Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τη Γεωργία την γνώριζα από την γειτονιά. Πρέπει να ήταν 2 χρόνια μικρότερή μου και την θυμάμαι να έρχεται στο Γυμνάσιο όποτε είχαμε κενό ή αργία που παίζαμε και να είναι μέλος της ευρύτερης παρέας. Δεν είχε αλλάξει πολύ εξωτερικά αλλά όπως διαπίστωσα αργότερα ούτε και εσωτερικά. Παρέμενε ένα σχεδόν αθώο παιδί μέσα σε ένα γυναικείο κορμί.

Την ξαναείδα μετά από χρόνια, το 2007 και κουβέντα στην κουβέντα ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Πίστευα πως γούσταρε να γίνει φάση μεταξύ μας αλλά αυτό θα το εξακρίβωνα όταν θα έκανα την κίνησή μου.

Μετά από 3 ημέρες την πήρα τηλέφωνο να βγούμε για καφέ. Απάντησε θετικά και το ραντεβού ορίστηκε για τις 18:30 στη Μαρίνα. Πράγματι, ήταν συνεπής και στην ώρα της και κάτσαμε στο παρακείμενο μαγαζί να πιούμε καφέ. Αφού παραγγείλαμε η κουβέντα πήγε περί ανέμων και υδάτων και κάποια στιγμή έφτασε και στα ερωτικά. Από όσα μου είπε ήταν δεκτική σχεδόν σε όλα εκτός από το πρωκτικό που το είχε δοκιμάσει και δεν της άρεσε γιατί πόναγε.

- Βρε Γεωργία και πες ότι τα φτιάχνουμε εμείς οι δύο, με καταδικάζεις να μην κάνω πρωκτικό εξαιτίας της φοβίας σου; Εμένα μου αρέσει το πρωκτικό και θα με έκανες να το αναζητήσω σε κάποια άλλη.

- Δε θέλω να πονέσω κατάλαβες;

- Δεν θα σε πονέσω, θα δεις ότι μετά τα πρώτα 2-3 σπρωξίματα θα σου αρέσει, ιδίως αν με το χέρι σου παίζεις ταυτόχρονα με την κλειτορίδα σου.

- Καλά, κάτσε να κάνουμε πρώτα κανονικά έρωτα και μετά βλέπουμε. Αν είσαι όσο προσεκτικός λες με δελεάζεις να το δοκιμάσω ξανά.

Η ώρα περνούσε ευχάριστα και κάποια στιγμή της πρότεινα να πάμε από το σπίτι μου να δούμε ταινία. Εκείνη δέχτηκε και φύγαμε. Στη διαδρομή της είχα πιάσει το χέρι και περπατάγαμε σαν ερωτευμένο ζευγαράκι.

Σε αυτό το σημείο να σας περιγράψω την Γεωργία. Είναι γύρω στο 1.65, με καμπύλες ομοιόμορφα κατανεμημένες, μέτριο βυζί προς μικρό και αχλαδωτό κώλο. Το ατού της είναι το πολύ γλυκό πρόσωπο που έχει και τα γαλάζια μάτια που δένουν πολύ καλά με τα καστανόξανθα μαλλιά της.

Φτάσαμε σπίτι και την έβαλα να κάτσει στο κρεβάτι/καναπέ και εγώ καθόμουν σε μια καρέκλα γραφείου. Έβαλα την ταινία να παίζει και σχολιάζαμε το σενάριο. Σε κάποια στιγμή μου λέει:

- Έλα να κάτσεις δίπλα μου. Θέλω αγκαλίτσα.

Σηκώθηκα και πήγα και έκατσα στο κρεβάτι. Αμέσως άρχισα να τη φιλάω και να την έχω αγκαλιά. Σιγά σιγά τα φιλιά μας έγιναν παθιασμένα και οι γλώσσες μας ένα "κουβάρι". Άρχισα να της φιλάω το λαιμό και να πιάνω τα στήθη της πάνω από τα ρούχα της. Οι μικρές της ρώγες είχαν πεταχτεί και της πρότεινα να βγάλει το μπλουζάκι της. Το έβγαλε και έμεινε με ένα λευκό δαντελωτό σουτιέν. Άρχισα σιγά σιγά να τη γλείφω επάνω από το σουτιέν ενώ παράλληλα προσπαθούσα να το ξεκουμπώσω. Αφού το ξεκούμπωσα πετάχτηκαν έξω δύο λαχταριστά μικρά στήθη με εξίσου μικρές θηλές τις οποίες άρχισα να πιπιλάω.

Η ανάσα της Γεωργίας είχε πια βαρύνει και εγώ κατέβασα σιγά σιγά το χέρι μου και άρχισα να ξεκουμπώνω το παντελόνι που φόραγε. Μόλις απαλλαχτήκαμε και από αυτό κατέβηκα σιγά-σιγά προς τα κάτω και εξερευνούσα το κορμί της με την γλώσσα μου. Της κατέβασα το εσώρουχο το οποίο ήταν μούσκεμα και άρχισα να της κάνω ένα περιποιημένο γλειφομούνι.

- Ναι, έτσι μωρό μου, γλείψε με εκεί, εκεί, ναι, μη σταματάς. Αχ, τι μου κάνεις μωρό μου;

- Σε γλείφω πουτανίτσα μου. Γλείφω το τροφαντό σου μουνάκι.

- Συνέχισε, θα με κάνεις να τελειώσω. Έτσι, βάλε μου και τα δάκτυλά σου μέσα. Ναι, ναι, χύνω η γυναίκα, χύνω, πιες τα χύσια μου καύλα μου, πιες τα και μετά έλα να με φιλήσεις για να τα γευτώ και εγώ.

Πράγματι, το σώμα της συσπάστηκε και τέντωσε την λεκάνη της προς το μέρος μου. Το μουνί της ήταν πλημμυρισμένο από υγρά τα οποία τα ρούφηξα με λαιμαργία. Ανέβηκα προς τα επάνω και άρχισα να τη φιλάω με γλώσσα. Ανταποκρίθηκε και έβαλε το χέρι της επάνω στον πούτσο μου ξεκινώντας να μου τον παίζει.

- Σειρά μου τώρα να σε γλείψω…

και έβαλε το πέος μου στο στόμα της. Το τσιμπούκι της ήταν χάλια αφού χρησιμοποιούσε πολύ τα δόντια της και παρά τις οδηγίες που της έδωσα δεν καλυτέρευε με αποτέλεσμα να αρχίσω να χάνω τη στύση μου.

- Ανέβα επάνω μου, γλείψε μου τις ρώγες ενώ ταυτόχρονα θα παίζεις το καυλί μου.

Αυτό με καυλώνει αφάνταστα. Άρχισε να μου γλείφει τις ρώγες και να παίζει τον πούτσο μου ο οποίος σε λίγα λεπτά ήταν έτοιμος να διεισδύσει μέσα της.

- Να βάλω προφυλακτικό ή όχι;

- Αν είσαι καθαρός και είσαι και φρόνιμο παιδί μη βάλεις. Αρκεί να είσαι προσεκτικός και να τραβηχτείς…

και στήνεται ιεραποστολικά. Ανεβαίνω επάνω της και τρίβω για λίγο το πέος μου στα μουνόχειλα της.

- Έλα, γάμα με, μη με παιδεύεις.

Με μιας της τον χώνω όλο.

- Αχ, ναι πουτσαρά μου έτσι ξέσκισέ με. Με άνοιξες.

Εγώ επιτάχυνα τον Ρυθμό μου και την γαμούσα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Μετά από λίγο τη γυρίζω στο πλάι και της σηκώνω το ένα πόδι στον αέρα. Έμπαινα μέσα της σαν δαιμονισμένος ενώ παράλληλα με το ένα μου χέρι έπαιζα με τα βυζιά της.

- Αχ, τι πούτσα είναι αυτή που έχεις πασά μου. Με τρελαίνεις. Συνέχισε να με γαμάς έτσι θα χύσω.

Μέσα στα επόμενα 5 λεπτά την ένιωσα να σφίγγει τους μυς της και να τεντώνει την λεκάνη της.

- Ναι, χύνω, χύνω πάνω στον πούτσο σου ψωλαρά μου… κοίτα τι μου έκανες!

Σταμάτησα για λίγο τις διεισδύσεις και την άφησα να βρει τις ανάσες της. Τη γυρνάω πάλι ιεραποστολικά αλλά αυτή την φορά βάζω τα πόδια της στους ώμους μου. Αρχίζω να μπαίνω σιγά σιγά μέσα της προσπαθώντας να μπω όσο πιο βαθιά γίνεται.

- Αχ μωρό μου τι γαμήσι είναι αυτό; Ακουμπάς την μήτρα μου έτσι.

Άρχισα να τη σφυροκοπάω με όλη μου την δύναμη και πραγματικά κάθε φορά που έμπαινα μέχρι το βάθος ένιωθα να της σπρώχνω τα σωθικά (μήτρα) προς τα επάνω.

- Σταμάτα, θα μου βγάλεις την μήτρα από το στόμα. Όχι, τόσο δυνατά σε παρακαλώ.

Αφού μου το είπε δύο φορές ακόμα πραγματικά σταμάτησα γιατί δεν ήθελα να ξενερώσει.

- Γύρνα στα 4 να περιποιηθώ και το κωλαράκι σου.

- Δεν είπαμε όχι; Δε σου φτάνει το μουνί και το στόμα μου;

- Μου φτάνουν αλλά δε μου περισσεύουν, γι' αυτό γύρνα και μη φοβάσαι. Θα είμαι προσεκτικός και θα στον χώσω σιγά σιγά.

Στήνεται στα 4 και της κάνω ένα γλειφοκώλι άλλο πράγμα. Επί δέκα λεπτά την έγλειφα και τη γαμούσα με τη γλώσσα μου κάνοντάς την να αναστενάζει και να με παρακαλεί να συνεχίσω. Μετά από λίγο πήρα υγρά από το μουνάκι της και τα άπλωσα στο σφιγκτήρα της. Ακούμπησα το πουτσοκέφαλο στην οπή της και έσπρωξα με δύναμη προς τα μέσα.

- Αχ, πιο σιγά ρε καργιόλη, μου υποσχέθηκες πως θα το κάνεις σιγά σιγά.

- Χαλάρωσε τους μυς από τα κωλομάγουλα σου καύλα μου και σε δύο με τρία σπρωξίματα θα με παρακαλάς να συνεχίσω.

Της τον χώνω όλο μέσα.

- Αχ ψωλαρά μου λυπήσου με. Το μαρκούτσι σου με σκίζει στα δύο. Μανούλα μου, τι πούτσο τρώω;

- Βάλε το χέρι σου στο μουνάκι σου και άρχισε να παίζεις με αυτό. Θα δεις θα σου αρέσει.

Άρχισα να την εμβολίζω αργά αλλά σταθερά μέχρι η ρίζα του καυλιού μου να ακουμπήσει τα κωλομάγουλα της. Σιγά σιγά οι κραυγές και τα βογκητά έγιναν αναστεναγμοί.

- Τι γαμήσι είναι αυτό; Μου έχεις ξεσκίσει την κωλοτρυπίδα και εγώ καυλώνω. Συνέχισε, μη σταματάς.

- Γύρνα ανάσκελα με τα πόδια ψηλά. Θέλω να σε γαμάω από τον κώλο και να βλέπω το πρόσωπό σου.

Αφού γύρισε της τον έβαλα με την μία μέσα στον κώλο της. Η τρύπα της πλέον ήταν ορθάνοιχτη.

- Έτσι καύλα μου, έτσι, σου ανοίγω τον κώλο να μην μπορείς να περπατήσεις αύριο. Έτσι, με έχεις καυλώσει και θα σε χύσω σε λίγο.

- Ναι άντρα μου, χύσε μέσα στο κωλάντερο μου. Γέμισε το με το καυτό σου υγρό.

Άρχισα να τη φιλάω με γλώσσα με τόση λύσσα που ουσιαστικά της ρουφούσα τη γλώσσα. Εκείνη κράταγε με τα χέρια της τα πόδια της ψηλά και εγώ της όργωνα τα εντόσθια. Δεν άργησα να χύσω μέσα της και όταν βγήκα διέκρινα ένα ροζ υγρό στο πέος μου. Ήταν λίγο αίμα που είχε βγάλει ο σφιγκτήρας της αλλά η Γεωργία δεν παραπονέθηκε.

- Δε θα μπορώ να κάτσω για μερικές ημέρες αλλά τέτοιο γαμήσι είχα καιρό να φάω και χαλάλι σου.

Πήγαμε στο μπάνιο, πλυθήκαμε, γυρίσαμε στο δωμάτιο όπου ντύθηκε και έφυγε. Τα γαμήσια με την Γεωργία συνεχίστηκαν μέχρι που τα έφτιαξε με το σημερινό σύζυγό της.
Copyright protected OW ref: 182291Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.