Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η βίλα των οργίων (2ο μέρος)

- Όλα καλά εκεί πάνω; Ακούστηκε η φωνή του Γιάννη.

- Ναι όλα καλά, είπε η Νίκη.

- Η Εμυ πάνω είναι;

- Ναι Γιάννη εδώ είμαι, θέλεις κάτι;

- Τα κλειδιά από τη χάρλεϋ σου, θα αφήσω τα κλειδιά της μηχανής μου επάνω αν χρειαστεί να πας κάπου.

- Έχω ραντεβού με μια σαν εσένα χα, χα…

- Οκ Γιαννάκη πάρ’ την, τα κλειδιά είναι στην κλειδοθήκη.

- Λοιπόν παιδιά, για συνεχίστε, τι λέγαμε;

- Λοιπόν, λέει η Νίκη, ο Μπιλάκος και η μαμά σου είναι πολύ ανοιχτά μυαλά. Μας έχουν αφήσει ελεύθερους σε όλα, όπως βλέπεις κανείς δε σου λέει μην πίνεις, μην καπνίζεις, μην κάνεις σεξ κλπ, ειδικά στο τελευταίο είναι πολύ απελευθερωμένοι και έχουμε κάνει πολλά όργια μεταξύ μας όλοι. Όταν πήγαινες πενταήμερες, κυκλοφορούσαμε όλοι γυμνοί στο σπίτι και γαμιόμασταν συνέχεια.

- Δηλαδή μπορώ κι εγώ να συμμετέχω; Ρώτησα.

- Εσύ χαζό δεν ξέρεις τίποτα, τσιμουδιά, μόλις κλείσεις τα δεκαοχτώ, θα μας μαζέψουν στην αίθουσα συνεδριάσεων όλους και θα σου το πουν. Εσύ μπορείς να συμφωνήσεις σε όλα ή να αρνηθείς, δεν τρέχει τίποτα, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι είμαστε πολύ δυνατοί σαν οικογένεια και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο.

Απλώς στο θέμα σεξ δεν εξαρτόμαστε από κανένα μαλάκα, γιατί εδώ έχουμε τα πάντα όσον αφορά το θέμα. Όλοι έχουμε το γκόμενο ή την γκόμενα αλλά δεν έχουμε δεσμεύσεις. Αυτά, τι λες;

- Πέφτω από τα σύννεφα, είπα, θα πρέπει να σκεφτώ και να διαχειριστώ πολλά πράγματα, αλλά προέχει η παρθενιά μου είπα γελώντας. Αλήθεια ρε κορίτσια εσείς πως τη χάσατε;

- Χα, χα, έκανε η Έμυ, αν σου πω θα με πιστέψεις;

- Τώρα ότι και να ακούσω θα το πιστέψω, είπα.

- Λοιπόν… συνέχισε η Έμυ, εμένα με ξεπαρθένιασε η Νίκη.

- Ουάου, έκανα, σοβαρά τώρα;

- Κι εμένα λέει η Νίκη με γάμησε ο Μπιλάκος πρώτη φορά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι και στις δύο περιπτώσεις εγώ παρακάλεσα το Μπιλάκο και η Έμυ παρακάλεσε εμένα. Τίποτα δεν έγινε με το ζόρι ούτε θα γίνει χωρίς συγκατάθεση όλων των πλευρών.

- Να σας πω ότι και εγώ θα προτιμούσα τη Νίκη αν τα ήξερα όλα πιο πριν, είπα.

- Εσύ, λέει η Νίκη, πάρε το Μιχάλη τώρα τηλέφωνο να έρθει και καύλωσέ τον λίγο, βάλε ανοιχτή ακρόαση να ακούμε.

Τον παίρνω τηλέφωνο και βάζω ακρόαση.

- Ναι;… ακούμε το Μιχάλη.

- Έλα μωρό μου τι κάνεις;

- Καλά μωρό μου εσύ;

- Καλά κι εγώ, μπορείς να έρθεις να μείνεις Σαββατοκύριακο στο σπίτι μου;

- Ναι, μάλλον, γιατί;

- Να… θα κάνουμε ένα μικρό παρτάκι μεταξύ μας και είπα να σε καλέσω.

- Οκ θα έρθω, κάτι άλλο;

- Ναι, θέλω να με γαμήσεις και να μου πάρεις την παρθενιά, θα έρθεις;

- Μωρό μου με δουλεύεις; Πλάκα μου κάνεις ε;

- Όχι, σοβαρά μιλάω, εκτός αν δε θέλεις.

- Τι λες ρε μωρό, μ' έχεις καυλώσει πολύ, τον έχω βγάλει έξω και τον παίζω.

- Έλα εδώ και θα περάσεις αξέχαστα. Θα μου σκίσεις το μουνάκι και θα με χύσεις όπου θέλεις, στο στόμα, στα βυζάκια, στην κοιλιά, στη μάπα, όπου θέλεις.

- Χύνω μωρό μου, χύνω, με καύλωσες πολύ και ο πούτσος μου χύνει. Τι κάβλα είναι αυτή, έρχομαι.

- Έλα σε περιμένω, το μουνάκι μου στάζει από την καύλα του λέω και κλείνω. Άρχισαν όλοι τα γέλια.

- Καλά τον γάμησες το Μιχαλάκη είπε η Έμυ.

- Λοιπόν τι κάνουμε τώρα και που το κάνουμε; Ρώτησα.

- Ας βάλουμε μια γύρα να πιούμε είπε ο Κώστας και συνέχισε. Έμυ άναψε καμιά 20αριά αρωματικά στικς από τα δικά σου να κάνουμε λίγη ατμόσφαιρα και η Νίκη να ντύσει τη μικρή.

- Οκ…

είπε η Νίκη και πήγε στο δωμάτιό της. Βγαίνοντας έφερε μακιγιάζ και ρούχα. Αφού με έβαψε προσεκτικά μού έβαλε μια πολύ μίνι ελαστική μαύρη φουστίτσα και ένα μαύρο μικρό τοπάκι χωρίς ράντες, ίσα που κάλυπτε τα βυζάκια μου και άφηνε την επίπεδη κοιλιά μου και τον αφαλό μου να φαίνονται, ένα μαύρο στρινγκάκι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και τελείωσε με μια μαύρη κορδέλα στο λαιμό σαν κολάρο. Μου έβαψε και τα νύχια πάνω κάτω με ένα μαύρο χρώμα. Ο Κώστας σφύριζε και έπιασε τον πούτσο του.

- Μας καύλωσες πάλι Κιτ Κατ, τι μούναρος είσαι ρε εσύ, να γίνω ο Μιχάλης για λίγο;

- Σκάσε Κώστα, του είπα, θα έρθει και η σειρά σου και του έκλεισα το μάτι πονηρά.

- Τώρα με καύλωσες περισσότερο Κιτυ… και γελάσαμε.

Έβαλε τα ποτά και πήγε να φέρει κι άλλα ποτήρια και πάγο. Εγώ πήγα στο δωμάτιό μου για λίγο και ο Κώστας που με είδε μου λέει χαμογελώντας,

- Κιτ Κατ, να έρθω κι εγώ μέσα για λίγο;

- Πάρε και ένα στραπόν από τη Νίκη, του λέω, μπορεί να μας χρειαστεί και τα κορίτσια γέλασαν δυνατά.

- Χα, χα, Κιτ Κατ, αγρίεψες βλέπω.

Του έβγαλα τη γλώσσα και έφυγα. Γυρνώντας είχαν αλλάξει και τα κορίτσια. Η Νίκη φορούσε ένα δερμάτινο στράπλες κορμάκι που άφηνε τα μπούτια έξω και το μισό της στήθος, κι έκρυβε καλά τον πούτσο της, ένα διχτυωτό καλσόν, μαύρες δερμάτινες μπότες μέχρι πάνω από το γόνατο, ένα δερμάτινο κολλάρο στο λαιμό και δερμάτινα γάντια μέχρι τον αγκώνα. Η Έμυ, γνήσιο ίμο, μαύρη φούστα, μαύρες ψηλές κάλτσες μέχρι το γόνατο, μαύρα παπούτσια με λίγο τακουνάκι, ένα μαύρο τοπάκι να φαίνονται τα ταττού της, μαύρα χείλη και μάτια όπως πάντα και όλα τα καρφοσκουλαρίκια της, βάζοντας σήμερα και μια μαύρη χάντρα στη γλώσσα της. Μόλις τις είδε ο Κώστας λέει χαμογελώντας.

- Βλέπω έχετε σκοπό να τον βασανίσετε το Μιχάλη.

- Άστε τον να λέει κορίτσια, είπα εγώ, καύλα είστε.

Πίναμε τα ποτά μας όταν χτύπησε το κουδούνι. Σηκώθηκε ο Κώστας και πήγε στο μπαράκι όπου είχαμε θηροτηλέφωνο με οθόνη.

- Καλώς το Μιχάλη είπε και το άνοιξε.

Σε λίγο ανέβαινε πάνω.

- Γειά σας παιδιά, είπε και το βλέμμα του πήγε σε όλες.

- Ουάου… έκανε με μάτια γουρλωμένα.

- Γιατί ουάου ρε φίλε, τι έχω; Λέει ο Κώστας.

- Χα, χα, σε ζηλεύω ρε Κώστα, πως αντέχεις με αυτές εδώ;

- Σου αρέσουν Μιχαλάκη;

- Και το ρωτάς; Μοντέλα είναι όλες.

- Εντάξει, του λέει ο Κώστας, αν καυλώσω πολύ τους ρίχνω και κάνα πούτσο, μη νομίζεις.

- Αφού ρε συ η Καίτη δεν το έχει κάνει ακόμα.

- Εντάξει, όχι την Κίττυ, αυτή την αφήσαμε για σένα, είσαι έτοιμος να της σκίσεις το μουνάκι;

Κοκκίνησε και έγινε σαν παντζάρι, ο Μιχάλης.

- Τι του λες ρε του παιδιού;… έκανε η Νίκη.

- Έτοιμος είσαι ρε;… φώναξε ο Κώστας.

- Ναι είμαι έτοιμος… είπε και ο Μιχάλης.

- Ωραία, πιέστε κάνα ποτάκι μέχρι να φύγει το προσωπικό.

- Δε φωνάζεις και την Νίνα; Λέει η Έμυ

Η Νίνα ήταν μια πολύ ωραία κοπέλα γύρω στα 30. Μέτριο ανάστημα, ξανθιά με ωραίο σώμα αλλά το μεγάλο της ατού ήταν σίγουρα το χαμόγελό της. Πριν δέκα χρόνια σπούδαζε βρεφονηπιοκόμος και τη φέρανε να με προσέχει και να με διαβάζει μέχρι που τελείωσα το δημοτικό. Ήταν μαζί μας και από τότε που ήρθαμε να μείνουμε εδώ και εκτελεί χρέη οικονόμου. Μένει κοντά και πάντα όταν τη χρειαζόμαστε είναι εδώ. Άτομο εμπιστοσύνης, την έπιασα κάνα δυο φορές με το Γιάννη και με τον Κώστα αλλά δεν είχα καταλάβει και πολλά, είπαμε ακόμα μαθαίνω τι γίνετε εδώ. Ο Κώστας την πήρε τηλέφωνο.

- Έλα μωρό μου τι κάνεις; Έχεις να κάνεις κάτι σήμερα; Οκ… πες στο μάγειρα και στο βοηθό του να φύγουν και έλα να πιούμε κάνα ποτάκι.

Σε λίγο ανέβαινε και η Νίνα με μια μίνι τζιν φουστίτσα και ροζ σταράκια, ένα φανελάκι από πάνω με τους ώμους έξω.

- Τι έγινε παιδιά, τι έχουμε εδώ; Πω, πω ρε Καιτούλα ολόκληρη γυναίκα έγινες, μούναρος. Σαν χθες σου μάθαινα την προπαίδεια, και γέλασαν όλοι, έδωσε ένα φιλάκι σε μένα και στον Μιχάλη και από ένα γλωσσόφιλο τους άλλους κάνοντάς με να πονηρευτώ. Έκατσε στην αγκαλιά του Κώστα και έβαλε το χέρι της στο λαιμό του.

- Τι γίνεται εδώ;… ρώτησε.

- Ήρθε η ώρα να κάνει σεξ η μικρή και διοργανώσαμε ένα μικρό παρτάκι

- Τι λες εσύ Νίνα; Ρώτησα.

- Μωρό μου θα αλλάξει η ζωή σου, θα δεις τι έχανες… είπε και γέλασε. Και με αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, είσαι πολύ τυχερό κορίτσι. Λοιπόν βάλτε μου ένα ποτό κι εμένα…

είπε και ο Κώστας της γέμισε το ποτήρι και τα υπόλοιπα που ήταν άδεια.

- Λοιπόν παιδιά, αρχίζει το πάρτι…

είπε η Νίκη, σηκώθηκε, πήγε πίσω από το Μιχάλη, σήκωσε το πόδι της το πέρασε πάνω από την καρέκλα και τον ώμο του και το ακούμπησε στο μπούτι του τρίβοντας τους ώμους του με τα χέρια της.

- Χαλάρωσε αγόρι μου… είπε και συνέχισε. Εδώ λέμε αλήθειες και δε μιλάμε με υπονοούμενα, κατάλαβες;

- Ναι… λέει αυτός, κατάλαβα.

- Ωραία, έχεις καυλώσει Μιχαλάκη, ή να κάνουμε κάτι γι’ αυτό;

- Αλήθειες;

- Ναι, πάντα

- Κρατιέμαι εδώ και ώρα να μη χύσω, λέει ο Μιχάλης

- Μπράβο το αγόρι μου…

και έβγαλε δύο μαντήλια. Με την Έμυ μας έδεσαν τα μάτια και μετά τα χέρια πίσω από τις καρέκλες που ήταν δίπλα δίπλα.

Από δω και πέρα ότι γράφω το είδα μετά σε βίντεο ή μου το είπαν αυτοί.

Η Νίνα μου έβγαλε το κιλοτάκι και άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι απαλά και η Νίκη έβγαλε το παντελόνι του Μιχάλη και το μποξεράκι και άρχισε να του παίρνει τσιμπούκι. Σε λιγότερο από δύο λεπτά χύναμε και οι δύο τρέμοντας από την κάβλα. Η Νίκη καθάρισε τον πούτσο του Μιχάλη και η Νίνα το μουνάκι μου με τις γλώσσες τους. Μετά με έβαλαν να κάτσω στο τραπέζι με τα πόδια ανοιχτά και με ξάπλωσαν, τράβηξαν την καρέκλα του Μιχάλη κοντά και του έσπρωξαν το κεφάλι πάνω στο μουνάκι μου.

- Γλείψε αυτό το υπέροχο μουνάκι Μιχαλάκη…

είπε η Νίκη, και ο Μιχάλης χώθηκε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι μου που ήταν μούσκεμα από την καύλα. Αυτή ήρθε από πίσω μου και μου κάρφωσε τον καυλωμένο της πούτσο το στόμα και άρχισε να μου το γαμάει αργά αργά και με πολλή κάβλα. Άρχισα να τρέμω και η κάβλα μου χτύπησε κόκκινο

- Δεν αντέχω άλλο… είπα, θα χύσω.

- Και εγώ θα σε χύσω στο στοματάκι σου μωρό μου, μου είπε ψιθυριστά στο αυτί η Νίκη.

- Ναι μωρό μου, είπα, χύσε με…

και άρχισε η Νίκη να με χύνει στο στόμα. Άρχισα κι εγώ να φωνάζω πως χώνω. Ο Μιχάλης ρουφούσε το μουνί μου και έπινε όλα τα χύσια μου. Μετά σήκωσαν το Μιχάλη και με βάλανε γονατιστή μπροστά του, μας βγάλανε τα μαντήλια και μου έσπρωξαν το κεφάλι στον πούτσο του. Άρχισα να τον τσιμπουκώνω. Δεν πρόλαβα να τον βάλω και να τον βγάλω δυο φορές στο στόμα μου και άρχισε να με χύνει παντού, στο στόμα, στα βυζάκια, στο πρόσωπο.

Αρχίσαμε να γελάμε σπαστικά όλοι μαζί.

- Συγνώμη μωρό μου, είπε ο Μιχάλης, δε μπορώ να κρατηθώ, είμαι πολύ καυλωμένος.

- Δεν πειράζει, του είπα… κι εγώ είμαι πολύ καυλωμένη.

Με ξάπλωσαν στο τραπέζι, ήρθε η Νίνα από πίσω και άρχισε να με φιλάει στο στόμα γλυκά και να παίζει με τις ρώγες μου ενώ ο Κώστας μου άνοιξε τα πόδια και μου έγλειφε το μουνί που έσταζε από την κάβλα.

Η Νίκη και η Έμυ γλείφανε τον πούτσο του Μιχάλη μέχρι που καύλωσε πάλι πολύ. Μετά τον σήκωσαν και τον βάλανε μπροστά μου. Η Νίκη έβαλε λιπαντικό στον πούτσο του και στο μουνάκι μου και τον σπρώξανε απαλά μέχρι που το πουτσοκέφαλό του ακούμπησε το μουνάκι μου.

- Έτοιμη μωρό μου;… είπε η Νίκη χαϊδεύοντας την κοιλιά μου.

- Ναι, είπα, ή τώρα ή ποτέ…

και σπρώξανε αργά τον Μιχάλη μέχρι που μπήκε ο μισός πούτσος του στο καυτό μουνάκι μου. Στην αρχή πόνεσα λίγο, πολύ λίγο, μετά με πλημμύρησε μια ηδονή και ένοιωσα το μουνί μου να ρουφάει τον πούτσο του Μιχάλη και να καυλώνω πολύ.

- Καυλώνω μωρό μου, ναι, έτσι, γάμα το μουνάκι μου, σ' αρέσει μωρό μου;

- Ναι, μ’ αρέσει πολύ, καυλώνω κι εγώ πολύ.

- Βάλ’ τον όλο μέσα και σκίσε με Μιχάλη, είπα.

- Σίγουρα; Με ρώτησε.

- Ναι, του λέω, σκίσε μου το μουνάκι γαμιά μου, τόσο καιρό σε περίμενα.

- Κι εγώ σε περίμενα μωρό μου…

λέει ο Μιχάλης, μου καρφώνει τον πούτσο του στο μουνάκι και άρχισε να μου το σκίζει

- Αχ… φώναξα, ναι, έτσι μωρό μου, γάμα με…

και όπως με γαμούσε ο Μιχάλης, η Νίνα και ο Κώστας με χαϊδεύαν και μου έγλειφαν τα βυζάκια.

- Δε μπορώ άλλο, θα χύσω, είπα.

- Κι εγώ, είπε ο Μιχάλης και τραβήχτηκε. Τότε ο Κώστας με τη Νίνα άρχισαν να μου χαϊδεύουν το μουνάκι και η Έμυ με την Νίκη άρχισαν να παίζουν τον καυλωμένο πούτσο του Μιχάλη. Αρχίσαμε σχεδόν μαζί να χύνουμε και να φωνάζουμε από την κάβλα.

- Χύνω σε χύνω μωρό μου…

είπε ο Μιχάλης και τα χύσια του πετάγονταν στην κοιλιά μου και στα βυζάκια μου

- Κι εγώ χύνω, ναι, χύνω…

και άρχισε το μουνάκι μου να χύνει πάνω στο Μιχάλη, την Έμυ και τη Νίκη. Πολύ χύσι μιλάμε!

- Ουάουυ έκανε η Νίνα. Μπράβο χύσιμο μικρή…

και γέλασαν όλοι. Ο Μιχάλης ξάπλωσε επάνω μου, τον αγκάλιασα και φιλιόμασταν με πάθος.

- Σ’ αγαπώ μωρό μου, είπε.

- Κι εγώ σ’ αγαπώ, του είπα και άρχισα ξαφνικά να γελάω.

- Γιατί γελάς μωρό μου; Ρώτησε ο Μιχάλης.

- Το πάρτι μωρό μου μόλις άρχισε, είπα και γέλασαν όλοι.

- Δηλαδή; Ρώτησε ο Μιχάλης.

- Τι δηλαδή, του λέει η Νίκη. Νομίζεις ήρθες γάμησες και θα φύγεις; Πήρες το δωράκι σου;

- Ναι, λέει αυτός το πήρα και ήταν γαμάτο

- Ωραία, θα μας κάνεις κι εσύ δωράκι, έτσι δεν είναι; Δε μπαίνουν κάθε μέρα καινούργιες ψωλές εδώ μέσα.

- Ναι, βέβαια, λέει αυτός, ότι θέλετε.

Η Νίκη γονάτισε μπροστά στο τραπέζι, τράβηξε το Μιχάλη κοντά της και άρχισε να του γλείφει τον πούτσο, ενώ η Έμυ κάθισε στο τραπέζι και λέει:

- Μιχαλάκη έλα να μου γλείψεις λίγο το μουνί.

Ο Μιχάλης κοκκίνησε και με κοίταξε όλο ενοχές αλλά εγώ του έκλεισα το μάτι, έπεσε στο μουνί της Έμυς και άρχισε το γλειφομούνι. Η Νίκη τότε σηκώθηκε έγλειψε το αυτί του Μιχάλη και τον ρώτησε:

- Έχεις γαμήσει ποτέ κώλο Μιχαλάκη;

- Όχι είπε κομπιάζοντας, πρώτη φορά γάμησα σήμερα.

- Ωραία, είπε η Νίκη, πρέπει να μάθεις, γιατί στο άλλο πάρτι θα γαμήσεις το κωλαράκι της Καιτούλας μας και πρέπει να ξέρεις πέντε πράγματα, οκ;

- Ότι πείτε, είπε ο Μιχάλης σαν καλός μαθητής.

Η Νίκη στήθηκε δίπλα στην Έμυ στο τραπέζι και τούρλωσε το κωλαράκι της στον Μιχάλη. Το κορμάκι της είχε μια τρύπα εκεί που ήταν η κωλοτρυπίδα της.

- Βάλε τον πούτσο σου Μιχαλάκη στο μουνάκι της Έμυς και ξέσκισέ την, αρκετά το έχεις μουλιάσει και μετά σκίσε μου το κωλαράκι, μια εμένα μια την Έμυ, κατάλαβες;

- Ναι λέει αυτός και τον καρφώνει στο μουνί της Έμυ.

- Μπράβο μωρό μου, λέει αυτή, έτσι σκίσε το μουνί μου, ναι, έτσι…

Μετά από λίγο βγήκε, τον έχωσε στον κώλο της Νίκης και άρχισε να τη γαμάει.

- Έτσι αγορίνα μου σκίσε μου την κωλοτρυπίδα, φώναξε η Νίκη και έμπαινε μια στη μία, μια στην άλλη.

Ο Κώστας ανέβηκε στο τραπέζι και ξάπλωσε μπροστά στη Νίκη που πήρε αμέσως τον πούτσο του στο στόμα της και άρχισε να τον τσιμπουκώνει. Αμέσως ανέβηκα κι εγώ και έκατσα πάνω στο στόμα της Έμυ που άρχισε αμέσως κι αυτή να μου το γλείφει και να μου βάζει και ένα δάχτυλο μέσα που με έκανε να καυλώσω πολύ. Η Νίνα τράβηξε τον Κώστα να ξαπλώσει στο τραπέζι και έβαλε το μουνί της στο στόμα του. Άρχισε να τη γαμάει με τη γλώσσα του. Γύρισε και με κοίταξε, τράβηξε το κεφάλι μου και με άρχισε στα γλωσσόφιλα. Μέχρι τότε δεν πίστευα ότι ένα φιλί θα μπορούσε να με καυλώσει τόσο πολύ, αλλά όσο ζούμε μαθαίνουμε. Για μερικά λεπτά δε μιλούσε κανένας, μόνο βογγητά άκουγες, μέχρι που ο Μιχάλης έσπασε τη σιωπή.

- Θα χύσω Νίκη… δε μπορώ άλλο!

- Χύσε αγόρι μου, του λέει η Νίκη, χύσε μέσα στον κώλο μου!

- Χύνω… φώναξε ο Μιχάλης, χύνω στον κώλο σου ρε πούστη μου, τι κάβλα είναι αυτή;

- Γλείψε και το μουνάκι της Έμυ τώρα σαν καλό παιδί να χύσει κι αυτή…

πρόσταξε η Νίκη και ο Μιχάλης χώθηκε στο μουνί της Έμυ αρχίζοντας πάλι το γλειφομούνι. Σχεδόν μαζί αρχίσαμε να χύνουμε όλες μαζί φωνάζοντας από κάβλα. Πρώτα έχυσα εγώ στο στόμα της Έμυ, μετά η Έμυ στο στόμα του Μιχάλη και μετά η Νίνα στο στόμα του Κώστα. Ήταν πολύ καυλωτικό όλο αυτό, πρωτόγνωρο για μένα, αλλά μου άρεσε πολύ. Μετά με βάλανε κάτω στα γόνατα.

- Ελάτε τώρα παιδιά να δώσουμε στην Κιτ Κατ το δωράκι της, είπε ο Κώστας και συνέχισε, Μιχαλάκη έτοιμος είσαι;

- Πάντα, λέει ο Μιχάλης που του ανέβηκε λίγο η αυτοπεποίθηση

- Ελάτε τώρα ρε παιδιά, σοβαρά τώρα; είπα

- Σκάσε, λέει ο Μιχάλης και άρχισε να παίζει τον πούτσο του δίπλα στη Νίκη και στον Κώστα.

- Έτσι ρε πούστη Μιχάλη;… καλά ρε κι εσύ;

Η Έμυ ήρθε από πίσω μου και άρχισε να μου τρίβει το μουνάκι, ενώ η Νίνα μου χάιδευε την κωλοτρυπίδα. Άρχισα να τρελαίνομαι από την κάβλα και ήμουν έτοιμη να χύσω αλλά με πρόλαβε ο Μιχάλης.

- Χύνω μωρό μου, σε χύνω επιτέλους και το γουστάρεις…

- Χύσε με μωρό μου, δώσ’ τα μου όλα…

και άρχισε να με χύνει στο πρόσωπο και στα βυζάκια μου. Μετά άρχισαν να με χύνουν ο Κώστας με την Νίκη μαζί και μαζί τους έχυνε και το μουνάκι μου. Με κοιτάξανε και γελάσανε.

- Κίτυ, λέει ο Κώστας, πρέπει να το δεις αυτό στον καθρέφτη.

Εγώ έβαλα δυο δάχτυλα στα μάτια μου τα καθάρισα από τα χύσια και τα έβαλα στο στόμα γλείφοντάς τα. Τον κοίταξα πονηρά και του λέω:

- Τι έχω ρε μαλάκα, έχω καθόλου χύσια επάνω μου;

Έβαλαν όλοι τα γέλια κι εγώ μαζί φυσικά. Ο Μιχάλης συνέχισε να γελάει λέγοντας:

- Κατερίνα μου έκανες ένα λάθος.

- Τι μωρό μου;… του λέω.

- Νομίζω ότι τώρα αρχίζει το πάρτι!

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 182030Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.