Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχα κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες και ένα εμβόλιο για τον κίτρινο πυρετό και τον τύφο. Πλέον ήμουν έτοιμος να ταξιδέψω για πρώτη φορά στη ζωή μου στην Αίγυπτο. Ήταν τέλη Μαΐου και ο καιρός ήταν πολύ καλός. Η πτήση διήρκεσε περίπου δύο ώρες από Αθήνα για Κάιρο. Στο αεροδρόμιο με περίμενε η κολλητή μου από την Αίγυπτο.

Δεν είχα κλείσει ξενοδοχείο μιας και θα με φιλοξενούσε η ίδια. Τις επόμενες δύο μέρες τις περάσαμε με επισκέψεις σε όλους τους βαρυσήμαντους αρχαιολογικούς χώρους κοντά στην πρωτεύουσα. Η φίλη μου, μου εξηγούσε στη γλώσσα μου τη σημασία του κάθε χώρου, τόπου λατρείας, αντικειμένων στα μουσεία κλπ. Έμαθα την ιστορία των Φαραώ, των θεών και ημίθεων, του πολιτισμού και της καταστροφής του.

Όπως και σε πολλές άλλες χώρες, έτσι και στην Αίγυπτο, οι περισσότεροι κάτοικοι είχαν ξεχάσει την κληρονομιά τους και προσπαθούσαν να την εκμεταλλευτούν. Πριν φύγω, ήθελα να γνωρίσω κάποιον που να ήταν πραγματικά περήφανος.

Την τρίτη ημέρα ταξιδέψαμε νότια για το Καρνάκ, το Λούξορ και την κοιλάδα των βασιλέων και των βασιλισσών. Ένοιωθα μια σιωπηλή βουή να πηγάζει σε αυτούς τους τόπους. Η αρχαία Θήβα ή αλλιώς η Διόσπολις (πόλη του Δία) είναι ένα συγκλονιστικό μέρος. Είχαμε αποφασίσει να μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο της πόλης Λούξορ για μερικές ημέρες και να περπατήσουμε στις κοιλάδες των νεκρών.

Τη δεύτερη μέρα της διαμονής μας, η φίλη μου με έβαλε να αγοράσω ντόπια ρούχα. Λευκή ενδυμασία της ερήμου με σαρίκι. Δεν τη ρώτησα για ποιο λόγο επειδή την εμπιστευόμουν απόλυτα. Την τρίτη ημέρα ξεκινήσαμε για ένα μικρό καταυλισμό. Εγώ φορώντας τα άσπρα ρούχα και εκείνη ώχρα. Νοικιάσαμε καμήλες και έναν οδηγό και φύγαμε για την έρημο.

Ίσως για πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα ανασφάλεια. Η θερμοκρασία ανέβαινε και ο ήλιος με έκαιγε αλύπητα. Άκουσα τον οδηγό να διαφωνεί με τη φίλη μου, αλλά εν τέλει κατάλαβα ότι υπάκουσε στις εντολές της. Στρίψαμε νοτιοδυτικά και λίγο πριν βραδιάσει φτάσαμε σε μια μικρή όαση. Υπήρχαν οκτώ σκηνές ομοιόμορφα τοποθετημένες σε κύκλο κάτω από τους φοίνικες. Ιθαγενείς βεδουίνοι κάθονταν γύρω από μια φωτιά και έπαιζαν ταμπούρλα και κάτι άλλα έγχορδα όργανα που δεν αναγνώρισα. Τρεις από αυτούς είχαν περασμένα γιαταγάνια στις ζώνες τους.

Θυμάμαι πολύ καλά τι σκέφτηκα όταν τους είδα. Την ταινία ο Λόρενς της Αραβίας. Ο καμηλιέρης μίλησε μαζί τους και μετά βόλεψε τα ζωντανά. Η φίλη μου πλησίασε προς τον κύκλο των ατόμων και τους απευθύνθηκε σε μία διάλεκτο που δεν ήταν η ίδια με του καμηλιέρη. Ένας εξηντάρης με γκρίζα γένια και μαλλιά της απάντησε. Η ίδια συνέχισε να μιλάει και υποκλίθηκε. Με έκπληξη είδα τον άντρα να σηκώνεται και να κάνει μεγαλύτερη υπόκλιση προς αυτήν. Η φίλη μου δε φορούσε πέπλο ποτέ. Βασικά δεν το χρειαζόταν. Αλλά οι μουσουλμανικές τάσεις το επέβαλλαν.

- Πλησίασε αγαπημένε μου, είπε.

Το έκανα και υποκλίθηκα στον άντρα που μιλούσε. Ο ίδιος μου έδειξε μια θέση δίπλα του και χωρίς να διστάσω κάθισα οκλαδόν. Η κουβέντα τους συνεχίστηκε με ήρεμο τόνο. Όμως εγώ καταλάβαινα. Λίγο αργότερα η φίλη μου καθόταν δίπλα μου και μας φίλευαν φαγητό και νερό. Η μουσική συνέχισε μετά από λίγο, ενώ η φίλη μου άδειαζε ένα ασκί που είχε, στα ποτήρια όλων των παρευρισκόμενων. Ήταν κρασί, αλλά με πολύ ζαχαρώδη γεύση.

Λίγο αργότερα μια γυναίκα ντυμένη στα μαύρα και φορώντας πέπλο που σκέπαζε το πρόσωπό της, εκτός από τα μάτια, άρχισε να χορεύει στο ρυθμό των μουσικών οργάνων. Καθώς η βραδιά κυλούσε, εγώ ήμουν απορροφημένος στο θέαμα. Η γυναίκα λίκνιζε το σώμα της, χέρια, πόδια, δάχτυλα με ένα μαγευτικό τρόπο. Όταν η μουσική έπαψε και εκείνη υποκλίθηκε, ήμουν ο πρώτος που χειροκρότησα.

Με τη φίλη μου ως διερμηνέα επαίνεσα το χορό. Ακόμα και τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν παράλλαξε τα λόγια μου. Ο εξηντάρης φαινόταν να τη σέβεται. Δεν αναρωτήθηκα ποτέ το γιατί. Ήξερα!

Με έβαλαν να κοιμηθώ σε μια σκηνή, πάνω σε παχιά δέρματα που δεν ήταν καθόλου άβολα. Μου φάνηκε ότι είχα κλείσει τα μάτια μου μόλις πριν μερικά λεπτά, όταν ένα δάχτυλο ακούμπησε τα χείλη μου και άκουσα ένα "Σ…". Μέσα στη σκηνή μου ήταν πίσσα σκοτάδι, αλλά οι αισθήσεις μου είχαν υπεροξυνθεί και κατέγραψα μια παρουσία δίπλα μου.

- Είμαι η χορεύτρια, άκουσα σε σπασμένα αγγλικά από μια γυναικεία φωνή.

Ένοιωσα το σώμα της να κινείται. Το πόδι της πέρασε πάνω από τη μέση μου και η ίδια κάθισε ακριβώς πάνω στα γεννητικά μου όργανα. Άρχισε να τρίβεται και να κινεί τη λεκάνη της μπρος- πίσω. Όσο και να μου άρεσε ή καύλωνε αυτό που έκανε, είχα το φόβο μην παρεξηγηθώ. Η ίδια σαν να το ένιωσε και είπε:

- Όλα οκέι. Κανένα πρόβλημα. Σ…!

Αν και ηρέμησα προσωρινά, με έπιασε ένας καινούριος φόβος. Έψαξα για το τσαντάκι μέσης μου στα τυφλά. Κατάλαβε την κίνηση μου και το σώμα της κινήθηκε προς τα πόδια μου. Η πούτσα μου είχε ήδη καυλώσει αρκετά. Όταν άκουσε το φερμουάρ να ανοίγει, ανασηκώθηκε και μου τράβηξε το εσώρουχο. Η πούτσα μου πετάχτηκε στητή σαν κοντάρι σημαίας και το δεξί της χέρι την έπιασε και τη μαλάκισε αργά.

- Χρησιμοποίησε προστασία, είπε.

Μισό λεπτό αργότερα είχα βάλει προφυλακτικό. Όταν η ίδια βεβαιώθηκε, έπιασε πάλι το πουλί μου και ανασήκωσε τα ρούχα της. Περπάτησε λίγο με τα γόνατα και στη συνέχεια κάθισε πάνω στο σιδερένιο στέλεχος. Τα μάτια μου πλέον είχαν συνηθίσει στο σκοτάδι και έβλεπα τη σκιά της. Εκείνη άρχισε να χορεύει τον ίδιο χορό που είχα δει νωρίτερα το βράδυ πάνω στο καυλί μου.

Οι κινήσεις του σώματος της, καθώς και η λεκάνη της με έκαναν να καυλώσω ακόμα πιο πολύ. Τα χέρια μου κινήθηκαν για να θωπεύσουν το σώμα της, αλλά τα δικά της έπιασαν τις παλάμες μου και με κράτησαν μακριά. Καθώς συνέχιζε να ιππεύει την πούτσα μου, άρχισα να ακούω την αναπνοή της. Ίσως δέκα με δεκαπέντε λεπτά αργότερα η ανάσα της έγινε πιο βαθιά. Τα δάχτυλα από τις παλάμες μας ήταν ακόμα ενωμένα και ένιωσα να με πιέζουν και να με σφίγγουν. Η καύλα μου ήταν απίστευτη λόγω της έλλειψης όρασης, αλλά είχα καταφέρει να κρατηθώ.

Πλέον δε χόρευε πάνω μου, αλλά άρχισε να ανεβοκατεβαίνει και να αναστενάζει χαμηλόφωνα. Ο κόλπος της άρχισε να συσπάται και να μου ρουφά την πούτσα πιο εκστατικά. Το καυλί μου άρχισε να εκσφενδονίζει ρουκέτες σπέρματος. Πήρα μια βαθιά ανάσα, έκλεισα το στόμα μου και άρχισα να χύνω δυνατά. Η πούτσα μου άρχισε να μαλακώνει όταν σηκώθηκε από πάνω μου. Την άκουσα να πισωπατά και είδα να βγαίνει από τη σκηνή μου. Καθώς το παραπέτο της σκηνής έριξε το φως του φεγγαριού και των αστεριών, έψαξα να βρω τα τσιγάρα μου.

Τελικά κρατήθηκα. Πήρα ένα χαρτομάντιλο και τύλιξα προσεκτικά το προφυλακτικό. Στη συνέχεια έπεσα στο στρώμα μου με μια απορία στο μυαλό μου. Μπορεί αυτή η γυναίκα που με είχε γαμήσει να ήταν από 17 έως και 65 χρονών. Άσχημη ή όμορφη. Παντρεμένη ή χήρα. Αποφάσισα να μην το σκεφτώ πολύ. Είχα περάσει ευχάριστα. Έκλεισα τα μάτια μου και αποκοιμήθηκα.

Την άλλη μέρα γυρίσαμε πίσω στο Λούξορ. Όμως είχα δει στα χέρια του γέρου βεδουίνου περασμένο ένα μπακιρένιο χάλκινο περιβραχιόνιο που δεν το είχε την προηγούμενη νύχτα. Όταν ρώτησα την κολλητή μου σχετικά με αυτό, εκείνη απλά μου χαμογέλασε.
Copyright protected OW ref: 182039Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.