Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας. Είπα και εγώ να γράψω μία ανάμνηση. Φοιτητής στη Θεσσαλονίκη. Ωραίες παρέες, πολλά ξενύχτια και πολλές γνωριμίες.

Ένα βράδυ, σε γνωστό μπαράκι της παραλίας, γνωρίζω τη Νικόλ. 1.75, μελαχρινή, με σγουρά μαλλιά και κορμάρα. Μετά από τα τυπικά μίας νέας γνωριμίας και κοντεύοντας ξημέρωμα, μου λέει πως πρέπει να φύγει. Της προτείνω να την πάω σπίτι με τη μηχανή. Χειμώνας.

Φτάνοντας, έχουμε γίνει και οι 2 παγωτό, μου προτείνει να ανέβω επάνω, λέγοντας μου ότι δε θα γίνει τίποτα, γιατί μένει με την μητέρα της. Σκέφτομαι ότι μία πίπα, θα την καταφέρω, δέχομαι. Κλεινόμαστε στο δωμάτιο της και αρχίζουμε φιλιά και χάδια. Της βγάζω το πουκάμισο που φορούσε και αρχίζω να γλείφω τις ρώγες της. Υπέροχο στήθος, στητό.

Μου βγάζει το παντελόνι και χωρίς κουβέντα την παίρνει στο στόμα της. Κάτι το ποτό κάτι ή καύλα της στιγμής έχυσα σχεδόν αμέσως στο στόμα της και στο πρόσωπο της. Μου είπε ότι το έκανε για να μην με αφήσει έτσι, ότι δεν ήθελε να κάνουμε κάτι περισσότερο εκείνη τη στιγμή και αν θέλω να κοιμηθώ μαζί της, γιατί ήδη είχε αρχίσει να βρέχει. Δέχτηκα και πέσαμε ξεροί και οι δύο.

Γύρω στις 8, ήθελα επειγόντως νερό, το αλκοόλ βλέπετε. Σηκώνομαι, βάζω το τζιν μου χωρίς εσώρουχο και πάω προς την κουζίνα με τα μάτια μισόκλειστα. Και εκεί έρχεται το σοκ!

Στην κουζίνα η μητέρα της, πίνει καφέ καπνίζοντας. Μία υπέροχη γυναίκα. Κορμί τριαντάρας, μάτια πράσινα, χείλη που σε κόλαζαν μόνο που τα έβλεπες. Φορούσε ένα μαύρο νυχτικό και το στήθος της φαινόταν υπέροχο από μέσα. Μόλις με είδε τρόμαξε, όπως και εγώ από την αντίδραση της. Της εξήγησα ότι είμαι φίλος της κόρης της, που μου πρότεινε να μείνω εκεί γιατί έβρεχε και ήμουν με μηχανή.

Σηκώθηκε, ήρθε προς το μέρος μου, μου έδωσε το χέρι ζητώντας μου συγγνώμη για την αντίδραση της και λέγοντας μου το όνομα της. Ελένη. Εγώ με το στόμα ανοιχτό, χάζευα αυτή τη γυναίκα και δεν μπορούσα ούτε το όνομα μου να ψελλίσω. Με τα πολλά είπα Γιάννης και ότι θα ήθελα ένα ποτήρι νερό. Χαμογέλασε, μου πρότεινε να καθίσω και με ρώτησε αν θα ήθελα ένα καφέ να της κάνω και παρέα. Δέχτηκα και κάθισα χαζεύοντας την από πίσω ενώ τον έφτιαχνε

Είχε ένα κορμί για απίθανα γαμήσια. Γυρνώντας προς το τραπέζι, είδε τον τρόπο που την κοιτούσα και χαμογέλασε. Υπέροχο χαμόγελο. Ένιωθα την καρδιά μου να θέλει να βγει έξω από το σώμα μου και το πούτσο μου να γίνεται πέτρα. Αυτή με έπαιζε κανονικά.

Ξεκινήσαμε να μιλάμε για τις σπουδές, για την πόλη, για την κόρη κλπ. Σηκώνεται να αδειάσει το τασάκι και βλέποντας τη να σκύβει, χωρίς καν να το σκεφτώ, της πιάνω το κώλο. Δεν αντέδρασε καν. Μου λέει ακολούθησε με και με πηγαίνει στο δωμάτιο της. Μου λέει ότι ξέρουμε και οι δύο τι θα γίνει και μου ζητά να μείνει μεταξύ μας. Πριν καν απαντήσω, με σπρώχνει στο κρεβάτι, κατεβάζει το τζιν μου , ανεβαίνει επάνω μου και τον παίρνει όλο μέσα της. Με γαμάει κανονικά.

Το μουνί της μούσκεμα κάνει συσπάσεις. Με τρελαίνει. Τη νιώθω να χύνει συνέχεια, αθόρυβα. Ούτε ξέρω πόση ώρα με γαμούσε. Κάποια στιγμή της ψιθυρίζω ότι θα χύσω. Μου απαντά μέσα και στο λεπτό τη γεμίζω. Ήταν το πιο τέλειο και διαφορετικό γαμήσι που είχα κάνει. Δεν έκανα απολύτως τίποτα

Συγγνώμη για τον τρόπο γραφής. Ήταν η πρώτη ιστορία. Θα σας πω και την συνέχεια αν θέλετε, ελπίζω καλύτερα από αυτή.




Copyright protected OW ref: 182823



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.