Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η πιο στενή φυλακή

Όταν η αγαπημένη σύζυγός μου με ελευθέρωσε από τα δεσμά που περιόριζαν κάθε μου κίνηση πάνω στο κρεβάτι, σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο προκειμένου να συνειδητοποιήσω τι μου είχε συμβεί αλλά και να δω τι είναι αυτό το καινούριο πράγμα που κρέμεται ανάμεσα στα πόδια μου.

Μπήκα και έφτασα μπροστά στον καθρέφτη. Έμοιαζε σαν πανοπλία ενός ιππότη αλλά κατά μια άλλη έννοια έμοιαζε με απόρθητο φρούριο για το δύστυχο ταμπουρωμένο μου καυλί. Δεν πρόλαβα να το περιεργαστώ καλά-καλά και στην πόρτα ήταν η αφέντρα μου.

- Πως σου φαίνεται λοιπόν μωρό μου;

- Το θεωρείς απαραίτητο δηλαδή τώρα εσύ αυτό;

- Κοίτα, ξέρω ότι όταν παραστράτησες ήσουν ένας τριαντάρης που είχε να γαμήσει πάνω από μήνα. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι το ίδιο μετά από 10 χρόνια αλλά κι εγώ θέλω να νιώθω μια σιγουριά. Η ιδέα ότι μπορώ να ελέγξω ακόμα και τις στήσεις σου με κάνει να υγραίνομαι. Να κοίτα...

και παίρνει το χέρι μου και το βάζει στο μουσκεμένο της μουνί.

- Τώρα δε θα ήθελες να μπω μέσα σου;… τη ρωτάω ενώ αρχίζω να νιώθω ένα οξύ πόνο στα παπάρια μου.

Έτσι όπως άρχισα να καυλώνω το ίδιο το κελί τραβούσε το δαχτυλίδι που ήταν περασμένο πίσω από τα αρχίδια στη βάση του πούτσου μου και συγκρατούσε την κατασκευή. Αν συνέχιζε έτσι σε λίγο θα μου ξήλωνε κυριολεκτικά τα αρχίδια. Από τον πόνο έπεσα στα γόνατα. Η αγάπη μου ξέσπασε στα γέλια.

- Θα ήθελα αλλά τελικά υπάρχουν και πιο ισχυρά διεγερτικά από το πουλί σου. Αυτό θα πει εξουσία μωρό μου. Πάω να ξαπλώσω. Μόλις χαλαρώσεις λίγο έλα να μου χαρίσεις 2-3 οργασμούς ακόμα.

Η ιδέα και μόνο με έκανε να κουλουριαστώ στο πάτωμα από τους πόνους.

- Έλα κλαψομουνάκο μου… μου λέει και μου δίνει την ψυκτική αλοιφή.

Μία ακόμα γενναία ακόμα ποσότητα κατέληξε τόσο στα πονεμένα μου αρχίδια όσο και το σε διαδικασία μεγιστοποίησης καυλί μου. Σε τρία λεπτά είχε υποχωρήσει το αίσθημα της καύλας και μια παγωνιά μαζί με έντονο τσούξιμο έκανε το περήφανο καυλί μου να φέρεται σαν το κεφάλι της χελώνας...

Μόλις μπήκα στο δωμάτιο βρήκα την καλή μου ανάσκελα στο κρεβάτι να παίζει με τη μουνάρα της και να γλείφει τη μια ρώγα της. Το θέαμα παρ' όλη την κατάψυξη που είχα ανάμεσα στα πόδια μου άρχισε να με πονάει ξανά.

- Έλα αμέσως…

μου είπε ενώ με το χέρι της μου έδειχνε το μουνί της που γυάλιζε από τα υγρά που είχε ξεράσει. Ένιωθα την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά καθώς γονάτισα με τα πόδια ανοιχτά για να μην ακουμπάω καν τα πρησμένα μου αρχίδια. Το μουνί της μοσχοβολούσε έρωτα και έγλειφα σαν τρελός. Είχε τη γεύση που συνήθως έχει όταν πριν τη γλείψω την έχω σκίσει καλά. Έχυνε ποτάμια σα να την πηδούσα από ώρα ενώ η ίδια ήταν σε ένα διαρκές παραλήρημα.

- Μεγάλε μου γαμιά, τώρα θα μάθεις πως είναι να είσαι από κάτω. Θα σε κάνω να παρακαλάς στα γόνατα να σε αφήσω σε ησυχία. Τώρα θα πληρώσεις για όλες τις ώρες που με έκαιγε η ζήλια, που εγώ φούσκωνα κι εσύ μέσα στις καύλες και με έβαζες να σου κάνω πίπες. Αν μια φορά δε κάνεις αυτό που σου ζητήσω θα παρακαλάς να σου τα είχα κόψει τα παπάρια σου.

Παρ' όλη την ψυκτική αλοιφή ο πούτσος μου πάλι βάλθηκε να μου ξηλώσει τα αρχίδια. Το θέαμα της πανέμορφης γυναίκας μου να είναι τόσο καυλωμένη με τρέλαινε. Εκεί όμως που ξέφυγε εντελώς ήταν όταν αποφάσισα να βάλω δύο δάχτυλα μου μέσα στο μουνί της να δω πόσο υγρό ήταν. Ένα ουρλιαχτό και ένα χύσιμο στη μούρη μου έδωσαν την απάντηση που ήθελα. Όλο το σώμα της ήταν σε σπασμούς. Τελικά με τράβηξε από τα μαλλιά για να φύγω από τη μουνάρα της, γύρισε στο πλάι και αποκοιμήθηκε.

Σηκώθηκα και πήγα μέσα στην μπανιέρα και με παγωμένο νερό ανακούφισα λίγο τα αρχίδια μου. Τι κακό ήταν αυτό που με είχε βρει; Μετά πήγα στο δωμάτιο να ντυθώ για να πάρω τη μεγάλη από το σχολείο. Η κούκλα μου κοιμόταν στο κρεβάτι γυμνή και πανέμορφη σαν οπτασία πάνω σε ένα τεράστιο λεκέ. Πρώτη φορά έχυνε έτσι. Κι εγώ ήμουν κλειδωμένος... πραγματικά αν όλο αυτό την φτιάχνει σε τέτοιο βαθμό, τότε γιατί να με ξεκλειδώσει; Ποιος ο λόγος;

Έπρεπε να τη σκεπάσω πριν φύγω. Αν ανέβαινε πάνω στην κρεβατοκάμαρα το παιδί δε θα έπρεπε να τη βρει έτσι. Θα της έλεγα ότι δεν ένιωθε καλά και την πήρε ο ύπνος.

Όταν γύρισα η κούκλα μου κοιμόταν ακόμα. Τακτοποίησα τη μεγάλη μας κόρη και έβαλα να μαγειρέψω κάτι. Μια καρμπονάρα που της αρέσει θα της έφτιαχνε τη διάθεση και θα έπαιρνε τα πάνω της.

Κατέβηκε μετά από λίγο, όταν άρχισα να τσιγαρίζω το μπέικον, με μια δαντελένια ρόμπα που δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία. Όταν την είδα να κατεβαίνει από τη σκάλα, μου κόπηκε η ανάσα. Όχι μόνο γιατί ξεχείλιζε καύλα αλλά και γιατί ο πόνος στα αρχίδια μου άρχιζε ξανά από την αρχή.

- Τι μαγειρεύει το πουτανάκι μου;…

μου λέει και μου σφίγγει τα αρχίδια πάνω από το παντελόνι. Πραγματικά πήδηξα από τον πόνο. Αυτή ήταν δική μου ατάκα όταν κατέβαινα μετά τον ύπνο στο καπάκι από το σεξ.

- Καρμπονάρα φτιάχνω.

- Μπράβο το πουτανάκι μου. Μωρό μου με ξέκανες...

μου είπε και γέλασε δυνατά. Κι άλλη ατάκα που χρησιμοποιούσα όταν ήταν καλή η φάση που είχαμε περάσει.

- Πως σου φάνηκε η όλη φάση μωρό;

- Ήσουν ξαναμμένη...

- Πλάκα μου κάνεις; Δεν έχω ξανακάνει squeerting... απίστευτη αίσθηση. Τι μου έκανες;

- Σου έβαλα 2 δάχτυλα…

της είπα ενώ έβαλα το χέρι μου μέσα από το παντελόνι για να ανακουφίσω τα άμοιρα τα αρχίδια μου. Εκείνη είδε την όλη κίνηση και πήγε στην κατάψυξη και πήρε ένα σακουλάκι αρακά. Έσκυψε τόσο που όλη η κωλάρα της με έκανε να ξεροκαταπιώ. Όπως ήταν σκυμμένη γύρισε και με κοίταξε γελώντας.

- Και μου το είχε πει η Κατερίνα αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι δουλεύει τόσο γρήγορα... και μου έδωσε το σακουλάκι με τον αρακά.

Το πήρα και την κοιτούσα σαν χαζός. Τι σχέση είχε η καρμπονάρα με τον αρακά;

- Αυτό;

Έρχεται, μου το παίρνει από το χέρι, μου ανοίγει το παντελόνι και μου το βάζει μέσα. Για μια φορά ακόμα πήδηξα.

- Χα, χα, χα... φώναξε με όταν είναι όλα έτοιμα. Πάω να κάνω ένα μπάνιο. Α! Και ανέβα να φτιάξεις το κρεβάτι γιατί δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου.

Κάτι είχε αλλάξει τελείως. Είχαμε αλλάξει ρόλους ξαφνικά. Πάντως ο αρακάς έκανε δουλειά.
Copyright protected OW ref: 181577Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.