσαι; Σε θυμάμαι κυρία Σόνια της λέω, καιρό έχουμε να τα πούμε. Έλα αν θέλεις αγόρι μου, μου λέει από το σπίτι να κεράσω καφέ. Θα είμαστε οι δυο μας;… της λέω. Θα είναι και γιος μου, μου κάνει. Εγώ πως να της πω τώρα ότι θέλω να την γαμήσω και όχι να πιούμε καφέ. Την αφήνω εκεί τη συζήτηση.

Μετά από 2-3 συνομιλίες λοιπόν και αφού της είχα προτείνει να έρθει σπίτι μου να κεράσω καφέ με την ευκαιρία που δούλευε κοντά στην γειτονιά μου και ενώ μου έλεγε θα δούμε και θα δούμε, είπα να της την πέσω χύμα και ότι βρέξει ας κατεβάσει. Της λέω λοιπόν, Κυρία Σόνια συγνώμη για το θάρρος… είχα ακούσει την τελευταία φορά που δουλεύαμε μαζί, πως θέλετε πούτσα 20 εκατοστά τουλάχιστον. Εγώ 20 εκατοστά δεν την έχω, αλλά λίγο παρακάτω… θέλω πολύ να σας τη βάλω στο στόμα, αν θέλετε κι εσείς το συζητάμε. Βλέπει το μήνυμα αλλά δεν απαντάει και λέω από μέσα μου. Τώρα αν το πει στον γιό της και φίλο μου, θα γίνει χοντρή μαλακία.

Μετά από λίγη ώρα και προς έκπληξη μου, μου έρχεται μήνυμα. Θα έρθω να μου αδειάσεις τα αρχίδια στο στόμα. Αλλά δε θα μείνω πολύ. Από την ώρα που μου το είπε, μέχρι την ώρα που ήρθε τον έπαιξα τουλάχιστον 4 φορές. Έρχεται έξω από την πολυκατοικία μου, στέλνει μήνυμα πως είναι από έξω και βγαίνω να την ανεβάσω στον όροφο μου. Με το που μπαίνουμε στο σαλόνι, δεν πρόλαβε να πάρει ανάσα, τα πέταξα όλα μένω με το κοντάρι όρθιο και την έγδυσα κι αυτή εντελώς γυμνή. Παρά την ηλικία της είχε ωραία βυζιά αλλά πεσμένο κώλο με ρυτίδες. Το μόνο που ήθελα εκείνη τη στιγμή είναι να βάλω τα κρεμασμένα μουνόχειλα της στο στόμα μου και να της βάλω την πούτσα μέχρι το λαρύγγι. Το μουνί της ήταν γεμάτο υγρά. Όπως μου πήρε την πούτσα στο στόμα μετά από 4-5 φορές που της το έχωνα με δύναμη στο λαιμό, έχυσα. Πήγε να το βγάλει έξω, αλλά δεν την άφηνα με τίποτα. Από την τόση καύλα που είχα σταμάτησα να της γλείφω το μουνί και της το σφαλιάριζα και της τράβηξα μια δυο μπουνιές στον κώλο.

Εκείνο το βράδυ δεν την γάμησα δυστυχώς, έπρεπε να φύγει. Το δεύτερο μέρος της ιστορίας θα το γράψω σύντομα βγήκε ήδη μεγάλο το κείμενο.
Copyright protected OW ref: 182864Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.