Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Κρυφή επιθυμία και τον δύο μας ήταν το γύρισμα μιας πολύ σκληρής τσόντας, με εμένα πρωταγωνίστρια. Μετά από πολύ ψάξιμο ο άντρας μου βρήκε μια μικρή εταιρεία παραγωγής πορνό στην Αλβανία. Έγινε η συμφωνία με τους όρους μας και κανονίσαμε το ταξίδι.

Μετά μια εβδομάδα βρεθήκαμε σε μια βίλα ήσυχη και απομονωμένη που ήταν το στούντιο κοντά στα Τίρανα. Οι παρτενέρ μου ένας Τσέχος και ένας Πακιστανός. Πρώτη γνωριμία για διαπίστωση προσόντων και δικών μου και δικών τους. Πολύ μεγάλα καυλιά με χοντρά κεφάλια και νεύρα στο κορμό, κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα. Και αυτοί με βρήκαν πολύ καύλα γυναίκα και γουστάραν.

Δύο τρία ποτάκια λίγα χάδια και φιλάκια και περάσαμε στο δωμάτιο. Ο άντρας μου σε μια γωνιά θα παρακολουθούσε πίσω από τον κάμεραμαν και αυτόν που κρατούσε το μικρόφωνο. Όλα άρχισαν ομαλά με χάδια, φιλιά, γδύσιμο και δαχτυλώματα μουνί, κώλο, στόμα. Μένοντας όλοι μας γυμνοί με έριξαν στο κρεβάτι και άρχισαν να με γλείφουν, στην αρχή σιγά, γλυκά και όσο προχωρούσαν τόσο αγρίευε η φάση.

Γλώσσες δάχτυλα και δάγκωμα σε χείλη, μουνί κώλο, ρώγες. Όταν ένιωσα το πρώτο εργαλείο να χώνεται μέσα στην καυλωμένη μουνάρα μου πάγωσα. Ήταν σκληρό, κρύο, έσκυψα να δω. Ένας λεβιές μέσα μου με γαμούσε σαν πούτσα. Τρελάθηκα!

- Μαλακές... μουρμούρισα, σκίστε μου τη μουνάρα.

Τότε έφαγα το πρώτο χαστούκι

- Μαλάκας είναι ο άντρας σου καργιόλα που σε βλέπει να σε ξεσκίζουν μπροστά του!

"Ωχ... μιλάνε ελληνικά" σκέφτηκα.

- Ναι μωρή ψωλού, καλά σκέφτεσαι... μιλάμε παλιό πουτανα.

- Τότε ξεκωλιάστε με ρε καργιόληδες, μη σας νοιάζει αυτός.

Άρχισαν να με γαμάνε και να με χαστουκίζουν με λύσσα. Ήμουν η πουτανα που γαμιόμουν μπροστά στον άντρα μου σε τσόντα που θα την έβλεπαν χιλιάδες άντρες. Αυτό με έλιωνε στην καύλα. Άρχισα να τους βρίζω, να τους φτύνω και να ζητάω ξύλο και γαμήσι. Τα καυλιά τους με έσκιζαν άγρια, με μάτωναν, με πόναγαν. Μου έβαζαν μαζί με τις πούτσες τους και διάφορα εργαλεία. Έλιωνα, καύλωνα, χτυπιόμουν από πόνο και καύλα. Τους έβριζα πολύ άσχημα, τους πρόσβαλα για να τους κάνω να θυμώσουν μαζί μου. Το πέτυχα και άρχισα να τρώω πολύ ξύλο φτύσιμο και βρίσιμο. Αυτοί έβριζαν τον άντρα μου κι εγώ τα σπίτια τους. Έτρωγα πολύ ξύλο. Με μελάνιασαν αλλά γούσταρα τρελά. Γύρισα στον άντρα μου:

- Βλέπεις ρε μαλάκα;... έτσι γαμάνε οι άντρες. Έτσι θέλω να με γαμάς και στο σπίτι μας, με άλλους μαζί. Να με κάνεις πουτανα μαλακά άντρα.

Αυτοί ξαφνιάστηκαν με τη στάση μου και μετά από λίγο έτρωγα περισσότερο ξύλο. Για να με ανοίξουν περισσότερο μου έριξαν λάδι στο μουνί και στον κώλο με ένα Λαδικό. Έτρεχαν τα λάδια παντού και έτσι έμπαινε μέσα άνετα ότι μου έχωναν. Ο Πακιστανός μου άνοιξε τα μπούτια και μου έχωσε στη μουνάρα τη γροθιά του. Την πήρα όλη μέσα και με γαμούσε μ' αυτή. Ο άλλος μου έχωσε στον κώλο ένα χοντρό λάστιχο στρογγυλό και το έβαλε σε ένα τρυπάνι. Άρχισε να το βάζει λίγο λίγο να γυρνάει. Τρελάθηκα στην καύλα. Όλο και πιο γρήγορα το έβαζε. Έτρεμα από πόνο και καύλα, έχυνα σαν τρελή χύσια μαζί με λάδι που είχα μέσα μου. Το βρίσιμο ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Αυτά που μου έλεγαν και έλεγα κι εγώ ήταν τρελά. Μου μίλαγαν για γαμήσια, για βίζιτες, για σκύλους που γαμάνε γυναίκες, για μπουρδέλα που θα με έβαζαν να γαμιέμαι. Μου ζήτησαν να δώσουν λεφτά στον άντρα μου να με αγοράσουν για να με κάνουν πουτανα για τσόντες. Συμφωνούσα από τη καύλα μου.

- Ρωτήστε τον ποσά θέλει ο μαλάκας για να με πουλήσει σε σας!

Είχα ξεφύγει τελείως δεν ήξερα τη έκανα και τι έλεγα. Όσο έβλεπα τον άντρα μου να με κοιτάει και να μαλακίζεται σαν τρελός τόσο καύλωνα και χτυπιόμουν.

- Σ αρέσει μαλάκα που με βλέπεις να ξεκωλιάζομαι ε; Μαλακά άντρα έτσι θα είμαι από τώρα, μια πουτανα τσοντόβια που θα γαμιέμαι. Αρχίδι, εσύ με έκανες έτσι, αλλά κι εγώ ήθελα να γίνω μαλάκα.

Σε λίγο ένιωσα τα καυλιά τους να με χύνουν μέσα στη μουνάρα μου και στον κώλο. Ποτάμι τα ψωλοχύματα τους μέσα μου, το γκάστρωμα δε με ένοιαζε γιατί έπαιρνα χάπι. Αυτό που με ένοιαζε ήταν να συμφωνήσει να γίνω πουτανα και να ερχόμαστε συχνά να γαμιέμαι με πολλούς άντρες και άλλα ανώμαλα πράγματα. Τους πήρα από μια πίπα και κατάπια τα υπόλοιπα χύσια τους καθαρίζοντας τα καυλιά τους καλά.

Μπήκα σε ένα ντους και πλύθηκα. Βγαίνοντας τους είδα ακόμα γυμνούς να μιλάνε με τον άντρα μου και έναν άλλο ψηλό και εύσωμο.

- Καργιολίτσα τα βρήκαμε με τον άντρα σου πουτανί. Θα σου τα πει αυτός, αρκεί να γουστάρεις πολύ γιατί εδώ γίνονται πολύ τρελά και ανώμαλα γαμήσια. Αν αντέχεις και σ' αρέσουν, τότε θα γαμηθείς τρελά και θα πάρετε και χοντρό χρήμα.

Παρά το μπάνιο ένιωσα πάλι τα υγρά μου να τρέχουν στο άκουσμα αυτών που είπε. Ίσως αυτό που παρακαλούσα να γίνει... γίνει.

Ελπίζω να θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα γαμήσια μου που ακολούθησαν στην Αλβανία.

Φιλιά από μένα και τον άντρα μου.
Copyright protected OW ref: 182665Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.