Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλέσαμε τεχνικό για το διάδρομο που θέλαμε να χρησιμοποιούμε στην καραντίνα για να γυμναζόμαστε, κυρίως η γυναίκα μου. Είναι 45 ετών, 1.70 ύψος, καστανά μαλλιά με λευκή επιδερμίδα και πράσινα μάτια. Η παρουσία της δεν περνάει απαρατήρητη στους άντρες, αλλά ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα σε κανέναν. Τα τελευταία χρόνια αρχίσαμε να βάζουμε φαντασιώσεις στην ερωτική μας ζωή για να δώσουμε νέο ενδιαφέρον κάτι που φάνηκε να μας αρέσει. Κυρίως παιχνίδι ρόλων και ιστορίες με πρωταγωνιστή εκείνη και άλλους άντρες, γνωστούς μας ή και άγνωστους που προσελκύουν το ενδιαφέρον της. Αρέσει και στους δύο μας αυτή η πτυχή της ερωτικής μας ζωής, ίσως γιατί απελευθερωνόμαστε από ταμπού και λέμε ευθέως τις επιθυμίες μας. Ιδίως η Γ δείχνει να το απολαμβάνει με πολλή ένταση όταν συμβαίνει και κυρίως ενώ την πηδάω να φαντασιώνεται ότι είμαι κάποιος άλλος και να με αποκαλεί με άλλο όνομα.

Τελευταία έχει αρχίσει να παίζει διακριτικά μπροστά μου και με τη σύμφωνη γνώμη μου προκαλώντας κυρίως άγνωστους είτε με το ντύσιμο της είτε με τη συμπεριφορά της και μετά όταν καταλήγουμε στο κρεβάτι ξεδιπλώνεται η συνέχεια της ιστορίας με εμένα να παριστάνω κάποιον άλλο. Ο τεχνικός του διαδρόμου της άρεσε σαν άντρας την πρώτη φορά που ήρθε και είπαμε να παίξει μαζί του όταν ξανάρθει να βάλει τα ανταλλακτικά για την επισκευή.

Ο Κ ήταν εμφανίσιμος, γυμνασμένος, καστανόξανθος και γύρω στα 35. Κανονίσαμε ένα απόγευμα αμέσως μετά την δουλειά να περάσει για την επισκευή. Ήρθε και πήγε στο δωμάτιο που έχουμε το διάδρομο. Η Γ τον υποδέχτηκε φορώντας μια κολλητή άσπρη λεπτή μπλούζα που διαγράφονταν το σουτιέν της και μια σκούρα καφέ φούστα πάνω από το γόνατο. Το καλσόν της μαύρο διαφανές, ξυπόλυτη με τα κόκκινα βαμμένα νύχια των ποδιών της να ξεχωρίζουν. Του μιλούσε με οικειότητα κοιτώντας τον στα μάτια χαμογελαστή και άνετη. Εγώ τον χαιρέτισα από μακριά και συνέχισα να κάνω ότι παρακολουθώ τηλεόραση ενώ έβλεπα τι έκαναν.

Αυτός ξάπλωσε κάτω για να αρχίσει την δουλειά και η γυναίκα μου τριγυρνούσε από πάνω του δείχνοντας δήθεν ενδιαφέρον για την δουλειά του αλλά ουσιαστικά τον άφηνε να παίρνει μάτι τα πόδια της από τις γάμπες της χαμηλά μέχρι ψηλά το μικροσκοπικό μαύρο δαντελένιο της εσώρουχο. Εκείνος φυσικά είχε αποσυντονιστεί και την έτρωγε με τα μάτια του κοιτώντας και προς εμένα προσπαθώντας να μην τον καταλάβω. Κάποια στιγμή του είπε ότι μέχρι να τελειώσει θα κάνει ένα ντους και θα δοκιμάσει μετά το διάδρομο. Πήγε στο διπλανό δωμάτιο και άρχισε να ξεντύνεται με ανοιχτή την πόρτα ενώ συνέχισε να του μιλάει περί ανέμων και υδάτων. Αυτός δεν την έβλεπε γιατί οι πόρτες είναι δίπλα δίπλα αλλά αν έκανε δύο βήματα θα τα έβλεπε όλα. Εκείνη έβγαλε αργά αργά όλα τα ρούχα της ενώ μου χαμογελούσε πονηρά και συνέχιζε να του μιλάει.

Το μουνί της έχει ένα περιποιημένο τριγωνάκι ψηλά ενώ σε όλη την υπόλοιπη περιοχή έχει κάνει αποτρίχωση. Φόρεσε ένα κοντό σιελ μπουρνούζι, κρέμασε το κιλοτάκι της στο πόμολο της πόρτας και πέρασε από μπροστά του αφήνοντας τον να την κοιτάξει. Τα βλέμματα τους διασταυρώθηκαν για λίγο ενώ εγώ έκανα ότι δεν κοιτώ. Μπήκε στην καμπίνα και έκανε ντους με την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή. Εγώ έβλεπα την γυμνή της σιλουέτα μέσα από το διαφανές θολό τζάμι λίγα μέτρα μακριά από τον Κ. Εκείνος τότε ήρθε προς το μέρος μου να μου ζητήσει ένα ποτήρι νερό και σηκώθηκα να του φέρω. Γυρνώντας τον είδα να κοιτάει την θολή της φιγούρα να κάνει ντους και να μην ξεκολλάει τα μάτια του από πάνω της. Έκανα ότι δεν κατάλαβα τίποτα και του έδωσα το νερό. Εκείνος είχε φουντώσει και ήταν κατακόκκινος.

Γυρνώντας προς το δωμάτιο είδε το κιλοτάκι της κρεμασμένο στο πόμολο και κοντοστάθηκε για λίγο. Εγώ συνέχισα να βλέπω τηλεόραση και εκείνος συνέχισε τη δουλειά του στον διάδρομο. Η καύλα όλων είχε χτυπήσει κόκκινο και ανυπομονούσα να φύγει για να πηδήξω τη γυναίκα μου προσποιούμενος ότι είμαι εκείνος γνωρίζοντας ότι και εκείνη φαντασιωνόταν ήδη τον πούτσο του να γαμάει το μουνί της.

Μετά από λίγο, η Γ βγήκε από το ντους και πήγε πάλι στο διπλανό δωμάτιο για να ντυθεί. Φόρεσε ένα άσπρο μακό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν με το στήθος και τις ρώγες της να διαγράφονται ενώ από κάτω έβαλε ένα μαύρο σατέν κιλοτάκι που διαγράφονταν πεντακάθαρα κάτω από ένα λευκό, πολύ λεπτό κολάν. Πήγε προς το μέρος του χαμογελώντας και ρώτησε αν μπορεί να δοκιμάσει το διάδρομο. Ανέβηκε μαζί της επάνω για να της δείξει πως πρέπει να τον ξεκινάει ώστε να μην ξαναχαλάσει. Φυσικά έκατσε από πίσω της με ανοιχτά τα πόδια του πάνω σε σταθερά σημεία, τα χέρια του στις λαβές δεξιά και αριστερά και έγειρε τον κορμό του μπροστά ενώ εκείνη περπατούσε. Το αποτέλεσμα ήταν εκείνη σε κάθε της κίνηση να κολλάει πάνω του και να τρίβεται ρυθμικά ο κώλος της πάνω στον πούτσο του που ήταν πλέον σε στύση.

Μιλούσαν αδιάφορα σα να μην συμβαίνει τίποτα αλλά ήταν φανερό ότι απολάμβαναν το όλο σκηνικό. Εγώ το κατάλαβα αλλά είπα να αφήσω εκείνη να το πάει όπου θέλει ενώ έκανα ότι ήμουν στον κόσμο μου. Από ότι μου είπε μετά, ήταν τόσο λεπτό το κολάν της που είχε την αίσθηση ότι είχε βγάλει τον πούτσο του και τον έτριβε πάνω στον γυμνό της κώλο. Οι ρώγες της είχαν σκληρύνει και το μουνί της ήταν μούσκεμα. Κάποια στιγμή ένοιωσε τις ανάσες τους να επιταχύνουν, ότι χάνεται ο έλεγχος και αν δεν το σταματούσε εκεί κόντευαν να χύσουν και οι δυο. Με μεγάλη δυσκολία κατάφερε να σταματήσει το διάδρομο, του ζήτησε να κατέβουν και του χαμογέλασε με νόημα. Εκείνος κατάλαβε ότι δεν μπορούσαν να συνεχίσουν άλλο, μάζεψε τα εργαλεία του και αφού τον πληρώσαμε έφυγε ανταλλάσσοντας ένα τελευταίο βλέμμα μαζί της.

Όταν μείναμε μόνοι δεν ανταλλάξαμε κουβέντα. Ανεβήκαμε στον διάδρομο, έγειρε μπροστά και περίμενε. Εγώ από πίσω της έβγαλα το κολάν και κατέβασα το κιλοτάκι της λίγο πάνω από τα γόνατα. Ο πούτσος μου ήταν ήδη σε πλήρη στύση και με ένα τίναγμα μπήκε όλος στο μουσκεμένο μουνί της κάνοντας τη να βγάλει ένα δυνατό βογκητό όλο ηδονή. Άρχισα να τη γαμάω με ρυθμό μπαίνοντας μέσα της με δύναμη ενώ ταυτόχρονα την κρατούσα σφιχτά με τα χέρια μου. Ένοιωθα το μουνί της να ανοίγει από την καύλα και τα βογκητά της έβγαιναν συνεχόμενα. Δεν άργησε να με ρωτήσει: "Ποιος είσαι; " . Της είπα:" Ξέρεις καλά ποιος είμαι, πες μου εσύ". Μου είπε με φωνή όλο καύλα: "Είσαι ο Γ" και της απάντησα: "Ναι είμαι ο Γ και ξεσκίζω τη μουνάρα σου". Συνέχισε: "Ναι ξέσκισε με Γ με τον πούτσο σου, από την αρχή τον ήθελα βαθιά μέσα μου". "Πάρ’ τον γαμιόλα να δεις πως γαμάει ο Γ κάτι πουτάνες παντρεμένες σαν εσένα" της είπα και επιτάχυνα το ρυθμό μου ενώ άρχισε να χύνει πάνω στον πούτσο μου βογκώντας ασταμάτητα. Δεν άντεξα άλλο και άρχισα να χύνω και εγώ μέσα της τεντώνοντας το κορμί μου χώνοντας τον πούτσο μου όσο βαθύτερα γινόταν.

Σπαρταρούσε από κύματα ηδονής και ήμασταν ένα χάνοντας την επαφή με το περιβάλλον. Τα χύσια μου εκτοξεύτηκαν στο μουνί της πλημμυρίζοντας ακόμα περισσότερο τον κόλπο της. Όταν ξαναβρήκαμε τις ανάσες μας βγήκα από μέσα της έχοντας ακόμα στύση, εκείνη ανέβασε την κιλότα της και έχοντας το χέρι στο μουνί της για να μην τρέξουν τα υγρά πήγε στο μπάνιο για δεύτερη φορά μέσα σε λίγη ώρα. Εγώ πήγα στο υπνοδωμάτιο και ξάπλωσα στο κρεβάτι γεμάτος ικανοποίηση από ότι προηγήθηκε.

Ήταν η πρώτη φορά που κάναμε κάτι περισσότερο από τις φαντασιώσεις μας και άρεσε και στους δύο μας. Ήρθε μετά από λίγο στο κρεβάτι, με φίλησε απαλά και μου είπε:

"Σε ευχαριστώ, ήταν απίστευτα. Καληνύχτα" και έπεσε να κοιμηθεί. Σκέφτηκα ότι το μέλλον διαγράφεται ενδιαφέρον και πολλά υποσχόμενο και αποκοιμήθηκα.
Copyright protected OW ref: 182212Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.