Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο  μέρος: Δυο αχόρταγες αδελφές: Το ρεβεγιόν (2ο μέρος)

Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι της Ράνιας ενώ εκείνη είχε πάει να δει αν έχει ζεστό νερό. Η βραδιά είχε εξελιχθεί υπέροχα. Γάμησα τη Ράνια μετά από καιρό, αλλά αυτή τη φορά και από τις δύο τρύπες. Σε αντίθεση με τη Μαίρη, η Ράνια μου έβγαζε κάτι άγριο και βιτσιόζικο στο κρεβάτι. Αυτό που άφησε να εννοηθεί ότι ήθελε να την πάρω μαζί με κάποιον άλλο παρτούζα με εξίταρε ακόμα πιο πολύ.

Ασυναίσθητα, κοίταξα το ρολόι δίπλα στο κρεβάτι και είδα ότι η ώρα πλησίαζε 5 το πρωί. Είχαν περάσει περίπου δέκα λεπτά από την ώρα που πήγε η Ράνια στο μπάνιο. Προφανώς είδε ότι είχε ζεστό νερό και αποφάσισε να κάνει μπάνιο σκέφτηκα και σηκώθηκα να κατευθυνθώ κι εγώ στο μπάνιο. Βγαίνοντας από δωμάτιο, διαπίστωσα ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα.

Όπως είχα πει στη προηγούμενη ιστορία, το σπίτι ήταν μεζονέτα και τα δωμάτια των κοριτσιών ήταν στον επάνω όροφο. Ο πάνω όροφος ήταν σκοτεινός και ερχόταν φως από τον κάτω όροφο, μέσω της κυκλικής σκάλας. Διέκρινα τη Ράνια σκυμμένη στην κουπαστή, να χαϊδεύει το μουνάκι της ενώ κοίταζε κάτω. Το σημείο που είχε διαλέξει ήταν ένα από τα δύο που έβλεπες από πάνω απευθείας στο σαλόνι, αλλά εκεί ειδικά αν δεν είχε φως δεν φαινόσουν.

Είχα μια υποψία τι μπορεί να έβλεπε. Την πλησίασα σιγά από πίσω και ακούμπησα το γυμνό κορμί μου πάνω της, το σαγόνι μου ακουμπισμένο στο δεξί της ώμο. Είχα άνετη πρόσβαση στο να δω τι γινόταν κάτω αλλά και να ψιθυρίζω με τη Ράνια. Πέρασα τα χέρια μου μπροστά και με το ένα έπαιζα τη ρώγα της, ενώ με το άλλο έτριβα το μουνάκι της.

Πράγματι, στο σαλόνι ήταν η Μαίρη με το γκόμενο της, αλλά όχι όπως τους περίμενα. Περίμενα ότι από τη καύλα τους (όπως εγώ κι η Ράνια), δεν πρόλαβαν να ανέβουν επάνω και ξεκίνησαν να το κάνουν στο σαλόνι. Η κατάσταση ήταν ελαφρώς διαφορετική. Ο γκόμενος της Μαίρης είχε κάτσει στο καναπέ με ανοιχτά τα πόδια, είχε κατεβάσει παντελόνι και εσώρουχο και είχε βάλει τη Μαίρη να του κάνει πίπα. Εκείνη είχε αφαιρέσει ότι φόραγε από πάνω και τη φούστα της, μένοντας με ψηλές μεταξωτές κάλτσες και ένα κόκκινο στρινγκάκι. Όπως ήταν σκυμμένη και αφοσιωμένη στη πίπα, μας έδινε μια τέλεια εικόνα του κώλου της. Το μουνάκι της υγρό, ήταν απασχολημένο από ένα δονητή που έβαζε και έβγαζε η Μαίρη.

- Το πουτανάκι δε κρατήθηκε καθόλου… είπε ψιθυριστά η Ράνια.

- Κοίτα ποια μιλάει… της ψιθύρισα, ενώ της τσίμπησα τη ρώγα.

Η Ράνια κρατήθηκε να μη φωνάξει και ένιωσα το μουνάκι της να υγραίνεται. Ο πούτσος μου, από το θέαμα και από το τρίψιμο πάνω στο κωλαράκι της Ράνιας, είχε πάλι σηκωθεί. Τον έσπρωξα απαλά μέσα της και άρχισα να τη γαμάω αργά.

- Θα ήθελες να είμαστε δίπλα τους στο καναπέ; Να μας κάνετε εναλλάξ πίπα;

Ένα απαλό «μ…» βγήκε από τα χείλη της.

- Μετά να σας στήσουμε στα τέσσερα δίπλα-δίπλα και να σας γαμάμε μαζί της αδελφούλες;

Με κλειστά τα μάτια, μου έγνεψε καταφατικά, ενώ έσφιγγε τα χείλη της να μη βογκήξει από καύλα και μας πάρουν χαμπάρι. Ένιωσα το μουνάκι της να συσπάται και τα υγρά της να στάζουν επάνω στα πόδια μας. Και μόνο η ιδέα να γαμηθεί μαζί με τη Μαίρη την οδηγούσε σε οργασμό.

Ο πούτσος μου βγήκε από το μουνάκι της ακριβώς τη στιγμή που άλλαζε το σκηνικό από κάτω. Η Μαίρη σταμάτησε τη πίπα και σηκώθηκε όρθια. Έβγαλε το στρινγκάκι της και το δονητή και καβάλησε το πούτσο του γκόμενου της. Την ίδια στιγμή που η Μαίρη καβάλαγε τον πούτσο κάτω, εγώ έσπρωξα το δικό μου πούτσο στο κωλαράκι της Ράνιας. Είχε παραμείνει ανοιχτό από πριν, αλλά τώρα τον έσπρωξα όλο μέσα με τη μία. Τα μάτια της Ράνιας γούρλωσαν και πρόλαβα και της έκλεισα το στόμα πριν ουρλιάξει. Άρχισα να τη γαμάω στο ρυθμό που καβάλαγε η Μαίρη. Γρήγορα συνήλθε και πλέον μόνο μικρά βογκητά ηδονής έβγαιναν από το στόμα της.

- Και μετά να παίρνουμε τη μία αδερφή μουνί-κώλο ενώ η άλλη θα κοιτάει… συνέχισα να της περιγράφω.

Την ένιωσα να ετοιμάζεται πάλι για οργασμό. Ήξερα ότι πλησίαζα κι εγώ στο δικό μου.

- Και για να μη μείνει το στόμα σου άδειο ενώ σου έχουμε γεμίσει της άλλες τρύπες, να έρθει η μικρή να σου χώσει το μουνάκι της στη μούρη να της το φας.

Αυτό την αποτελείωσε. Άρχισε να χύνει δυνατά. Τα υγρά της πετάχτηκαν με δύναμη αυτή τη φορά. Ο κώλος της άρχισε να συσπάται γύρω από το καυλί μου, οδηγώντας στο δικό μου οργασμό. Έχυσα για άλλη μια φορά μέσα στον κώλο της.

- Χύνω! Χύνω μωρό μου…

ακούστηκε, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα η φωνή του γκόμενου της Μαίρης. Η Μαίρη έδειχνε να μην έχει τελειώσει. Η Ράνια γρήγορα με τράβηξε στο δωμάτιό της, γιατί από κάτω είχαν αρχίσει να μαζεύονται. Έκλεισε απαλά την πόρτα πίσω της.

- Καργιόλη άντρα… μου είπε χαμογελαστά και μου έσκασε ένα βαθύ γλωσσόφιλο. Κανείς δε με έχει κάνει να χύσω έτσι. Ένιωσε τα χέρια μου να μαλάζουν το κώλο της.

- Και με ξεπάτωσες για τα καλά. Αυτό θα ξαναγίνει. μου είπε πονηρά.

Μετά από περίπου μια ώρα και μια ακόμα πίπα, η Ράνια με οδήγησε στα κλεφτά στην πόρτα και την αποχαιρέτησα. Έφυγα κουρασμένος, αλλά χαρούμενος και γεμάτος προσμονή για το τι θα έφερνε το νέο έτος.




Copyright protected OW ref: 182046



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).