Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μου ρουφούσε το καυλί με πολύ μαεστρία, αργά αργά και με πάθος, λες και θα ήταν η τελευταία φορά που θα το έβλεπε. Έβγαζε την γλώσσα της και αφού τον είχε όλον μέσα στο στόμα της, μου έγλειφε τ' αρχίδια και ανέβαινε σιγά σιγά προς τα επάνω συνεχίζοντας να μου γλείφει τον πούτσο.

Μπορώ να πω από την εμπειρία μου ότι ήταν μια από τις πιο αξιόλογες πίπες που μου έχουν πάρει. Ένοιωθα να πλησιάζω όταν σηκώθηκε βιαστικά, κοίταξε το ρολόι της και μου είπε θλιμμένα:

- Συγνώμη μωρό μου άργησα, πρέπει να πάω στο μαγαζί, μου έδωσε ένα φιλάκι και σηκώθηκε. Πλύθηκε, ετοιμάστηκε κι έφυγε.

Με τη Μαίρη ήμουν κάνα χρόνο. Σαρρανταπεντάρα αλλά πολύ εμφανίσιμη, με μαύρο μακρύ μαλλί γύρω στο 1.70 και 65 με 70 κιλά περίπου. Είχε ένα εστιατόριο και ήταν όλη μέρα εκεί, εκτός από 2-3 ώρες που ερχόταν το μεσημέρι να κάνει ένα μπάνιο και να ξεκουραστεί. Το βράδυ συνήθως ερχόταν αργά. Πολλές φορές πήγαινα και την έπαιρνα εγώ. Ήταν πολλά χρόνια χωρισμένη και είχε μια κόρη γύρω στα είκοσι που έμενε με το γκόμενό της. Τους τελευταίους 3-4 μήνες έμενα σχεδόν μόνιμα εδώ. Είχα βέβαια και το σπίτι μου εγώ.

Έμεινα αρκετή ώρα στο κρεββάτι σκεπτόμενος τη χθεσινή βραδιά που της ξέσκισα την κωλοτρυπίδα για πρώτη φορά.

Τη φλέρταρα εδώ και καιρό με γλειψίματα και κωλοδάχτυλα μέχρι που χθες μου ανοίχτηκε και με δέχτηκε για πρώτη φορά.

Της άρεσε όμως της Μαίρης και έτσι όλα πήγαν καλά. Τώρα μ' αυτά ήμουν καυλωμένος στο κρεββάτι και κοιτούσα το ταβάνι. Σηκώθηκα να πάω να κάνω ένα μπάνιο να ξεκαυλώσω. Όπως βγήκα γυμνός στην κουζίνα, έπεσα πάνω σ' ένα κοριτσάκι γύρω στα είκοσι. Κατάλαβα ότι ήταν η κόρη της.

- Ωπ… έκανα, συγνώμη, νόμιζα ότι ήμουν μόνος.

Με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω και μου είπε:

- Εγώ σου ζητώ συγνώμη που μπήκα έτσι αλλά είχα κλειδιά. Εσύ πρέπει να είσαι ο Κύρος.

- Ναι, εγώ είμαι, της είπα.

- Εγώ είμαι η Φαίη, μου λέει.

Απλώνω το χέρι μου και της λέω

- Χάρηκα πολύ Φαίη.

Απλώνει το χέρι της, πιάνει τον καυλωμένο πούτσο μου και τον κουνάει πάνω κάτω 2-3 φορές.

- Χάρηκα κι εγώ, μου λέει. Δεν πας να βάλεις κάτι πάνω σου τώρα, γιατί ήδη έστειλα έναν στο διάολο πρωί πρωί, μη στείλω κι άλλον.

- Ναι, συγνώμη, είπα κι έφυγα πηγαίνοντας στο μπάνιο .

- Θες καφέ;… φώναξε.

- Ναι ένα σκέτο, ευχαριστώ, είπα.

Φόρεσα μια φόρμα και βγήκα έξω. Αυτή κάθονταν στο τραπέζι της κουζίνας με τον καφέ μπροστά της κι ένα τσιγάρο αναμμένο στο χέρι. Έκατσα απέναντι και τράβηξα τον καφέ μπροστά μου.

- Πάρε τσιγάρο…

μου λέει και έσπρωξε το πακέτο με τον αναπτήρα. Πήρα ένα και το άναψα. Τράβηξα μια τζούρα και φύσηξα τον καπνό στο ταβάνι.

- Ξέρεις Φαίη, εγώ και η μαμά σου…

- Ωχ ρε παιδάκι μου, τι με νοιάζει τι κάνετε εσύ κι η μάνα μου, προφανώς για να είναι μαζί σου τόσο καιρό, θα τη γαμάς καλά.

- Εσύ πως από δω; Ήξερα ότι είσαι με κάποιον, μένατε και μαζί;

- Ήμουν, τον έστειλα πριν λίγο. Μάλλον θα σας φορτωθώ για λίγο, συγνώμη Κύρο μου αλλά πού να πάω;

- Δεν πειράζει της λέω, αλλά αν θέλεις να μένεις μόνη σου, μπορείς να πας στο σπίτι μου. Δε θα έχεις και νοίκια.

- Ευχαριστώ πολύ, θα το σκεφτώ. Θέλω να πάω να πάρω τις βαλίτσες μου πρώτα από το σπίτι του μαλάκα, δε μπορούσα να τις κουβαλήσω μόνη μου.

- Μπορώ να σε πάω εγώ όποτε θέλεις! Της είπα.

- Ευχαριστώ, αλλά δεν ανακατεύω ξένους στις δουλειές μου. Να σε ρωτήσω κάτι. Προηγουμένως που σου έπιασα τον πούτσο δεν πιστεύω να παρεξήγησες;

- Όχι τις λέω, είμαι πολύ εξοικειωμένος σ' αυτό… και γέλασα.

- Κι εγώ μου λέει αυτή και κατάλαβα ότι ήταν πολύ σαλιωμένος πριν στεγνώσει, που σημαίνει ότι πριν φύγει η μαμά σου έπαιρνε πίπα. Αλλά αν σου πήρε πίπα, γιατί ήσουν τόσο καυλωμένος;

- Έφυγε γρήγορα γιατί άργησε.

- Και σ' άφησε έτσι καυλωμένο;

- Εντάξει συμβαίνουν κι αυτά, είπα.

- Εντάξει μου λέει, αλλά το μαγαζί δικό της είναι, μπορεί να αργήσει και λίγο.

- Την ξέρεις τη μάνα σου τώρα, παραγγελίες, προμηθευτές…

- Μη μου πεις ότι είσαι ακόμα έτσι;

Σηκώθηκε ήρθε προς το μέρος μου και κοίταξε το φούσκωμα στην φόρμα μου.

- Έλα σήκω μου είπε και σηκώθηκα. Με έβαλε να ακουμπήσω στο τραπέζι και έκατσε στην καρέκλα, Κατέβασε τη φόρμα με τα χέρια της και πετάχτηκε ο πούτσος μου μπροστά της, καυλωμένος.

- Έχεις ωραίο πούτσο…

μου είπε, τον έπιασε με το χέρι της και άρχισε να μου τον παίζει αργά.

- Ευχαριστώ.

- Καλά μην παίρνεις θάρρος, μου λέει, απλά δε θέλω να μου είσαι καυλωμένος όλη μέρα εδώ μέσα. Θα σου τραβήξω μια μαλακία να χύσεις αλλά όταν έρθει η ώρα πες το μου, μη με κάνεις χάλια, εντάξει;

- Εντάξει, της λέω και αφέθηκα καυλωμένος στο χέρι της. Με κοιτούσε με τα δυο της πράσινα ματάκια και φορούσε μια μίνι τζιν φουστίτσα και κάτι κόκκινα σταράκια χωρίς κάλτσες, τα μαλλάκια της ξανθά σπαστά μέχρι του ώμους. Η φουστίτσα είχε πάει αρκετά ψηλά και σε άφηνε να φαντάζεσαι το μικρό ξυρισμένο μουνάκι της.

- Θέλω να χύσω στα μπουτάκια σου, της είπα.

Έβαλε το άλλο της χέρι στα αρχίδια μου και άρχισε να μου τα χαϊδεύει συνεχίζοντας να παίζει με τον πούτσο μου αργά και βασανιστικά χωρίς να παίρνει τα μάτια της από τα δικά μου.

- Κοίτα φίλε, μου λέει, δε σε καύλωσα εγώ για να μου δίνεις διαταγές, εγώ βοηθάω.

- Δεν σου δίνω διαταγές, της λέω, σου είπα τι θέλω, ότι και να γίνει πάντως να ξέρεις ότι μου αρέσει πολύ.

Συνέχιζε να μου τον παίζει λέγοντας:

- Σε λίγο θα μου ζητήσεις πίπα, μετά να με γαμήσεις και μετά να μου σκίσεις την κωλοτρυπίδα, τα ξέρουμε αυτά.

- Όχι της λέω, αν και δε θα ήταν κι άσχημα.

- Μην ονειρεύεσαι φίλε, μου λέει, απλά προσπαθώ να διορθώσω τη μαλακία της μάνας μου και δε θέλω να έχω κοντά μου έναν καυλωμένο τύπο, τους φοβάμαι αυτούς.

- Φαίνεται να έχεις κακή εμπειρία

- Ναι και όχι μία.

- Από μένα, της λέω, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, δεν είμαι πεινασμένος, απλώς θέλω να χύσω στα μπουτάκια σου, ξαναείπα.

- Χα, χα, γέλασε, έχεις κόλλημα με τα μπούτια ρε φίλε.

- Όχι της λέω, έχω κόλλημα με τα δικά σου.

- Δεν καλοπιάνομαι εύκολα φίλε, να ξέρεις, έλα χύσε τώρα να τελειώνουμε.

- Δε θέλω να χύσω, της λέω, θέλω να σε βλέπω να μου τον παίζεις όλη μέρα.

- Χα, χα νομίζεις ότι θα κάθομαι όλη μέρα εδώ να σου παίζω τον πούτσο;

- Εσύ μου το υποσχέθηκες, εκτός αν μου έλεγες ψέματα, κάνε με να χύσω.

- Λοιπόν αν χύσεις σε δυο λεπτά από τώρα, θα σε αφήσω να χύσεις στα μπουτάκια μου.

- Χύνω, της λέω, κλείσε τα μπούτια σου

Και παίρνω τον πούτσο μου στο χέρι και άρχισα να τον παίζω. Αυτή έκλεισε τα πόδια και κοιτούσε τον πούτσο μου που άρχισε να χύνει. Σχεδόν ένα λεπτό έχυνα στα μπουτάκια της και τη γέμισα με χύσια τα πόδια και την φούστα. Τρέχανε τα χύσια μου στα πόδια της και μερικά μπήκαν στα σταράκια της

- Χα, χα, δεν υπάρχει ρε φίλε, τι ήταν αυτό; Έτσι χύνεις πάντα;

- Όχι, αλλά έκανα μια εξαίρεση σήμερα.

- Πω, πω… έκανε και κοιτούσε τη φούστα και τα πόδια της, Πρέπει να αλλάξω και παπούτσια ρε γαμώτο. Κατέβηκε και μου είπε να κάτσω εγώ στην καρέκλα. Έβγαλε τα σταράκια και έκατσε στο τραπέζι τραβώντας τη φούστα ψηλά και βάζοντας τα πόδια της πάνω στα δικά μου.

- Συγνώμη ρε φίλε αλλά καύλωσα κι εγώ.

Τράβηξε το στρινγκάκι της στο πλάι, έβαλε δυο δάχτυλα στο μουνάκι της και άρχισα να το παίζει. Άπλωσα το χέρι και μου λέει:

- Κάτσε εκεί όπως είσαι μην κουνηθείς, και έκατσα ακίνητος.

Κοιτιόμασταν στα μάτια και έβλεπα πολύ καύλα στο μουτράκι της, έπαιζε το μουνάκι της με μανία μέχρι που μου λέει:

- Φίλε θα σε χύσω εγώ τώρα και άρχισε να χύνει το μουνάκι της και να πετάγονται τα χύσια της επάνω μου.

- Χα, χα έκανα. Μια τιμωρία την περίμενα από σένα…

της είπα και τραβώντας την καρέκλα μου κοντά έβαλα τη γλώσσα μου στο μουνάκι της και άρχισα να της το γλείφω για να γευτώ όσο περισσότερα χύσια μπορούσα. Αυτή ξάπλωσε στο τραπέζι για λίγο και μετά με έσπρωξε και σηκώθηκε.

- Αν πεις τίποτα στη μάνα μου θα σε γαμήσω.

- Αν είναι να με γαμήσεις θα τα πω όλα.

- Άσε τις μαλακίες Κύρο, σε παρακαλώ.

- Εντάξει ρε χαζό, δεν είμαι τόσο μαλάκας και μόνο που με άφησες να χύσω στα μπουτάκια σου φτάνει.

- Αυτό το ξέχασα ρε φίλε, κολλάω ολόκληρη και τα πόδια μου κολλάνε, πάω να κάνω ένα μπάνιο. Και πηγαίνοντας μου λέει:

- Πάντως σε έκανα και έχυσες τη στιγμή που ήθελα, όχι που θα σου έπαιζα τον πούτσο όλη μέρα.

- Ναι της λέω αλλά δεν έπαιξες τίμια, εκμεταλλεύτηκες την αδυναμία μου στα μπουτάκια σου. Γέλασε και μπήκε στο μπάνιο.

Εγώ κοιτούσα τον πούτσο μου και πρώτη φορά ήμουν τόσο χαρούμενος που δεν έχυσα το πρωί με την πίπα της Μαίρης και άφησε έτσι καυλωμένο τον πούτσο μου. Αυτά σκεφτόμουν όταν άκουσα μια φωνή.

- Έλα να πλυθείς κι εσύ Κύρο.

Σηκώθηκα και πλησίασα στο μπάνιο με τον πούτσο μου να έχει αρχίσει να σηκώνεται επικίνδυνα. Στάθηκα στην πόρτα και είπα:

- Άσε καλύτερα, βγες πρώτα εσύ και μετά θα μπω εγώ.

- Όχι, όχι επιμένω, έλα μέσα.

Εντάξει σκέφτηκα. Εσύ το θέλησες, εγώ νίπτω το πέος μου και μπήκα μέσα. Ήταν κάτω από το ντους όταν μπήκα κι εγώ. Μου έδωσε το σφουγγάρι λέγοντας

- Μπορείς να μου τρίψεις την πλάτη λίγο;

- Ναι…

της λέω και άρχισα να τρίβω την πλάτη της με το σφουγγάρι. Ο πούτσος μου ήταν 5 εκατοστά από τον κώλο της. Ξαφνικά κάνει λίγο πίσω και ακουμπάει ο κώλος της τον πούτσο μου. Πετάχτηκα πάνω και τραβήχτηκα πίσω σα να με χτύπησε ρεύμα.

- Τι έγινε φίλε; Κωλώνεις; Εσύ ήθελες να χύσεις τα μπουτάκια μου προηγουμένως.

- Ναι αλλά τώρα αρχίζουν να αγριεύουν τα πράγματα, λέω.

Γύρισε και μου έβαλε τη γλώσσα της στο στόμα και γλείφοντάς με από το σαγόνι, το στήθος μέχρι την κοιλιά, κατέβηκε στον πούτσο μου και τον πήρε στο στόμα της. Τον έβαλε και τον έβγαλε 2-3 φορές στο στοματάκι της και αφού μου τον έγλειψε άλλες τόσες με κοίταξε με τα υπέροχα ματάκια της.

- Και τι θα κάνεις; Θα με ξεσκίσεις;

- Δεν ξέρω αν σε ξεσκίσω αλλά σίγουρα θα σε γαμήσω…

και τη σηκώνω όρθια, τη γυρνάω και την κολλάω στα πλακάκια χώνοντας τον πούτσο μου με δύναμη στο μουνάκι της από πίσω. Άρχισα να τη γαμάω δυνατά και να χτυπάει η κοιλιά μου στον κώλο της.

- Έτσι ρε πούστη, σκίσε με, γάμα μου το μουνάκι, με έχεις καυλώσει τόσο πολύ παλιοπούστη, θέλω να με γαμήσεις και να με ξεσκίσεις.

Της γαμούσα το μουνάκι με μανία. Με είχε καυλώσει όμως πολύ το πουτανάκι, από την ώρα που έκανε χειραψία στον πούτσο μου ήθελα να τη σκίσω. Έβαλα τα χέρια μου κάτω από τα γόνατά της και τη σήκωσα στον αέρα. Σήκωσε τα χέρια της και τα έβαλε γύρω από τον λαιμό μου ενώ εγώ την ανεβοκατέβαζα με δύναμη πάνω στον πούτσο μου.

- Σ' αρέσει καργιολάκι που σου σκίζω το μουνάκι;

- Ναι ρε πούστη μ' αρέσει.

- Μήπως θέλεις να σου ξεσκίσω και την κωλοτρυπίδα πουτανάκι;

- Στα λόγια μου έρχεσαι μαλάκα.

Την κατεβάζω κάτω και της χώνω με τη μια τον πούτσο μου στον κώλο.

- Σιγά ρε φίλε, θα με ξεσκίσεις, πιο σιγά…

- Αυτό δεν ήθελες από την αρχή πουτανάκι; Να σε ξεσκίσω;

- Ναι ρε πούστη, σκίσε με, αλλά λίγο πιο σιγά…

- Χαμήλωσα λίγο ρυθμό και συνέχιζα να της γαμάω το κωλαράκι. Έβαλε το χέρι της στο μουνάκι και άρχισε να το παίζει δυνατά ενώ εγώ τη γαμούσα απ' τον κώλο.

- Θα χύσω ρε πούστη, μου λέει, δε μπορώ άλλο και της τον καρφώνω στο μουνί αρχίζοντας να τη γαμάω αλύπητα μέχρι που άρχισε να φωνάζει:

- Χύνω, χύνω ρε πούστη, σε χύνω στον πούτσο, ψωλαρά, γαμιά με ξέσκισες καργιόλη…

και γυρνάει, γονατίζει, μου παίρνει τον πούτσο στο στόμα και άρχισε να μου κάνει μια πίπα ίδια η μάνα της. Την πιάνω από τα μαλλιά και αρχίζω να της γαμάω το στόμα μέχρι που άρχισα να χύνω και να γεμίζω το στοματάκι της με τα χύσια μου. Σηκώθηκε και έπιασε το κεφάλι μου με τα χεράκια της, μου έδωσε ένα φιλί και μου λέει

- Με ξέσκισες ρε φίλε. Τι γαμήσι ήταν αυτό;

- Μάλλον εσύ με ξέσκισες… της λέω και μου έκλεισε το μάτι πονηρά λέγοντας:

- Στο είπα και πριν, θα σου κάνω πίπα, θα μου γαμήσεις το μουνάκι και μετά θα μου σκίσεις την κωλοτρυπίδα! Δώσε μου τώρα μια σφαλιάρα στον κώλο.

Της δίνω μια σφαλιάρα στο κωλαράκι και άρχισε να μου ρίχνει νερό και να με καταβρέχει παντού γελώντας.

- Πάμε τώρα, πριν έρθει η μάνα σου, είπα και βγήκα από το ντους.
Copyright protected OW ref: 182278Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.