Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο Μάκης είναι ο προσωπικός μου ντελιβεράς και γύρω στα 25. Επειδή με πιάνουν κάτι πείνες άκυρες ώρες (μεταμεσονύχτιες), μου φέρνει τις παραγγελίες. Ένα βραδάκι πριν λίγες ημέρες χτυπάει μια αναπάντητη στο κινητό και ανοίγω την πόρτα με το θυροτηλέφωνο και περιμένω στην είσοδο του σπιτιού. Να σου μετά από λίγο ο Μάκης με τα πιτόγυρα, αλλά αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αναψοκοκκινισμένος και ιδρωμένος, με το μπουφάν σχισμένο στον αγκώνα και το φερμουάρ κατεβασμένο. Ναι! Έχω εξαιρετική περιφερειακή όραση! Και ακόμα πιο εξαιρετική αντίληψη.

- Άργησες Μάκη και πεινάω... 45 λεπτά είναι πολλά. Τουλάχιστον καπότα έβαλες;

Με κοίταξε με εκείνο το απορημένο βλέμμα που με κοιτάνε σχεδόν όλοι όταν τους λέω κάτι αληθινό για τον εαυτό τους.

- Όχι... δηλαδή... δε χρειάστηκε...

- Σε πίπωσε; Ήταν καλή; Λέγε ρε μινάρα!

- Άσε μην τα ρωτάς...

- Θα πρέπει να μου πεις για να σου δώσω τα συγχαρήκια...

- Τι να σου πω; Εδώ στη διπλανή πολυκατοικία μένει μια κυρία.

- Καλή;

- Μεχ!

- Τι μεχ;

- Μέτρια.

- Περιγραφή!

- Πενηντάρα. Ξανθιά. Ατού βυζάρες!

- Σιλικόνη;

- Στάνταρ.

- Και το μεχ που κολλάει;

- Σίγουρα μου σκάει τα διπλά χρόνια!

- Η γριά η κότα έχει το ζουμί Μάκη! Συνέχισε!

- Τέσπα! Πάω παραγγελία πριν λίγο. Ανοίγει την πόρτα με μια πετσέτα μπάνιου.

- Και;

- Πάω να της δώσω τα ρέστα. Πέφτει η πετσέτα. Και να τα τεράστια βυζόμπαλα στη μάπα μου. Ουπς! Μου λέει. Έμεινα μαλάκας!

- Δε σου ‘χει ξανατύχει;

- Μόνο σε τσόντες μου έχει τύχει, είπε και γελάσαμε ταυτόχρονα.

- Και λοιπόν; Τη γάμησες; Σίγουρα ήθελε πούτσα νεανική να ξελαμπικάρει.

- Ε...

- Τι Ε; Λέγε μωρέ, με έσκασες, του απάντησα χαμογελώντας.

- Ε να! Μου είπε να περάσω στο σπίτι και να βαρέσω μαλακία να με δει.

- Και βάρεσες, δήλωσα.

- Ναι!

- Και την έχυσες στα βυζιά;

- Όχι!

- Πού;

- Στην πετσέτα!

- Και μετά σου είπε να φύγεις.

Έγνευσε καταφατικά. Τον πλήρωσα, μου έδωσε τα ρέστα και έφυγε. Έκατσα και έφαγα πίνοντας και το κρασί από το χωριό.

"Χμ…" Σκέφτηκα. "Διπλανή πολυκατοικία. 50αρα ξανθιά! Βυζάρες! Λες να είναι η κυρία Τζένη; Μα αυτή ήταν τηγάνι. Αλλά να μου πεις κονόμησε όταν τα τίναξε ο μακαρίτης. Και τόσα χρόνια αγάμητη. Μαγκιά της και μπράβο της. Δώδεκα χρόνια τον γηροκομούσε το συγχωρεμένο. Είναι καιρός να ζήσει κι αυτή! Θα του κακοφάνηκε του Μάκη μας που είναι μεγάλη. Αυτός μόνο τα πιπίνια σκέφτεται!"

Σκεπτόμενος όλα αυτά βγήκα στο μπαλκόνι να καπνίσω. Και τζουπ! Το βλέμμα μου καρφώνεται στο διαμέρισμα της Τζένης. Φώτα στο σαλόνι, αλλά οι γρίλιες κλειστές.

"Ώπα! Μια σκιά διακρίνω".

Η απέναντι μπαλκονόπορτα άνοιξε και να σου η Τζένη τυλιγμένη με μια πετσέτα. Καύλωσα! Τον τελευταίο καιρό καυλώνω σα να είμαι εικοσάρης. Η κουφάλα κοιτά τριγύρω και μετά ανοίγει την πετσέτα και μου τα δείχνει όλα φόρα παρτίδα. Της κάνω νόημα με τα χέρια και τα δάχτυλα!

- Έρχομαι εκεί! Να σε γαμήσω!

Μου κάνει νόημα "Έλα"!

Τρία λεπτά αργότερα είμαι στην πόρτα της. Μου ανοίγει και μπαίνω μέσα. Την κοιτάω καλύτερα.

- Μωρή κουφάλα! Επίτηδες το έκανες όλο το σκηνικό στο ντελιβερά.

- Μέρες τώρα βλέπω παρέλαση στο σπίτι σου, μου απαντάει με βραχνή καυλιάρικη φωνή. Καψώνω.

- Έλα να σε δροσίσω…

της απαντάω και κατεβάζω τη φόρμα και το εσώρουχο. Η πούτσα μου πετάγεται ατσαλένια και μεγαλοπρεπής. Τα μάτια της καρφώνονται και μένουν εκεί. Η πόρτα κλείνει πίσω μας και η πετσέτα πέφτει κάτω.

- Επειδή με άναψες εσύ τώρα, της είπα. Θα σε πηδήξω στα γρήγορα και θα σε χύσω στα νέα σου βυζιά... Και μετά θα δω αν θα σου κάνω οτιδήποτε άλλο.

Πήγα να βγάλω προφυλακτικό από το τσαντάκι μου και όταν το είδε με σταμάτησε. Την κοίταξα με απορία.

- Κοντά οχτώ χρόνια…

μου είπε ενώ το βλέμμα της ακόμα ήταν καρφωμένο στο παλλόμενο εργαλείο μου.

- Ούτε μαλακία δε βαρούσες;

- Όχι. Μόνο τώρα που χρόνισε. Πρώτα πήγα και συγυρίστηκα. Μετά ξεκίνησα γυμναστήριο και επιτέλους άρχισα να ταράζω το μουνί μου. Φτιαχνόμουν που με κοιτούσαν οι πιτσιρικάδες.

Την είδα με άλλο μάτι. Έλεγε αλήθεια.

- Γιατί εμένα;

- Κατ' αρχήν μας στάθηκες.

Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φράση της. Η καύλα μου εκείνη τη στιγμή πήρε πρωτοβουλία.

- Τζένη θα σε γαμήσω τώρα στα γρήγορα για να μου φύγει η μανία που νοιώθω και μετά θα δούμε.

Την έπιασα και την πήγα στην κρεβατοκάμαρα. Την έριξα στο κρεβάτι και κράτησα τα πόδια της ανοιχτά. Η πούτσα μου βρήκε την είσοδο του μουνιού της. Ήταν υγρή και γλιστερή. "Αυνανίστηκε" σκέφτηκα. Μπήκα μέσα της με ορμή. Έχωσα όλο μου το παλαμάρι όσο πιο βαθιά μπορούσα και έφτασα στη μήτρα της.

- Χύνω… είπε δυνατά. Ω ρε πούστη μου με τελείωσες! Εμπρός γάμα με!

Άρχισα να κινούμαι ξέφρενα μέσα της και πραγματικά ένοιωσα κολπικούς σπασμούς. Τα μάτια της είχαν κλείσει. Το στήθος της ανεβοκατέβαινε. Βογκούσε, έβριζε, συμφωνούσε. Τα μάτια μου γυάλισαν. Εγώ έπρεπε να "βαφτίσω" τα βυζιά της με σπέρμα!

Σχεδόν ουρλιάζοντας βγήκα από τη μέγγενη του κόλπου της που συσπώνταν ρυθμικά, την καβάλησα και άρχισα να ραντίζω με το σπέρμα μου τις τεράστιες βυζάρες. Εκτόξευσα δέκα με δώδεκα ρουκέτες σπέρματος πάνω της και μετά το πασάλειψα.

- Σας βαφτίζω βυζομπαλάρες της Τζένης και θα δεχτείτε πολλά χύσια, αλλά και θα κάνετε πολλά ισπανικά, είπα με μεγαλοπρέπεια.

Δεν είχα κορέσει όμως ακόμα. Αμέσως έβαλα την πούτσα μου ανάμεσα στη βυζιά της και άρχισα να της τα γαμάω. Είπα στη Τζένη να τα σφίξει για να το κάνω καλύτερα. Ύστερα από ένα έντονο πεντάλεπτο απολαυστικής βυζομαλακίας, τη σκούπισα με τα σεντόνια του κρεβατιού της και μπήκα μέσα της εκ νέου. Αυτή τη φορά τη γάμησα πιο αργά και πιο τρυφερά. Τη ρωτούσα τι ήθελε να της κάνω και ταυτόχρονα της έλεγα τι να κάνει η ίδια.

Η Τζένη έχυσε πάνω στο καυλί μου πολλές φορές. Αρκετή ώρα αργότερα ξανάχυσα πάνω στα μπαλόνια της. Κατόπιν σηκώθηκα και πήγα στο σαλόνι να ανάψω τσιγάρο. Εκείνη μπήκε μόλις το τελείωνα και το έσβηνα σε ένα τασάκι.

- Θα έρχεσαι να με ξεκαυλώνεις;… με ρώτησε.

- Ρε Τζενάκι, είπα χαμογελώντας, θα έρχομαι! Αλλά ένα σωρό τεκνά εκεί έξω που χρειάζονται μια έμπειρη γυναίκα και που να είναι ανοιχτή σε προκλήσεις.

- Ρε συ Ιανέ; Τι ανοιχτή σε προκλήσεις; Μαζί με σένα έχω πάει με δύο άντρες.

- Καιρός είναι να ανοίξεις τα φτερά σου και να ευχαριστηθείς τη ζωή σου. Το κόλπο είναι απλό. Το ξεκίνησες από μόνη σου. Απλά εσύ θα επιβάλεις τις σκέψεις σου και τα θέλω σου σε όποια επαφή κι αν κάνεις. Αντιλαβού;

- Ναι.

- Και πού είσαι; Τα βυζιά σου τα βάφτισα εγώ! Αύριο η μεθαύριο θα σε γλείψω και θα με γλείψεις. Να δω πώς τα πας σε αυτόν τον τομέα. Και μετά ζήσε! Γάμα τεκνά. Βάλ’ τα να σε γλείφουν με τις ώρες και βάρα τους μαλακία με τα βυζιά σου. Ή ακόμα, αν θες, βρες κανέναν άντρα. Υπάρχουν μπαράκια, αλλά είναι και ο ιός στη μέση. Αν ξανοίξουν τα πράγματα θα σε κυκλοφορήσω. Καληνύχτα!
Copyright protected OW ref: 182053Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.