Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενη ιστορία: Μαρία η μαθήτρια (4ο μέρος)

Μπήκαμε σε ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι και ένα μεγάλο μπαρ. Στο μπαρ κάθονταν ένας κύριος ηλικιωμένος και ένας νεαρός.

- Βρε καλώς το Νικ είπε ο μεγάλος, ποια είναι η μικρή;

- Παιδιά από δω η Μαρία που θα μας κάνει σήμερα παρέα. Μαρία από δω ο ξάδελφος μου ο Τάκης και ο ανιψιός μου ο Άλεξ και σκύβοντας στο αφτί μου λέει… «ο μικρός είναι άβγαλτος, να μου τον προσέξεις λίγο παραπάνω».

- Μάλιστα κύριε…

του λέω και γυρνώντας προς αυτούς λέω:

- Γεια σας κύριοι χάρηκα.

Ο Άλεξ μπήκε από πίσω να μας βάλει ποτά, ο Νικ έκατσε στο μπαρ δίπλα στον κύριο Τάκη κι εγώ πήγα από πίσω στον Άλεξ. Με κοίταξε και φαινόταν καυλωμένος.

- Μαρία είσαι πολύ όμορφη, μου λέει, με καυλώνεις πολύ.

- Αλήθεια;

- Ναι…

- Για να δω πόσο... του λέω και του πιάνω τον πούτσο. Τι ψωλάρα είναι αυτή βρε;... εσύ έχεις καυλώσει πολύ!

- Μόλις σε είδα καύλωσα…

και βάζει το χέρι του στο μουνάκι μου και αρχίζει να μου το παίζει με το δάχτυλό του.

- Τι μου κάνεις Άλεξ, με καυλώνεις κι εμένα τώρα.

- Θέλω να σου σκίσω το μουνάκι.

- Σκίσ' το…

λέω και ακουμπάω με τα χέρια μου στο μπαρ και τρίβομαι πάνω στο σκληρό καυλί του. Αυτός τον βγάζει έξω μου τραβάει το βρακάκι και αρχίζει να μου τρίβει το μουνάκι με τον πούτσο του. Καύλωσα πολύ. Έπιασα με το ένα μου χέρι το χέρι του κύριου Τάκη και με το άλλο το χέρι του Νικ και τα έσφιξα δυνατά την ώρα που μου κάρφωνε ο Άλεξ τον πούτσο του στο καυλωμένο μουνάκι μου.

- Ναι Άλεξ, έτσι, σκίσε μου το μουνάκι, γάμησε με…

- Σου αρέσει πουτάνα να σε γαμάνε;… λέει ο κύριος Τάκης.

- Ναι κύριε Τάκη, μου αρέσει, καυλώνω πολύ και το μουνί μου χύνει συνέχεια. Θέλω να είμαι το πουτανάκι σας και να με ξεσκίζετε.

- Πάρ’ τον πούτσο μου στο μουνάκι σου καργιόλα, έλεγε ο Άλεξ, θα σου το ξεσκίσω πουτάνα.

- Ναι ρε πούστη, σκίσε με, θα χύσω, ναι, ναι…

- Χύσε μου τον πούτσο πουτανάκι, χύσε…

Άρχισα να τρέμω και να φωνάζω πως χύνω.

- Κι εγώ σε χύνω πουτάνα…

- Όχι, του λέω, περίμενε.


Πιάνω το ποτήρι με το ποτό μου από το μπαρ, του πιάνω το καυλί και αρχίζω να του τον παίζω πάνω από το ποτήρι μου.

- Θέλω να χύσεις στο ποτό μου καυλιάρη να τα πιώ.

Άρχισε να χύνει μέσα στο ουίσκι μου, το άσπρισε ο καργιόλης και σηκώνοντας το ψηλά το τσούγκρισα με όλους.

- Στην υγειά μας γαμιάδες.

- Στην υγεία της πουτάνας μας… είπαν.

Βγήκα από το μπαρ και έκατσα ανάμεσα στον κύριο Τάκη και στον κύριο Νικ. Μου πιάσανε από ένα μπουτάκι και με χαϊδεύανε. Φορούσα τώρα μόνο μια κοντή μίνι τζιν φούστα, το βρακάκι μου το είχε βγάλει ο Άλεξ. Ο κύριος Τάκης μου βγάζει και το μπλουζάκι και το σουτιέν και άρχισαν να παίζουν με τις ρώγες μου που είχαν γίνει κάγκελο. Ο Άλεξ έκατσε γυμνός μπροστά μου πάνω στο μπαρ με το καυλί του να βλέπει το ταβάνι και μου λέει:

- Πάρε ένα τσιμπούκι πουτανάκι, θέλω το στοματάκι σου στον πούτσο μου.

- Τέτοια ψωλάρα κρίμα να μην τη γλείψω…

Σκύβω, την παίρνω στο στόμα και αρχίζω να τον τσιμπουκώνω. Όπως καθόμουν στο σκαμπό του μπαρ και έπαιρνα τσιμπούκι τον Άλεξ, ήρθε ο κος Νικ και μου τον καρφώνει στον κώλο με δύναμη.

- Πάρ' τον στον κώλο καργιόλα, θα σε ξεσκίσω…

και έμπαινε και έβγαινε με δύναμη στον κώλο μου. Μετά τον έβγαλε έξω, έκατσε στο μπαρ στη θέση του Άλεξ, και πιάνοντας με από τα μαλλιά μου τον κάρφωσε στο στόμα φωνάζοντας:

- Πάρε μου τσιμπούκι πουτανάκι, γλείψε μου τον πούτσο να σε χύσω.

Ενώ εγώ του έγλειφα τον πούτσο, ήρθε από πίσω μου ο κύριος Τάκης και άρχισε αυτός να μου ξεσκίζει την κωλοτρυπίδα. Ο Άλεξ ήρθε και άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι. Καύλωσα πολύ και ήθελα να χύσω.

- Χύσε πουτανάκι, μου λένε όλοι… κι εμείς θα σε χύσουμε…

και άρχισα να φωνάζω σαν τρελή ότι χύνω.

- Χύνω κι εγώ στον κώλο σου πουτάνα…

είπε ο Τάκης και άρχισε να με χύνει στον κώλο.

- Κι εγώ χύνω…

λέει ο άλλος και άρχισε να με χύνει στο πρόσωπο, στην κοιλιά και τα βυζάκια μου. Τότε ο Άλεξ με σήκωσε, με έβαλε κάτω με τα γόνατα και άρχισε να παίζει τον πούτσο του και να μου λέει:

- Σε ξαναχύνω πουτάνα, τι καυλιάρα που είσαι…

και άρχισε πάλι να χύνει σαν τρελός. Μετά με βάλανε πάνω στο μπαρ και μου είπαν να παίζω με το μουνάκι μου και αυτοί να με βλέπουν. Έκατσα πάνω στο μπαρ, έβαλα το χέρι μου στο μουνί μου και άρχισα να το παίζω, ενώ με το άλλο έπαιζα με τα βυζάκια και τις ρώγες μου. Έβαλα δυο δάχτυλα στο μουνάκι μου και άρχισα να το παίζω δυνατά φωνάζοντας από την καύλα. Τότε ο Άλεξ μου έβαλε το δάχτυλό του στην κωλοτρυπίδα και άρχισε να μου τη γαμάει δυνατά. Καύλωσα πολύ και άρχισα να χύνω. Τότε ο Άλεξ με σήκωσε, ξάπλωσε κάτω και με έβαλε να κάτσω πάνω στο σκληρό καυλί του. Έκατσα πάνω του και άρχισα να γαμιέμαι με τον πούτσο του. Ο Νίκ ήρθε από πίσω μου, έχωσε τον τεράστιο πούτσο του στην κωλοτρυπίδα μου και άρχισε να μου την ξεσκίζει.

Με γαμούσαν με μανία. Τότε ο Τάκης ήρθε από μπροστά και μου έχωσε τον πούτσο του στο στόμα. Άρχισα να του κάνω τσιμπούκι. Αφού με ξεσκίσανε οι καργιόληδες, με βάλανε στα γόνατα και άρχισαν να με χύνουν στο πρόσωπο. Με γεμίσανε με τα χύσια τους. Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο να πλυθώ. Μπήκα κάτω από το ντους και τότε ήρθε μέσα ο Άλεξ. Μπήκε κι αυτός και ήρθε από πίσω μου. Άρχισε να μου χαϊδεύει τα βυζάκια και το μουνάκι και να μου γλείφει το λαιμό.

- Είσαι πολύ καυλιάρα Μαρία και πολύ όμορφη… μου είπε.

- Ευχαριστώ Άλεξ…

του είπα και έβαλα το χέρι μου πάνω στον πούτσο του.

- Έχεις και ωραίο καυλί…

του είπα και άρχισα να του παίζω τον πούτσο μέχρι που καύλωσε πολύ. Τον έβαλε ανάμεσα στα μπούτια μου και άρχισε να μου τα γαμάει απαλά, ενώ συνέχιζε να παίζει με το μουνάκι μου. Τον κόλλησα στα πλακάκια και άρχισα να του παίζω τον πούτσο. Τον πήρα στο στόμα μου και άρχισα να τον γλείφω.

- Τι μου κάνεις καργιολάκι, μ' έχεις καυλώσει πολύ…

είπε και με κόλλησε στον τοίχο. Έβαλε τον πούτσο στο μουνί μου και άρχισε να μου το ξεσκίζει με δύναμη. Με γαμούσε με λύσσα.

- Σκίσε μου και την κωλοτρυπίδα καυλιάρη μου να γουστάρω…

Μου βάζει τον πούτσο του στον κώλο και άρχισε να μου τον ξεσκίζει.

- Χύνω καργιόλη, χύνω, με ξεκώλωσες…

- Κι εγώ χύνω πουτάνα…

είπε και με έβαλε να γονατίσω. Μου έβαλε τον πούτσο στο στόμα και άρχισε να το γαμάει και να με χύνει μέσα στο στόμα. Έτρεχαν στο λαιμό μου. Μόλις σηκώθηκα είδα τον Νικ και τον Τάκη στην πόρτα να παίρνουν μάτι και να παίζουν με τις ψωλές τους. Βγήκα από το ντους και λέω:

- Καλά εσείς παίρνατε μάτι;…

και γέλασα. Με πήρε ο Νικ, με έστησε και μου κάρφωσε τον πούτσο του στον κώλο. Άρχισε να μου σκίζει τη ροδέλα. Με γύρισε, μου τον έχωσε στο μουνάκι και με γαμούσε ενώ ο Τάκης ήρθε από πίσω και μου τον έχωσε στον κώλο. Με είχαν στη μέση και οι δύο και με γαμούσαν με τα τεράστια καυλιά τους ένας από το μουνί και ένας από τον κώλο. Ο Άλεξ που καύλωσε πάλι άρχισε να τραβάει μαλακία. Με ξέσκιζαν στον πούτσο και άρχισα να καυλώνω πάλι. Μπήκε και ο Άλεξ στο παιχνίδι και μου γαμούσαν και οι τρεις εναλλάξ. Το μουνάκι μου και η κωλοτρυπίδα μου άρχισαν να τσούζουν και να καίνε από το πολύ γαμήσι. Μετά κάτσανε στη σειρά και με βάλανε να τους παίρνω πίπα έναν-έναν. Τους έπαιρνα τσιμπούκι και τους έγλειφα τα καυλιά μέχρι που αρχίσανε να με χύνουν πάλι και να με γεμίζουν με τα γλυκά και καυτά τους χύσια.
Copyright protected OW ref: 182413Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.