Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησίαζαν εγώ είχα κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να πάω στην Ιαπωνία. Είχα κλείσει από μόνος μου όλες τις απαραίτητες μετακινήσεις και επισκέψεις που θα έκανα. Η πτήση μου θα με πήγαινε στο Ντουμπάι και εν συνεχεία στο Τόκιο.

Όταν μετά από σχεδόν είκοσι ώρες προσγειωθήκαμε στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, ένοιωσα πραγματικά σαν γκαϊτζίν (λέξη που σημαίνει ξένος, αλλά και μη Ιάπωνας). Στο Τόκιο κάθισα μόνο μία ημέρα. Ίσα μόνο για να εισπνεύσω τον αέρα της πόλης.

Κατόπιν ταξίδευσα με αεροπλάνο για το νησί Χοκκάιντο. Στην πρωτεύουσα του Σαππόρο κάθισα δύο ημέρες. Είχα ακούσει για το θρύλο των Σαμουράι που ξεκίνησε από εκεί και επισκέφθηκα αρκετά μέρη και το τοπικό λαογραφικό μουσείο.

Τέλος επισκέφθηκα την αυτοκρατορική πόλη Κιότο. Εκεί θα διανυκτέρευα δύο ακόμα μέρες και μετά θα γύριζα στο Τόκιο για να πάρω αεροπλάνο για Αθήνα.

Ήταν μεσημέρι της 27ης Δεκεμβρίου όταν έφτασα στο ξενοδοχείο στο Κιότο. Αφού ταχτοποιήθηκα στο δωμάτιο βγήκα έξω στην πόλη. Ο προορισμός μου ήταν ήδη χαραγμένος στο μυαλό μου. Δε μπορούσα να μην επισκεφθώ ένα τεϊοποτείο μιας και είχα έρθει στην Ιαπωνία. Επίσης ήθελα να κλείσω μια βραδιά με μια γκέισα.

(Για όσους δε γνωρίζουν, η γκέισα είναι γενικά καλλιτέχνης. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές. Η κύρια δουλειά τους είναι να διασκεδάζουν το κοινό τους τραγουδώντας παραδοσιακά τραγούδια, παίζοντας επίσης παραδοσιακά έγχορδα, αλλά και να συνομιλούν ώστε να ψυχαγωγήσουν. Υπάρχουν επίσης κάποιες τελετές που ασκούνται μόνο από τις γκέισες, όπως η τελετή του τσαγιού. Τέλος θέλω να τονίσω ότι γκέισα δε σημαίνει συνοδός ή ιερόδουλη).

Ήξερα ότι το κόστος για ένα τέτοιο εγχείρημα ήταν μεγάλο, αλλά τα λεφτά που είχα κερδίσει από το στοίχημα έφταναν. Κατά τις οκτώ το βράδυ και με τη βοήθεια ενός ταξιτζή-διερμηνέα πήγα στη συνοικία των καταστημάτων τους. Τα κτίρια ήταν πιο αρχαιοπρεπή. Δεν υπήρχαν πολυκατοικίες, ούτε πολλά τζαμωτά. Ένας διαφορετικός κόσμος ζούσε μέσα σε αυτή τη συνοικία.

Μπήκα σε ένα κτίριο που μου άρεσε περισσότερο με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό. Η επικεφαλής γκέισα πρόσεξε πως έβγαλα τα παπούτσια μου, αλλά και πως προσκύνησα ευλαβικά την είσοδο. Πλησίασε προς το μέρος μου και μου απευθύνθηκε με άπταιστα αγγλικά.

- Καλησπέρα σεβάσμιε κύριε. Καλώς όρισες στο σπίτι μας. Πώς μπορώ να σε εξυπηρετήσω.

Υποκλίθηκα μπροστά της.

- Καλησπέρα σας! Είμαι ξένος και δε γνωρίζω τις συνήθειες σας. Μόνο όσα έχω διαβάσει στο ίντερνετ. Αντιλαμβάνομαι ότι θα έπρεπε να έχω κλείσει κάποιο ραντεβού, αλλά είχα την ελπίδα να περάσω μερικές ώρες με κάποια καλλιτέχνιδα.

- Τι ακριβώς περιμένεις από τις κοπέλες μας;

- Θα ήθελα να ακούσω μια Γιουρούκα, να συμμετέχω στην τελετή του τσαγιού και αν γίνεται να με ψυχαγωγήσει κάποια κοπέλα με παραμύθια, αλλά και την πραγματική ιστορία σας. Το μόνο που δε θέλω είναι μουσική. Μπορεί να μου αποσπάσει την προσοχή από τα λόγια που αν και ξένα στα αυτιά μου, θα έχουν απήχηση στην ψυχή μου.

Η γυναίκα με κοίταξε εξεταστικά. Κατόπιν ένευσε με το κεφάλι. Στη συνέχεια κανονίσαμε τα διαδικαστικά και πλήρωσα. Δε ζήτησα να δω τις κοπέλες. Της είπα ότι εμπιστεύομαι την κρίση της και πως θα μου στείλει την κατάλληλη για αυτό που είχα ζητήσει. Με οδήγησε σε ένα δωμάτιο απομονωμένο και μου έδειξε που να καθίσω. Ο τείχος ήταν διακοσμημένος με μια αρχαία ιστορία. Στο πάτωμα υπήρχε χαλί και αναπαυτικά μαξιλάρια. Κάθισα στο σημείο που μου υπέδειξε και περίμενα. Ένα τέταρτο αργότερα μπήκε στο δωμάτιο μια κοπέλα φέρνοντας ένα δίσκο.

Φορούσε ένα μεταξωτό μαύρο κιμονό, με κόκκινα γιαπωνέζικα ιδεογράμματα ραμμένα πάνω του. Ήταν γύρω στο 1.50 ύψος, με μαύρα μαλλιά και ανοιχτά καστανά μάτια. Η ίδια ήταν στολισμένη με το λευκό μακιγιάζ και στα μαλλιά της ήταν περασμένα τρία χτένια από νεφρίτη που κοσμούσαν εξαίσια την κώμη της. Έβαλε το δίσκο ανάμεσα μας και κάθισε με τα γόνατα απέναντι μου. Σήκωσα το δεξί μου χέρι και της έκανα νόημα να ξεκινήσει. Το πρόσωπό της στολίστηκε με ένα χαμόγελο και η τελετή σερβιρίσματος του τσαγιού άρχισε.

Μισή ώρα αργότερα χτύπησε ένα ασημένιο καμπανάκι. Δύο πιο νεαρά κορίτσια μπήκαν στο δωμάτιο και αφαίρεσαν το σερβίτσιο, ενώ έφεραν φαγητό και σάκε. Η κοπέλα απέναντι μου, ξετύλιξε μια υφασμάτινη (ας πούμε) χαρτοπετσέτα που είχε ένα πιρούνι.

- Ο κύριος ανέφερε ότι έχει δύο αριστερά χέρια, είπε.

Εξεπλάγην ευχάριστα. Είχα αναφέρει στην επικεφαλής ότι δε μπορώ να φάω με ξυλάκια γιατί είμαι αριστερόχειρας. Αλλά με κάποιο τρόπο η κοπέλα το ενσωμάτωσε στο διάλογο μας. Διασκεδαστής ή διασκεδάστρια δεν είναι μόνο κάποιος που ασχολείται με τις τέχνες. Είναι αυτός που τρέφει το πνεύμα και την ψυχή του κοινού του.

- Αριγκάτο γκοζάι-μασιτά, είπα και έκανα κλίση κεφαλιού προς το μέρος. Ελπίζω να το πρόφερα σωστά, συμπλήρωσα.

Τα μάτια της έλαμψαν με ευχαρίστηση. Έσκυψε το βλέμμα και χαμογέλασε.

- Πολύ καλά. Εξασκήθηκες;

- Ναι. Επίσης έμαθα ότι είναι ο πιο σωστός τρόπος να απευθυνθείς σε ένα άλλο άτομο που έχει κύρος.

- Πράγματι. Πιστεύεις ότι οι γκέισες έχουν κύρος;

- Μιλώντας για τον εαυτό μου ναι. Έτσι ήταν, είναι και θα είναι.

Καθώς τρώγαμε ξεκίνησε να μου λέει μια ιστορία για τα Καμί. Αφού τελείωσε και είχαμε φάει, άρχισε να τραγουδάει στα γιαπωνέζικα μια γιακούρα (ποιητική ωδή). Παρ’ όλο που δεν καταλάβαινα λέξη, άκουγα με θαυμασμό. Αργότερα συζητήσαμε για τον πολιτισμό της Ιαπωνίας, τη φθίνουσα τέχνη της γκέισας, καθώς και άλλα πράγματα. Υπήρχε ανοιχτός διάλογος μεταξύ μας και πραγματικά ευχαριστήθηκα τη συντροφιά της. Η πνευματική μου πείνα είχε κορεστεί, όπως και η σωματική.

Η ώρα είχε περάσει και με συνόδεψε ως την έξοδο. Την ευχαρίστησα για τη βραδιά που μου προσέφερε και ξεκίνησα να περπατήσω μια αρκετή απόσταση για να πάρω ταξί. Στα μέσα της διαδρομής, έβαλα τα χέρια μου στις τσέπες του μπουφάν και βρήκα ένα γαλάζιο τυλιγμένο χαρτί. Το άνοιξα και είδα ένα σημείωμα στα αγγλικά με καλλιγραφικά γράμματα.

"Αν έχεις την καλοσύνη να περιμένεις ακριβώς τα μεσάνυχτα στην διασταύρωση των οδών (Χ και Ψ), δίπλα στον πάγκο με τις εφημερίδες."

Έβγαλα το κινητό μου από την τσέπη και υπολόγισα τη διαφορά ώρας. Ήταν ακόμα πενήντα λεπτά ως τα μεσάνυχτα. Ο νους μου πήρε στροφές. Θα πήγαινα με ταξί και αν η περιοχή δε μου άρεσε θα γύρναγα στο ξενοδοχείο. Άναψα τσιγάρο και αυτόματα κοίταξα τριγύρω. Ως εκείνη τη στιγμή δεν είχα καπνίσει. Ευτυχώς στην επόμενη γωνία βρήκα ένα κάδο απορριμάτων με σταχτοδοχείο. Πράγμα που σήμαινε ότι μπορούσα να καπνίσω σε εκείνο το σημείο. Τέλειωσα το πρώτο τσιγάρο στα γρήγορα και μετά άναψα δεύτερο. Αυτό ήθελα να το απολαύσω.

Λίγο αργότερα βρισκόμουν σε ένα ταξί και του είπα τη διεύθυνση. Με κοίταξε λίγο περίεργα. Ξετύλιξα ξανά το μήνυμα και είδα στην πίσω όψη ιαπωνικές λέξεις. Τις έδειξα στον ταρίφα και σήκωσε τον αντίχειρα. Σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα βρέθηκα στο σημείο και εντόπισα τον πάγκο. Οι οδοί ήταν σε πολυσύχναστη περιοχή και κόσμος κυκλοφορούσε, αλλά και αυτοκίνητα. Βγήκα και πλήρωσα. Κατευθύνθηκα προς το σημείο και είδα ότι υπήρχε σταχτοδοχείο ακριβώς δίπλα στους πάγκους. Άναψα νέο τσιγάρο και περίμενα.

Τα λεπτά περνούσαν απελπιστικά αργά. Τρίτο τσιγάρο έσβησε. Κοίταξα για πολλοστή φορά το κινητό μου. Μια γυναίκα με μακρύ μαύρο παλτό και μαύρο σκούφο στο κεφάλι με πλησίασε. Την κοίταξα καλύτερα και αναγνώρισα τα ανοιχτά καστανά μάτια της.

- Καλησπέρα, της είπα με ερωτηματική φωνή.

- Καλησπέρα, απάντησε με χαμόγελο. Χαίρομαι που με περίμενες. Θα ήθελα να περάσω το βράδυ μαζί σου.

- Εννοείς...

- Εννοώ αυτό που είπα. ΕΓΩ θέλω να περάσω αυτό το βράδυ με ΕΣΕΝΑ.

Κατάλαβα και υποκλίθηκα. Έβγαλε το γαντοφορεμένο χέρι από την τσέπη της και μου έκανε νόημα. Αμέσως το δικό μου ενώθηκε με το δικό της και ξεκινήσαμε να περπατάμε. Σε κάποια στιγμή έκανε νόημα σε ένα ταξί. Σταμάτησε, μπήκαμε στα πίσω καθίσματα και του είπα να με πάει στο ξενοδοχείο. Λίγο αργότερα μπαίναμε στο δωμάτιο μου.

- Σε ευχαριστώ, είπα ξανά στα Ιαπωνικά. Γιατί εμένα;

- Γιατί άκουσες, ένιωσες, κατάλαβες, δέχθηκες. Και μου άρεσε ο τρόπος σου. Η γκέισα μπορεί να επιλέξει όποιον θέλει για τη σεξουαλική της απόλαυση.

- Πρώτα ντουςq… ρώτησα.

- Όχι! Πλήρες μπάνιο, μου απάντησε.

Έβγαλε το παλτό της και τη βοήθησα να το κρεμάσει στην ντουλάπα. Κατόπιν έβγαλε το σκούφο της και είδα κοντά έως δεκαπέντε πόντους μαύρα μαλλιά.

- Φορούσες περούκα;

- Ναι! Το παραδοσιακό χτένισμα μπορεί να πάρει έως και τρεις ώρες. Η περούκα ετοιμάζεται μέσα σε δέκα λεπτά. Άσε εμένα να σου βγάλω τα ρούχα.

Πραγματικά την άφησα. Κάθε ρούχο που μου αφαιρούσε το τακτοποιούσε προσεκτικά στο τραπεζάκι. Επίσης για κάθε ρούχο δικό μου, έβγαζε και ένα δικό της που το τοποθετούσε σε μια καρέκλα. Λίγα λεπτά αργότερα στεκόμασταν και οι δύο γυμνοί, όρθιοι απέναντι στον άλλο. Το σώμα της, αν και λεπτό, κοντό και ντελικάτο, είχε καμπύλες που γέμιζαν τα σωστά σημεία. Μέτριο στητό στήθος, όμορφα καπούλια και γάμπες.

Η πούτσα μου είχε αρχίσει να καυλώνει παρ’ όλο που δεν με είχε αγγίξει και την είδα να χαμογελάει. Πήγαμε μαζί στο μικρό μπάνιο και με έβαλε κάτω από τη ντουζιέρα. Με ένα άσπρο σαπούνι ξεκίνησε τη δουλειά της. Στάθηκε για κάμποσο ανάμεσα στα σκέλια μου και χάιδεψε το πρησμένο εργαλείο μου και τα αρχίδια μου. Έπαιρνα βαθιές εισπνοές όταν με άγγιζε για να ηρεμήσω. Κι εκείνη με κοιτούσε στα μάτια και χαμογελούσε. Στη συνέχεια σαπούνισε τον εαυτό της και ξεπλυθήκαμε παρέα.

Όταν ένιωσε πως ήμασταν και οι δύο καθαροί, βγήκε από το ντους και με σκούπισε με μια πετσέτα. Στη συνέχεια μου έδειξε να πλύνω τα δόντια μου, λέγοντας ότι μυρίζω καπνίλα. Καθώς το έκανα, σκουπίστηκε και η ίδια με μια πιο μικρή πετσέτα και πήγε στο δωμάτιο. Λίγο αργότερα την ακολούθησα.

Είδα πως είχε ανάψει δύο κεριά. Το ένα μύριζε βανίλια και το άλλο κανέλα. Η μίξη ήταν ευχάριστη. Επίσης υπήρχαν προφυλακτικά στο κομοδίνο. Η ίδια με πλησίασε και με έβαλε να ξαπλώσω μπρούμητα. Τα χέρια της άρχισαν να χαϊδεύουν και να μαλάζουν το σβέρκο, τους ώμους και την πλάτη μου. Η πούτσα μου ασφυκτιούσε μέσα στη φυλακή των ποδιών μου. Η γιαπωνέζα είχε καθίσει ακριβώς πάνω στα κωλομέρια μου και ένιωθα το μουνάκι της να τρίβεται πάνω μου.

Λίγο αργότερα μου είπε να γυρίσω ανάσκελα. Η πούτσα μου επιτέλους ελευθερώθηκε και πετάχτηκε στητή. Προσπερματικά υγρά έτρεχαν από τη βάλανο. Η γκέισα κάθισε αυτή τη φορά μπροστά από την πούτσα μου και τουρλώνοντας το κωλαράκι της, μου τη λύγισε προς τα κάτω. Τα χέρια της πλέον μου μάλαζαν τους μύες στα μπράτσα. Ομολογώ ότι έχω δεχτεί μασάζ από πολλές γυναίκες, αλλά ήταν πρώτη φορά που οι καύλες μου είχαν χτυπήσει κόκκινο.

Η κοπέλα έσκυψε και κόλλησε το σώμα της πάνω. Ένιωσα τις σκληρές ρώγες της να μου τρυπάνε το στέρνο. Τα χέρια της κινήθηκαν από τα μπράτσα και πήγαν στο λαιμό μου. Το κεφάλι της ακολούθησε την πορεία των χεριών της και επιτέλους τα χείλη της έσμιξαν με τα δικά μου σε ένα απίστευτο ερωτικό φιλί. Η γλώσσα της τινάχτηκε μέσα στο στόμα μου. Η πούτσα μου τεντώθηκε πιο πολύ και σκαμπίλισε τον κώλο της. Εκείνη ανασηκώθηκε και τα χείλη μας ξεκόλλησαν. Μια ανάσα αργότερα το στόμα της βρέθηκε να αγκαλιάζει την πρησμένη βάλανο. Τα χεράκια της τύλιξαν την πούτσα μου και άρχισε να μου την παίζει εκστατικά, καθώς η γλώσσα της γυρόφερνε την ουρήθρα.

Το σώμα μου άρχισε να τραντάζεται κι εκείνη ενέτεινε το ρυθμό της. Φώναξα ότι τελειώνω και το στόμα της άνοιξε πιο πολύ. Η πούτσα μου άρχισε να εκτοξεύει πίδακες σπέρματος μέσα στο λαιμό της, καθώς εκείνη μου την έπαιζε πιο γρήγορα και με τα δύο της χέρια. Λίγο αργότερα την κοιτούσα στα μάτια καθώς κατάπινε. Υπήρχε μια γλυκιά λάμψη εκεί μέσα. Ευτυχώς επέβαλλα στο σώμα μου να μη ζητήσει νικοτίνη. Αντίθετα την τράβηξα προς το μέρος μου και τη φίλησα εκ νέου.

Στη συνέχεια τη γύρισα επιδέξια και άρχισα να φιλώ το λαιμό της. Κατέβηκα πιο κάτω στο στήθος κι εκείνη άρχισε να αναστενάζει όταν πιπίλισα τις καφετιές θηλές. Τα χείλη μου βρέθηκαν στο στομάχι της και μετά από λίγο στο καλοξυρισμένο μουνάκι της. Βύθισα κατευθείαν τη γλώσσα μου μέσα της και γεύτηκα τα υγρά της. Κατόπιν έσυρα τη γλώσσα μου προς τα πάνω και γαργάλησα την κλειτορίδα της. Ο δείκτης του αριστερού μου χεριού εισχώρησε μέσα της κι εγώ επικεντρώθηκα στο να τη γλείφω αργά και να το βάζω και να το βγάζω στον ίδιο ρυθμό.

Είκοσι λεπτά αργότερα η κλειτορίδα της είχε διογκωθεί και εκείνη έχυνε. Μαζί με το δείκτη πέρασα και το μέσο, μέσα της. Αύξησα την ταχύτητα που τη γαμούσα με τα δάχτυλα και οι κραυγές ηδονής ξέφυγαν πιο δυνατά από το στόμα της.

Όταν σταμάτησα, η πούτσα μου είχε καυλώσει εκ νέου. Άπλωσα το χέρι μου και πήρα ένα προφυλακτικό. Το φόρεσα στα γρήγορα και μπήκα μέσα της. Αναστέναξε με πάθος. Τα χείλη μου βρήκαν τα δικά της. Η πούτσα μου έπιασε πάτο και άρχισα να κινούμαι ρυθμικά. Τα πόδια της πέρασαν πίσω από τα δικά μου.

- Τελειώνω… μου είπε.

Πραγματικά μέσα σε μισό λεπτό οι κολπικοί σπασμοί της φυλάκιζαν και πίεζαν δυνατά την ψωλή μου. Σχεδόν μούγκρισα με ζωώδες πάθος, επιτάχυνα και άρχισα να χύνω μαζί της. Τα χέρια της με αγκάλιασαν από την πλάτη, καθώς το σώμα μου έπεσε αποκαμωμένο πάνω της. Για κάνα δίλεπτο προσπαθούσα να βρω την αναπνοή μου. Το σώμα μου με διέταζε.

- Λυπάμαι! Αλλά πρέπει να καπνίσω. Όταν έχω τόσο καλούς οργασμούς πάντοτε μου έρχεται να καπνίσω, της είπα. Θα πάω στο μπάνιο.

Το χέρι της μου χάιδεψε το μάγουλο.

- Πήγαινε, είπε. Αλλά μην αργήσεις...

Πήρα τσιγάρο κι αναπτήρα και μπήκα στο μπάνιο. Έβγαλα το προφυλακτικό και το πέταξα στο καλαθάκι. Κάπνισα με μεγάλες τζούρες και φυσούσα τον καπνό προς το ανεμιστηράκι. Ξανά έπλυνα τα δόντια μου και γύρισα στο δωμάτιο. Ξάπλωσα δίπλα της κι εκείνη κόλλησε το σώμα της πάνω μου. Το στόμα της βρέθηκε στο λαιμό μου και το χέρι της στα αρχίδια μου. Πέντε λεπτά αργότερα μου έκανε τσιμπούκι και μου φόρεσε προφυλακτικό. Στη συνέχεια καβάλησε το εργαλείο μου και άρχισε να κινείται πάνω, κάτω και στο πλάι για τουλάχιστον μισή ώρα.

Την ένοιωσα που έχυνε, αλλά την άφησα να κρατήσει και να επιβάλλει το ρυθμό της. Όταν αντιλήφθηκα πως κουράστηκε, σηκώθηκα προς το μέρος της και τη βοήθησα να περάσει τα πόδια της πίσω από τη μέση μου. Της έπιασα το κωλαράκι και άρχισα να το ανεβοκατεβάζω πάνω στην πούτσα μου. Τα στόματα μας ανταμώθηκαν εκ νέου και σε αυτή τη στάση τελείωσα κι εγώ. Κάτσαμε αγκαλιασμένοι για αρκετή ώρα. Τέλος εκείνη σηκώθηκε κι εγώ αφαίρεσα προσεκτικά την καπότα.

Η ίδια πήγε και φύσηξε τα κεριά για να σβήσουν. Μετά ήρθε και κούρνιασε στην αγκαλιά μου κάτω από τα σκεπάσματα. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά, αλλά το πρωί που ξύπνησα είχε φύγει. Είδα μόνο ένα σημείωμα που έλεγε το εξής:

"Ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά. Ελπίζω να την απόλαυσες κι εσύ όσο κι εγώ. Καλό ταξίδι!"

Ποτέ δεν έμαθα το όνομά της.




Copyright protected OW ref: 182193



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.