Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας πω συνέβη το καλοκαίρι που μας πέρασε όπου πήγαμε διακοπές σε ένα νησί που είχε σπίτι ένας φίλος μου. Ήμασταν 3 αγόρια και 1 κοπέλα, την κοπέλα δεν την ήξερα πολύ καλά, την είχα γνωρίσει πρόσφατα, ήταν φίλη του ενός από τους δύο κάτι σε frienzone ήταν αυτό το μεταξύ τους.

Σαν κοπέλα ήταν πολύ εντυπωσιακή, γύρω στα 1.65, κάτω από 60 κιλά, κορμί απίστευτο, ωραίο στητό στήθος και κώλος άλλο πράγμα. Στη αρχή θα πηγαίναμε οι 3 μας μόνο αλλά μας λέει ο φίλος αν είναι να πει και στην κοπέλα να έρθει. Ας πούμε Βαλέρια το όνομα της. Εγώ δεν είχα θέμα την είχα δει λίγες φορές αλλά τη συμπαθούσα και ο άλλος ο φίλος μας είπε αμέσως ναι.

Πήγαμε οι 4 μας και μπαίνουμε στο σπίτι, αρκετά μεγάλο, λίγο απόμερα από αλλά σπίτια όμως. Βολευτήκαμε ο καθένας στο χώρο του εγώ και ο φίλος μου στο ίδιο δωμάτιο και η κοπέλα με το φίλο μου που την έφερε στο ίδιο, σε άλλα κρεβάτια εννοείται, όπως και εγώ με τον φίλο μου. Η αλήθεια είναι ότι ψιλό ζήλεψα αλλά ήταν το λογικό να γίνει αυτό, καθώς εκείνον γνώριζε καλύτερα.

Την πρώτη μέρα βγήκαμε και πήγαμε σε ένα μπαράκι το βράδυ. Συζητάγαμε, λέγαμε διάφορα. Η Βαλέρια ντυμένη αρκετά σέξι, εμείς πιο απλά ντυμένοι. Εγώ προσωπικά δε μίλησα πολύ μαζί της εκείνο το βράδυ. Γενικά δε μίλαγα πολύ μαζί της καθώς εκείνη ήταν κολλημένη στο άλλο παιδί της παρέα που γνώριζε καλύτερα. Εγώ εκείνο το βράδυ έκανα σενάρια στο μυαλό μου μαζί της και σκέψεις πονηρές και είχα καυλώσει πολύ. Λέγαμε με το φίλο μου διαφορά όσο αυτή μίλαγε με τον άλλο φίλο μου. Ξέραμε και οι δύο ότι εκείνη τον έβλεπε πολύ φιλικά όμως και εκείνος άλλωστε, όχι ότι θα έλεγε όχι άμα του καθόταν βέβαια.

Την επόμενη μέρα το πρωί θα πηγαίναμε για μπάνιο σε μια παραλία όπου ήταν κοντά και είχε αρκετό κόσμο. Καθώς ετοιμαζόμασταν βλέπω τη Βαλέρια επιτέλους να μου απευθύνει το λόγο και να με ρωτάει για το αν είμαι έτοιμος. Της είπα ναι. Εκείνη φόραγε σορτσάκι κοντό, πάνω μαγιό και κάτω παντόφλες. Η αλήθεια είναι ότι τα έχασα άλλα δεν το έδειξα. Ξεκινήσαμε και φτάσαμε στην παραλία όπου είχε αρκετό κόσμο. Έτσι αποφασίσαμε να κάτσουμε λίγο πιο πέρα που και εκεί είχε κόσμο αλλά όχι τόσο. Βολευτήκαμε και βγάλαμε της μπλούζες μας εμείς τα αγόρια. Εγώ σα χάνος περίμενα να βγάλει το σορτσάκι η Βαλέρια. Τη βλέπω να το βγάζει και παθαίνω εγκεφαλικό. Ένα μικροσκοπικό κίτρινου χρώματος που άφηνε τα υπέροχα κωλομέρια της σε κοινή θέα, κάτι που με ενόχλησε. Η αλήθεια είναι ότι θα την κοιτάνε όλοι, ήταν και μελαχρινή οπότε το κίτρινο της πήγαινε τρελά.

Είχα καυλώσει απίστευτα όταν είδα το μαγιό της όπως και οι φίλοι μου αλλά δεν το δείξαμε. Μετά από λίγο θα μπαίναμε στη θάλασσα. Κάποιος όμως έπρεπε να μείνει έξω να φυλάει τα πράγματα. Αυτό το έκανα εγώ αλλά μου είπε η Βαλέρια ότι θα έρθει εκείνη σύντομα. Έτσι λοιπόν πήγαν οι 3 τους προς τη θάλασσα. Ούτε που είδα που ακριβώς πήγανε, χάζευα το κινητό και κοίταγα ότι γκόμενά πέρναγε. Μετά από λίγο, καθώς καθόμουν αμέριμνος βλέπω τη Βαλέρια να έχει φτάσει εδώ που καθόμασταν και της λέω:

- Γιατί ήρθες τόσο γρήγορα;

- Βαρέθηκα, μου λέει. Αν θες πήγαινε μέσα με τους άλλους, θα κάτσω εγώ εδώ.

- Καλά… της λέω αλλά τη βλέπω μουτρωμένη. Έγινε κάτι;… σε βλέπω λίγο στενοχωρημένη;

- Όλα καλά, πήγαινε.

- Σίγουρα όλα καλά;

- Θα σου πω αλλά μην ασχοληθείς περαιτέρω.

- Τους βλέπεις αυτούς τους 2 εκεί;

- Ποιους, αυτούς εκεί τους 2 τα γομάρια; Σε πείραξαν;

- Όταν ερχόμουν προς τα εδώ και πέρασα μπροστά τους μου είπαν κάτι χυδαία τύπου που πας με αυτό το μαγιό μωρή ξεκωλιάρα, κοίτα μια πουτάνα, αυτή σίγουρα γαμιέται με τους πάντες, θέλει γαμήσι το μικρό και διάφορα τέτοια.

Όταν τα άκουσα πραγματικά νεύριασα απίστευτα και ήμουν έτοιμος να πάω προς τα εκεί να βάλω τα πράγματα στην θέση τους αλλά μου λέει:

- Κάτσε εδώ, μου λέει, δεν πειράζει.

Εγώ γενικά ενοχλούμαι όταν ακούω κάποιον να προσβάλει για την εμφάνιση του και γενικά για το οτιδήποτε. Πόσο μάλλον για εκείνη. Εκεί ήρθαν οι 2 φίλοι οι άλλοι και λέω στη Βαλέρια:

- Θα τους πεις αυτό που έγινε;

Λέει περιληπτικά τα όσα έγιναν και εκείνοι σοκαρίστηκαν. Εγώ όμως ήμουν αποφασισμένος να πάω να τους πω δυο λόγια παρ' ότι η αλήθεια είναι πως φοβόμουν μην τις φάω. Αλλά δε με ένοιαζε, θα το έκανα για εκείνη. Οι φίλοι μου λέγανε άστο μωρέ έλα σιγά δεν τους βλέπεις πως είναι θα μας ξαπλώσουν και τους 3 κάτω. Όταν τα άκουσα αυτά πείσμωσα περισσότερο. Θα τους άρεσε να τα λένε αυτά για την κοπέλα τους, την αδερφή τους ή τη μάνα τους ας πούμε; Σηκώνομαι και μου λέει η Βαλέρια θα έρθω μαζί σου.

Πήγαμε προς τα εκεί και μόλις φτάσαμε μπροστά τους ακούω τον έναν να λέει κοίτα το ξέκωλο, έφερε και το γκόμενο της μαζί.

- Τι έγινε ρε παιδιά, σας έκανε κάτι ή κοπέλα, γιατί της μιλάτε τόσο άσχημα;

- Έτσι γουστάρουμε ρε, δε βλέπεις πως είναι ντυμένο το πουτανάκι;

Εκεί το πράγμα χόντρυνε και άναψαν τα αίματα. Οι φίλοι μου ήταν από κοντά όπως και μερικοί άλλοι άκυροι. Είπα μέσα μου θα τους τραβήξω μπουνίδι και ας με στείλουν νοσοκομείο. Τραβάω μια μπουνιά σε αυτόν που μου την έδωσε περισσότερο. Τον πέτυχε για τα καλά. Εκεί έρχεται ο άλλος κατά πάνω μου και λέω τη γάμησα. Αλλά είχα τύχη καθώς εκεί μπήκαν στη μέση διάφοροι μαζί και οι φίλοι μου και συνεχίστηκε ο καυγάς με βρισιές και από εμένα και από αυτούς. Τους ευχήθηκα κακά πράγματα αλλά και εκείνοι δεν πήγαν πίσω. Έτσι μετά από ώρα πήγαμε εκεί που καθόμασταν και οι άλλοι δύο έφυγαν και δεν τους ξαναείδα. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχαν μπει άλλοι στη μέση θα με είχαν κάνει ένα με το χώμα, αλλά ήμουν τυχερός.

Καθίσαμε πάλι στην παραλία να συνέλθουμε και ύστερα από λίγο μου λέει η Βαλέρια:

- Πάω προς το σπίτι, δεν έχω κέφι.

- Θες να έρθω μαζί σου;

- Αν θες έλα.

Πήγα μαζί της και φίλοι μου μείνανε στην παραλία. Φτάσαμε στο σπίτι, κάθεται στο κρεβάτι και βάζει τα κλάματα με αφορμή όλο το περιστατικό.

- Έλα μωρέ, γιατί κλαις, επειδή 2 μαλακές σου μίλησαν έτσι;

- Ίσως έφταιγα εγώ που φόραγα τέτοιο μαγιό.

- Μην το ξαναπείς αυτό. Εφόσον αυτό σου άρεσε καλά έκανες και το έβαλες θα τους ρωτήσεις κιόλας;

- Εσένα σου άρεσε; Το βρίσκεις πολύ πρόστυχο;

- Είναι πολύ σέξι αλλά πολύ ωραίο και αυτό δε δίνει το δικαίωμα να σου μιλάνε τόσο χυδαία.

- Δεν είμαι τίποτα αυτά που είπαν αλλά μάλλον αυτή την εικόνα δείχνω.

- Δε μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο από το ντύσιμο.

- Ευχαριστώ πάρα πολύ που με υπερασπίστηκες στην παραλία, που νοικιάστηκες για εμένα γιατί οι άλλοι δύο δεν είχαν τα κότσια όπως εσύ.

- Έλα, δεν έκανα κάτι…

Είχαμε χαλαρώσει αρκετά οι 2 μας και εγώ ήμουν μόνιμα καυλωμένος. Ήθελα να τη φιλήσω, να έρθω πιο κοντά της κάτι που δεν έκανα. Ύστερα από λίγο μου λέει:

- Θα μπω να κάνω μπάνιο.

Όταν μπήκε σκεφτόμουν το κορμάκι της γυμνό και καύλωνα όλο και περισσότερο. Ήθελα να μπω στο μπάνιο όταν έκανε μπάνιο αλλά δεν το έκανα γιατί φοβόμουν μη με διαολοστείλει. Έμεινα στο σαλόνι και ακούμπαγα την πούτσα μου πάνω από το μαγιό. Είχα μέρες να χύσω και αυτό έκανε το πράγμα πιο δύσκολο. Άκουγα το νερό της ντουζιέρας να τρέχει και έβαλα το χέρι μου από μέσα και άρχισα να τον παίζω κανονικά γιατί δεν άντεχα άλλο. Ήθελα λίγο ακόμα να χύσω. Εκεί ακούω το νερό να σταματάει και σταμάτησα κι εγώ λίγο πριν χύσω. Βγαίνει από το μπάνιο μόνο με μπουρνούζι και λέει «τελείωσα, αν θες μπες εσύ». Αμέσως πήγα κι εγώ να κάνω μπάνιο. Βγάζω ρούχα και η πούτσα μου κάγκελο. Καθώς κάνω μπάνιο με το άλλο χέρι τον έπαιζα για να χύσω και εκεί μπαίνει στο μπάνιο ή Βαλέρια. Έπαθα εγκεφαλικό!

Πριν προλάβω να μιλήσω μπαίνει μαζί μου στη ντουζιέρα και αρχίζει και με φιλάει. Με κάθε άγγιγμα της έλιωνα σαν παγωτό, δεν άντεχα. Το γυμνό κορμί της ακούμπαγε πάνω μου, η πούτσα μου όρθια και εκείνη με την βαριά ανάσα της να μου μιλάει στο αυτί και να με τρελαίνει. Αρχίζει και μου τον παίζει με το χέρι της έτσι όπως ήταν όρθια δίπλα μου και μου λέει…

- το περίμενα καιρό αυτό.

- Εγώ να δεις.

- Όπου να 'ναι θα έρθουν οι άλλοι δύο…

και αρχίζει να μου τον παίζει πολύ γρήγορα, Σε 3 λεπτά έχυσα. Εκείνη μόλις έχυσα βγήκε, ντύθηκε και πριν βγω κι εγώ από το μπάνιο είχαν έρθει και οι άλλοι δύο. Οριακά δε μας έπιασαν δηλαδή.

Μέχρι το βράδυ όλα κύλησαν ομαλά. Το βράδυ βγήκαμε και περάσαμε καλά. Γυρίσαμε σπίτι αργά και κουρασμένοι. Οι 2 φίλοι μου έπεσαν για ύπνο. Η Βαλέρια λέει:

- Εγώ δε νυστάζω, θα κάτσω λίγο στη βεράντα έξω. Θες να κάτσουμε μαζί;

Άλλο που δεν ήθελα εγώ. Καθίσαμε μαζί και μετά από λίγη κουβέντα αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Με είχε καυλώσει πολύ. Και εκείνη βέβαια είχε καυλώσει πολύ. Έπιασα τα βυζιά της και οι ρώγες της είχαν γίνει πέτρα. Πάμε στο σαλόνι όπου δεν ήταν κανένας και αρχίζουμε να βγάζουμε ρούχα. Καθόμαστε σε στάση 69. Ύστερα από λίγα φιλιά ακόμα εκείνη έχωσε την πούτσα μου στο στόμα της και εγώ γευόμουν το πανέμορφο μουνάκι της. Ήταν πολύ υγρή. Εκείνη δεν ασχολούταν πολύ με την πούτσα μου καθώς ένιωθε τον οργασμό της να πλησιάζει οπότε ήθελε να το απολαύσει. Ύστερα από λίγο είχε έντονους σπασμούς και τα υγρά πολλαπλασιάστηκαν, έβγαζε έντονες κραυγές, αναστέναζε και με έφτιαχνε περισσότερο. Έφτασε σε ένα δυνατό οργασμό και έκατσε για 2 λεπτά να συνέλθει. Μετά, έρχεται και γονατίζει μπροστά μου και αρχίζει την πίπα. Ρουφούσε την πούτσα μου και έχωνε και τα αρχίδια μέσα. Με κοίταγε στα μάτια και της έλεγα διαφορά βρωμόλογα που της άρεσαν. Μετά από λίγο τον βγάζει από το στόμα της και μου λέει:

- Γάμησε με επιτέλους, σκίσε με την πουτάνα σου, θέλω να με σκίσεις άγρια.

Ακούγοντάς αυτά, της ανοίγω της ποδάρες και ετοιμάζομαι να μπω μέσα της χωρίς καπότα αλλά ατύχησα. Μου ζητάει με ένα βλέμμα απίστευτα καυλωτικό να βάλω και πάω να πάρω ένα από ένα συρτάρι που είχε βάλει ο φίλος μου προφυλακτικά. Μου το παίρνει από το χέρι μου το βάζει αυτή με μαεστρία και ανοίγει τα πόδια.

- Τώρα μπορείς να με κάνεις ότι θες!

Επιτέλους μπήκα στη μουνάρα της, στη ζεστασιά της και αρχίζω να τη γαμάω ανεβάζοντας ρυθμούς και βλέποντας εκείνη κοντά σε έναν ακόμα οργασμό που δεν άργησε να έρθει και να μου μουσκεύει την καπότα με τα υγρά της. Βάζω το χέρι μου στο λαιμό της και της σφίγγω το λαιμό. Το πρόσωπο της έλαμψε.

- Σ' αρέσει μωρή πουτάνα να σε πνίγουν, γουστάρεις;

- Ναι, πνίξε με και πήδα με, είμαι η πουτάνα σου…

φώναζε έντονα και σίγουρα ακουγόμασταν. Τη γυρνάω στα 4 και έχω μπροστά μου την κωλάρα της. Μπαίνω στο μουνί της και αρχίζω να τη σφαλιαρίζω στα κωλομέρια που τόσο μου άρεσαν. Ο κώλος της είχε γίνει κατακόκκινος. Ήθελα λίγο για να χύσω. Βγάζω την πούτσα από το μουνί της, βγάζω και την καπότα και της τον δίνω στο στόμα. Μετά από δευτερόλεπτα χύνω στα μούτρα της. Τη γέμισα παντού με σπέρμα. Ήταν σαν πουτάνα με τόσα χύσια στο στόμα και εκεί με τρέλανε κι άλλο!

- Ρίξε μου σφαλιάρες, χαστούκισε με!

Της έριξα χαστούκια στα μάγουλα που και αυτά δεν άργησαν να κοκκινίσουν. Ήθελα να τη γαμήσω και άλλο όμως, ήθελα να μπω στην κωλάρα της. Της το λέω και μου λέει ότι δεν είναι παρθένα από πίσω οπότε εννοείται ότι θέλει. Παίρνω άλλη καπότα και πάω προς την τρυπούλα της. Τα κόκκινα κωλομάγουλα και το πρόσωπο της γεμάτο χύσια με έφτιαχναν περισσότερο. Μετά από λίγο μπαίνω στον κώλο της. Ήταν στενά αλλά ζεστά και κατάλαβα ότι δε θα αντέξω και πολύ. Έτσι άρχισα να τη γαμάω σαν ζώο. Πηδιόταν σα σκύλα η πουτάνα. Με χύσια στη μούρη τον έτρωγε από κώλο. Μετά από ώρα ο κώλος της είχε ανοίξει. Εκείνη έπαιζε το μουνί της και άρχισε να έχει σπασμούς. Είχε οργασμό και συνέχισα να της γαμάω τον κώλο άγρια και με πολύ δύναμη. Δεν άντεξα και έχυσα στην καπότα μέσα στον κώλο της εκεί κουρασμένοι πλέον και οι δύο ξεραθήκαμε στον καναπέ του σαλονιού.

Το πρωί μας βρήκαν ολόγυμνους οι 2 φίλοι. Η συνέχεια την επόμενη φορά (μας βρήκαν στον καναπέ, εκείνη με χύσια στο πρόσωπο, ολόγυμνη και εγώ με την καπότα στην πούτσα μου ακόμα. Αυτά είναι μερικά spoiler για το μέρος β')
Copyright protected OW ref: 181981Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.