Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν 23 ετών και ότι είχα απολυθεί από τον Στρατό. Έπιασα σχεδόν αμέσως δουλειά σε ένα τοπικό κανάλι ως ρεπόρτερ και newscaster.

Κάθε πρωί έπιανα βάρδια γύρω στις 8:30. Το ραντεβού με τον κάμεραμαν γινόταν στην κεντρική πλατεία της πόλης και εγώ πάντα πήγαινα νωρίτερα για να απολαύσω τον πρωινό μου καφέ και να διαβάσω τις πρωινές μου εφημερίδες δωρεάν αφού τις έβρισκα στην καφετέρια. Κάθε πρωί με σέρβιρε μια γεματούλα 30αρα.

Με τον καιρό αποκτήσαμε οικειότητα και έμαθα πως τη λένε Αγγελική. Πλέον μαζί με τον καφέ μου σέρβιρε και κουλουράκια ή κέικ (ότι διέθετε το μαγαζί). Πολλές φορές πιάναμε την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων και δε μου είχε δώσει δικαίωμα για κάτι παραπάνω. Εγώ σεβόμενος το χώρο της εργασίας της δεν έκανα καμία κίνηση να την προσεγγίσω ερωτικά.

Ήταν γεματούλα, γύρω στο 1,70 ύψος με όμορφο πρόσωπο, μέτρια στήθη και αχλαδωτό πισινό. Το χαμόγελό της όταν με έβλεπε έδινε υποσχέσεις πως θέλει να προχωρήσει μαζί μου αλλά εγώ ήμουν στην κοσμάρα μου. Μία ημέρα μαζί με τον καφέ μου φέρνει και τσουρέκι σοκολάτας σε ένα πιατάκι και από κάτω ένα χαρτί. Σηκώνω το πιάτο και διαβάζω το χαρτί.

" Αυτός είναι ο αριθμός μου αν θες πάρε με να βγούμε".

Επί τόπου της κάνω αναπάντητη στο κινητό της και της κάνω νόημα πως είμαι εγώ. Πλησιάζει κοντά μου και μου λέει" ελπίζω να μη σε ξάφνιασα".

- Ε, λιγάκι μπορώ να πω ότι με ξάφνιασες αλλά ήταν ευχάριστη έκπληξη.

Ήρθε ο κάμεραμαν και ξεκίνησα για την δουλειά μου. Όλη την ημέρα σκεφτόμουν τι ωραία που είναι να σε διεκδικεί μια γυναίκα με τόσο ευθύ τρόπο. Τελείωσα την δουλειά κατά τις 8 το βράδυ και δεν την πήρα τηλέφωνο. Είχα στο μυαλό μου να το κανονίσω για την επόμενη ημέρα καθώς την μεθεπόμενη είχα ρεπό.

Την επόμενη ημέρα ξύπνησα ευδιάθετος. Πήγα στο στέκι και μου σέρβιρε η Αγγελική τον καφέ μου μαζί με κουλουράκια. Δεν έκανε καμία αναφορά στο μεταξύ μας παιχνίδι, ούτε κι εγώ. Αφού ήπια τον καφέ μου και διάβασα τις εφημερίδες μου ήρθε ο κάμεραμαν και φύγαμε για ρεπορτάζ. Τελείωσα την δουλειά κατά τις 17:00 και την πήρα τηλέφωνο.

- Καλησπέρα. Ελπίζω να μην ενοχλώ. Ο Παναγιώτης είμαι και σε πήρα να δω αν θα ήθελες να βγούμε το βράδυ για έναν χαλαρό καφέ ή ποτό.

- Όχι δε με ενοχλείς. Ίσα ίσα που ανυπομονούσα για την κλήση σου. Κατά τις 20:00 είναι καλά; Θα περάσω να σε πάρω με το αυτοκίνητο μου για να μην πάμε με το μηχανάκι.

- Σύμφωνοι. Στις 20:00 θα σε περιμένω στην τάδε διεύθυνση.

Κλείσαμε το τηλέφωνο και εγώ άρχισα να ετοιμάζομαι. Έκανα μπάνιο, ξυρίστηκα και φόρεσα ένα μπεζ τζιν μαζί με μια ριγέ μπλούζα που ταίριαζαν χρωματικά. Στο ραντεβού της ήταν συνεπής. Ήρθε και με πήρε και πήγαμε λίγο έξω από την πόλη σε παραθαλάσσιες καφετέριες. Παραγγείλαμε καφέ εκείνη κι εγώ μια μπύρα και αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων.

- Λοιπόν για πες μου, περίμενες να σου δώσω το κινητό μου ή σε εξέπληξα;

- Ομολογώ πως δεν το περίμενα μιας και δεν είμαι πολύ καλός στο να αποκωδικοποιώ τα σημάδια που αφήνετε εσείς οι γυναίκες όταν γουστάρετε κάποιον. Η κίνησή σου μου έλυσε τα χέρια αφού εγώ στον εργασιακό σου χώρο δε θα τολμούσα να κάνω κίνηση.

- Τί λες πίνουμε τα ποτά μας και να πάμε κάπου πιο ήσυχα; Ίσως και σπίτι σου αν θες.

- Βλέπω δε χάνεις τον καιρό σου με περιττά λόγια! Σύμφωνοι μπορούμε να πάμε σπίτι μου φεύγοντας από εδώ.

Μετά από λίγο πλήρωσα το λογαριασμό και φύγαμε. Μόλις μπήκαμε στο αυτοκίνητο ανταλλάξαμε ένα γλωσσόφιλο που προμήνυε πολλά για την συνέχεια. Φτάσαμε σπίτι μου και παρκάραμε. Ανεβήκαμε τα σκαλιά και όπως ανεβαίναμε δεν ξεκόλλαγε το βλέμμα μου από τον πισινό της. Της άνοιξα την πόρτα και την προέτρεψα να μπει. Αφού μπήκε περιεργάστηκε λίγο τον χώρο και της φάνηκε ευχάριστος. Άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί και της σέρβιρα σε ψηλό ποτήρι.

Έκατσε στον καναπέ κρεβάτι και είχε αφήσει τα μπούτια της εκτεθειμένα στα μάτια μου. Πήγα έκατσα δίπλα της και αφού της έδωσα ένα γλωσσόφιλο γονάτισα και της έβγαλα τα πέδιλα που φορούσε. Σιγά σιγά άρχισα να τις χαϊδεύω τις γάμπες ανεβαίνοντας αργά αλλά σταθερά προς το μουνί της. Το αέρινο φόρεμα που φορούσε με διευκόλυνε. Μόλις έφτασα στην κιλότα της (τότε δεν ήταν μόδα τα Στρινγκ και τα τελείως ξυρισμένα αιδοία) παρατήρησα πως ήταν ήδη μούσκεμα.

- Έχεις καυλώσει μωρό μου; Το εσώρουχό σου είναι μούσκεμα.

- Είναι μούσκεμα από τη στιγμή που μπήκαμε στο σπίτι αλλά έγινε ακόμα πιο μούσκεμα από τη στιγμή που άρχισες να με αγγίζεις.

Σηκώνομαι και της βγάζω το φόρεμα που φορούσε. Δε φόραγε σουτιέν παρά μόνο το κιλοτάκι της. Την πήρα αγκαλιά και άρχισα να της πιπιλάω τις ρώγες της που ήταν μέτριες σε μέγεθος και σκουρόχρωμες. Συνέχισα να την φιλάω και σιγά σιγά κατέβαινα προς την κοιλιά της και φυσικά τον τελικό προορισμό που ήταν το μουνάκι της.

Μόλις έφτασα στην αρχή του εφηβαίου της έπιασα με τα δόντια μου το εσώρουχό της και το κατέβασα μέχρι τους αστραγάλους. Ανέβηκα ξανά επάνω της και έβαλα δύο δάκτυλα στο μουνί της ενώ παράλληλα άρχισα να πιπιλάω με τη γλώσσα μου την κλειτορίδα της. Όπως ήταν σκυμμένη έπιασε το κεφάλι μου και το πίεσε με δύναμη επάνω της.

- Ναι, ναι, χύνω μωρό μου επάνω στη γλώσσα σου. Έτσι, μη σταματάς…

Αφού συνέχισα για λίγα λεπτά ένιωσα το κορμί της να τρέμει και το μουνί της να πλημμυρίζει. Γεύτηκα τους χυμούς της, ανέβηκα επάνω και της έδωσα ένα γλωσσόφιλο.

- Σειρά μου τώρα να σε κάνω να λιώσεις.

Σηκώνεται και μου βγάζει το μπλουζάκι ενώ εγώ ξεκουμπώνω το παντελόνι μου και λύνω τα παπούτσια μου. Σε λίγο ήμουν τελείως γυμνός και εκείνη γονατισμένη μπροστά μου να μου κάνει μια από τις ωραιότερες πίπες. Τον έχωνε όλο μέσα στο στόμα της και έπειτα τον έβγαζε και τον έφτυνε. Αφού την άφησα να ξεδιπλώσει τις ικανότητες της στην πίπα, έπιασα ένα προφυλακτικό και της το έδωσα να μου το βάλει. Μόλις μου το φόρεσε, με ξάπλωσε στο κρεβάτι και ανέβηκε επάνω μου βυθίζοντας τον πούτσο μου μέχρι τα βάθη του μουνιού της.

Έσκυβε το κεφάλι της και με φιλούσε στο στόμα ενώ κάποιες φορές μου πιπιλούσε τις ρώγες μου γεγονός που με καύλωσε απεριόριστα.

- Έτσι, καβαλάω τον πούτσο σου μέχρι μέσα. Τον παίρνω όλο μέχρι τα σωθικά μου καύλα μου. Απόψε θέλω να με ξεσκίσεις!

- Μωρό μου με τέτοιο γαμήσι που μου κάνεις δε θα αργήσω να χύσω. Έτσι, σφίξε τα μουνόχειλα σου πάνω στον πούτσο μου.

- Χύνω άντρα μου, χύνω πάνω στο στητό σου μαρκούτσι. Έλα, γύρνα με στα 4 να με πάρεις και από τον κώλο. Έχω καιρό να γαμηθώ από εκεί και ο σφιγκτήρας μου θα κάνει τον πούτσο σου να ασφυκτιά.

Τη στήνω στα 4 και της τον βάζω πρώτα στο μουνί. Άρχισα να την σφυροκοπάω και εκείνη είχε χώσει το κεφάλι της μέσα στα μαξιλάρια για να μην μας ακούσει όλη η πολυκατοικία.

- Ναι, καργιόλη, έτσι, με ξεσκίζεις, θα ξαναχύσω.

- Όχι μωρό μου, θα περιμένεις για να ξαναχύσει όταν θα στον βάλω στην κωλοτρυπίδα σου.

Τον βγάζω από το μουνί και τον ακουμπάω στην άκρη του σφιγκτήρα της προσπαθώντας να μπω σιγά σιγά για να μην την πονέσω όταν ξαφνικά κάνει μια κίνηση προς τα πίσω και τον χώνει όλο μέσα της, ενώ παράλληλα έβγαζε άναρθρες κραυγές και είχε χώσει τα νύχια της μέσα στα σεντόνια και τα έσκιζε.

Τη γάμησα για ένα τέταρτο από τον κώλο σε διάφορες στάσεις και πραγματικά είχε απογειωθεί από την καύλα.

- Έτσι, πέτα μου το κωλάντερο έξω. Δε σταματάω να χύνω ρε καργιόλη από το γαμήσι που μου κάνεις.

- Μωρό μου και εγώ είμαι έτοιμος να χύσω.

- Βγάλε την καπότα και ξανά βαλ' τον μου να χύσεις μέσα στον πάτο μου που τον ξέσκισες.

Υπάκουσα σαν υπνωτισμένος. Σε λίγα λεπτά είχα γεμίσει τον κώλο της με σπέρμα ενώ εκείνη έπεφτε ξέπνοη στα σκισμένα από τα νύχια της σεντόνια.

- Είσαι πολύ καυλιάρα. Είχα καιρό να βρεθώ με γυναίκα που να απολαμβάνει τόσο πολύ το πρωκτικό σεξ.

- Εμένα μου αρέσει πολύ το αγόρι μου να με παίρνει από τον κώλο. Στο έδειξα άλλωστε και σου χρωστάω ένα ζευγάρι σεντόνια καινούργια.

- Τί λες πάμε για μπάνιο; Έχω ανάψει το θερμοσίφωνο και λίγο χλιαρό νερό είναι ότι πρέπει.

Μπήκαμε μαζί στην ντουζιέρα και ο ένας σαπούνιζε τον άλλο. Βγήκαμε, ανάψαμε ένα τσιγάρο και μετά από λίγο αρχίσαμε ξανά τα γλωσσόφιλα. Όλο το βράδυ γαμιόμασταν με τόσο πάθος που την επόμενη ημέρα ξυπνήσαμε το μεσημέρι.

Με την Αγγελική συνεχίσαμε να βρισκόμαστε για αρκετό καιρό μέχρι που χώρισαν οι δρόμοι μας, με δική μου πρωτοβουλία, εξαιτίας της παρεμβατικής μητέρας της.




Copyright protected OW ref: 180153



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.