Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας πουτσαράδες μου, με λένε πουτάνα, τουλάχιστον έτσι με φωνάζουν στην περιοχή μου, γιατί έχω γαμηθεί με πάρα πολλούς. Θέλω κάποιον να με κάνει να χύσω.

Δε μπόρεσα να τελειώσω με κανέναν, μόνο μόνη μερικές φορές και μετά από πολύ ώρα δυνατής μαλακίας σε σημείο να μην αισθάνομαι τα χέρια μου μετά. Τελευταία άρχισα να χύνω πιο γρήγορα σφίγγοντας δυνατά τις ρώγες μου και χτυπώντας δυνατά με ένα ξύλο την κοιλιά ή τα πόδια μου έχοντας ένα δονητή στο μουνί μου και έναν στον κώλο και παίζοντας το μουνί μου με μανία αλλά και πάλι μου πήρε κάνα δίωρο.

Έχω κουραστεί και άρχισα να ψάχνω κάτι διαφορετικό που να με φτάσει σε έναν δυνατό οργασμό. Εντάξει, καύλωνα πολύ αλλά μέχρι εκεί, αυτό δηλαδή που νιώθεις πριν τον οργασμό, αλλά χύσιμο τίποτα. Άρχισα να ψάχνω ανδρικά προφίλ στο XStream μήπως βρω κάτι να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Το μάτι μου έπεσε σε μια φώτο που είχε μια ταμπέλα και έγραφε επάνω B… d… super market. Γέλασα και πήγα παρακάτω, τι διάολο σκέφτηκα, διαφημίζει το μαγαζί του; Μετά από δύο τρία προφίλ ακόμα κάτι δεν μου έκατσε καλά και ξαναγύρισα πίσω. Ξαναδιαβάζω b… da… super market. Τα αρχικά κεφαλαία και με κόκκινα γράμματα.

Bdsm, όπα λέω, τυχαίο; Κάτσε να στείλω ένα sms του γράφω λοιπόν

- Γεια σου τι κάνεις; Μετά από δύο τρεις ώρες περίπου έρχεται η απάντηση.

- Γεια σου, συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω αλλά είχα μία δουλειά, όλα καλά εσύ;

- Καλά ευχαριστώ. Να ρωτήσω κάτι;

- Παρακαλώ, βεβαίως

- Έχεις σούπερ μάρκετ;

- Χα, χα, γιατί θέλεις click away;

- Χα, χα… όχι ακριβώς…

- Μπορεί και να έχω όμως, εσύ τι ακριβώς θέλεις;

- Ψάχνω απλώς για φίλους, και βρήκα ενδιαφέρουσα τη φώτο στο προφίλ σου, δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

- Ωραία, φίλοι λοιπόν. Με λένε Βασίλη, κατάγομαι από την Νιγηρία γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελλάδα και τελείωσα φιλοσοφική και νομική στο αριστοτέλειο, εσύ;

- Εγώ είμαι η Λία, τελείωσα γαλλική φιλολογία στην Αθήνα, δουλεύω σε ένα φροντιστήριο είμαι 24 και μένω μόνη μου.

- Veux- tu coucher avec moi ce soir mon petit lapin (θέλεις να κοιμηθείς μαζί μου απόψε μικρό μου κουνελάκι)

- Χα, χα, μόνο αυτό ξέρεις από γαλλικά;

- Και το φιλί τους μ' αρέσει, τι άλλο;

- Δηλαδή, φιλάς ωραία;

- Να σου στείλω ένα βίντεο να φιλιέμαι στον καθρέφτη;

- Χα, χα… να μου λείπει.

Μιλούσαμε δύο μήνες περίπου, ήταν μορφωμένος, σοβαρός με πολύ χιούμορ και έδειχνε να έχει μεγάλη εμπειρία στο σεξ. Αποφάσισα να του μιλήσω για το πρόβλημά μου, έτσι κι αλλιώς δε με ξέρει δεν τον ξέρω και τι έγινε. Του έστειλα μήνυμα.

- Θέλω να σου μιλήσω για κάτι προσωπικό.

Πέρασε η μέρα και η επόμενη, τίποτα. Άρχισα να νευριάζω, νόμιζα ότι έπαιζε με τα νεύρα μου. Την τρίτη μέρα παίρνω μήνυμα.

- Έλα, τι θέλεις;… λίγο γρήγορα γιατί βιάζομαι.

- Άστο καλύτερα, του γράφω, άλλη φορά.

- Περίμενε ένα λεπτό να κάνω ένα τηλεφώνημα. Σε ένα δυο λεπτά μου έγραψε.

- Εντάξει το ακύρωσα, συγνώμη για τον τρόπο μου, τώρα είμαι όλος δικός σου, πες μου τι σου συμβαίνει, είσαι καλά;

- Ναι… καλά είμαι, απλώς έχω ένα πρόβλημα ας πούμε οργανικό και ήθελα μια γνώμη και τη δική σου τη σέβομαι, δεν με ξέρεις και προσωπικά και έχω πιο πολύ θάρρος.

- Λέγε λοιπόν Λία μου τι σε προβληματίζει;

- Να, πώς να στο πω, ντρέπομαι λίγο.

- Να μη ντρέπεσαι καθόλου. Μεγάλο κορίτσι είσαι, λέγε σε ακούω.

- Να… νομίζω ότι είμαι ανοργασμική, δεν έχω τελειώσει ποτέ με κανέναν από τις σχέσεις μου. Πέρασαν δυο λεπτά όταν με ρώτησε.

- Μόνη σου έχεις τελειώσει ποτέ;

- Κοκκίνισα τώρα, με κάνεις και ντρέπομαι.

- Μη ντρέπεσαι, το μουνάκι σου το παίζεις;

- Πολύ ωμός είσαι, αλλά ναι το παίζω.

- Και έχεις χύσει ποτέ μόνη σου;

- Ναι, αλλά μετά από πάρα πολύ ώρα και με πολλά ''κόλπα''. Βάζω δονητές στις τρύπες μου στο τέρμα, χτυπάω το σώμα μου δυνατά με ότι βρω και μαλακίζω με μανία το μουνάκι μου για κανένα δίωρο μέχρι να χύσω.

- Ωραία, δεν είσαι ανοργασμική. Αυτό το λύσαμε.

- Τότε τι είναι;

- Απλώς δεν ανταποκρίνεται το σώμα σου στο συμβατό σεξ και μπορεί ποτέ να μη χύσεις με απλό σεξ. Πρέπει να αλλάξεις επίπεδο, μάλλον να ανέβεις 2-3 επίπεδα.

- Δηλαδή να κάνω παρτούζα;… να με γαμάνε πολλά άτομα;

- Όχι ρε χαζό, πάλι δε θα χύσεις, αλλά αυτοί σίγουρα θα το ευχαριστηθούνε.

- Χα, χα… έτσι νομίζω κι εγώ. Τότε τι;

- Κοίτα, αφού δεν είσαι ανοργασμική, εγώ μπορώ να σε κάνω να χύσεις. Απ' ότι κατάλαβα απ' αυτά που είπες. Αν δε μπορέσω εγώ δε θα μπορέσει κανένας.

- Φαίνεσαι πολύ σίγουρος. Αν θέλεις να γαμήσεις απλά πες το μου

- Έχω να γαμήσω. Έχω βοηθήσει πολλές με παρόμοιο πρόβλημα, από 50άρες έως φοιτήτριες.

- Και έχουν χύσει όλες;

- Όλες, εκτός από μία φοιτήτρια που είχε σοβαρό πρόβλημα.

- Αλλά πως μπορώ να σε εμπιστευτώ; Ούτε σε ξέρω καλά-καλά

- Λοιπόν ψάξε στο skype β...δ...και κάνε μου αίτημα να σου στείλω συνημμένο να δεις κάποια πράγματα και για ασφάλεια θα σου στείλω μετά την διεύθυνση και το κινητό μου καθώς και το σταθερό μου τηλέφωνο. Σκέψου το, δε σε πιέζω.

Τις επόμενες μέρες όντως τον βρήκα στο skype. Τίποτα παράξενο. Κοινωνικότατος με πολλούς φίλους και φίλες και με το κλασσικό πια χιούμορ του.

Του έκανα αίτημα και περίμενα. Την επόμενη μέρα είχα δύο συνημμένα, νο1 και νο2.τα κατέβασα στον υπολογιστή και άνοιξα το πρώτο. Έδειχνε μία σκούρα ξύλινη πόρτα με μαύρα μεταλλικά διακοσμητικά και ένα κουτί με νούμερα δίπλα. Ένα χέρι πάτησε κάποια κουμπιά και η πόρτα άνοιξε. Ήταν πολύ σκοτεινά στην αρχή, μόλις που έβλεπα το χέρι να ανάβει έναν πυρσό και μετά άλλαξε το σκηνικό και φωτίστηκε όλος ο χώρος λίγο καλύτερα. Είχε καμιά δεκαριά πυρσούς που τρεμόπαιζαν οι φλόγες τους και μετά κοκκίνισε όλο το ταβάνι από κάποιον κρυφό φωτισμό. Ο χώρος πολύ μεγάλος με μαύρη πέτρα στους τοίχους. Η ανάλυση ήταν αρκετά καλή και έδειχνε ποιότητα επαγγελματικής κάμερας. Η κάμερα γυρνούσε και ζουμάριζε και έτσι μπορούσα να δω πολύ καθαρά.

Πρώτα εστίασε σε ένα ξύλινο κρεββάτι με σκούρο γκρίζο δερμάτινο στρώμα, λίγους πόντους πάνω από το ξύλο και μεταλλικούς κρίκους 5-6 από κάθε μεριά και από δύο κρίκους μπρος και πίσω καθώς και άσπρα σκοινιά δεξιά και αριστερά στο πάτωμα. Μετά έδειξε ένα μεγάλο τροχό με 6-7 χειρολαβές από τη μία και από την άλλη. Το χέρι έδωσε μια στον τροχό που άρχισε να γυρίζει κάτι που σήμαινε ότι δεν ακουμπούσε στο πάτωμα. Μετά έδειξε δύο ξύλινα δοκάρια από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι και απόσταση περίπου ενάμιση μέτρο το ένα από το άλλο με δερμάτινα λουριά επάνω για τα χέρια και κάτω για τα πόδια. Πιο πέρα ένας σταυρός σε σχήμα Χ με τέσσερις σωλήνες βιδωμένες στον τοίχο να τον κρατάνε σταθερό και μισό μέτρο μακριά από τον τοίχο δύο κρίκοι στο ταβάνι, κάπου 5 μέτρα ο ένας από τον άλλο και σκοινιά να κρέμονται κάτω καταλήγοντας σε κάτι περίεργους κόμπους. Δίπλα είχε ένα δερμάτινο ψηλό κρεββάτι με τρύπα στην μια άκρη, σαν αυτό που κάνουν μασάζ και στον τοίχο μια συλλογή από δονητές και μαστίγια.

Μόλις έδειξε τα μαστίγια το χέρι μου πήγε κατευθείαν στο μουνί μου και τότε κατάλαβα πόσο μούσκεμα ήμουν. Στη μέση είχε μια μεγάλη γυάλινη σωλήνα, περίπου 1 μέτρο διάμετρο με κάτι υγρό μέσα γιατί έβλεπα κάτι φυσαλίδες και ένα σκούρο μπλε φωτισμό. Στη γωνία είχε ένα πολύ ωραίο ξύλινο μπαρ αντίκα με 4 δερμάτινα σκαμπό και αρκετά ποτά στο ράφι. Πήγα έβαλα κι εγώ ένα ουίσκι κι έκατσα στο γραφείο μου πάλι. Τράβηξα μια γερή γουλιά και έβαλα πάλι το χέρι στο μουνάκι μου. Η ίδια υγρασία, εξακολουθούσα να είμαι μούσκεμα. Έφερα το άλλο μου χέρι στο στήθος μου και έπιασα τη ρώγα μου που ήταν πέτρα. Την έτριψα λίγο και σκέφτηκα μεγαλόφωνα. Τι διάολο ρε πούστη μου, άρχισα να καυλώνω με αυτές τις μαλακίες. Τότε είδα μια ξανθιά στα τέσσερα με ένα κολάρο στο λαιμό και αλυσίδα που την κρατούσε κάποιος και με ένα δερμάτινο μαστίγιο κάπου δέκα πόντους φαρδύ να βαράει με δύναμη τον κώλο της, σλατς και μαύρισε η οθόνη γράφοντας... συνεχίζεται.

Κατέβασα το ουίσκι με τη μία και σηκώθηκα να βάλω κι άλλο. Έκατσα πάλι στο γραφείο και το μάτι μου καρφώθηκε στο αρχείο νο2. Έβαλα τον κέρσορα επάνω του και με το ποντίκι στο χέρι έφτιαχνα κύκλους γύρω από το αρχείο. Να το ανοίξω ή όχι; Αποφάσισα να το ανοίξω, έτσι κι αλλιώς μόνη ήμουν και σίγουρα κάποια στιγμή θα το άνοιγα, τουλάχιστον από περιέργεια. Σηκώθηκα, πήρα το μπουκάλι και το ακούμπησα στο γραφείο. Δεν ήθελα να ξανασηκωθώ αν είχε κάτι ενδιαφέρον. Έβαλα λοιπόν τον κέρσορα στο αρχείο και κλικ…

Μαύρη οθόνη με την ένδειξη συνέχεια και άρχισε να καθαρίζει σιγά σιγά. Άρχιζε από ‘κει που είχε σταματήσει. Μια δυνατή με το δερμάτινο φαρδύ μαστίγιο στον κώλο της ξανθιάς. Ακολούθησαν αρκετές μέχρι που ο κώλος της έγινε κατακόκκινος. Μετά σταμάτησε. Η ξανθιά άρχισε να κουνάει τον κώλο της δεξιά και αριστερά γρήγορα, έκανε δυο τρεις φορές γαβ γαβ και βγάζοντας τη γλώσσα της άρχισε να γλείφει έναν τεράστιο πούτσο συνεχίζοντας να κουνάει τον κώλο της και κάπου κάπου να φωνάζει γαβ γαβ γαβ. Πρόσεξα ότι στον κώλο της είχε μια σφήνα με ουρά που έφερνε πολύ σε σκύλο. Όταν τον κουνούσε κουνιόταν και η ουρά. Μετά ξαφνικά αλλάζει το σκηνικό. Ήταν δεμένη στο σταυρό με χέρια και πόδια ανοιχτά, ενώ στο πάτωμα ανάμεσα στα πόδια είχε ένα βαρελάκι με δύο πούτσους να μπαινοβγαίνουν εναλλάξ ο ένας στο μουνί της και ο άλλος στον κώλο της, ενώ αυτός με ένα μαστίγιο που τελείωνε σε πολλά ψιλά δερμάτινα λουριά την χτυπούσε αλύπητα στο στήθος στην κοιλιά και στα κωλομέρια και τη ρωτούσε:

- Πονάς πουτάνα;

- Όχι αφέντη.

- Καυλώνεις καριόλα;

- Όχι αφέντη.

- Μήπως θέλεις να χύσει σκύλα;

- Όχι αφέντη

- Γιατί πουτανάκι;

- Γιατί πρέπει να χύσει πρώτα ο αφέντης μου.

- Και γιατί αυτό ρε καργιόλα;

- Γιατί είμαι υποταγμένη σε αυτόν για πάντα.

Μία πολύ δυνατή βουρδουλιά με έκανε να τιναχτώ επάνω σαν να με χτύπησε ρεύμα.

- Ποιον αυτόν ρε καργιόλα;

- Τον αφέντη μου.

Αλλάζει πάλι το σκηνικό και βλέπω την ξανθιά δεμένη στον τροχό μπρούμυτα. Τη χτυπούσε στον κώλο δυνατά με ένα μαστίγιο.

- Σου αρέσει σκύλα;

- Ναι αφέντη μου.

- Μήπως πονάς;

- Όχι αφέντη μου.

- Θέλεις να σου γαμήσει ο αφέντης σου το γαμημένο σου στόμα;

- Ναι αφέντη μου

- Μια γερή βουρδουλιά στον κώλο πάλι ξανά και ξανά.

- Δε σε άκουσα να παρακαλάς πουτάνα.

- Σε παρακαλώ αφέντη σκίσε μου το γαμημένο στόμα μου με τον πούτσο σου.

Πάει προς το κεφάλι της και γυρίζει τον τροχό έτσι ώστε το κεφάλι της να έρθει κοντά στο τεράστιο καυλί του. Της γύρισε το κεφάλι προς το μέρος του και κρατώντας την από τα μαλλιά τον κάρφωσε στο στόμα της αρχίζοντας να της το γαμάει με μανία ενώ συνέχιζε να της χτυπάει αλύπητα τον κώλο με το μαστίγιο.

Πήρα το μπουκάλι, γέμισα το ποτήρι μου και έχωσα το μπουκάλι στο μουνί μου, πήρα και ένα δονητή και τον έχωσα στον κώλο μου.

Βλέπω το πρόσωπο της ξανθιάς γεμάτο από το μακιγιάζ της και δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια της καθώς της γαμούσε το στόμα με την ψωλάρα του και τη χτυπούσε στον κώλο με λύσσα. Πήγε από μπροστά και της έβαλε ένα δονητή στο μουνί και μετά της τον έχωσε πάλι στο στόμα. Αφού τη γάμησε αρκετή ώρα τον έβγαλε και άρχισε να τον παίζει.

- Μπορείς να χύσεις πουτάνα τώρα.

- Ευχαριστώ αφέντη, είπε και άρχισε να φωνάζει… χύνω αφέντη, το μουνί μου χύνει σ' ευχαριστώ αφέντη…

- Κι εγώ σε χύνω καργιόλα…

και άρχισε να τη χύνει στη μάπα και άρχισε κι εμένα το μουνάκι μου να χύνει και να χύνει και να τρέμει όλο το κορμί μου από την καύλα. Δεν ξέρω για πόσα λεπτά ήμουν ακίνητη.

Όταν συνήλθα είχα τα πόδια μου ανοιχτά πάνω στο γραφείο και στο πάτωμα ένας δονητής και ένα σπασμένο μπουκάλι και το ένα χέρι χάιδευε το μουνάκι μου και το άλλο τα βυζιά μου ενώ ήμουν μούσκεμα από τον ιδρώτα. μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερο χύσιμο που είχα στη ζωή μου μέχρι τώρα.

Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα...

Το βίντεο ήταν στη μέση περίπου και το έκλεισα. Έμεινα όπως ήμουν για αρκετή ώρα με τα πόδια ανοιχτά πάνω στο γραφείο χαϊδεύοντας το μουνί μου που ήταν μούσκεμα και σκεφτόμουν την επόμενη κίνησή μου.

Η βασίλισσα τρώει τον αξιωματικό ή ο βασιλιάς γαμάει την βασίλισσα; Σκέφτηκα το δεύτερο χαϊδεύοντας το μουνί μου και χαμογέλασα. Τελικά δεν ήταν και κακή η φάση. Αποφάσισα να συνεχίσω το βίντεο αύριο. Ποιος ξέρει;… ίσως να έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Για την ώρα ήμουν εντάξει.

Είχα κι άλλο μπουκάλι στο μπαρ και πίτσα στην κατάψυξη.
Copyright protected OW ref: 182170Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.