Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας και χαρά σας. Είμαι ο Βασίλης, 37 ετών, παντρεμένος με τη Μελίνα, 33, με την οποία τα πάμε μια χαρά στον ερωτικό τομέα. Η Μελίνα έχει μια αδερφή 24 ετών τη Σοφία. Η Σοφία παιδιά είναι άτομο όλο χαμόγελο, όλο τρέλα. Ποτέ δεν περίμενα να τρέφει αισθήματα για μένα. Αφού έχει γίνει μεταξύ μας ότι θα σας αναφέρω πιο κάτω, μου εξήγησε ότι προσπαθεί να βρει έναν σαν και εμένα για σχέση, αγάπες και έρωτες. Αλλά πάντα πέφτει σε λάθος επιλογές. Σε κάθε σχέση έρχεται μας λέει τι να κάνει πως να φερθεί κλπ. Αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο. Τα καλοκαίρια περνάμε 15 με 20 μέρες μαζί στο σπίτι που έχουν σε ένα νησί. Εκεί κάνουμε μπάνιο όλοι μαζί βόλτες όλοι μαζί ποτά όλοι μαζί κλπ. Να φανταστείτε την έχω δει (κρυφά πάντα) 3-4 φορές ολόγυμνη. Με αποτέλεσμα να ξεσπάω στην αδερφή της. Ένα κορμί από άλλο πλανήτη, εννοείται πως είναι πεντακάθαρη ίχνος τριχούλας πάνω της. Πάντα περιποιημένη με βαμμένα νύχια, γαλλικά κλπ. Τέλος πάντων να μη λέω πολλά είναι ωραίο μουνί η γλυκιά μου κουνιαδούλα.

Φέτος τα Χριστούγεννα έπρεπε να λείψει στο εξωτερικό η γυναίκα μου για 2 μέρες λόγω δουλειάς. Μόλις το έμαθε η Σοφία πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα με αναλάβει αυτή για φαγητό. Όντως με φώναζε κάθε μεσημέρι και κάθε βράδυ για φαγητό. Το δεύτερο βράδυ ήπιαμε και τα κρασιά μας και μου πρότεινε να κοιμηθούμε. Εγώ δεν κοιμάμαι εύκολα. Έπεσα στο διπλανό δωμάτιο και έκανα πως είχα κοιμηθεί. Την ακούω να παίρνει τηλέφωνο, να μιλάει με την κολλητή της και να λένε:

- Τον έχω μέσα και κοιμάται, τι να κάνω;

Η άλλη δεν ξέρω τι έλεγε αλλά η Σοφία απαντούσε πως και αν θέλει και διάφορα τέτοια. Εκείνη τη στιγμή ξύπνησε μέσα μου ο άλλος μου εαυτός. Λέω είναι ευκαιρία. Η κερδίζεις ή χάνεις.

Την ακούω να πηγαίνει στο μπάνιο, σηκώνομαι και τη βλέπω από την πόρτα ότι μπαίνει για μπάνιο και σκέφτομαι για μένα ετοιμάζεται ας την αφήσω να δω τι θα κάνει. Ξαπλώνω ξανά και περιμένω. Τώρα όμως έχω ξαπλώσει ολόγυμνος.

Βγαίνει από το μπάνιο και την ακούω να ξαναπαίρνει τηλέφωνο τη φίλη της (άλλο ξέκωλο αυτό).

- Είμαι έτοιμη, το πήρα απόφαση θα πάω.

Σε λίγα λεπτά ακούω την πόρτα να χτυπάει

- Βασίλη κοιμάσαι; Συγνώμη αλλά στον ύπνο μου πετάχτηκα είδα άσχημο όνειρο. (Έλα εδώ να στο εξηγήσω εγώ λέω μέσα μου), μπορώ να ξαπλώσω δίπλα σου;

- Ρε Σοφία η Μελίνα τι θα πει;… της λέω.

- Αυτή είναι Τσεχία, δε θα το μάθει.

- Άντε πέσε, της λέω, αλλά στη γωνία σου οκ;

- Ναι ρε συ μη φοβάσαι…

χωρίς να ξέρει ότι εγώ είμαι και γυμνός και καυλωμένος από την όλη φάση. Έχουμε γυρισμένες πλάτες και οι δύο. Αυτή φοράει μόνο ένα μαύρο δαντελωτό νυχτικό και τίποτα άλλο. Ξαφνικά κάνω πως ροχαλίζω και την ακούω:

- Βασίλη να σε ρωτήσω κάτι; Μπορείς να με πάρεις αγκαλιά;

- Ρε Σοφούλα δεν τα είπαμε; Δεν κάνει. Και μέχρι να τελειώσω την κουβέντα μου με είχε πάρει αγκαλιά μόνη της. Έλα όμως που έβαλε τις φωνές.

- Τι έπαθες;… της λέω.

- Είσαι γυμνός.

- Το ξέρω.

- Έτσι κοιμάσαι;

- Μόνο όταν έχω σκοπό να γαμήσω…

της λέω, της πιάνω το κεφάλι και αρχίζω τα φιλιά στο στόμα στο λαιμό. Την είχα κάνει κόκκινη στο λαιμό θυμάμαι. 15 λεπτά τη φιλούσα. Αυτή να τρέμει απίστευτα. Η γυναίκα μου έτσι δεν κάνει πάντως.

- Θέλω να σε γλείψω…

μου λέει, βγάζει τα σκεπάσματα και αρχίζει να με πιπώνει. Όταν με κοιτούσε κόντευα να χύσω μόνο από τη ματιά της. Σκέτη κόλαση. Δε σας περιγράφω τα μπουκώματα που μου έκανε.

- Θέλω να σε γαμήσω τώρα…

της λέω και με μια κίνηση τη γυρίζω στα 4 και αρχίζω να τη σφυροκοπώ στο μουνί της. Τρυφερό, λαχταριστό, μυρωδιά απίστευτη. Δε σταματούσα παιδιά. Μιλάμε για πολύ γαμήσι και πολύ φωνή.

- Έτσι, γάμα με καυλιάρη μου, έτσι, πηδά την κουνιάδα σου. Έτσι και θα την πηδάς μια ζωή. Να σας πω ότι μου ζητούσε επίμονα να τη χύσω μέσα στο μουνί της.

- Καλά δε σε γαμάνε οι γκόμενοι σου;

- Όχι καυλιάρη μου, όχι. Εγώ εσένα ήθελα χρόνια αλλά σε πήρε η αδερφή μου. Πόσο τυχερή είναι να γεύεται τέτοιο καυλί!

Δεν είχα χορτάσει και βγαίνω από μέσα της. Σήκω και την πάω στον καναπέ. Τη βάζω στα 4 και αρχίζω να σαλιώνω την κωλάρα της. Παιδιά πιο καθαρή κωλότρυπα δεν έχω ξαναδεί.

- Όχι, όχι, δεν τον έχω φάει ποτέ από εκεί.

- Δεν πειράζει παλιό σκρόφα, θα είναι η πρώτη σου φορά.

Αρχίζω και τον χώνω σιγά σιγά μέσα της. Έβγαλε κάτι κραυγές απίστευτες, κάτι ήχους ηδονής άλλο πράγμα και όσο περνούσε η ώρα τόσο πιο πολύ ήθελε. Πιο πολύ και πιο γρήγορα.

- Δωσ' τα μου ρε καυλιάρη μου, όλα μέσα τα θέλω, όλα μέσα στην μήτρα μου...

Ξαναμπήκα στο μουνί της που έσταζε ασταμάτητα τα υγρά της.

- Χύνω μωρή βρώμα, της φωνάζω.

- Γκάστρωσε με μωρό μου, φώναζε.

Όλα τα χύσια μου κατέληξαν μέσα στη μήτρα της σίγουρα. Δεν έχασε ούτε μια Σταγόνα. Καθίσαμε αγκαλιά στον καναπέ. Εκεί μου είπε όλη την ιστορία που με γούσταρε παλιότερα. Και ήθελε έναν σαν εμένα να βρει. Κάναμε μπάνιο μαζί και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι για δεύτερο γύρο. Συνολικά εκείνη την βραδιά έγινε 3 φορές.

Από τότε έχουμε βρεθεί άλλες 5 φορές. Η γυναίκα μου δεν έχει πάρει είδηση ως τώρα τίποτα. Τώρα μου έχει πει ότι θα φέρει και την φίλη της για ένα απίστευτο τρίο όπως μου είπε που θα μείνει αξέχαστο.

Σοφούλα μου σε ευχαριστώ πολύ για τις υπηρεσίες σου. Και θα είμαι πάντα δίπλα σου σε ότι μου ζητήσεις.

ΥΓ
Θα σας γράψω και την ιστορία με την φίλη της όταν γίνει.
Copyright protected OW ref: 182211Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.