Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η τσιγγάνα και η μικρή αδελφή της (2ο μέρος)

Έβαλα ένα φανελάκι με ράντες, ίσα που σκέπαζε το μουνί μου. Με κοίταξε και μου λέει:

- Μωρό μου είσαι σκέτη καύλα.

Γέλασα και έβαλα δυο ποτά. Βγήκαμε στο μπαλκόνι της σουίτας και χαζεύαμε. Ήρθε από πίσω μου και κόλλησε πάνω μου. Μου έγλειφε την πλάτη και το λαιμό και ο πούτσος του τριβόταν στον κώλο μου. Έτριψα κι εγώ με τον κώλο μου το σκληρό καυλί του και του λέω:

- Πως μπορείς και με έχεις όλη μέρα μωρό μου τόσο καυλωμένη;

Έβαλε τα χέρια του στα μπούτια μου και άρχισε να με χαϊδεύει απαλά γελώντας.

- Λάθος μωρό μου… είπε, εσύ με έχεις καυλωμένο όλη μέρα, όχι εγώ.

- Μωρό μου χώσε μου τον πούτσο σου σε παρακαλώ και ξέσκισέ με!

Έβαλε το σκληρό του πούτσο κάτω από το κοντό μου φανελάκι και άρχισε να μου τον τρίβει στο μουνάκι.

- Μωρό μου πόσο με καυλώνεις…

του είπα και έσφιξα τα κάγκελα όταν αυτός μου έχωσε τον πούτσο του στο μουνί μου και άρχισε να μου το γαμάει.

- Τι γλυκό μουνάκι που έχεις μικρό μου καυλιάρικο…

μου είπε και άρχισε να μου το ξεσκίζει με δύναμη. Αναστέναζα από την καύλα και φώναζα. Αυτός με γαμούσε και χάιδευε τα βυζάκια μου και το μουνάκι μου. Άρχισα να τρέμω από την καύλα.

- Τι μου κάνεις μωρό μου, με καυλώνεις τόσο πολύ και το μουνάκι μου θα χύσει.

Με γύρισε αλλιώς, έβαλε τα χέρια του ανάμεσα από τα πόδια μου στα γόνατα και με σήκωσε ψηλά με τα πόδια στον αέρα και άρχισε να μου καρφώνει τον πούτσο του στο μουνί γρήγορα και δυνατά μέχρι που άρχισα να χύνω.

- Ναι μωράκι μου, χύσε, χύσε μωρό μου…

κι εγώ έχυνα και έτρεμα από την καύλα. Έκατσε στην καρέκλα του μπαλκονιού και με έβαλε να κάτσω στα γόνατά του. Άναψε τσιγάρο και μου έδωσε το ποτό μου, πήρε το δικό του και μου χτύπησε το ποτήρι απαλά.

- Στην υγειά σου μωρό…

- Στην υγειά σου…

είπα και ήπιαμε λίγο ενώ του έπαιζα τον πούτσο με το χέρι. Του έδωσα ένα φιλί στο στόμα και του λέω:

- Μωρό μου τι ψωλάρα είναι αυτή που έχεις; Έχεις κανένα σίδερο μέσα;… και γελάσαμε. Έλα να σου τον γλείψω λίγο να χύσεις κι εσύ μωρό μου…

είπα και γονάτισα ανάμεσα στα πόδια του, πήρα τον πούτσο του στα χέρια μου και άρχισα να του τον γλείφω από κάτω μέχρι το κεφάλι. Τον έβαζα και τον έβγαζα στο στόμα μου με καύλα και αυτός αναστέναζε. Ξαφνικά μου λέει «ναι μωρό μου, θα χύσω…», τον έβαλα όλο στο στόμα και άρχισα να του χαϊδεύω τ' αρχίδια. Άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα μου και να φωνάζει από την καύλα. Έχυνε ο πούτσος του στο στόμα μου κι εγώ του τα έπαιρνα όλα και τα κατάπινα. Μετά με σήκωσε και έκατσα πάνω του. Άρχισε να με φιλάει γλυκά στο στόμα και μου λέει:

- Ευχαριστώ μωρό μου, είσαι υπέροχη!

- Κι εσύ μωρό μου.

Τον φιλούσα στο στήθος και στο λαιμό και με το χέρι μου του χάιδευα τον πούτσο απαλά.

- Μωρό μου… λέει γελώντας, έχεις λίγο χύσι στο μάγουλο και στη μύτη.

- Σκούπισε το και δώσ' το μου στο στόμα μωρό μου…

είπα, και με το δάχτυλό του πήρε το χύσι και μου το έβαλε μέσα στο στόμα. Άρχισα να του γλείφω το δάχτυλο και του έλεγα «τι γλυκό που είναι το χύσι σου μωρό μου…» και γελούσα. Αυτός μου έβαζε στο στόμα τα δάχτυλά του ένα-ένα κι εγώ του τα έγλειφα και έπαιζα με τον πούτσο του.

- Μωρό μου καυλώνεις πάλι;…

του λέω καθώς άρχισε ο πούτσος του να σκληραίνει και να γίνεται πάλι τεράστιος. Με φίλησε και μου λέει:

- Είσαι πολύ καυλιάρα και μου τον σηκώνεις χωρίς να το θέλεις.

- Δηλαδή μωρό μου θέλεις να με ξαναγαμήσεις;

- Ναι, μπορώ να σε γαμάω όλη νύχτα αν θέλεις.

Του δίνω ένα φιλάκι και του λέω:

- Ωραία λοιπόν μωρό μου, θέλω να με γαμήσεις πάλι από τον κώλο! Θέλω να μου βάλεις τον πούτσο σου στον κώλο και να μου ξεσκίσεις την κωλοτρυπίδα. Με καύλωσες πολύ όταν μου το έκανες πρώτη φορά.

Με έστησε στα κάγκελα πάλι και μου έχωσε το χοντρό καυλί του στη στενή μου κωλοτρυπίδα. Άρχισε να μου την ξεσκίζει δυνατά με πολύ μανία και καύλα. Άρχισα να φωνάζω δυνατά από την καύλα.

- Καυλιάρα μου τρελαίνομαι! Έχεις την καλύτερη και την πιο στενή κωλοτρυπίδα που έχω γαμήσει, με καυλώνεις πολύ…

και συνέχιζε να μου γαμάει τον κώλο γρήγορα ενώ με το ένα χέρι του έπαιζε την κλειτορίδα μου και με το άλλο μου χάιδευε τα βυζάκια. Τότε σταμάτησε και μου λέει:

- Γαμήσου λίγο μόνη σου μωρό μου…

Άρχισα να πηγαίνω μπρος πίσω σαν τρελή και να καρφώνομαι πάνω στον σκληρό του πούτσο. Γαμούσα τον πούτσο του με τον κώλο μου και άρχισα να χύνω ξανά και ξανά από την καύλα, ώσπου έχυσε κι αυτός στον κώλο μου.

- Να κάνουμε ένα μπάνιο και να πάμε για ύπνο μωρό;… μου λέει, έχουμε άλλο ένα μερόνυχτο.

- Εντάξει… του λέω, πάμε.

Με σήκωσε αγκαλιά και με πήγε στο μπάνιο, ρύθμισε το νερό και μπήκαμε. Άρχισε να με σαπουνίζει στην πλάτη και τον κώλο και μετά με γύρισε, άρχισε τα βυζάκια και την κοιλιά και μετά στο μουνάκι μου. Μου το έτριβε με το σφουγγάρι και άρχισα πάλι να καυλώνω.

- Μωρό μου, λέω, τι κάνεις;… θα με καυλώσεις πάλι;…

και γέλασα. Του πήρα το σφουγγάρι από τα χέρια και άρχισα να του τρίβω την πλάτη, το στήθος και τον πούτσο. Άρχισε να καυλώνει κι αυτός. Γέλασα και του λέω:

- Είδες μωρό μου;… κι εσύ αρχίζεις να καυλώνεις.

Πήρα στο χέρι μου το πούτσο του και άρχισα να του τον παίζω αργά. Έβαλε κι αυτός το χέρι του στο μουνί μου και άρχισε να μου το χαϊδεύει. Με γύρισε με την πλάτη μου στο στήθος του, είχα κολλήσει πάνω του και του έπαιζα τον πούτσο ενώ αυτός έπαιζε με το μουνί μου.

- Μωρό μου με καυλώνεις πάλι… του είπα γελώντας.

- Κι εσύ με καυλώνεις πολύ…

μου λέει, μου έχωσε το δάχτυλό του στο μουνί και μου το έπαιζε δυνατά. Άρχισα κι εγώ να του παίζω τον πούτσο γρήγορα και να του λέω:

- Μωρό μου θα με κάνεις να χύσω πάλι.

- Γιατί εγώ δε θα χύσω νομίζεις;…

και με σήκωσε πάλι στον αέρα και ακούμπησε την πλάτη μου στα πλακάκια. Μου έχωσε τον πούτσο του στο μουνί μου και άρχισε να μου το ξεσκίζει δυνατά.

- Ναι μωρό μου, γάμα μου το μουνί, σκίσ' το μωρό μου, πόσο με καυλώνεις ψωλαρά μου, ναι, σκίσε με…

- Έχεις το πιο καυλιάρικο μουνάκι του κόσμου καυλιάρα μου…

- Ναι μωρό μου, δώσε μου τον πούτσο σου στο μουνί, γάμα το καυλιάρη μου, θα σε χύσω στον πούτσο…

Με κόλλησε στα πλακάκια του μπάνιου και άρχισε να με χτυπάει δυνατά και να μου σκίζει το μουνί. Άρχισα να τρέμω από την καύλα. Με γαμούσε με δύναμη και άρχισε το μουνί μου να χύνει κι εγώ έτρεμα. Με άφησε κάτω, με αγκάλιασε και με φιλούσε στο στόμα με πάθος. Παίζαμε με τις γλώσσες μας για πολλή ώρα. Έκατσα στην άκρη της μπανιέρας, τον έπιασα από τ' αρχίδια και τον τράβηξα κοντά μου. Γέλασε και μου λέει:

- Μωρό μου, όταν χύνει το μουνάκι σου και σε βλέπω στα μάτια, να ήξερες πόσο με καυλώνεις, δεν υπάρχει μωρό μου!

Γέλασα και του λέω:

- Τι θέλεις να σου κάνω μωρό μου; Θέλεις να σου γλείψω τον πούτσο; Θέλεις να μου γαμήσεις τα βυζάκια; Θέλεις να μου σκίσεις την κωλοτρυπίδα; Θέλεις να σου τραβήξω μαλακία με τα πόδια μου; Τι θέλεις μωρό μου;… ότι θέλεις, πες μου!

- Ότι και να μου κάνεις μωρό μου θα το γουστάρω, είσαι σκέτη καύλα. Μόνο που σε βλέπω καυλώνω.

Πήρα το μεγάλο του πούτσο στο χέρι μου και άρχισα να τρίβω με τον πούτσο του τις σκληρές μου ρώγες, μια τη μια και μια την άλλη.

- Σ' αρέσει μωρό μου αυτό;…

- Ναι… μου λέει, καλά το πας.

Μετά τον τύλιξα με τα βυζιά μου και άρχισα να του τον παίζω ανεβοκατεβάζοντας, τα βυζιά μου πάνω στο καυλί του. Μετά άρχισε αυτός να μου γαμάει τα βυζιά κι εγώ του έγλειφα με τη γλώσσα το κεφαλάκι.

- Καυλώνεις μωρό μου;… του λέω, θέλεις να σου πάρω πίπα; Ρωτάω.

- Ναι μωρό μου, πάρε μου μια πίπα…

και άρχισα να του παίζω τον πούτσο, να τον βάζω στο στόμα μου και να του τον γλείφω με καύλα. Μου έπιασε το κεφάλι και άρχισε να μου γαμάει το στόμα και να μου λέει:

- Τι στοματάκι έχεις καύλα μου;… θα σου το χύσω…

και μου ξέσκιζε το στόμα με μανία. Έβγαζε τον πούτσο του έξω, μου τον χτυπούσε στο πρόσωπο για λίγο και μετά μου τον κάρφωνε ξανά στο στόμα και μου το γαμούσε. Τον έβγαζε πάλι, μου τον έτριβε στη μάπα, στα μάτια στα μάγουλα και με χτυπούσε.

- Πόσο με καυλώνεις μωρό μου… θέλεις να σε χύσω;

- Ναι, χύσε με καυλιάρη…

και με πιάνει από τα μαλλιά, μου καρφώνει τον πούτσο του στο στόμα και άρχισε να μου το γαμάει δυνατά.

- Ναι μωρό μου, χύσε, δώσε μου τα χύσια σου!

- Θέλω την κωλοτρυπίδα σου μωρό να χύσω.

Γυρίζω, μου χώνει το τεράστιο καυλί του στον κώλο και αρχίζει να μου ξεσκίζει την κωλοτρυπίδα ενώ το δάχτυλό του έπαιζε με το μουνάκι μου. Άρχισα να χύνω πάλι.

- Ναι μωρό μου, χύνω, χύνω πάλι καυλιάρη μου…

- Κι εγώ χύνω μωρό μου…

είπε και ο πούτσος του με έχυνε στον κώλο και στην πλάτη.




Copyright protected OW ref: 182578



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.