Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Επίσκεψη στον κολλητό (2ο μέρος)

Ο Νοέμβριος μήνας ότι είχε μπει και μια ανυπομονησία με είχε κυριέψει. Θα ανέβαινα ξανά στην Κομοτηνή και ίσως να βρισκόμουν εκ νέου με τη Μαρία. Αλλά πρώτα έπρεπε να φροντίσω τις δουλειές μου. Αποφάσισα να δώσω στον εαυτό μου άδεια για οκτώ μέρες. Από Δευτέρα έως και την άλλη Δευτέρα. Το Σάββατο ήταν ο γάμος κι εγώ θα ξεκινούσα την Παρασκευή πριν χαράξει για Κομοτηνή. Έκλεισα ξενοδοχείο για τρεις ημέρες και την Κυριακή το απόγευμα κατέβηκα στο χωριό μου.

Εκείνη τη χρονιά όλα σχεδόν τα ελαιόδεντρα ήταν φορτωμένα, αλλά είχα προνοήσει να κλείσω εργάτες ένα μήνα πριν. Ο καιρός όμως μου τα χάλασε και τελειώσαμε το μάζεμα την Πέμπτη το απόγευμα. Επειδή ο λιοτριβιάρης ήταν γνωστός, έφτασε μισή ώρα αφού τελειώσαμε και πήρε τα σακιά. Μου είπε να τον περιμένω το βράδυ κατά τις εννιά με δέκα κι εγώ του έδωσα κάποιες οδηγίες. Είχα ακούσει από άλλους ότι η απόδοση θα ήταν πολύ καλή και αναγκαστικά θα έπρεπε να αγοράσω τενεκέδες για να βάλω το λάδι.

Πραγματικά ένα τέταρτο πριν τις δέκα μου έφερε το λάδι που είχε βγει πολύ. Έπεσα ξερός για ύπνο από την κούραση. Ευτυχώς ο μπάρμπας μου ξυπνούσε πριν λαλήσει ο πετεινός και με ξύπνησε κι εμένα. Ήπια ένα καφεδάκι στα γρήγορα, φόρτωσα δύο τενεκέδες λάδι και έφυγα για Πάτρα. Έφτασα σπίτι και μέσα σε πέντε λεπτά ξεκινούσα για Κομοτηνή γιατί το σακβουαγιάζ μου ήταν έτοιμο. Τοποθέτησα προσεκτικά το κοστούμι στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου και ξεκίνησα.

Έκανα μια στάση πριν τα Γιάννενα για να πάρω νέο καφέ και μετά διέσχισα την Εγνατία. Δεύτερη στάση μετά τη Θεσσαλονίκη και τέλος ντουγρού για Κομοτηνή. Από την τελευταία μου επίσκεψη το καλοκαίρι είχα μάθει την τοπογραφία της πόλης και βρήκα το ξενοδοχείο μου σχετικά εύκολα. Έκανα τσεκ-ιν και πήρα τηλέφωνο το Μήτσο. Του είπα ότι θα ξάπλωνα για κάνα δίωρο και μετά θα βρισκόμασταν με την οικογένεια του και άλλους για φαγητό.

Η συσσωρευμένη κούραση των προηγούμενων ημερών με χτύπησε. Οι δύο ώρες έγιναν τρεις κι αν δε με έπαιρνε τηλέφωνο ο κολλητός, μπορεί να ξύπναγα την επόμενη ημέρα. Ένοιωθα σα ζόμπι μόλις σηκώθηκα. Πήγα στο μπάνιο και κάθισα κάτω από το ντους για είκοσι λεπτά μέχρι που το νερό άρχισε να παγώνει. Συνήλθα κάπως και φόρεσα τζιν μπλε παντελόνι, μαύρο πουλόβερ και την καμπαρντίνα μου.

Στο μπαρ του ξενοδοχείου χτύπησα ένα τριπλό εσπρέσο και φούμαρα δυο τσιγάρα για να ξελαμπικάρω. Κατόπιν μίλησα στο τηλέφωνο για το που να πάω να βρω τον Μήτσο και τους υπόλοιπους. Επειδή ήταν κάπως μακριά πήρα ταξί.

Όταν έφτασα στην ταβέρνα είδα κοινούς γνωστούς και τους συγγενείς του. Κάθισα σε μια καρέκλα δίπλα στο Μήτσο κι εκείνος έσκυψε στο αυτί μου και ψιθύρισε:

- Το τραπέζι που κάνω είναι από τα λεφτά που άφησες. Έχουν περισσέψει πολλά και δεν κάνει να τα κρατήσω.

- Ρε φίλε πας καλά; Τα έδωσα για εσένα και την Ελένη. Μη με διαολίζεις, του απάντησα.

Με αγκάλιασε και σχεδόν με δάκρυα στα μάτια με ευχαρίστησε. Ξέραμε και οι δύο ότι δε θα ζητούσα τα λεφτά πίσω, αλλά ο Μήτσος ένοιωθε την υποχρέωση να μου το προτείνει κι εγώ να αρνηθώ. Η βραδιά κύλησε πιο ευχάριστα.

Αργότερα βρεθήκαμε με καμιά δεκαριά άτομα σε στριπτιτζάδικο. Εμένα βασικά δε μου έκανε κέφι. Ένοιωθα ακόμα κουρασμένος σωματικά, αλλά ήμουν ο κουμπάρος. Κάθισα για περίπου μία ώρα μαζί τους. Ήξερα ότι οι άλλοι θα κανόνιζαν έναν πριβέ χορό για τον Μητσάρα, αλλά θα γινόταν αργότερα. Τους καληνύχτισα και έφυγα για το ξενοδοχείο μου. Ο Μήτσος ήδη ήξερε ότι τις προηγούμενες μέρες τις είχα περάσει στο μάζεμα των ελιών και δε με παρακάλεσε να μείνω.

Όταν βγήκα από το μαγαζί, ο κρύος αέρας με αναζωογόνησε. Ήμουν φαγωμένος και είχα πιει μόνο μπύρες. Καθώς περπατούσα προς το ξενοδοχείο, τα πόδια μου με οδήγησαν προς το ροκάδικο της περιοχής. Ο εαυτός μου πάλευε να λυγίσει την κούραση για να "δει" τη Μαρία.

Μπήκα μέσα στο μαγαζί που είχε αρκετούς πελάτες και την είδα γεμίζει μπύρες από το βαρέλι. Πλησίασα στην αριστερή γωνία της μπάρας και έβγαλα την καμπαρντίνα. Τότε οι ματιές μας αντικρίστηκαν. Στο πρόσωπό της ζωγραφίστηκε ένα ζεστό χαμόγελο χαράς. Ήρθε προς το μέρος μου και με χαιρέτισε. Ο χρόνος σταμάτησε για λίγο καθώς απολάμβανα να θαυμάζω όλο της το σώμα. Παρήγγειλα ένα ουίσκι και ένα λεπτό αργότερα μου το έφερε μαζί με τασάκι και ξηρούς καρπούς. Όταν είχε λίγο χρόνο, ήρθε και κάθισε απέναντι μου.

Θυμόταν ότι θα ερχόμουν για το γάμο του κολλητού μου. Πιάσαμε κουβέντα και της εξήγησα ότι απλά ήθελα να τη δω. Θα έπινα το ποτό και θα πήγαινα κατευθείαν για ύπνο. Με ρώτησε σε ποιο ξενοδοχείο μένω και της απάντησα. Τέλος μου πρότεινε να βρεθούμε την επόμενη κατά τις δώδεκα για καφέ εκεί. Δέχτηκα αμέσως. Μισή ώρα αργότερα ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου και κοιμόμουν μακάρια.

Την άλλη μέρα το ξυπνητήρι του κινητού χτύπησε στις εντεκάμισι και άνοιξα τα μάτια μου. Το σώμα μου ήταν σε πλήρη εγρήγορση. Σηκώθηκα, άναψα ένα τσιγάρο και αφού η νικοτίνη με συνέφερε πήγα και έκανα μπάνιο. Δέκα λεπτά πριν τη συμφωνημένη ώρα είχα ντυθεί και κατέβαινα στο μπαρ του ξενοδοχείου. Πρώτα πήρα τηλέφωνο το Μήτσο, αλλά το σήκωσε η μητέρα του. Εκείνος είχε γυρίσει τα χαράματα, αλλά ευτυχώς ο γάμος ήταν κανονισμένος για τις οκτώμισι το βράδυ. Αφού συζητήσαμε λίγο για το που θα φάω κι αν είμαι καλά, της είπα ότι θα βρισκόμουν στην εκκλησία κατά τις οκτώ.

Καθώς έκλεινα το τηλέφωνο η Μαρία με πλησίασε. Ο καφές μου ήταν έτοιμος και αφού την καλημέρισα της είπα να παραγγείλει. Έπειτα καθίσαμε σε δυο καρέκλες με ένα τραπεζάκι.

- Κλείσατε αργά χθες;… τη ρώτησα.

- Κατά τις πέντε. Παρασκευή και Σάββατο έχει πάντα κόσμο.

- Η Ισμήνη πώς τα πάει;

- Μια χαρά. Καταφέραμε να περάσει στη φιλολογία εδώ. Ο Φώτης είναι επίσης στην Κομοτηνή κι έτσι δεν αγχώνεται με αυτό το θέμα.

- Μπράβο και συγχαρητήρια.

- Ευχαριστώ, μου απάντησε.

Στη συνέχεια πιάσαμε ψιλή κουβέντα για άκυρα πράγματα. Μιλάγαμε σα να γνωριζόμαστε χρόνια. Μια ώρα πέρασε όταν πήρα το θάρρος για να της πω αυτό που ήθελα.

- Μαρία, είπα και ξερόβηξα για να καθαρίσω το λαιμό μου. Θες...

- Ναι! Και άργησες να το προτείνεις, απάντησε διακόπτοντας με.

Την κοίταξα ίσια στα μάτια. Σηκωθήκαμε από το τραπεζάκι και ανεβήκαμε σχεδόν τρέχοντας στο δωμάτιο μου. Όταν η πόρτα έκλεισε πίσω μας, τα σώματα μας αγκαλιάστηκαν και τα χείλη μας ενώθηκαν σε ένα απίστευτο βαθύ φιλί. Παρ’ όλο που η σάρκα μου με διέταζε, την αγνόησα. Ήθελα να χαρίσω στη Μαρία μαγικές στιγμές. Τα ρούχα μας βρέθηκαν στο πάτωμα. Τα χείλη μας έσμιγαν με ερωτικό τρόπο, αλλά κατάφερα να ξεκολλήσω τα δικά μου από τα δικά της. Ξεκίνησα να την φιλώ στο λαιμό και κατέβηκα προς τα σφριγηλά στήθη. Πέρασα αρκετά λεπτά φιλώντας, ρουφώντας και δαγκώνοντας τις σκληρές θηλές και μετά κατέβηκα προς τα κάτω. Αφοσιώθηκα στο μουνάκι της και την κλειτορίδα της για πολλή ώρα. Έγλειφα και φιλούσα με ένα πρωτόγνωρο πάθος. Πρώτα τελείωσε κλειτοριδικά και μετά κολπικά όταν της έβαλα δύο δάχτυλα μέσα της.

- Μπες μέσα μου, μου είπε για πολλοστή φορά.

- Όχι ακόμα, της απάντησα. Θέλω να τελειώσεις πάλι.

- Σε θέλω μέσα μου τώρα.

- Αν μπω μέσα σου θα τελειώσω.

- Μπες γαμώτο, διέταξε. Σε θέλω.

Έσυρα το σώμα μου προς τα πάνω και το στητό παλλόμενο εργαλείο μου εισχώρησε μέσα της. Ένας νέος οργασμός τη συγκλόνισε κι εγώ άρχισα να κινούμαι μέσα της με ταχύτητα και κορύφωσα μαζί της. Λίγο αργότερα βγήκα από μέσα της και άναψα τσιγάρο. Καθώς κάπνιζα μακάρια μου είπε:

- Σε καυλώνει να με γλείφεις!

- Ναι, απάντησα ξεφυσώντας καπνό. Μου αρέσει η γεύση σου και η μυρωδιά σου. Είμαι γλειφομουνάκιας. Πολλοί λίγοι άντρες υπάρχουν στον κόσμο που να φτιάχνονται γλείφοντας ένα όμορφο αιδοίο. Είμαι ένας από αυτούς.

Μου χαμογέλασε και όταν έσβησα τη γόπα ξάπλωσα δίπλα της. Αμέσως το σώμα της κόλλησε στο δικό μου και βρέθηκε στην αγκαλιά μου. Τα κεφάλια μας έσκυψαν για να ανταμωθούν και τα χείλη μας έσμιξαν ξανά. Οι γλώσσες μας άρχισαν χορεύουν στα στόματα μας έναν παθιασμένο, ερωτικό χορό. Αυτή τη φορά η Μαρία άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και εν συνεχεία στο στήθος. Μετά κατέβηκε προς τα σκέλια μου και άρχισε να μου γλείφει την πούτσα χωρίς να με αγγίξει με τα χέρια της.

Όταν άρχισα να καυλώνω, έβαλε τη βάλανο στο στόμα της και άρχισε να την πιπιλάει. Βολεύτηκε καλύτερα και ξεκίνησε να μου κάνει πίπα, χρησιμοποιώντας μόνο το στόμα της, το οποίο άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στο εργαλείο μου. Τα μάτια της στράφηκαν προς τα δικά μου. Συνέχισε ακάθεκτη για κανένα πεντάλεπτο.

- Σταμάτα, της είπα. Θέλω να μπω μέσα σου.

- Α όχι, μου απάντησε ελευθερώνοντας το στόμα της. Θα σε κάνω να τελειώσεις γιατί νωρίτερα δε με άκουγες.

Το ένα χέρι της έπιασε τη βάση της πούτσας μου και την έσφιξε δυνατά, ενώ το άλλο πέρασε κάτω από τα αρχίδια μου και αφού τα χούφτωσε, άρχισε να τα μαλάζει με ένα θαυμάσιο τρόπο. Το στόμα της βρέθηκε εκ νέου να καταπίνει το καυλί μου. Ύστερα ξεκίνησε να μου κάνει τσιμπούκι πιο έντονα και το χέρι της μου βαρούσε ταυτόχρονα μια απολαυστική μαλακία. Μερικά λεπτά αργότερα το σώμα μου τραντάχτηκε, η λεκάνη μου άρχισε να τρέμει και φώναξα για να την προειδοποιήσω. Εκείνη όμως ενέτεινε το ρυθμό της κι εγώ εκτόξευσα το σπέρμα μου στα βάθη του λαιμού της.

Άναψα νέο τσιγάρο, καθώς η Μαρία βρισκόταν πλέον δίπλα μου στο μικρό μονό κρεβάτι.

- Για να μάθεις… μου είπε με ναζιάρικο τόνο κι εγώ της χαμογέλασα.

Αφού τελείωσα το τσιγάρο μου της πρότεινα να παραγγείλουμε. Η Μαρία πήρε τηλέφωνο μια σουβλακερί, τόνισε να της κάνει ο ντελιβεράς μια αναπάντητη πριν μπει στο ξενοδοχείο και έδωσε τον όροφο και τον αριθμό του δωματίου. Έπειτα ξαπλώσαμε αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι και καθίσαμε λίγο έτσι για να ξαποστάσουμε.

Ένα εικοσάλεπτο αργότερα σηκώθηκα και έβαλα το παντελόνι μου. Μισό λεπτό αργότερα το κινητό της Μαρίας χτύπησε μια φορά. Άνοιξα την πόρτα του δωματίου και περίμενα για λίγο. Πήρα το φαγητό και μπήκα ξανά μέσα. Αφού φάγαμε και στυλωθήκαμε, πέσαμε στο κρεβάτι.

Ένας νέος γύρος με εμένα να της γλείφω το μουνάκι ξεκίνησε, αλλά δεν κράτησε πολύ. Αυτή τη φορά μπήκα μέσα της και τα σώματά μας ενώθηκαν στην ιεραποστολική στάση. Τα χείλη μας κόλλησαν μεταξύ τους κι εγώ της έκανα αργό αλλά παθιασμένο σεξ. Μια ώρα αργότερα τελειώσαμε ξανά μαζί και κοιμηθήκαμε αγκαλιασμένοι.

Δύο ώρες μετά, ξυπνήσαμε σχεδόν ταυτόχρονα και πήγαμε μαζί στο μπάνιο, όπου κάναμε καυτό σεξ στα όρθια. Εκείνη είχε γυρίσει πλάτη, είχε σηκώσει το πόδι της ψηλά και κρατιόταν από τη ντουζιέρα, ενώ εγώ έμπαινα μέσα της από πίσω και πλάι. Για άλλη μια φορά χύσαμε εκστατικά και ύστερα πλυθήκαμε.

Παρήγγειλα καφέ από το τηλέφωνο και άρχισα να ντύνομαι με τα επίσημα ρούχα. Είχα ακόμα ώρα για να πάω στην εκκλησία. Αφού ήπιαμε το καφεδάκι μας, η Μαρία μου είπε να περάσω το βράδυ ότι ώρα θέλω από το μαγαζί για να την πάρω.

Πήγα στην εκκλησία με το αμάξι γιατί ήθελα να έχω και την καμπαρντίνα μαζί μου. Ο καιρός ήταν αρκετά ψυχρός. Ο Φώτης με υποδέχτηκε και με ευχαρίστησε. Ένα μήνα πριν μπει στη σχολή του είχα προτείνει να πάρει ολιγόωρη άδεια για να παρευρεθεί στο γάμο.

Μπήκα στη στολισμένη εκκλησία για να μιλήσω με τον παπά και να υπογράψω κάτι χαρτιά. Η ώρα πέρασε και η τελετή ξεκίνησε. Η Ελένη έλαμπε στο νυφικό της! Και φυσικά πάτησε το Μήτσο την κατάλληλη στιγμή.

Αναμνηστικές φωτογραφίες και όλα τα συναφή. Φυσικά ο κολλητός ήξερε ότι δεν έβγαζα φωτογραφίες κι έτσι δεν τραβήχτηκαν πολλές. Κατόπιν κινήσαμε για το κέντρο που είχαν κλείσει για το τραπέζι. Αφού έγιναν όλα τα απαραίτητα και ο Φώτης ήπιε ένα ποτήρι σαμπάνια στην υγειά των παιδιών, ένας ξάδερφος του τον πήγε στη σχολή.

Το γλέντι ξεκίνησε! Εγώ έπινα λευκό κρασί με μέτρο. Χόρεψα με τη νύφη, αλλά δεν είχα έρθει σε κέφι για να φέρω μια στροφή. Αγωνιούσα να βρεθώ με τη Μαρία ξανά. Όμως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να κάτσω όσο πιο αργά μπορούσα και το έκανα. Κατά τις δυόμισι αποφάσισα να φύγω μιας και αρκετός κόσμος είχε αποχωρίσει. Την τελευταία ώρα δεν είχα βάλει σταγόνα αλκοόλ μέσα μου. Αντίθετα έπινα πολύ νερό. Λες και γνώριζα κάτι.

Μπήκα στο αυτοκίνητο μου και οδήγησα μέχρι το ξενοδοχείο. Λίγο πριν φτάσω, με σταμάτησαν για αλκοτέστ. Φύσηξα και με βρήκαν ένα εκατοστό κάτω από το χαμηλότερο όριο. Χαιρέτισα τους τροχονόμους και πήγα να παρκάρω. Φορώντας ακόμα το κοστούμι και την καμπαρντίνα, κινήθηκα με βιασύνη προς το ροκάδικο.

Όταν επιτέλους έφτασα, έπαιζε heavy metal. Η Μαρία με αντίκρισε και μου έδειξε που να καθίσω στη μπάρα. Σφύριξε όπως σφυρίζουν οι άντρες στις όμορφες γυναίκες, όταν έβγαλα την καμπαρντίνα και έμεινα με το κοστούμι.

- Είσαι πολύ σένιος!

- Ευχαριστώ, είπα. Κι εσύ δεν πας πίσω. Είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω με φούστα.

- Τι να σου βάλω; Θα είναι η τελευταία μου παραγγελία.

Την κοίταξα στα μάτια.

- Θες να αράξουμε; Ή να πιω κάτι στα γρήγορα;

Η πρώτη μου ερώτηση ήταν σωστή. Αντιλήφθηκα ότι ήθελε να περάσουμε λίγο χρόνο σα ζευγάρι που είχε βγει έξω για διασκέδαση. Βασικά το ήθελα κι εγώ.

- Αν δε σε πειράζει να...

- Τι ποτό πίνεις;… τη διέκοψα.

- Έχω ένα ουίσκι εδώ και δύο ώρες.

- Μάρκα;

Μου είπε. Κοίταξα πίσω από τη μπάρα στα ράφια. Της είπα να φέρει ένα καινούριο μπουκάλι από αυτό που έπινε, αλλά δεκαπεντάρι. Πλήρωσα το λογαριασμό, ενώ η Μαρία έφερνε ποτήρια και πάγο γι' αυτήν. Στη συνέχεια βγήκε από τη μπάρα και κάθισε δίπλα μου. Ο ιδιοκτήτης πήρε τη θέση της. Ήρθε προς το μέρος μου.

- Μη μου πειράξεις τη Μαρία, είπε με συγκαταβατικό τόνο στη φωνή του.

- Ελήφθη, του απάντησα.

Τις επόμενες δύο ώρες τις περάσαμε απολαμβάνοντας τη μουσική που μας αρέσει, αλλά και τη συντροφιά ο ένας του άλλου. Δε φιληθήκαμε, αλλά τα χέρια μας και τα δάχτυλά μας βρίσκονταν μεταξύ τους συχνά-πυκνά. Κατά τις πέντε κέρασα ότι είχε μείνει από το μπουκάλι σε σφηνάκια. Βγήκαμε έξω μαζί και περπατούσαμε αγκαλιά. Κατευθυνθήκαμε σε γνωστό 24ωρο μαγαζί και φάγαμε κυπριακές πίτες.

Μετά πήγαμε στο ξενοδοχείο μου και κάναμε έρωτα με τα ρούχα μας. Η Μαρία είχε βγάλει το εσώρουχο της και είχε καθίσει πάνω στην πούτσα μου σε καρεκλάτο, ενώ εγώ είχα πετάξει την πούτσα μου έξω από το φερμουάρ του παντελονιού. Της άρεσε που φορούσα το κοστούμι. Χύσαμε μαζί απολαυστικά και κατόπιν με βοήθησε να βγάλω τα ρούχα μου να τα τακτοποιήσω στην κρεμάστρα.

Αργότερα χωθήκαμε κάτω από τις κουβέρτες του μικρού κρεβατιού και συνεχίσαμε να κάνουμε έρωτα μέχρι αργά το πρωί. Κοιμηθήκαμε σφιχταγκαλιασμένοι.

Κατά τη μία το μεσημέρι ξύπνησα και πήγα να κάνω τις ανάγκες μου. Μέσα στο μπάνιο μίλησα χαμηλόφωνα στο τηλέφωνο με τους συμπέθερους και τους είπα ότι θα έμενα στο ξενοδοχείο μόνος μου. Όταν άναψα τσιγάρο και χάζευα το πρόσωπο της Μαρίας εκείνη άνοιξε τα μάτια της και μου χαμογέλασε. Με αυτό το χαμόγελο με προσκαλούσε. Έκανα δυο γρήγορες τζούρες και το έσβησα. Στη συνέχεια βρέθηκα κάτω από τις κουβέρτες και ανάμεσα στα πόδια της. Την έγλειψα με απίστευτο ζήλο και πάθος. Όταν δεν άντεχα άλλο, μπήκα μέσα της και τελείωσα μετά από λίγο απολαυστικά.

Αργότερα κατεβήκαμε και ήπιαμε καφέ. Αλλά μέσα σε μισή ώρα αποφασίσαμε να ξανά ανεβούμε στο δωμάτιο. Οι ώρες πέρασαν γεμάτες πάθος. Το κάναμε σε όλες τις στάσεις. Το ευλύγιστο και γυμνασμένο σώμα της, ήθελε να δοκιμάσει νέα πράγματα. Ήξερα ότι είχε ρεπό την Κυριακή κι έτσι το εκμεταλλευτήκαμε. Κοντά στα μεσάνυχτα σταματήσαμε αποκαμωμένοι, εξαντλημένοι, αλλά και ανακουφισμένοι. Είχαμε σβήσει την φωτιά της καύλας που μας είχε ανάψει.

Ντυθήκαμε και πήγαμε για φαγητό. Στη συνέχεια τη συνόδεψα σπίτι της και φιληθήκαμε απαλά στο στόμα.

- Μπορεί να ξαναβρεθούμε στο μέλλον, μου είπε.

- Μακάρι, απάντησα καθώς εκείνη έμπαινε στην πολυκατοικία της.

Το άλλο πρωί ξεκινούσα το ταξίδι της επιστροφής...
Copyright protected OW ref: 182158Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.