Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μου ζήτησαν να φέρουν ένα συνάδελφό τους να με γαμησει. Έχει μου είπαν ένα τεράστιο και χοντρό καυλί. Τόσο χοντρό που ούτε στα μπουρδέλα δεν τον δέχονται και τον έχει φάει η μαλακία.

- Ρε μωρά μου πως θα τον πάρω θα με σκίσει.

- Θα βάζεις μέσα σου όσο γουστάρεις και όπου γουστάρεις εσύ, του το έχουμε ξεκαθαρίσει.

Η αλήθεια; Καύλωνα με τη σκέψη αυτού του πούτσου. Σάββατο βράδυ ήρθε. 55-60 Περίπου με μούσια, αγριοφατσα. Τρόμαζα και καύλωνα μαζί. Καθίσαμε στον καναπέ, αυτός δίπλα μου και οι άντρες μου από πίσω μου και με χάιδευαν για να καυλώσω. Ο τάσος, έτσι τον έλεγαν, μου έτριβε τα μπούτια.

- Σ αρέσει που θα σε ξεσκίσω μπροστά στον άντρα σου;

- Στους άντρες μου... τον διόρθωσα.

- Ναι έχεις δίκιο, μου λέει.

- Έτσι καυλιάρη...

του λέω και πιάνω το καυλί του να το βγάλω έξω. Κόντεψα να πέσω κάτω μ' αυτό που είδα. Τεράστιο, σαν κουτί κόκας χοντρό και μακρύ σα μπράτσο χεριού.

- Όχι, όχι, δε θέλω, λέω στον άντρα μου, όχι με τίποτα!

- Έλα ρε μωρό μου, μου λέει ο Κώστας όσο θέλεις θα παίρνεις μέσα σου.

- Μα δε μπορεί να μπει, θα σκιστώ.

- Έλα αγάπη μου, ξεκινά με λίγο γλείψιμο και σιγά σιγά προχώρα όσο θες.

Γονάτισα και έβγαλα τη γλώσσα. Τον ακουμπούσα στο κεφάλι. Κάτι σα ρεύμα με διαπέρασε. Έβαλα το πουτσοκέφαλο μέσα μου και άρχισα την πίπα. Αυτός μούγκριζε και μου τράβαγε τα μάλια. Σιγά σιγά είχα βάλει το μισό και ένιωθα το λαρύγγι μου να ανοίγει και να περνάει το κεφάλι μέσα όλο. Πνιγόμουν αλλά με κρατούσε. Δάκρυσα και δεν επαιρνα ανάσα. Πνιγομουν. Μου τον έβγαλε απότομα και επανήλθα στη ζωή.

- Καργιόλη, μαλακά, θα με πνίξεις!

- Στ' αρχίδια μου μωρή πουτάνα. Έχω πληρώσει και θα στα σκίσω όλα σήμερα!

Έπαθα πλάκα, τους πλήρωσε για να με γαμήσει; Τελικά το έκαναν πράξη. Με έδιναν για λεφτά. Θύμωσα αλλά καύλωσα πολύ.

- Τώρα θα δείτε μαλακές. Έλα ρε πούστη άντρα, έλα σκίσε μου όλες τις τρύπες μπροστά στους άντρες μου τους μαλάκες.

Νιώθω την ψωλάρα του να μπαίνει μέσα μου. Ούρλιαξα από πόνο και καύλα.

- Ναι ρε ναι γαμιόλη, σκίσε τη μουνάρα μου, σκισ' τη μπροστά στους μαλακές μου.

- Πουτάνα γαμιόλα ξεσκισμένη γυναίκα.

Με έβριζε και με ξέσκιζε. Η μήτρα μου είχε ματώσει. Ο πόνος αφόρητος, η καύλα τρελή. Το βρίσιμο σαν ξεφτίλισμα πουτάνας. Τα χαστούκια στη μούρη μου έπεφταν σαν αστραπές. Εγώ τον έβριζα κι αυτός με γαμούσε και με χαστούκιζε.

- Ρίξε μου ρε μαλάκα να δουν οι κερατάδες μου πως γαμιέμαι η πουτάνα τους. Έτσι, θα γαμιέμαι για λεφτά, πεσ' το και σε άλλους να έρθουν.

Τα υγρά μου έτρεχαν στα μπούτια μου μαζί με λίγο αίμα. Μου το είχε σκίσει και είχε ματώσει τη μήτρα μου. Πονούσα αφάνταστα αλλά είχα μεγάλη καύλα. Θα έχανα τις αισθήσεις μου σε λίγο. Το ένιωθα. Ήθελα να με χύσει πριν μέσα στη μουνάρα μου και το ζήτησα.

- Χύσε με τάσο... χύσε με μέσα, μη βγεις, του είπα.

- Όχι, όχι, άκουσα τον άντρα μου να λέει.

- Χύσε με μέσα, μη τον ακούς, τον παρότρυνα.

- Ναι μωρή γαμιόλα, ναι, μέσα θα χύσω πουτάνα στη μουνάρα σου. Έχω πληρώσει ρε μαλάκα... λέει στον άντρα μου. Θέλω να χύσω τη μουνάρα της γυναίκας σου μαλάκα. Όλοι στη δουλειά θέλουν να στη γαμήσουμε.

- Ναι μωρό μου, ναι ρε πούστη άντρα, εσύ με έκανες πουτάνα και θέλω να με γαμήσουν όλοι οι συνάδελφοι σας μαλακές. Αυτό δε θέλατε;... να με δίνετε για λεφτά να γαμιέμαι; Αυτό θα γίνω, πουτάνα για βίζιτες και παρτούζες. Τάσο πέσ' το στη δουλειά, σας θέλω όλους.

Άρχισε να μουγκρίζει και να σφυροκοπάει το μουνί μου γεμίζοντας το με χυσια και αίμα από τη μήτρα μου. Άρχισα να χύνω μαζί του με τυλιγμένα πόδια γύρω του.

- Γαμιά μου χύσε την πουτάνα που γαμάς, χύσε την καργιόλα την παντρεμένη που ξεσκίζεις μπροστά στον άντρα της και το γκόμενο της.

- Πάρ' τα πόρνη, γαμιόλα, φώναζε χύνοντας και βρίζοντας με.

Τα χυσια του έτρεχαν και έξω από το μουνί μου. Πραγματικά είχε να χύσει πολύ καιρό ο καργιόλης. Όταν τραβήχτηκε από μέσα μου ήταν πασαλειμμένος από χυσια και αίμα. Του τον πήρα στο στόμα και τον καθάρισα. Ήμουν πλέον ξεσκισμένη στ' αλήθεια, όχι μόνο στα λόγια. Έπεσα στην αγκαλιά των αντρών μου και τους φιλούσα με γλώσσα.

- Σας άρεσε μαλακές μου; Έτσι δε με θέλετε, πουτάνα ξεσκισμένη; Έτσι θα γίνω για σας!

Υ.Γ
Εσείς τι λετε; Θα κάνω καλά η όχι;




Copyright protected OW ref: 182325



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.