Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τον Γιώργο ήμασταν σαν αδέρφια. Από το δημοτικό μαζί μέχρι τώρα που δουλεύουμε στο ίδιο γραφείο είμαστε αχώριστοι. Και αν και είναι καλός φίλος έχει τα κολλήματα του. Ένα από αυτά μας οδήγησε στην παρακάτω ιστορία.

Ήταν καλοκαίρι και είχαμε πάει οικογενειακώς παραλία μιας και πλέον οι γονείς μας γνωρίζονται καλά. Εκεί φυσικά ήταν η χαρά του Γιώργου που μπορούσε να ρίχνει όχι και τόσο κρυφές ματιές στη μικρή μου αδερφή. Η Βάγια στα 22 της πλέον έχει όλα όσα χρειάζονται για να χαρακτηριστεί καυλοθηλυκό. Γύρω στο 1.60 με μαλλιά κάστανα στο ύψος των ωμών, γεμάτο βυζί και έναν κώλο από τη φαντασίωση του κάθε άντρα.

Αν και φαν της, ποτέ δεν έκανε κάποια κίνηση αλλά πάντα με πείραζε για αυτή. Αυτό το πείραγμα με τα χρόνια είχε χαθεί ώσπου εκείνη την μέρα μας είδε ο Αλβανός επιστάτης του χώρου που εργαζόμαστε. Ο Ηλίας. Ένας άξεστος 30αρης που συνεχώς για κάποιο λόγο μας έκανε μπούλινγκ, χωρίς τίποτα το συγκινητικό στην εμφάνιση του. Αφού μας χαιρέτησε και συστήθηκε στην αδερφή μου, συνεχώς ασχολούνταν με αυτή, λες και δεν ήμασταν εμείς οι γνωστοί του.

Στο σπίτι ακολούθησε ένα πείραγμα του Γιώργου ότι ο Ηλίας θα την πήδαγε την αδερφή μου, ειδικά τώρα που του ξέρει ότι πάει στην παραλία αυτή συχνά. Εγώ προφανώς είπα ότι δεν παίζει και βάλαμε στοίχημα 50€ με τους εξής κανόνες:

1. Μπορώ να αναφέρω μόνο ένα αρνητικό του Ηλία
2. Ο Γιώργος θα μπορούσε να πει όσα ψέματα θέλει στην αδερφή μου για αυτόν
3. Εγώ πρέπει να τα επιβεβαιώσω όλα εκτός από ένα
4. Πρέπει να πω και εγώ ένα θετικό ψέμα για αυτόν
5. Πρέπει να τους αφήνω μόνους όποτε και αν τους δω μαζί

Αφού συμφωνήσαμε ξεκινήσαμε ο καθένας να κάνει ότι νομίζει χρήσιμο για την συμφωνία. Ο Γιώργος προφανώς και έλεγε το ένα ψέμα πίσω από το άλλο και όταν ερχόταν σπίτι μου, καθημερινά πλέον, ασχολούνταν πιο πολύ με αυτό αντί με το να αράζουμε παίζοντας παιχνίδια. Τι έκανα εγώ;

1. Το αρνητικό του Ηλία που ανέφερα ήταν ότι τρώει πολλές ώρες ανάμεσα σε δουλειά και βιβλία και δεν αφιερώνει χρόνο στον εαυτό του
2. Ο Γιώργος έλεγε πόσο πετυχημένος είναι και τι επιτυχίες έχει
3. Εγώ τα υποστήριζα όλα αυτά εκτός από ένα. Όταν δικαιολόγησε ο Γιώργος ότι παρά τα πλούτη του οδηγεί ένα Πόλο είπε ότι τράκαρε τη mercedes και βολευόταν προσωρινά με αυτό. Εγώ είπα ότι έκανε την παλιά του mercedes δώρο στον πατέρα του που το είχε ως όνειρο να οδηγήσει μια τέτοια.
4. Το θετικό ψέμα που είπα ήταν ότι ψάχνει κάτι σοβαρό για να αποκατασταθεί
5. Τους άφησα μόνους όταν τον είδα στην παραλία να την κερνάει μια μπύρα. Και όταν αυτή χαμογελούσε συνεχώς και έπαιζε με τα μαλλιά της. Ακόμα και όταν της ψιθύρισε κάτι στο αυτί

Δεν τους άφησα όμως όταν την πήρε από το χέρι προς τα έξω. Εκεί ακολούθησα προσεκτικά. Ώσπου τους είδα να μπαίνουν στο αμάξι του. Και εκεί που νόμιζα ότι θα έφευγαν και δε θα μάθαινα ποτέ, το αμάξι έμεινε ακίνητο. Πλησίασα ώσπου είδα καθαρά. Είδα την μικρή μου αδερφή γυμνή στο πίσω κάθισμα να δίνει μια παθιασμένη πίπα σε έναν αμόρφωτο επιστάτη που νόμιζε ότι ήταν ο γιος του αφεντικού μας με σπουδές στο ΜΙΤ και ότι την έβλεπε σοβαρά.

Η πίπα της φάνηκε να τρελαίνει τον Ηλία γιατί μετά από 2-3 λεπτά αυτός τη σήκωσε πάνω στα πόδια του. Η αδερφή μου τον καβαλούσε σαν να μην υπάρχει αύριο όσο αυτός έγλειφε τις ρώγες της και σφαλιάριζε τον κώλο της με μανία.

Αφού αυτό συνεχίστηκε για 10 λεπτά και μάλιστα ακάποτα, ο Ηλίας την ξάπλωσε και την έχυσε. Δεν είδα που. Αλλά θα μάθαινα. Όπως και όλοι, αφού την επόμενη κιόλας μέρα το θέμα συζήτησης στην δουλειά ήταν πόσο επιτακτικά ζητούσε η αδερφή μου να καταπιεί τα χύσια του Ηλία.

Έχασα 50€ και την εμπιστοσύνη της αδερφής μου αφού στη συνέχεια τον παράτησε. Ευτυχώς δεν έμαθε ποτέ η μικρή ποιος πραγματικά είναι. Απλά κατάλαβε μετά από 1 μήνα που μόνο τη γαμούσε και δεν την έβγαλε ούτε για καφέ ότι δεν τη βλέπει σοβαρά.

Το καλύτερο χαμένο στοίχημα της ζωής μου...
Copyright protected OW ref: 182456Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.