Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν 27 ετών όταν έλαβα μέρος σε ένα σεμινάριο για εκπαίδευση νέων καλλιτεχνών. Στο σεμινάριο ήμασταν 14 γυναίκες και μόλις 2 άντρες. Οι περισσότερες ήταν μεγαλύτερες μου και παντρεμένες οπότε δεν υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον.

Μία ημέρα, μία από τις πιο νεαρές πρότεινε να πάμε για καφέ όλοι μαζί ή και με φίλους μας. Εγώ αποδέχτηκα την πρόταση με ευχαρίστηση. Το ίδιο έκαναν και μερικές γυναίκες. Το ραντεβού ήταν για το Σάββατο στις 18:00 το απόγευμα. Πράγματι έξι παρά πέντε ήμουν στο προκαθορισμένο σημείο και με έκπληξη διαπίστωσα πως είχαν φτάσει και οι άλλοι οπότε δε θα χρειαζόταν να τους περιμένω.

Στην παρέα είχε προστεθεί και η Σωτηρία. Ξανθά μαλλιά, μέτριο προς μεγάλο στήθος και όμορφο πρόσωπο. Συμφωνήσαμε να πάμε σε ένα καφέ να παίξουμε επιτραπέζια. Αφού κάτσαμε και παραγγείλαμε πήραμε ένα Taboo για να παίξουμε και χωριστήκαμε σε ομάδες. Έμενα μου έτυχε ευτυχώς η Σωτηρία.

Κάποια στιγμή η περιγραφόμενη λέξη ήταν η "αρμονία" και εγώ την περιέγραψα… "είναι και πτυχίο μουσικής". Αμέσως η Σωτηρία το βρήκε και φυσικά κερδίσαμε. Από εκείνη την στιγμή αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων και έδειχνε ενδιαφέρον για εμένα όπως και εγώ για εκείνη. Η βραδιά κύλησε όμορφα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα.

Άφησα 2-3 ημέρες να περάσουν και ένα μεσημέρι την κάλεσα με σκοπό να της προτείνω να βγούμε. Το σήκωσε γελώντας και αποδέχτηκε την πρότασή μου να πάμε σε μια παμπ που έπαιζε έντεχνη ελληνική μουσική. Το ραντεβού κλείστηκε για τις 8 σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Εμφανίστηκε με μια φούστα μέχρι το γόνατο, ένα λευκό πουκάμισο που μετά βίας συγκρατούσε τα στήθη της και μια εσάρπα ριχτή στους ώμους της που κάλυπτε και μέρος του στήθους της. Περπατήσαμε λίγο και φτάσαμε στην παμπ. Βρήκαμε ένα γωνιακό τραπέζι με θέα προς τον πιανίστα και κάτσαμε. Το μαγαζί, μάλλον επειδή ήταν σχετικά νωρίς δεν είχε κόσμο και έτσι απολαμβάναμε τη μουσική χωρίς οχλαγωγία. Η Σωτηρία είχε κάτσει δίπλα μου και κάποια στιγμή ενώ σιγοτραγουδούσαμε την έπιασα από τον ώμο και την αγκάλιασα. Φάνηκε δεκτική στο άγγιγμά μου και ακούμπησε το κεφάλι της στο χέρι μου.

Η βραδιά συνεχίστηκε όμορφα και όταν την έβαζα στο ταξί της λέω όλο νόημα. "Η επόμενη φορά θα είναι σπίτι μου με κρασάκι και απαλή μουσική". Έφυγε και την επόμενη κιόλας ημέρα με πήρε τηλέφωνο για να κανονίσουμε το ραντεβού. Αφού της έδωσα την διεύθυνση και της εξήγησα πώς να βρει το σπίτι το κλείσαμε. Θα ερχόταν στις 19:00 και εγώ άρχισα να μαζεύω το σπίτι ώστε να είναι λαμπίκο. Πράγματι 19:15 μου κτυπούσε το κουδούνι.

Της άνοιξα και αφού της έδειξα το σπίτι την έβαλα να καθίσει στο κρεβάτι/καναπέ. Έβαλα απαλή μουσική στον υπολογιστή και άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί. Η βραδιά κύλησε ήρεμα και κάποια στιγμή της λέω:

- Θα σε πείραζε να έρθω να κάτσω δίπλα σου;

- Αν είσαι φρόνιμος δε με πειράζει.

Αυτό το "αν είσαι φρόνιμος" ήχησε πολύ άσχημα στα αυτιά μου αλλά δεν πτοήθηκα. Αφού έκατσα δίπλα της την έπιασα από το κεφάλι και άρχισα να τη φιλάω. Ανταποκρίθηκε στα φιλιά μου και σύντομα ένιωσα την ανάσα της να βαραίνει. Τότε κατέβασα το χέρι μου και έπιασα το στήθος της πάνω από τα ρούχα. Ένιωσα τις ρώγες της έτοιμες να εκραγούν και εγώ δειλά-δειλά άρχισα να παίζω μαζί τους μέχρι που με σταμάτησε για να βγάλει τη μπλούζα.

- Ξέρεις τι… είμαι παρθένα ακόμα. Ήθελα η πρώτη μου φορά να είναι ιδιαίτερη ή ιδανική και έτσι δεν πήγα με κανέναν από τους πρώην μου. Μείναμε μόνο στα προκαταρκτικά και μια φορά το έκανα και από πίσω.

- Δε με πειράζει που είσαι παρθένα. Εγώ θα σε προσέξω όσο περισσότερο μπορώ.

Ήρθε και έκατσε δίπλα μου ξανά και με μία κίνηση ξεκούμπωσε το σουτιέν της ελευθερώνοντας τα στήθη της και δύο υπέροχες θηλές αλλά με μικρές ρώγες. Αμέσως άρχισα να τη φιλάω στον ώμο και πίσω από το αυτί ενώ με τα χέρια μου έπαιζα με τις μικρές αλλά πεταχτές της ρώγες. Πάλι η ανάσα της έγινε βαριά και όταν επιτέλους την ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να πιπιλάω τις ρώγες της ξεθάρρεψε και άρχισε να αναστενάζει. Σιγά σιγά προχώρησα προς τα κάτω και με τα δόντια μου ξεκούμπωσε το φερμουάρ της φούστας της.

- Νομίζω μικρή μου πως η φούστα δε μας διευκολύνει. Ήρθε η ώρα να τη βγάλεις.

Σηκώθηκε και έβγαλε την φούστα και το καλσόν και έμεινε με το εσώρουχο. Τεντώνω τα χέρια μου και όπως ήμουν καθισμένος στο κρεβάτι τη φέρνω δίπλα μου. Δαγκώνω το επάνω μέρος από το εσώρουχό της και της το κατεβάζω για να εμφανιστεί ένα τελείως αξύριστο μουνάκι. Έμενα όχι μόνο δεν με χάλασε αλλά τουναντίον με έφτιαξε που το είχε αξύριστο, αφού μοσχομύριζε. Την ξάπλωσα και άρχισα να φιλάω την κοιλίτσα της και να κατεβαίνω προς το τριχωτό του εφηβαίου. Τις ανοίγω τα πόδια και χώνω την γλώσσα μου μέσα της. Εκείνη έκανε σαν να την χτύπησε ρεύμα και τεντώθηκε για να με διευκολύνει στο γλείψιμο. Αφού την έγλειφα για κανένα τέταρτο σηκώνομαι και της λέω:

- Σειρά σου...

Πράγματι ανασηκώθηκε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Παρ' όλο που δεν είναι μικρός τον έβαζε όλο μέσα κάνοντάς μου βαθύ λαρύγγι. Σίγουρα θα είχε εξασκηθεί πολύ με τους πρώην της αφού δεν τους καθόταν να τη γαμήσουν. Παρ’ ότι τον έπαιρνε όλο, η πίπα της δεν ήταν χυδαία. Τον έβγαζε έξω και με την γλώσσα της έπαιζε με την βάλανο μου.

- Αχ ναι, έτσι μωράκι μου, θα με κάνεις να χύσω.

Πράγματι μετά από πέντε λεπτά πλημμύριζα το στόμα της με τα χύσια μου και δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη. Εγώ άναψα τσιγάρο και εκείνη πήγε στην τουαλέτα να σκουπίσει τα υγρά της, αφού από την καύλα έτρεχαν στα μπούτια της και είχαν μουσκέψει τα σεντόνια. Επέστρεψε και ξάπλωσε δίπλα μου.

- Ήσουν υπέροχη. Τέτοια πίπα δεν μου έχουν ξαναπάρει. Μπορεί να μην άφησες τους πρώην σου να σε ξεπαρθενέψουν αλλά πάω στοίχημα πως τους είχες τρελάνει στο τσιμπούκι.

- Κοίτα, δεν είμαι καμιά μυξοπαρθένα. Ναι, τους έκανα πίπα γιατί ξέρω πως δεν νοείται σχέση ενηλίκων χωρίς να συντελείται έστω αυτό. Στον τελευταίο μάλιστα μια φορά του έδωσα και κώλο αλλά ήταν τόσο πρωτάρης που με ξενέρωσε και το σταμάτησα πριν ολοκληρωθεί για τα καλά.

- Εμένα, στο λέω για να το ξέρεις ο κώλος είναι η αδυναμία μου.

- Όλα θα γίνουν με τη σειρά τους.

Όση ώρα συζητούσαμε το χέρι της έπαιζε με το μόριό μου και δεν άργησε να μου ξανασηκωθεί.

Σηκώνομαι, πάω στο ντουλάπι και βγάζω ένα προφυλακτικό.

- Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το τριανταφυλλένιο μουνάκι σου.

- Σε παρακαλώ, μη με πονέσεις πολύ.

- Θα κάνω ότι μπορώ αρκεί κι εσύ να ακολουθείς τις οδηγίες μου.

- Κατέβηκα και τις έγλειψα τα μουνόχειλα βάζοντας της προσεκτικά ένα δάκτυλο μέσα της και γυρνώντας το γύρω γύρω.

Εκείνη είχε απογειωθεί.

- Ναι, έτσι εκεί μην σταματάς. Εκεί, γλείψε με και άνοιξε μου το μουνί για να υποδεχθεί το καυλί σου.

Συνέχισα να τη γλείφω για κανένα 5λεπτο ώσπου σηκώνομαι και φοράω το προφυλακτικό. Αφού της ανοίγω τα πόδια (ιεραποστολική στάση) της λέω:

- Από εσένα θέλω να μη σφίγγεσαι καθόλου και να είσαι χαλαρή.

Της τρίβω λίγο τον πούτσο μου επάνω στα μουνόχειλα της και βάζω το μισό πέος μου μέσα της.

- Αχ, μη, σταμάτα, βγάλ' το πονάω.

- Ηρέμησε κούκλα μου και χαλάρωσε. Το μισό σου έχω βάλει και μόλις μπει ολόκληρο και σπάσει ο παρθενικός σου υμένας θα δεις που θα σου αρέσει.

Με μιας, της χώνω και το υπόλοιπο πέος μου μέσα της και την ξεπαρθένιασα.

- Αχ, τι μου κάνεις; Πονάω. Νιώθω να με σκίζεις στα δύο.

- Σιγά σιγά θα δεις πώς θα σου αρέσει. Το δύσκολο πέρασε. Ο υμένας έσπασε και τώρα το μόνο που μένει είναι το απολαυστικό κομμάτι.

Συνέχισα να την εμβολίζω αργά αλλά βαθιά και όταν πλέον είδα από τις εκφράσεις του προσώπου της ότι άρχισε να της αρέσει αύξησα το Ρυθμό μου και τη δύναμη των διεισδύσεων μου. Πνιχτά βογγητά έβγαιναν από το στόμα της.

- Μ... ναι μωρό μου, έτσι μπες μέσα μου. Όργωσε τα σωθικά μου με το καυλί σου. Τι έχανα η γυναίκα τόσο καιρό;

Από τη μία ο στενός κόλπος της και από την άλλη τα καυλωτικά της λόγια δεν άργησα να είμαι έτοιμος να χύσω.

- Ναι καύλα μου, πάρ' τα. Σε χύνω μέσα στο μουνάκι σου που πλέον δεν είναι παρθένο.

Βγήκα από μέσα της και αφού σιγουρεύτηκα ότι δεν είχε σπάσει το προφυλακτικό ξάπλωσα και της έδωσα μια πετσετούλα που είχα στρώσει κάτω από την λεκάνη της για να μη λερώσουμε με αίματα το κρεβάτι.

- Πάρε αυτό. Ένα ενθύμιο για το πώς θα και πότε έχασες την παρθενιά σου.

- Σε ευχαριστώ. Είσαι πολύ γλυκός και κατά τη διάρκεια της πράξης ήσουν άψογος. Με πρόσεξες όσο έπαιρνε.

- Τι λες πάμε να κάνουμε ένα μπάνιο;

Μπήκαμε μαζί στην ντουζιέρα και αφού πήρε μια γενναία ποσότητα αφρόλουτρου στο χέρι της άρχισε να με σαπουνίζει σε όλο το κορμί.

Το ίδιο έκανα και εγώ μόνο που αυτή την φορά έδωσα προτεραιότητα στον κώλο της που ήταν πεταχτός και αφράτος.

Εκείνη το κατάλαβε.

- Μου φαίνεται πως δε σου φτάνει η παρθενιά μου. Έβαλες στόχο και το κωλαράκι μου.

- Αμαρτία είναι να μείνει παραπονεμένο.

Σχεδόν μηχανικά την βάζω να σκύψει και της ανοίγω τα κωλομάγουλα. Της βάζω ένα δάκτυλο στον κώλο και ένα στο μουνί και αρχίζω να μπαινοβγαίνω μέσα της.

- Αχ, πιο απαλά, πονάω.

Τα βγάζω και τη βάζω να γονατίσει. Αρχίζει να με πιπώνει ενώ το σχεδόν καυτό νερό μας έλουζε. Σε λίγο το καυλί μου ήταν έτοιμο να εκπορθήσει την πίσω της τρύπα. Τη σηκώνω και την βάζω να σκύψει. Της ανοίγω τα κωλομάγουλα και βάζω το κεφάλι μου μπροστά στη σούφρα της η οποία φαινόταν αδούλευτη. Σπρώχνω και μόλις μπαίνει το πουτσοκέφαλο εκείνη τινάζεται όρθια.

- Σιγά σιγά άγγελε μου… είμαι άμαθη ακόμα, λυπήσου με.

- Αν χαλαρώσεις τους μυς σου θα δεις πως μετά από λίγο θα σου αρέσει.

Και σπρώχνω με δύναμη όλο το πέος μέσα. Εκείνη σχεδόν κλαίγοντας άρχισε να σφαδάζει λες και τη σκότωνα αλλά εγώ συνέχισα απτόητος να τη σφυροκοπάω. Μέσα σε λίγα λεπτά, οι κραυγές πόνου που έβγαζε μετατράπηκαν σε αναστεναγμούς και βογγητά ηδονής. Είχε από μόνη της βάλει το χέρι της στο μουνί της και έπαιζε με την κλειτορίδα της.

Πρέπει να την πήδαγα για κανένα δεκάλεπτο αλλά η στάση δε βόλευε για να της τον χώσω ολόκληρο και έτσι άνοιξα την κουρτίνα και την έβαλα σκυμμένη να ακουμπάει στη λεκάνη. Όταν μπήκε ολόκληρος μέχρι τη. Ρίζα ξανάρχισαν οι κραυγές πόνου.

- Μη μωρό μου μη. Βγάλ' το σε παρακαλώ. Νιώθω να με ξεπατώνεις.

- Έλα, μην είσαι σπαστική. Κάνε λιγάκι υπομονή και θα δεις πως θα σου αρέσει. Άλλωστε δεν αργώ πολύ για να χύσω.

- Ωχ, αχ, όχι άλλο. Έλεος.

- Έλα καύλα μου. Λίγο ακόμα και θα σε χύσω…

και όντως, μετά από τέσσερα με πέντε σπρωξίματα έχυσα μέσα της. Ευτυχώς που είμαστε στο μπάνιο γιατί βγάζοντας τον πούτσο μου έξω διαπίστωσα πως είχα λερωθεί από ακαθαρσίες του πρωκτού. Εκείνη με κοίταξε με ένα παραπονεμένο και συνάμα ντροπαλό βλέμμα και εγώ την καθησύχασα.

- Πω, πω, σε λέρωσα. Τι ντροπή!

- Όταν γαμάς κώλο χωρίς προφυλακτικό πρέπει να είσαι έτοιμος και για τέτοιες εκπλήξεις, οπότε μη μασάς.

Αφού ξεπλυθήκαμε πήγαμε και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι γυμνοί. Εκείνη την ημέρα την πήρα άλλες δύο φορές, μια από μπροστά και μια από πίσω. Με τη Σωτηρία τα φτιάξαμε αλλά η σχέση δεν ευδοκίμησε αφού σύντομα ζητούσε γάμους και οικογένεια.




Copyright protected OW ref: 182191



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.