Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν δεν ήμουν 18 ετών και έμενα με τους παππούδες μου στο πατρικό σπίτι της μητέρας μου, μιας και οι γονείς μου είχαν χωρίσει από όταν ήμουν 12,5. Η πολυκατοικία καινούργια και έμεναν κυρίως οικογένειες που ήταν ιδιοκτήτες των σπιτιών. Στον 6ο όροφο έμενε ένα ζευγάρι καθηγητών. Ο Σπύρος και η Ευγενία.

Ο Σπύρος γύρω στα 40, ψηλός και καθηγητής Φυσικής. Απορούσα πως τον παντρεύτηκε η Ευγενία που ήταν γύρω στο 1.65, με μέτριο προς μεγάλο στήθος, μικρό τουρλωτό κώλο, ένα πρόσωπο πολύ γλυκό και μια φωνή όλο καύλα.

Η Ευγενία είχε γίνει η μούσα μου για πολλές μαλακίες που είχα τραβήξει (για πάρτη της). Έψαχνα έναν τρόπο να την προσεγγίσω αλλά ο φόβος της απόρριψης με κώλωνε.

Μία ημέρα καθώς έμπαινα στην πολυκατοικία τη βρίσκω να συνομιλεί με τη Διαχειρίστρια φορώντας μόνο μία ημιδιαφανή νυχτικιά. Οι ρώγες της, υπέροχες, πετάγονταν ορθωμένες και η μαύρη σατέν κιλότα της διαγράφονταν καθαρά. Εκείνο όμως που μου προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη καύλα ήταν τα βαμμένα μαύρα νύχια της.

Αφού τις χαιρέτησα μπήκα στο σπίτι μου που ήταν στο ισόγειο. Μετά από λίγο, πάω πίσω από την εξώπορτα και στήνω αυτί.

- Σοφία μου τι να σου πω; Έχω πολλά παράπονα από το Σπύρο. Δε με καταλαβαίνει και κυρίως στο κρεβάτι δεν τα βρίσκουμε. Έχει να με αγγίξει 2 μήνες και είμαι όλο νεύρα. Η ζωή μου έχει μπει σε μια ρουτίνα και δεν ξέρω τί να κάνω. Του παραπονιέμαι για την όλη κατάσταση και διαρκώς μου απαντά πως έχει πολλά στο μυαλό του.

- Προσπάθησε να τον τσιγκλίσεις με σέξι εσώρουχα και με το να περιποιείσαι τον εαυτό σου.

- Μα, αυτό κάνω και δε μου δίνει σημασία.

Κάποια στιγμή διέκοψαν τον διάλογο και καθεμιά πήγε σπίτι της, όμως εμένα μου είχε καρφωθεί η ιδέα να γαμήσω την Ευγενία.

Πέρασε ο καιρός και συχνά πυκνά που συναντιόμασταν στην είσοδο της πολυκατοικίας χαιρετιόμασταν τα τυπικά. Κάθε πρωί την Ευγενία την έπαιρνε ένας συνάδελφός της και την πήγαινε σχολείο αφού υπηρετούσαν στο ίδιο και για να κάνουν οικονομία πηγαίνανε με ένα αυτοκίνητο.

Ένα βράδυ χειμώνα, γύρω στις 22:00 ενώ γύριζα από το φροντιστήριο, πέρασα από ένα απόμερο δρομάκι πίσω από το παλιό μου Γυμνάσιο και είδα σταθμευμένο το αυτοκίνητο και τα τζάμια θολά από τα χνώτα των επιβαινόντων. Κοντοστάθηκα και είδα την Ευγενία μέσα, χωρίς μπλούζα να φιλιέται με το συνάδελφό της. Δεν έκατσα πολύ για να μην τους διακόψω και έφυγα αλλά όπως έφευγα έκανα θόρυβο και εκείνη με είδε. Πλέον ήξερα τον τρόπο να την κάνω δική μου. Θα την εκβίαζα πως θα τα πω όλα στον άντρα της.

Πέρασαν οι ημέρες και δεν είχαμε βρεθεί τυχαία στην είσοδο ώστε να κάνω την κίνησή μου, ώσπου μια ημέρα τη βλέπω να κουβαλά κάτι σακούλες από το Super Market και προσφέρθηκα να τη βοηθήσω. Τις πήγα μέχρι την εξώπορτα της και εκείνη για να με ευχαριστήσει μου έδωσε μία σοκοφρέτα.

- Μόνο αυτό θα μου δώσεις; Είσαι μια γυναίκα που μπορεί να δώσει και να πάρει πολλά από έναν νεαρό άντρα...

- Τι είναι αυτά που λες; Δε ντρέπεσαι; Είμαι παντρεμένη.

- Αυτό δεν σε εμπόδισε τις προάλλες να βγάλεις τα μάτια σου με τον συνάδελφό σου μέσα στο αυτοκίνητο πίσω από το σχολείο. Αναρωτιέμαι τί θα έλεγε ο κ. Σπύρος αν του τα έλεγα.

- Μην κανείς αστεία με τέτοια θέματα, θα μου διαλύσεις την οικογένεια.

- Αυτό να το σκεφτόμουν πιο πριν. Τώρα είναι αργά και αν δεν κάνεις ότι σου λέω θα του τα πω όλα.

- Τι θες εντέλει από εμένα;

- Θέλω να σε πηδήξω σα να μην υπάρχει αύριο. Θέλω να σε βάλω κάτω και να σου δώσω το μουνί στο χέρι. Άλλωστε ήδη απατάς τον Σπύρο, δεν θα σου είναι πρόβλημα να το κάνεις και με έναν πολύ μικρότερό σου.

- Σύμφωνοι αλλά θα μείνει μεταξύ μας.

- Θέλω να με καλέσεις μια ημέρα που θα λείπει ο Σπύρος σπίτι σου και να σε γαμήσω επάνω στο κρεβάτι σας.

- Εντάξει αλλά να θυμάσαι πως δεν είμαι καμία πουτάνα. Είμαι κυρία με τα όλα μου.

- Και ποιος είπε πως και οι κύριες δεν έχουν ανάγκες ή πως δεν πρέπει να είναι πουτάνες στο κρεβάτι; Λοιπόν εγώ φεύγω και περιμένω πρόσκλησή σου. Αυτό είναι το κινητό μου (ήμουν τυχερός που είχα ένα από τα πρώτα που κυκλοφορούσαν τότε και εννοείται χωρίς κάμερα).

Μετά από τρεις ημέρες με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει πως ο Σπύρος θα λείπει για 5 ημέρες αφού του έτυχε να πάει συνοδός στην 5ημερη της Γ Λυκείου. Της είπα να φροντίσει να πάει τα παιδιά της στη μάνα της για να έχουμε όλο το σπίτι δικό μας.

Πράγματι σε μετά από 2 ημέρες με κάλεσε να πάω σπίτι της. Μπαίνω μέσα και φορά πάλι εκείνη την αραχνοΰφαντη νυχτικιά, είναι βαμμένη και φυσικά έχει βάψει και τα νύχια της.

- Θες καφέ;

- Ναι, αν μπορείς…

και πάει προς την κουζίνα ενώ εμένα με βόλεψε στο σαλόνι. Όση ώρα περπατούσε δε μπορούσα να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από τον κώλο της. Άραγε ο Σπύρος ή ο εραστής της/συνάδελφός της να της τον είχαν ανοίξει;

Μου έφερε τον καφέ και έκατσε δίπλα μου. Πριν προλάβει να πει κουβέντα έπιασα το κεφάλι της και το κόλλησα στο δικό μου βάζοντας την γλώσσα μου στο στόμα της. Στην αρχή δεν ανταποκρινόταν αλλά στη συνέχεια έβγαλε δειλά-δειλά τη γλωσσίτσα της και την ένωσε με τη δικιά μου στήνοντας έναν ξέφρενο "χορό". Οι ροζ ρώγες της είχαν πεταχτεί από το νυχτικό λες και θα έσκιζαν το ύφασμα για να ελευθερωθούν.

- Βγάλε μου το παντελόνι και το μποξεράκι, την πρόσταξα.

Αμέσως πέφτει στα γόνατα και αφού μου βγάζει τα παπούτσια μου κατεβάζει το παντελόνι και το εσώρουχο και πετάγεται έξω ο ορθωμένος μου πούτσος.

- Μ... τον έχεις μεγάλο...

- Ελπίζω να είναι τόσο όσο χρειάζεται για να σε ξεσκίσω καυλιάρα μου… και τη βάζω να κάτσει πάλι δίπλα μου. Ελπίζω να παίρνεις το χάπι γιατί δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω προφυλακτικό. Θέλω να νιώσω την σάρκα σου και το ζεστό μουνάκι σου χωρίς παρεμβολές.

- Όχι δεν παίρνω χάπι οπότε πρέπει να φυλαγόμαστε μη με γκαστρώσεις.

- Κοίτα, εγώ το σπέρμα μου δεν το χαραμίζω. Σκοπεύω να χύσω και τις τρεις τρύπες σου. Εν ανάγκη θα πας να πάρεις το χάπι της επόμενης ημέρας.

Πίνω λίγο από τον καφέ που μου είχε φτιάξει και αρχίζω να της χαϊδεύω το στήθος πάνω από τη νυχτικιά.

- Ναι, έτσι, τρίψε μου τις ρώγες που έχουν καυλώσει. Κάνε με να αισθανθώ γυναίκα ποθητή από ένα τεκνό.

- Βοήθα και εσύ μωράκι μου. Βγάλε επιτέλους αυτή τη νυχτικιά που φοράς.

Σηκώνεται όρθια και βγάζει το νυχτικό.

- Λοιπόν πως σου φαίνομαι;

- Για γυναίκα που έχει κάνει δύο γέννες στέκεσαι μια χαρά. Με καυλώνεις πολύ. Πέσε στα γόνατα και παρ' τον μου τσιμπούκι.

Γονατίζει και βάζει δειλά-δειλά τον πούτσο μου στο στόμα της. Στην αρχή σιγά σιγά και στη συνέχεια πιο γρήγορα και πιο βαθιά ενώ παράλληλα βόγκαγε.

- Σε καυλώνει να μου παίρνεις τσιμπούκι ε;

- Ναι, αλλά είναι μεγάλος και δε χωράει όλος.

- Μην ανησυχείς, τα πας μια χαρά και την γυρνάω σε στάση 69.

Επιτέλους, είχα το μουνάκι της σε απόσταση αναπνοής και μύριζε υπέροχα. Άρχισα να τη γλείφω και εκείνη έβαζε το μόριό μου όσο πιο βαθιά μπορούσε, ενώ κάθε φορά που έβαζα τη γλώσσα μου μέσα της αναστέναζε όλο καύλα. Πρέπει να έχυσε τουλάχιστον τρεις φορές από το γλειφομούνι όταν ξαφνικά μου είπε:

- Γάμα με, δεν αντέχω άλλο.

Την πιάνω αγκαλιά και την ξαπλώνω ανάσκελα στον καναπέ. Τα υγρά της έτρεχαν στα μπούτια της και αφού έτριψα για λίγο τον πούτσο μου στην κλειτορίδα της, την εμβόλισα με όλη μου τη δύναμη.

- Αχ, ναι μωρό μου. Βάλ’ το όλο μέσα. Θέλω να αγγίξεις τη μήτρα μου.

Άρχισα να επιταχύνω όσο αυτή αναστέναζε από καύλα. Συνέχισα να τη γαμάω για κανένα πεντάλεπτο.

- Χύνω… χύνω καυλιάρη μου πάνω στον πούτσο σου.

Ξαπλώνω απάνω της και ενώ φροντίζω να μπαίνω όσο πιο βαθιά γίνεται, την αρχίζω στα γλωσσόφιλα. Ήταν τόσο υγρά που δεν άντεξα για πολύ.

- Σε χύνω καύλα μου. Παρ' τα όλα μέσα σου.

-Μη, Τραβήξου θα με γκαστρώσεις…

Αλλά εγώ δεν άκουγα τίποτα και άδειασα τα αρχίδια μου μέσα στο ζεστό μουνάκι της που πλέον είχε ανοίξει διάπλατα. Ξάπλωσα δίπλα της και αναζήτησα τα τσιγάρα μου.

Εκείνη το κατάλαβε και...

- Τα τσιγάρα σου είναι στο σαλόνι, πάω να στα φέρω.

Σηκώθηκε με τα χύσια μου να τρέχουν στα μπούτια της και μου τα έφερε μαζί με ένα τασάκι. Αφού απόλαυσα τον καπνό μου γυρίζω και αρχίζω να γλείφω τις ρώγες. Παράλληλα της έβαλα και δύο δάκτυλα στο μουνί και εκείνη έπαιζε με την κλειτορίδα της.

- Συνέχισε, θα με κάνεις να ξαναχύσω με τα δάχτυλά σου. Ναι, εκεί, παίξε με την κλειτορίδα μου. Ναι, σε χύνω μωρό μου, σε χύνω.

Ξέπνοη πλέον, ξάπλωσε δίπλα μου προσπαθώντας να βρει τις ανάσες της.

- Να ξέρεις πως δεν τελειώσαμε. Σειρά για γαμήσι έχει ο υπέροχος κώλος σου που από τότε που σε πρωτοείδα ήθελα να τον γαμήσω.

- Όχι μωράκι μου. Όχι αυτό. Μία φορά το έχω κάνει και πονάει πολύ. Σε παρακαλώ όχι αυτό.

- Βγάλε τον σκασμό. Αν κάνεις ότι σου λέω ο πόνος θα υποχωρήσει και θα νιώσεις μεγάλη καύλα. Σκύψε τώρα και παρ' τον στο στόμα σου για να μου τον σηκώσεις.

Υπάκουσε και πλέον στο ήσυχο δωμάτιο το μόνο που ακουγόταν ήταν ήχοι από την πίπα της Ευγενίας. Μετά από λίγη ώρα το πέος μου ήταν έτοιμο να εισχωρήσει στην σχεδόν παρθένα κωλοτρυπίδα της. Όπως ήταν ανάσκελα της σηκώνω τα πόδια στους ώμους μου και αφήνω εκτεθειμένες και τις δύο τρύπες της. Ακουμπάω το πουτσοκέφαλο στο σφιγκτήρα της και βάζω το κεφάλι μέσα.

- Σιγά σιγά μανάρι μου. Σιγά σιγά, να το συνηθίσω.

- Τη σεβάστηκα και άρχισα να βάζω το πέος μου με αργούς ρυθμούς μέσα της ενώ εκείνη με κοίταγε στα μάτια.

Μόλις μπήκα ολόκληρος άρχισα να επιταχύνω τους ρυθμούς μου και η Ευγενία να βογκάει από πόνο και ίσως και από λίγη ηδονή.

- Βάλε το χέρι σου στο μουνί σου και όσο εγώ σου ανοίγω το κωλάντερο εσύ παίξε με την κλειτορίδα σου. Άκουσέ με και δε θα χάσεις.

Το έκανε και σιγά σιγά αφού και ο σφιγκτήρας της με είχε συνηθίσει άρχισε να με παρακαλεί να τη γαμήσω πιο δυνατά.

- Έτσι, ξέσκισε με όπως δε με ξεσκίζει ο μαλάκας ο άντρας μου. Πέταξε μου τα μάτια έξω, να μη μπορώ να κάτσω για ημέρες.

Φυσικά η επιθυμία της έγινε διαταγή μου και σε λίγο την σφυροκοπούσα με τόση δύναμη που ακούγονταν ο ήχος από τα αρχίδια μου που έβρισκαν στους γλουτούς της.

- Γύρνα. Ώρα να τον φας πισσωκολλητά.

Τη στήνω στα τέσσερα και μπαίνω με μιας μέσα της χωρίς να βρω καμία δυσκολία. Πλέον η σούφρα της είχε ανοίξει και δέχονταν το έμβολο μου χωρίς καμία αντίσταση. Άρχισα να τη σφυροκοπάω και εκείνη είχε χώσει τα νύχια της στα σεντόνια ενώ είχε βάλει το κεφάλι της στο μαξιλάρι για να μην ουρλιάξει.

- Τί καύλα είναι αυτή; Τί γλυκοκαύλης που είσαι μωρό μου; Τι χαρά μου δίνεις ξεσκίζοντας με;

Μετά από ένα εικοσάλεπτο ήμουν έτοιμος να χύσω.

- Χύνω μουνάρα μου. Χύνω μέσα στον κώλο σου που πλέον είναι ορθάνοιχτος. Παρ' τα.

Αφού φρόντισα να μην μείνει ούτε σταγόνα έξω από την κωλοτρυπίδα της, βγήκα από μέσα της και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Κοιτάζω το ρολόι και είχαν περάσει τρείς ώρες από τότε που συναντηθήκαμε. Ανάβω ένα τσιγάρο ακόμα και της λέω:

- Σήμερα δε θα κάνεις μπάνιο. Θέλω να μείνεις με τα χύσια μου μέσα σου. Μέσα στο μουνί και τον κώλο σου και μέχρι αύριο που θα ξανά έρθω να μείνεις έτσι.

- Με έκανες να ξανανιώσω ποθητή. Δε θα σου χαλάσω το χατίρι.

Σηκώνομαι και πάω στο μπάνιο για να κάνω ένα γρήγορο ντους ενώ εκείνη έμεινε αποκαμωμένη ξάπλα στο κρεβάτι. Βγήκα από το ντους, ντύθηκα και αφού ανανεώσαμε το ραντεβού για την επόμενη ημέρα έφυγα για το σπίτι μου ώστε να μη δώσω δικαιώματα στους δικούς μου.

Για 5 ημέρες που έλειπε ο άντρας της η Ευγενία είχε φάει τόσο γαμήσι όσο δεν είχε φάει σε όλο τον έγγαμο βίο της. Τα γαμήσια συνεχίστηκαν για αρκετό καιρό και μετά, αλλά ήταν πιο δύσκολο να βρούμε χώρο για να πηγαίνουμε να βγάζουμε τις καύλες μας.




Copyright protected OW ref: 182171



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.