Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν δεν ήμουν 26 ετών και είχα μείνει άνεργος. Έτσι μέσω του ΟΑΕΔ συμμετείχα σε κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια για υπολογιστές. Τότε ήμουν 60 κιλά, δηλαδή αρκετά αδύνατος και γυμναζόμουν καθημερινά. Ήμασταν 5 αγόρια και 13 κορίτσια-γυναίκες που μετείχαμε στο σεμινάριο.

Οι πρώτες ημέρες ήταν ευχάριστες αφού ακόμα γνωριζόμασταν. Εγώ είχα κολλήσει στη Βασιλική η οποία έδειχνε ξεπεταγμένη αλλά δε γούσταρε γιατί είχε ήδη σχέση και έτσι άρχισα να παίζω με άλλες.

Είχα προκαλέσει εντύπωση σε μία συνομήλική μου, παντρεμένη με τρία παιδιά που όμως μεγάλο έδειχνε.

Δε μπορώ να πω ότι μου έκανε κλικ από την αρχή αλλά δεν της έριχνα και άκυρο καθώς μια ξεπέτα μαζί της δε θα με χάλαγε. Καθόμουν δίπλα στην Σοφία, μια 24 παρθένα με μεγάλα βυζιά και πεταχτό κώλο και σιγά σιγά αρχίσαμε τα πειράγματα. Επειδή το σεμινάριο ήταν μακριά από το σπίτι της έπαιρνε λεωφορείο για να έρθει και όταν διαπιστώσαμε πως μέναμε σχετικά κοντά την πηγαινοέφερνα με το παπάκι μου.

Στο μεταξύ είχα ανταλλάξει ήδη τηλέφωνα με την παντρεμένη και μου έστελνε διάφορα μηνύματα. Ένα Σάββατο το γύρω στις 9 το πρωί λαμβάνω ένα μήνυμα τελείως ευθύ και θρασύ.

"Εσύ παίζεις με τη Σοφία την άβγαλτη κι εγώ έκανα τον άντρα μου να τελειώσει από τα προκαταρκτικά αφού σε σκεφτόμουν"

Το μήνυμα με ξάφνιασε αφού δεν είχα συνηθίσει να λαμβάνω τέτοιου περιεχομένου μηνύματα από γυναίκες, πόσο μάλλον που αυτή ήταν και η πρώτη παντρεμένη που έκανα παιχνίδι. Έτσι αποφάσισα να το ψιλογειώσω και να της απαντήσω πως εγώ δεν είμαι ο άντρας της και πως δε θα μπορούσε με τίποτα να με κάνει να τελειώσω προτού της ξεσκίσω το μουνί.

- Πού μένεις;

- Ζα... 36 στον Α όροφο της απάντησα και μένω μόνος μου.

- Το βράδυ θα είμαι εκεί.

- Όχι, μην έρθεις γιατί αφενός έχω κανονίσει (ψέματα απλά για να την αποφύγω) και αφετέρου δε θέλω μπλεξίματα με παντρεμένες.

- Εσύ χάνεις. Το βράδυ θα γαμηθώ με τον άντρα μου και θα σε σκέφτομαι.

- Κάνε ότι θες με τον άντρα σου. Με εμένα να μη γαμηθείς είναι το ζήτημα.

Έφτασε η Δευτέρα και πήγα στο ΚΕΚ κανονικά να παρακολουθήσω το σεμινάριο. Η Σοφία μου επεσήμανε πως η παντρεμένη έχει ντυθεί σαν ξέκωλο και πως με παίζει διαρκώς με τα μάτια της.

- Ασ’ τη να ψήνεται μόνη της. Δε θα της κάνω το χατίρι.

- Σε ένα διάλειμμα καθώς έμπαινα στην αίθουσα περνάω από πίσω από την παντρεμένη και παρατήρησα ότι προεξείχε το εσώρουχο της από το παντελόνι της.

Σκύβω στο αυτί της και της λέω:

- Το μωβ σατέν εσώρουχό σου έχει βγει έξω. Μάζεψέ το και μην υποβαθμίζεις τον άντρα σου προκαλώντας.

Σαν να τη χτύπησε ρεύμα, πετάχτηκε από την καρέκλα της και πήγε στο μπάνιο. Όταν επέστρεψε είχε μπει ήδη η καθηγήτρια και έτσι πήγε κατευθείαν στη θέση της. Στο διάλειμμα με προσέγγισε.

- Αυτή η μουσκεμένη κιλότα είναι για εσένα…

και μου την δίνει με προσοχή να μην μας καταλάβουν τα υπόλοιπα παιδιά. Την πήρα και την έβαλα γρήγορα στην τσέπη μου αναψοκοκκινισμένος.

Οι ημέρες περνούσαν και εκείνη προσπαθούσε σε κάθε ευκαιρία να με ξεμοναχιάσει αλλά δεν καθόταν η φάση. Μία Κυριακή βράδυ, γύρω στις 20:00 χτυπάει το θυροτηλέφωνο και ήταν αυτή. Της άνοιξα νιώθοντας αμηχανία και ταυτόχρονα άνοιξα και την εξώπορτα του διαμερίσματός μου για να μην ψάχνει τις πόρτες. Είχε φορέσει ένα μακρύ παλτό και μόλις την είδα την ρώτησα τί δουλειά έχει στο σπίτι μου παντρεμένη γυναίκα.

- Πάμε μέσα και θα καταλάβεις πολύ σύντομα.

Μόλις μπήκε προσφέρθηκα να της πάρω το παλτό και με το που το βγάζει με περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Φορούσε μόνο τα εσώρουχά της και τις γόβες της. Τα εσώρουχά της ήταν ένα τοπάκι που έδενε με κόπιτσες κάτω στο μουνί της και άφηνε τα βυζιά της εκτεθειμένα ενώ από κάτω φορούσε κάλτσες/καλτσοδέτες. Όλα στις αποχρώσεις του γκρι. Αμέσως όρμησε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει με γλώσσα. Στην αρχή δεν ανταποκρίθηκα και την απώθησα.

- Εάν δεν είσαι γκέι τότε είσαι μεγάλος μαλάκας για να χάσεις την ευκαιρία που σου δίνω.

- Ούτε γκέι είμαι ούτε μαλάκας, απλά είσαι παντρεμένη με τρία παιδιά. Αυτό με κολλάει.

- Εσύ κοίτα πως θα ευχαριστηθείς το γαμήσι που θέλω να μου ρίξεις και άσε την οικογένειά μου σε εμένα.

Την πλησίασα και άρχισα να τη φιλάω στο στόμα ενώ ταυτόχρονα έβαλα το χέρι μου μέσα στο εσώρουχό της αναζητώντας την κλειτορίδα της.

- Αχ ναι, εκεί, εκεί τρίψε με, με τρελαίνεις…

και με μια κίνηση ξεκουμπώνει το τοπάκι που φορούσε για να μου δώσει χώρο να κάνω παιχνίδι με το μουνί της.

- Είσαι πολύ υγρή. Το μουνί σου στάζει στο πάτωμα.

- Λογικό είναι. Επιτέλους μετά από τόσες ημέρες και τόσες φαντασιώσεις σε έχω δικό μου. Πώς να μη στάζω η γυναίκα;

Άρχισα να της πιπιλάω της μικρές και σκουρόχρωμες ρώγες της και εκείνη να μου πιάνει τον πούτσο πάνω από τη φόρμα που φορούσα. Άρχισα να τη φιλάω στον λαιμό και πίσω από το αυτί ενώ με το άλλο χέρι της έβαζα 2 δάχτυλα μέσα της.

- Ναι, συνέχισε να με δαχτυλώνεις. Θα με κάνεις να χύσω σε λίγο, μη σταματάς…

Πράγματι σε λίγα λεπτά έχυνε και έκανε squirting. Την πιάνω από τους ώμους και τη βάζω να γονατίσει μπροστά μου. Βγάζω την φόρμα και μένω με το μποξεράκι.

- Σειρά σου. Έλα πάρ’ τον μου τσιμπούκι…

και ξεκινάει μια πίπα άλλο πράγμα. Τον έβαζε όλο μέχρι το λαρύγγι της και τον ξαναέβγαζε έξω πιπιλώντας το πουτσοκέφαλο το οποίο εγκλώβιζε μεταξύ των χειλιών της. Την άφησα να ταλαιπωρείται για αρκετή ώρα.

- Είδες που εμένα δε μπορείς να με κάνεις να χύσω από τα προκαταρκτικά; Σήκω όρθια και ξάπλωσε στο κρεβάτι.

Παίρνω από ένα συρτάρι ένα προφυλακτικό και της το δίνω. Αφού μου το φόρεσε της ανοίγω τα πόδια και μπαίνω μέσα της κάπως απότομα.

- Τί καυλί είναι αυτό μωρό μου; Πιο σιγά, θα με κάνεις να ξαναχύσω.

- Χύσε όσο θες… τώρα πλέον είσαι έρμαιό μου.

Συνέχισα να τη γαμάω σε ιεραποστολική στάση μέχρι που της ζήτησα να γυρίσει στο πλάι. Εκεί της τον έχωνα πιο απαλά ενώ ταυτόχρονα έπαιζα με την κλειτορίδα της.

- Ναι καύλα μου, πάρ’ τα. Χύνω την πουτσάρα σου… και με μιας τραβήχτηκε.

- Με ξετίναξες. Τί καύλα είναι αυτή; Άσε με να βρω λίγο τις αναπνοές μου και θα συνεχίσουμε. Δε θα μείνεις παραπονεμένος.

Έτσι κι έγινε. Μέσα σε δύο λεπτά που μεσολάβησαν είχε επανέλθει και μου έγλειφε το Πάπαρι με τόση μαεστρία που θα έχυνα. Την αρπάζω και τη βάζω να ξαπλώσει μπρούμυτα. Πάω από πάνω της και της τον ξαναβάζω στο μουνί, αλλά αυτή την φορά χωρίς προφυλακτικό.

- Σε νιώθω πολύ καλύτερα χωρίς την καπότα μόνο πρόσεξε πού θα χύσεις για να μην αποκτήσουμε κουτσούβελα.

Είχα περάσει τα χέρια μου κάτω από το γοφό της και τη σφυροκοπούσα με όση δύναμη μπορούσα να βάλω. Εκείνη μούγκριζε και είχε βάλει το κεφάλι μέσα σε ένα μαξιλάρι ενώ με τα χέρια της είχε πιαστεί από το κεφαλάρι του κρεβατιού. Πρέπει να την πήδηξα έτσι για πάνω από 20 λεπτά όταν άρχισε να φωνάζει πως ξαναχύνει.

- Χύνω ξανά γαμιά μου, με ξεθέωσες στον πούτσο απόψε, έλα, χύσε κι εσύ…

- Γύρνα και έλα να με καβαλήσεις εσύ. Θα στηριχτείς στα πόδια σου και θα κάτσεις πάνω στον πούτσο μου ενώ με το στόμα σου θα με φιλάς και θα γλείφεις τις ρώγες μου. Όταν σου πω ότι χύνω θα τραβηχτείς.

Με καβάλησε και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω κάτω βυθίζοντας το καυλί μου μέχρι την μήτρα της ενώ παράλληλα μου έγλειφε τις ρώγες. Αυτή η στάση με καύλωσε πολύ και σε λίγο ήμουν έτοιμος να χύσω, οπότε της λέω:

- Τραβήξου…

Αμέσως τραβιέται και μου πιάνει τον πούτσο και μου τον παίζει, θέλοντας να τον στραγγίξει τελείως. Τον βάζει στο στόμα της και μου τον καθαρίζει ενώ μόλις μου τον έκανε λαμπίκο έγλειψε με περισσό ζήλο τα χύσια που είχαν πέσει στην κοιλιά μου.

Σηκωθήκαμε και ανάψαμε τσιγάρο και οι δύο αλλά επικρατούσε μια νεκρική σιωπή. Εκείνη κάνει πρώτη την αρχή.

- Πώς σου φάνηκε; Είμαι καλή καυλιάρα;

- Καλή είσαι αλλά αυτό θα μου το αποδείξεις και τις επόμενες φορές που θα ξαναβρεθούμε γιατί ως γνωστόν, μια φορά, ίσον καμία.




Copyright protected OW ref: 181940



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).