Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το καλοκαίρι πήγαινα για μπάνιο μαζί με το φίλο μου και τα παιδιά του (δεν έρχονταν πάντα μαζί μας) στην πλαζ του ΕΟΤ. Εκεί το οφθαλμόλουτρο έδινε κι έπαιρνε αφού η πλαζ ήταν γεμάτη από άτομα διαφόρων ηλικιών.

Μία ημέρα που κατά τα λοιπά ήταν βαρετή, βλέπω μία αφράτη 40-45άρα να έρχεται και να στήνει τα πράγματά της ακριβώς δίπλα από εμάς. Συνοδευόταν από τα δύο παιδιά της και έτσι πήρα το βλέμμα μου από πάνω της και άνοιξα κουβέντα με το Σωτήρη τον φίλο μου. Ο Σωτήρης δεν έλεγε να πάρει τα μάτια του από πάνω της και μόλις έστησε την ομπρέλα και τις καρεκλίτσες ο Σωτήρης με παρότρυνε να γυρίσω να τη δω με το μαγιό. Η γυναίκα είχε πολύ γλυκό πρόσωπο και δύο τεράστια βυζιά που το ολόσωμο μαγιό μετά βίας μπορούσε να συγκρατήσει. Το θέαμα με συνεπήρε και έτσι την παρατήρησα καλύτερα.

Ο αφράτος κώλος της ήταν αχλαδωτός και είχε την προβλεπόμενη για τις δύο γέννες κυτταρίτιδα. Υπό άλλες συνθήκες θα είχα ξενερώσει αλλά αυτή την φορά ένιωσα τελείως διαφορετικά και η θέα αυτής της γυναίκας άρχισε να με εξιτάρει. Γύρισα στον Σωτήρη και του λέω "μαλάκα αν δεν έρθει κανένας άντρας της σε λίγο θα προσπαθήσω να την πηδήξω. Με καυλώνει το πρόσωπό της, οι βυζάρες της και η κωλάρα της".

- Όρμα και μην σε νοιάζει για τον άντρα της. Μόνη της ήρθε.

Εγώ κατευθείαν γύρισα μπρούμυτα για να την έχω στο οπτικό μου πεδίο και άρχισα να την καρφώνω με τα μάτια. Μόνος μου ενδοιασμός η παρουσία των δύο μικρών παιδιών της. Κάποια στιγμή που αυτά είχαν αφοσιωθεί στο να φτιάχνουν καστράκια στην άμμο, σηκώνομαι και την πλησιάζω.

- Συγγνώμη που ενοχλώ αλλά μήπως έχετε αναπτήρα; Ο δικός μας βράχηκε κι εδώ γύρω δεν έχει κάποιο μαγαζί για να πάρουμε άλλον.

- Σιγά καλέ την ενόχληση. Να, πάρε αυτόν έχω και άλλον έναν εφεδρικό μέσα στην τσάντα μου.

- Ναι, αλλά εάν τον πάρω τι δικαιολογία θα έχω για να έρχομαι να σου πιάνω κουβέντα;

- Μ… βλέπω είσαι και πονηρούλης...

- Καθόλου πονηρούλης, είδα μία πολύ θελκτική γυναίκα και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου.

- Μάλλον είσαι άτυχος. Δεν βλέπεις τα δύο κουτσούβελα που έχω μαζί μου;

- Μα και φυσικά τα βλέπω αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι μου αρέσεις και αν όχι σήμερα θα ήθελα εγώ κι εσύ να έχουμε μία κάποια συνέχεια στη γνωριμία μας. Παρεμπιπτόντως Με λένε Παναγιώτη.

- Χαίρω πολύ, εμένα Στέλλα.

- Λοιπόν τι λες; Δεν ανταλλάσσουμε τηλέφωνα και να βρεθούμε μια από τις επόμενες ημέρες μόνοι μας;

- Ξέρεις πόσο καιρό έχει να με φλερτάρει άντρας; Από τότε που έκανα και το δεύτερο παιδί, δηλαδή 4 χρόνια. Εντάξει λοιπόν σημείωσε το τηλέφωνό μου και θα περιμένω κλήση σου.

Αφού μου το έδωσε επέστρεψα θριαμβευτής στην παρέα μου. Η ημέρα κύλησε με πονηρές ματιές μεταξύ εμού και εκείνης, μέχρι τη στιγμή που έπρεπε να φύγουμε γιατί ο Σωτήρης έπρεπε να πάει να πάρει τα παιδιά του.

- Γεια σου Στέλλα, ελπίζω σύντομα να ξαναϊδωθούμε.

- Γεια σου και σε εσένα.

Φύγαμε αλλά εμένα μου είχε καρφωθεί η ιδέα να τη γαμήσω και είχα ανυπομονησία. Δεν επικοινώνησα μαζί της την ίδια ημέρα, ούτε και την επόμενη. Την τρίτη ημέρα όμως την παίρνω τηλέφωνο.

- Καλησπέρα Στέλλα. Είμαι ο Παναγιώτης που γνωριστήκαμε στην Πλαζ.

- Καλησπέρα. Δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω σύνδεση στο κινητό μου…

και χαμηλόφωνα μου λέει "με ακούει ο άντρας μου". Το έκλεισα φανερά απογοητευμένος και πλέον η μπάλα ήταν στα χέρια της. Όταν θα έβρισκε ευκαιρία θα έπρεπε να με καλέσει εκείνη, μην της δημιουργήσω πρόβλημα στον γάμο της. Πράγματι μετά από τρεις ώρες με κάλεσε.

- Έλα γλυκέ μου, τι κάνεις; Συγγνώμη για πριν αλλά ήταν μπροστά ο άντρας μου και δε μπορούσα να μιλήσω. Λοιπόν, πως και με πήρες;

- Αναρωτιόμουν αν θα ήθελες να βγούμε για καφέ ή ποτό ή μήπως θα ήταν καλύτερα να έρθεις από το σπίτι μου να τον πιούμε τον καφέ.

- Το να βγούμε ξέχνα το. Θα υπάρχουν πολλά αδιάκριτα μάτια και ο άντρας μου ξέρει πολύ κόσμο. Άσε μην πέσουμε πάνω σε κανένα γνωστό και έχω μπλεξίματα. Σπίτι σου θα τον πιούμε τον καφέ.

- Οκ, τι ώρα;

- Κατά τις 19:00 για να έχει επιστρέψει ο άντρας μου και να τον αφήσω με τα παιδιά.

- Σύμφωνοι. Η διεύθυνση είναι η τάδε. Θα σε περιμένω στις 19:00.

Άρχισα να καθαρίζω το σπίτι, άλλαξα σεντόνια και μπήκα να κάνω ένα μπάνιο. Η ώρα είχε περάσει, ήμουν έτοιμος και περίμενα τη Στέλλα η οποία τίμησε την ώρα του ραντεβού και ήταν συνεπής.

Μου χτυπάει το κουδούνι και πάω να της ανοίξω.

- Γεια σου κι από κοντά.

- Καλώς ήρθες… και σκύβω και της δίνω ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο.

- Πέρνα μέσα.

Τη βάζω να κάτσει στο σαλόνι ενώ εγώ πάω στην κουζίνα να φτιάξω τα καφεδάκια. Επιστρέφω και σερβίρω.

- Σε ευχαριστώ πολύ.

- Τίποτα, απλά τιμώ τον Ξένιο Δία.

- Όμορφος ο χώρος σου απλά λίγο γεμάτος από πράγματα. Θα τον προτιμούσα πιο μίνιμαλ.

- Κι εσύ είσαι όμορφη και θα σε προτιμούσα χωρίς τα ρούχα σου.

- Χα, χα, κατευθείαν στο ψητό έτσι;

- Μα ο χρόνος, υποθέτω λόγω του άντρα σου, θα μας πιέζει έτσι αποφάσισα να είμαι ευθύς.

Σηκώνομαι και πάω δίπλα της. Αρχίζω να την φιλάω στο αυτί και εκείνη ανατριχιάζει. Κατεβαίνω λίγο πιο κάτω στο στόμα της και αρχίζω τα γλωσσόφιλα. Φιλούσε υπέροχα. Υγρά και η γλώσσα όσο έπρεπε να προεξέχει από το στόμα της. Κατεβάζω τις τιράντες από το φόρεμα της και αμέσως πετάγονται δύο τεράστια βυζιά με μεγάλες θηλές και ρώγες. Αρχίζω να τις πιπιλάω.

- Ναι, έτσι καυλιάρη μου, γλείψε τις βυζάρες μου. Καυλώνω πολύ.

Κατεβάζω το χέρι μου και το βάζω κάτω από το φόρεμά της αναζητώντας το μουνί της. Όταν το έφτασα διαπίστωσα πως δε φορούσε εσώρουχο. Άρχισα να παίζω με την κλειτορίδα της και η ανάσα της είχε γίνει πολύ βαριά. Σκύβω και βγάζω τα παπούτσια μου και τις κάλτσες μου. Σηκώνομαι και βγάζω την μπλούζα και το σορτσάκι μου.

- Σειρά σου μωρό μου να σε γδύσω και να σε ευχαριστηθώ.

Τη σηκώνω όρθια και ξεκουμπώνω τα κουμπιά από το φόρεμα της. Έμεινε μόνο με το σουτιέν το οποίο έβγαλε μόνη της. Tην αγκαλιάζω και αρχίζω να πιπιλάω τις ρώγες της βάζοντας παράλληλα δύο δάκτυλα μέσα στο μουνί της.

- Αχ ναι, δαχτύλωσε με, μη σταματάς…

και τέντωσε την λεκάνη της προς το μέρος μου. Σιγά σιγά κατέβηκα προς τα κάτω και άρχισα ένα ξέφρενο γλειφομούνι, γλείφοντας αρχικά τα παχιά της μουνόχειλα και εν συνεχεία επικεντρώθηκα στην κλειτορίδα της.

- Έτσι, αυτό είναι γαμιά μου. Γάμησε με με τη γλώσσα σου, μου έχει λείψει το γλειφομούνι.

Μετά από 5 λεπτά άρχισε να φωνάζει ότι χύνει και έπεσε ξέπνοη στο κρεβάτι. Πήγα δίπλα της και την αγκάλιασα.

- Σου άρεσε;

- Ήταν υπέροχα. Καιρό είχα να αισθανθώ τέτοια καύλα.

- Θέλω τώρα να σηκωθείς να με γλείψεις και στη συνέχεια να μου κάνεις ένα ισπανικό με αυτά τα βυζόμπαλα σου.

Χωρίς να φέρει αντίρρηση άρχισε να με γλύφει. Το έβαζε όλο μέχρι το λαρύγγι της και όταν το έβγαζε έπαιζε με την γλώσσα της γλείφοντας μου τα αρχίδια. Έκατσε γονατιστή, έβαλε τον πούτσο μου ανάμεσα στις τεράστιες βυζάρες της και άρχισε το ισπανικό. Κάθε φορά που ο πούτσος μου πλησίαζε το κεφάλι της έβγαζε την γλώσσα και τον έγλειφε. Μετά από κανένα πεντάλεπτο αισθάνομαι ότι θα χύσω και την ξαπλώνω στο κρεβάτι. Βάζω τα πόδια μου στους ώμους της και μπαίνω βίαια μέσα στη ζεστή και τροφαντή μουνάρα της.

- Αχ, σιγά σιγά καύλα μου. Θα με διαλύσεις…

- Μα αυτό θέλω. Θέλω να σε πεθάνω στον πούτσο που από ότι φαίνεται σου έχει λείψει.

- Αχ, πιο σιγά καργιόλη, μου οργώνεις τα σωθικά και χτυπάς την μήτρα μου. Πιο σιγά…

- Εγώ δεν άκουγα τίποτα. Ήταν σα να ήμουν σε ντελίριο.

Εκείνη από ένα σημείο και μετά δαγκωνόταν για να πνίξει τις κραυγές της. Τη σφυροκοπούσα άγρια και παρ' όλο που παραπονιόταν δεν κουνήθηκε καθόλου από τη θέση της για να με αποτρέψει. Μετά από 5 λεπτά τη βάζω να κάτσει επάνω μου στηριζόμενη στα πόδια της. Ανεβοκατέβαινε γρήγορα και που και που κάρφωνε τον πούτσο μου μέχρι τη ρίζα και κουνιόταν κυκλικά.

- Έτσι μωρό μου, συνέχισε, θα με κάνεις να χύσω μέσα σου.

- Δε με πειράζει. Παίρνω χάπια και δεν υπάρχει κίνδυνος.

- Χύνω καύλα μου, χύνω στην παχιά μουνάρα σου…

Σηκώθηκε και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο άλλο πράγμα. Έπειτα έβαλε τα δάκτυλά της στο μουνί της, μάζεψε τα χύσια μου και τα έβαλε στο στόμα της γλείφοντας τα επιδεικτικά. Ήρθε ξάπλωσε δίπλα μου και μου λέει:

- Μωρό μου ήταν υπέροχο και θα το επαναλάβουμε σίγουρα όμως η ώρα πέρασε και πρέπει να φύγω.

- Δε θες να κάνεις ένα μπάνιο πρώτα;

- Όχι, δεν προλαβαίνω. Έτσι χυμένη θα πάω στο μαλάκα τον άντρα μου και θα μείνω έτσι όλη τη νύχτα για να σε αισθάνομαι επάνω μου και μέσα μου.
Copyright protected OW ref: 182405Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.