Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η Διαχειρίστρια

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες και έπρεπε να πάω στη Διαχειρίστρια για να πληρώσω τα κοινόχρηστα. Έτσι απροειδοποίητα πήγα ένα απόγευμα γύρω στις 18:30 και της χτύπησα το θυροτηλέφωνο. Μόλις άκουσε την φωνή μου έδειξε έκπληκτη και μου άνοιξε. Ανέβηκα τις σκάλες και όταν έφτασα στον όροφό της με περίμενε στην πόρτα.

- Καλώς τα μάτια μου τα δυο.

- Καλησπέρα, ήρθα για τα κοινόχρηστα και από εκεί και πέρα αν προκύψει οτιδήποτε θα είναι ευπρόσδεκτο.

- Σαν τί να προκύψει;

Και μου κάνει νόημα να μπω πιο μέσα για να κλείσει την πόρτα.

- Ε, να, να προκύψει κανένα ευχάριστο γαμήσι όπως την προηγούμενη φορά.

- Είμαι μεγάλη γυναίκα και εσύ θες να με ξεκατινιάσεις. Την προηγούμενη φορά έκανα μια εβδομάδα να περπατήσω κανονικά και σχεδόν δέκα ημέρες κάθε φορά που πήγαινα τουαλέτα δυσκολευόμουν.

- Ναι, αλλά το ευχαριστήθηκες. Άλλωστε πλέον και ο κώλος σου θα είναι πιο ανοικτός από την προηγούμενη φορά συνεπώς θα μπω πολύ πιο εύκολα και χωρίς να έχεις τις παρενέργειες τις επόμενες ημέρες.

Αμέσως σηκώνει την μπλούζα και πετάγονται έξω οι βυζάρες της καμαρωτές-καμαρωτές με δύο μεγάλες και ερεθισμένες μαύρες ρώγες. Τη βουτάω από το λαιμό και την φέρνω κοντά μου. Αρχίζω να μαλάζω τις βυζάρες της και ταυτόχρονα να τη φιλάω με γλώσσα. Εκείνη ανταποκρίθηκε και σε κάποια στιγμή με σταμάτησε προτείνοντάς μου να πάμε στην κρεβατοκάμαρα για να είμαστε πιο άνετα.

Στη διαδρομή άρχισε να ξεκουμπώνει και το τζιν που φορούσε από κάτω ενώ έβγαλε και το σουτιέν.

Πάει, κάθεται στο κρεβάτι και βγάζει τελείως το τζιν και με ένα νεύμα σχεδόν επιτακτικό μου δείχνει το μουνί της. Δε χρειάστηκε πολύ για να καταλάβω ότι ήθελε να τη γλείψω. Γονατίζω και αφού της βγάζω τη μαύρη κιλότα, αρχίζω το γλειφομούνι. Σιγά σιγά στην αρχή και μετά λίγο πιο γρήγορα και πιο δυνατά.

Κάθε φορά που έγλειφα την κλειτορίδα της ριγούσε και έβγαζε ένα πνιχτό αναφιλητό. Μετά από λίγο άρχισα να τη γαμάω με την γλώσσα μου και εκείνη έχοντας πλέον χάσει τον έλεγχο μονολογούσε.

- Έτσι καυλιάρη μου, γλείψε με, γάμα με με τη γλώσσα σου να σε χύσω στο στόμα. Τι γλύκα είναι αυτή; Τι έχανα η γυναίκα τόσα χρόνια;

Συνέχισα το γλειφομούνι για κανένα τέταρτο και έχυσε τουλάχιστον τρεις φορές. Έπειτα τη γύρισα στα 4 και άρχισα να τη γλείφω από το μουνί μέχρι την κωλοτρυπίδα. Εκεί τρελάθηκε τελείως.

- Έτσι, μη σταματάς. Δε με έχουν γλείψει ποτέ στον κώλο και είναι υπέροχο. Συνέχισε σε παρακαλώ. Σε λίγο θα ξαναχύσω.

Έβαλα τη γλώσσα μου μέσα στη σούφρα της και άρχισα να της γαμάω τον κώλο μέχρι να χύσει. Έκανε squirting λερώνοντας τα σεντόνια. Αμέσως ανέβηκα επάνω της και άρχισα να τη φιλάω στο στόμα για να γευτεί και η ίδια τους χυμούς της. Όπως ήταν μπρούμυτα της τον βάζω σιγά σιγά στον κώλο και αρχίζει να φωνάζει.

- Μη ρε μαλακά, όχι τον κώλο πάλι, δε θα μπορώ να κάτσω ούτε να χέσω όπως την προηγούμενη φορά.

- Σταμάτα να παραπονιέσαι καύλα μου και χαλάρωσε. Με τέτοιο χύσιμο που έκανες πριν ο κώλος σου έχει πολλά υγρά οπότε δεν πονάς όπως την πρώτη φορά και πέραν αυτού αν βάλεις τα χέρια σου στην κλειτορίδα σου όσο σε γαμάω από πίσω θα χύσεις πίδακες.

Εκεί χαλάρωσε λίγο και η πούτσα μου μπορούσε πλέον να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα μέσα της. Στην αρχή μέχρι να συνηθίσει το πέος μου έμπαινα σιγά όμως άρχισα να αυξάνω Ρυθμό όταν άρχισε να βογκάει.

- Τι πούτσα τρώω η γυναίκα στο κωλοτρυπίδι; Έτσι, θέλω να μου σκίσεις τον πάτο. Να με ξεπατώσεις και κάθε φορά που θα πάω να κάτσω και θα πονάω, να σκέφτομαι το γαμήσι μας.

Δεν ήθελα και πολύ και άρχισα να τη γαμάω με όλη μου τη δύναμη ενώ εκείνη είχε βάλει τα δάκτυλα στο μουνί της και έπαιζε με την κλειτορίδα της. Το σφυροκόπημα διήρκεσε κανένα τέταρτο και η Αφροδίτη με παρακάλαγε να χύσω μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Δεν άργησα να της τα δώσω βαθιά μέσα στο άντερο της και εκείνη να φωνάζει.

- Έτσι ψωλαρά μου χύσε με βαθιά. Θα χύσω και εγώ μαζί σου…

- Πάρ' τα μωρή καργιόλα που μου το έπαιζες και δύσκολη. Πάρ' τα όλα μέσα στον κώλο...

Αφού έχυσα, βγήκα από μέσα της και ουσιαστικά τη διέταξα να έρθει να μου καθαρίσει τον πούτσο.

- Μα τον είχες στον κώλο μου, δεν κάνει.

- Σκάσε και έλα να ρουφήξεις το καυλί μου τώρα ειδάλλως δε θα ξαναέρθω να σε γαμήσω.

Υπάκουσε σαν καλή πουτανίτσα και μου τον έκανε λαμπίκο. Σηκώθηκα και άναψα τσιγάρο.

- Θες να σου φέρω κάτι να πιεις;

- Ναι έναν χυμό ή μία coca cola αν έχεις.

Σηκώνεται όπως ήταν χυμένη και πάει για την κουζίνα κουνώντας όπως πάντα τη μεγάλη Τουρλωτή κωλάρα της, μόνο που αυτή την φορά τα χύσια έτρεχαν στα μπούτια της.

Ακολούθησαν και άλλα γαμήσια με τη μεσήλικα καυλομούνα. Μέχρι που έφερε και μια φίλη της και τις πήρα παρτούζα, αλλά αυτό θα σας το διηγηθώ σε άλλη ιστορία αν θέλετε.
Copyright protected OW ref: 182102Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.