Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν αρκετά χρόνια ξεκίνησα ένα καλοκαίρι μόνος μου να περάσω ένα σαββατοκύριακο στις Δρακολίμνες της Φλέγγας που βρίσκονται κοντά στο Μέτσοβο. Είχα ακούσει και διαβάσει σχετικά με τις λίμνες, αλλά αυτό που με έλκυε περισσότερο ήταν το όνομά τους.

Σύμφωνα με τις λαϊκές παραδόσεις δυο δράκοι πάλευαν καθημερινά στις οροσειρές της Πίνδου. Άλλη μυθοπλασία αναφέρει πως ο Πίνδος, ο γιος του Μακεδόνα, για να ξεφύγει από τα αδέρφια του που ήθελαν να τον σκοτώσουν, κρύφτηκε στα βουνά. Εκεί ένας δράκος τον φιλοξένησε και έγιναν φίλοι. Μια μέρα που ο δράκος έλειπε, τα αδέρφια του τον βρήκαν και τον σκότωσαν. Όταν γύρισε ο δράκος και είδε το πτώμα του έκλαψε πικρά και οι λίμνες δημιουργήθηκαν από τα δάκρυα του.

Σκηνή, σάκος ύπνου, αντίδοτο για δηλητήριο, αδρεναλίνη, φανός, βιβλίο, ελβετικός σουγιάς, μπουκάλια νερού, κονσέρβες, τσίγκινο ποτήρι και ένα μπουκάλι ουίσκι. Όλα τα απαραίτητα σύνεργα επιβίωσης. Μου πήρε κάτι λιγότερο από δύο ώρες να φτάσω από το σταθμό ορειβασίας του Μετσόβου στις Δρακολίμνες. Ήταν απογευματάκι. Δεν ήμουν σε γκρουπ και δε χρειαζόμουν οδηγό. Το ένστικτο μου με οδηγούσε. Λόγω υψομέτρου η θερμοκρασία ήταν χαμηλή.

Όταν έφτασα εισέπνευσα τον ζωογόνο αέρα! Τα μάτια μου αγνάντευσαν το εξαίσιο θέαμα του τοπίου και εκείνη η μαγική εικόνα έμεινε για πάντα στην καρδιά μου και στη μνήμη μου. Διέσχισα την περίμετρο των δύο λιμνών και εντόπισα ένα καλό μέρος για να στήσω τη σκηνή μου. Επίσης βρήκα μεγάλα κοτρόνια και έφτιαξα έναν κύκλο για να ανάψω μια φωτιά. Βεβαιώθηκα για τις αποστάσεις από τη χλωρίδα της περιοχής. Υπήρχαν αρκετά κλαριά από δέντρα τριγύρω μου και σύντομα μάζεψα αρκετά. Επίσης τα φρύγανα από τα έλατα θα ήταν εύκολη καύσιμη πρώτη ύλη.

Αφού έκανα τις απαραίτητες προετοιμασίες, κάθισα να ξαποστάσω. Άνοιξα το βιβλίο μου, άναψα τσιγάρο και απορροφήθηκα στη μελέτη. Ο ήλιος έδυε στις δυτικές βουνοκορφές, όταν άκουσα θόρυβο πίσω μου. Με έκπληξη είδα μία κοπέλα γύρω στα 25 να πλησιάζει προς το μέρος μου. Φορούσε ένα σορτσάκι παραλλαγής, άρβυλα και μια μαύρη φανέλα. Ήταν γύρω στο 1.60 ύψος και περίπου 50 κιλά βάρος, με γραμμώσεις στα μπούτια, στις γάμπες και στα μπράτσα. Είχε πολύ κοντό κουρεμένο μαύρο μαλλί, περίπου στους δύο πόντους και σκούρα καστανά μάτια. Στην πλάτη της κουβαλούσε τα απαραίτητα συμπράγκαλα για κατασκήνωση. Το πρόσωπό της ήταν σχετικά όμορφο. Μου μίλησε στα αγγλικά με προφορά αμερικάνικη. Αυτό που λέμε southern belle.

- Καλησπέρα! Συγγνώμη αν ενοχλώ, αλλά εδώ είναι το πιο κατάλληλο σημείο για κατασκήνωση.

- Καλησπέρα, απάντησα. Αυτό πιστεύω κι εγώ. Φυσάει βοριάς και δε θα αλλάξει. Με τα βράχια πίσω μας είμαστε προστατευμένοι.

- Βλέπω ότι έφτιαξες κύκλο για φωτιά, είπε χαμογελώντας. Αλλά δεν έσκαψες αρκετά. Έχω φτυάρι.

Ξέλυσε το σάκο της και έβγαλε από το πλάι ένα σπαστό μικρό φτυάρι, ενώ συνέχισε:

- Δε σε πειράζει να στήσω εδώ;

- Όχι! Κάνε δουλειά σου, απάντησα και πήρα το εργαλείο στα χέρια μου. Θα σκάψω το λάκκο καλύτερα.

Όσο εγώ έφτιαχνα μια καλύτερη γούβα, εκείνη με επιδέξια ευκολία έστησε τη σκηνή της δίπλα στη δική μου. Οι οξυμένες αισθήσεις μου δεν αντιλήφθηκαν κάτι το ανησυχητικό από μέρους της. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου λάχει! Όμως στα βάθη του μυαλού μου σχηματιζόταν σιγά-σιγά μια ιδέα. Όταν μετά από λίγο τελείωσε, επιθεώρησε την εργασία μου. Είχε ένα ύφος στρατιωτικό και το είχα ήδη αντιληφθεί.

- Ιανός, είπα. Αλλά αν δε μπορείς να το προφέρεις εύκολα, ακούω και στο λατινικό του Τζάνους.

- Ντενίζ. Χάρηκα.

Δώσαμε τα χέρια και η χειραψία της ήταν αρκετά δυνατή.

- Θα πάω να μαζέψω περισσότερα ξύλα, δήλωσε κοιτάζοντας με εξεταστικά.

- Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα από εμένα, απάντησα στο βλέμμα της.

Έκανε μια μικρή κλίση κεφαλής και έφυγε ανατολικά προς τα έλατα. Τα μάτια μου δεν τόλμησαν να ακολουθήσουν τη φιγούρα της. Αντίθετα βάλθηκα να στήνω τα ξύλα και τα φρύγανα που είχα μαζέψει στο λάκκο της φωτιάς. Ο ήλιος ήδη είχε αρχίσει να χάνεται.

Κάμποση ώρα αργότερα ήρθε φορτωμένη. Ακούμπησε προσεκτικά τα ξύλα που είχε μαζέψει κοντά στη στοίβα μου. Χρησιμοποιώντας λίγο ζίπο από ένα κάνιστρο, ανάψαμε φωτιά. Κάθισε δίπλα μου παρακολουθώντας τις φλόγες και τις σπίθες. Πιάσαμε κουβέντα. Είπαμε μερικά πράγματα για τον εαυτό μας και μετά έβγαλα κονσέρβες από ζαμπόν. Έκανε ακριβώς το ίδιο. Καθώς τρώγαμε γύρισε προς το μέρος μου και ρώτησε:

- Έχει λύκους η περιοχή;

- Όχι από όσο γνωρίζω.

- Ήρθες εδώ για να νοιώσεις τους δράκους;

Έστρεψα το κεφάλι μου προς το μέρος της και την κοίταξα ίσια στα μάτια. Δεν ήταν το παιχνίδισμα της φωτιάς, αλλά μια άλλη λάμψη.

- Ναι, απάντησα. Έχεις όπλο πάνω σου;

Με κοίταξε καλύτερα.

- Ναι!

- Ανήκεις στο σώμα της πρεσβείας, δήλωσα. Ήσουν στο στρατό. Πήρες άδεια μερικές ημέρες.

- Ναι!

- Εφ Μπι Άι;

- Όχι!

- Οκέι!

Συνεχίσαμε την κουβέντα μας σε πιο ανέμελο τόνο. Από τη θράκα της φωτιάς ερχόταν μια ευχάριστη ζεστασιά. Σηκώθηκα και πήγα προς νερού μου. Ένιωσα το βλέμμα της να με ακολουθεί. Όταν γύρισα πήγα στη σκηνή μου και έβγαλα το τσίγκινο ποτήρι μου και το ουίσκι.

- Σκοτσέζικο, είπα.

Έβγαλε ένα παγούρι. Της το γέμισα και έβαλα ένα ποτήρι για εμένα. Άναψα τσιγάρο, πήρα μια γερή τζούρα και ήπια μια γερή γουλιά.

- Δεν κάνει να καπνίζεις σε υψόμετρο, μου δήλωσε.

- Το ξέρω, απάντησα χαμογελώντας.

Καθίσαμε έτσι για κανένα μισάωρο. Σιγοπίνοντας ουίσκι και κοιτώντας τα άστρα. Ήταν δυο- τρεις μέρες μετά τη νέα σελήνη. Ο ουρανός ήταν καθαρός. Η φωνή της έσπασε την ησυχία της νύχτας και εγώ παραλίγο να ρίξω το ποτήρι στο χώμα.

- So? Wanna fuck? (Λοιπόν; Θες να γαμηθούμε; )

- Δεν έχω προφυλακτικά μαζί μου, απάντησα σαν αυτόματο.

- Έχω εγώ.

Το στόμα μου παραλίγο να βρεθεί στο χώμα.

- Οκέι!

- Στη σκηνή μου, είπε. Φέρε το σάκο σου.

Σηκωθήκαμε και εγώ πήγα να πάρω τον υπνόσακο. Η Ντενίζ άδειασε μισό μπουκάλι νερό πάνω στα κάρβουνα και με το φτυάρι πέταξε χώμα πάνω τους. Με το φανό αναμμένο τη βοήθησα να τοποθετήσει όπως ήθελε τους σάκους. Βγάλαμε παπούτσια και μου ζήτησε να τον κλείσω. Εκείνη έκλεισε το φερμουάρ της σκηνής, πήρε προφυλακτικά από το σακίδιο της και μετά ξάπλωσε τραβώντας με πάνω της.

Τα χείλη μας βρέθηκαν για πρώτη φορά. Η γλώσσα της χώθηκε κατευθείαν στο στόμα μου εξερευνώντας και παίζοντας με τη δική μου. Το χέρι της έλυσε τη ζώνη του τζιν παντελονιού μου και ξεκούμπωσε δυο κουμπιά. Στη συνέχεια χώθηκε κάτω από το εσώρουχο και μου πέταξε την καυλωμένη πούτσα έξω. Καθώς τα χείλη μας ξεκόλλησαν είπε:

- Έτσι σε θέλω! Σκληρό και έτοιμο.

Κατάλαβα ότι ήθελε να έχει την πρωτοβουλία και την άφησα. Οι φανέλες μας βγήκαν. Εντολές ακολούθησαν πώς και πού να τη φιλήσω, να τη γλείψω και να δαγκώσω. Υπάκουσα προσωρινά!

Το στόμα μου ακολουθούσε τις διαταγές της. Ώσπου την άκουσα να αναστενάζει πιο έντονα. Εκείνη τη στιγμή της έβαλα δάχτυλο και χώθηκα ανάμεσα στα πόδια της. Είχε μεγάλα μουνόχειλα και ξεκίνησα να ρουφάω και να πιπιλάω εξωτερικά με μανία. Που και που έβρισκα την κλειτορίδα της με τη γλώσσα μου. Έπαψε να με διατάζει και άρχισε να το απολαμβάνει. Λίγη ώρα αργότερα τα πρώτα κύματα του οργασμού την συνεπήραν, αλλά και η δικιά μου καύλα δεν πήγαινε πίσω. Το μουνάκι της είχε μια θεσπέσια γεύση κι εγώ καύλωνα ακόμα πιο πολύ όσο την έγλειφα.

- Φόρα προφυλακτικό, μου είπε ανάμεσα σε κραυγές.

Το έκανα στα γρήγορα και με γύρισε με την πλάτη μου κάτω. Στη συνέχεια έπιασε τη βάση της πούτσας μου σφιχτά και με καβάλησε οδηγώντας τη στο υγρό μουνάκι της. Όταν δέχτηκε όλο το μήκος της ψωλής μου μέσα της αναστέναξε ακόμα πιο δυνατά. Με τα χέρια της έπιασε τα δικά μου και τα έβαλε χιαστί πάνω από το κεφάλι μου. Τα μικρά καλοσχηματισμένα στήθη της τεντώθηκαν. Η ίδια, με την πούτσα μου καρφωμένη βαθιά μέσα της άρχισε να κινεί τη λεκάνη της με κυκλικό ρυθμό. Μία ανάσα αργότερα άρχισε να ουρλιάζει ότι χύνει. Το μουνί της πλημμύρισε το εργαλείο μου με υγρά. Συστολές και διαστολές από τον κόλπο της έρχονταν με πιο γρήγορο και ανεξέλεγκτο ρυθμό.

Καθώς ο οργασμός της κορυφωνόταν, έσφιξε τα χέρια μου πιο δυνατά και ξεκίνησε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στην πούτσα μου με ταχύτητα. Ανάμεσα στα "ναι", άκουσα ένα "χύσε". Δεν ήθελα και πολύ. Ήμουν αρκετά καυλωμένος και άρχισα να κινώ τη λεκάνη μου στον ίδιο ρυθμό μαζί της. Λίγο αργότερα οι κραυγές μου ενώθηκαν με τις δικές της. Η Ντενίζ έριξε το σώμα της πάνω μου παίρνοντας βαθιές αναπνοές, καθώς η πούτσα μου εκτόξευε το σπέρμα στο προφυλακτικό. Καθίσαμε σε αυτή τη στάση για κανένα δίλεπτο, αλλά της δήλωσα πως θέλω να καπνίσω. Της εξήγησα όταν είχα καλό οργασμό, πάντοτε με έπιανε μανία για κάπνισμα.

Σηκώθηκε από πάνω μου προσεκτικά και μου έβγαλε το προφυλακτικό ελέγχοντας το. Στη συνέχεια το τύλιξε κόμπο και μου το έβαλε στο χέρι.

- Βγες έξω να καπνίσεις και μετά έλα να κοιμηθούμε μαζί.

Όταν ο καπνός πλημμύρισε τα πνευμόνια μου, με έπιασε μια μικρή ζαλάδα. Κάτι το υψόμετρο, κάτι η προηγούμενη άσκηση, είχα απορροφήσει περισσότερο. Αντί όμως να τρομάξω, υποδέχτηκα με χαρά τη ζάλη. Λίγο αργότερα μπήκα στη σκηνή. Βρήκα το σώμα την Ντενίζ ξαπλωμένο.

Το χέρι της έψαξε και μου κατέβασε το παντελόνι. Στη συνέχεια ξεκίνησε να μου παίζει τη μισοκαυλωμένη πούτσα.

- Θα σου κάνω πίπα, αλλά μη με ακουμπήσεις καθόλου στο κεφάλι, είπε. Και φρόντισε να μην τελειώσεις!

- Οκέι!

Το στόμα της φυλάκισε τη βάλανο της πούτσας μου και η γλώσσα της χάιδεψε την ουρήθρα μου. Εγώ στεκόμουν όρθιος και εκείνη ξεκίνησε να γλείφει το στέλεχος και να σαλιώνει όλο το καυλί μου. Μετά από λίγο ήμουν στητός σαν ατσάλι και εκείνη άνοιξε το στόμα της και σχεδόν κατάπιε όλο το μήκος της ψωλής μου. Συνέχισε το θεάρεστο έργο της για πέντε λεπτά και μετά μου πέρασε προφυλακτικό. Κατόπιν με τράβηξε στους σάκους και εκείνη έπεσε μπρούμυτα. Ο πούτσος μου βρήκε το μουνάκι της εύκολα κι εγώ ξάπλωσα πάνω της. Άρχισα να τη γαμάω αργά σε αυτή τη στάση για αρκετή ώρα και φαινόταν να το απολαμβάνει. Τα χείλη μου φιλούσαν απαλά τη βάση του λαιμού της.

- Γύρνα, της είπα καθώς βγήκα από μέσα της.

Τα πόδια της πέρασαν ανάμεσα από τη μέση μου. Εκ νέου μπήκα μέσα της εύκολα. Έσκυψα προς το μέρος της και βρήκα τα χείλη της. Αυτή τη φορά, καθώς την φιλούσα και η γλώσσα μου ήταν μέσα στο στόμα της άρχισα να επιταχύνω το ρυθμό μου. Ένα τέταρτο αργότερα χύναμε ξανά μαζί. Πλέον ήταν η σειρά μου να αφαιρέσω το προφυλακτικό και να το τυλίξω. Στη συνέχεια ξάπλωσα δίπλα της και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Τα σώματά μας εξέπεμπαν αρκετή ζέστη και για τους δύο.

Την άλλη μέρα ξύπνησα πρώτος. Έφτιαξα στιγμιαίο καφέ και κάθισα περιμένοντας τη. Κάμποση ώρα αργότερα ήρθε δίπλα μου. Μου είπε πως ήταν πολλή ωραία η χθεσινοβραδινή εμπειρία μας, αλλά έως εκεί. Ήπιαμε καφέ χωρίς να κουβεντιάσουμε και κατόπιν ξεστήσαμε.

Δυόμιση ώρες αργότερα έβαζα τα πράγματα μου στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Η μαγεία από τις Δρακολίμνες είχε πάψει την επίδρασή της πάνω μου.




Copyright protected OW ref: 182023



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.