Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η κ. Αφροδίτη είναι μια αφράτη 65αρα με τεράστια βυζιά και τρομερή κωλάρα. Είναι Διαχειρίστρια στην πολυκατοικία μας και εξαιτίας αυτού έχουμε πολλές κόντρες αφού το στυλ της είναι αποφασίζουμε και διατάσσουμε. Από πολύ μικρή ηλικία θυμάμαι να χαζεύω τα βυζιά της. Όταν περπατάει εκείνα πηγαίνουν πάνω κάτω αναπηδώντας μέσα στο χαλαρό σουτιέν και σε μαγνητίζουν. Δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη και οι τρόποι της είναι λιγάκι βλάχικοι και αυταρχικοί. Ποτέ όμως μέχρι τότε δεν είχαμε καμία διένεξη.

Έχει μείνει χήρα τα τελευταία 15 χρόνια και έχει παραξενέψει πάρα πολύ. Κάθε φορά που της πάω τα κοινόχρηστα κρατιέμαι από μια κλωστή να μην της χωθώ. Ένα απόγευμα που πήγα σπίτι της για ένα θέμα που είχε ανακύψει με τα σιφώνια φορούσε μια μπορντό ρόμπα και το άνοιγμα στα στήθη της έδειχνε πως δε φορούσε και σουτιέν. Ώπα λέω, εδώ είμαστε. Ή τώρα ή ποτέ.

- Κ. Αφροδίτη σας έχει πει κανείς πως κρατιέστε καλά για την ηλικία σας;

Εκείνη με κοιτάζει απορημένη και με ένα χαμόγελο μου λέει:

- Άντε να χαθείς κόλακα. Έμενα βρήκες να φλερτάρεις;

- Γιατί όχι; Είσαι μια σχετικά καλοστεκούμενη γυναίκα με τα όλα σου. Τα πληθωρικά σου βυζιά και τον τουρλωτό κώλο σου που για πάρτη του έχω τραβήξει άπειρες μαλακίες.

- Λοιπόν, ότι είχαμε να πούμε το είπαμε. Αύριο θα στείλω το συνεργείο για τα σιφώνια. Μάζεψέ τα και πήγαινε σπίτι σου.

Είχε πάρει πάλι αυτό το σοβαροφανές και λίγο βλάχικο ύφος που δε σου άφηνε κανένα περιθώριο για αντίλογο. Έφυγα από το σπίτι της απογοητευμένος αλλά σίγουρος πως τα λόγια μου την είχαν ιντριγκάρει. Πέρασαν οι ημέρες και έπρεπε να ξαναπάω σπίτι της για να πληρώσω τα κοινόχρηστα. Με καλοδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο.

- Καλησπέρα μάτια μου. Πως είσαι;

- Μια χαρά είμαι αλλά από την προηγούμενη φορά δε μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου. Σκέφτομαι τον πούτσο μου ανάμεσα στα βυζόμπαλα σου και την Τουρλωτή κωλάρα σου.

- Γιατί το κάνεις αυτό; Το ξέρεις πως μπορώ να σε καταγγείλω για σεξουαλική παρενόχληση;

Αφού πήρα το σοβαρό μου ύφος και υπό την απειλή της αποκρίθηκα.

- Κ. Αφροδίτη αν και παλιά στο κουρμπέτι δεν εκτιμάτε έναν αρσενικό που βρήκε το θάρρος να σας τα ρίξει ευθέως; Και μετά οι γυναίκες παραπονιούνται πως δεν υπάρχουν άντρες. Είμαι σίγουρος πως από τότε που χηρέψατε δεν έχετε συνευρεθεί με άλλον άντρα οπότε το να συνευρεθείτε με έναν νεότερό σας θα ήταν ευχής έργον. Εσείς αντί να αδράξετε την ευκαιρία με απειλείτε με καταγγελία.

- Κοίταξε αγόρι μου, όσο και αν με κολακεύει η προσέγγισή σου, έχω παιδιά στην ηλικία σου και πέραν αυτού όταν πέθανε ο άντρας μου ορκίστηκα ότι δε θα βάλω άλλον στο κρεβάτι μου.

- Τί σημασία έχει η ηλικία όταν δύο άτομα γουστάρουν ο ένας τον άλλο; Πέραν αυτού δεν χρειάζεται να πάμε στο κρεβάτι. Ο καναπές σας είναι ότι πρέπει για αυτά που έχω στο μυαλό μου και αμέσως την πιάνω από τον ώμο και αρχίζω να της πιπιλάω το αυτί ενώ με το άλλο χέρι μου χούφτωσα τα βυζιά της.

- Μη… δεν είναι σωστό. Δεν θέλω, άσε με.

- Έλα μωρό μου μην αντιδράς έτσι. Αφού το βλέπω. Έχει αναψοκοκκινίσει και οι ρώγες σου κοντεύουν να σκίσουν την ρομπίτσα σου. Άσε με να σε ποτίσω με τους χυμούς μου.

- Τι με βρήκε τη γυναίκα τώρα στα γεράματα; Σταμάτα σατανά…

έλεγε όχι αλλά δεν το εννοούσε. Τότε άρχισα να τη φιλάω στο στόμα. Στην αρχή χωρίς γλώσσα αφού προσπαθούσε να με απωθήσει αλλά στη συνέχεια αποδείχτηκε μετρ των Γαλλικών φιλιών. Πλέον το χέρι μου έχει ανοίξει τη ρομπίτσα της και παίζει με τις τεράστιες και σκουρόχρωμες ρώγες της.

- Αχ ναι... έτσι παίξε μαζί τους μανάρι μου.

Χωρίς να χάσω χρόνο της βγάζω τη ρόμπα και την αφήνω μόνο με μια μοβ κιλότα από σατέν. Έχω πιάσει τα βυζιά της και τα μαλάζω ενώ ταυτόχρονα δαγκώνω απαλά τις θηλές της.

- Αχ, ναι, συνέχισε. Κάνεις δε με έχει αγγίξει έτσι εδώ και 20 χρόνια. Συνέχισε μανάρι μου μην σταματάς.

- Μην ανησυχείς και δε θα σταματήσουμε εδώ. Σε λίγο θα δεις.

Με μία κίνηση βάζω το χέρι μου μέσα από την κιλότα της και χαϊδεύω το μουνάκι, το οποίο ήταν ήδη πλημμυρισμένο. Την τραβάω και την πάω στο σαλόνι. Τη ρίχνω στον καναπέ και ξεφορτώνομαι την κιλότα της. Αρχίζω να της γλείφω την κοιλιά και σιγά-σιγά να κατεβαίνω προς το αξύριστο μεν, ευωδιαστό δε μουνάκι της. Μόλις άγγιξα την κλειτορίδα τρελάθηκε.

- Ναι, ναι, εκεί, γλείψε με να σε χύσω μωρό μου, ναι, τι έχανα η γυναίκα τόσο καιρό;

Παράλληλα άρχιζα να βάζω δάκτυλα μέσα της για να ανακαλύψω πως το μουνί της ήταν τόσο στενό που μετά βίας χωρούσε δύο μέσα. Συνέχισα το γλειφομούνι μόνο που πλέον τη γαμούσα με την γλώσσα μου.

- Χύνω, μη σταματάς, χύνω.

Έβαλε τα χέρια της πάνω στο κεφάλι μου και το πίεζε επάνω στο μουνί της. Έχυσε και όταν γύρισα να την κοιτάξω παρατήρησα ότι είχε δακρύσει από την ηδονή. Βγάζω την φόρμα μου και μένω με το μποξεράκι. Παίρνω το χέρι της και το βάζω επάνω στον πούτσο μου.

- Μ... ωραίο παλούκι έχεις και δε σου φαινόταν. Πώς θα το χώσεις όλο αυτό στην στενή τρυπούλα μου;

- Για αρχή πάρ' τον στο στόμα σου και άσε εμένα να ανησυχώ για αυτό.

Κατέβασε το μποξεράκι και άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια ενώ με το χέρι της μαλάκιζε τον πούτσο μου.

- Έλα βάλ’ τον μέσα καύλα μου. Ρούφηξε τον μέχρι το μεδούλι.

- Έχω πάνω από 20 χρόνια να κάνω πίπα. Να με καθοδηγείς.

- Εσύ θα φροντίσεις να έχεις ανοικτό το στόμα και τη γλώσσα έξω και τα υπόλοιπα ασ’ τα σε εμένα.

Άρχισα να της γαμήσω το στόμα σα να μην υπήρχε αύριο. Κάποια στιγμή τον βγάζω και της τον βάζω ανάμεσα στις τεράστιες βυζάρες της.

- Έλα κάνε μου ισπανικό να με τρελάνεις.

- Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ μου.

Αφού της έδειξα τι να κάνει επιδόθηκε με περισσό ζήλο ενώ ταυτόχρονα αναστέναζε. Όταν πλέον ήμουν σχεδόν έτοιμος να χύσω τραβιέμαι και την βάζω να ξαπλώσει στον καναπέ. Της έβαλα το ένα πόδι στην πλάτη και το άλλο στους ώμους μου και άρχισα να παίζω τον πούτσο μου επάνω στο τριχωτό μουνί της.

- Έλα μην με παιδεύεις άλλο. Βάλ’ τον μου αλλά σιγά σιγά μην με πονέσεις.

Με το που το είπε καρφώθηκα ολόκληρος μέσα της και την κόπηκε η ανάσα.

- Μαλακισμένο με ξέσκισες. Έχω 20 χρόνια να γαμηθώ, λυπήσου με, σε ικετεύω.

- Ηρέμησε μωράκι μου. Ο πόνος θα υποχωρήσει και σε λίγο θα με παρακαλάς να στον βάλω πιο βαθιά…

και συνέχισα να την καρφώνω με όλη μου τη δύναμη. Εκείνη αναστέναζε και μονολογούσε.

- Τι γαμήσι τρώω η πουτάνα; Τι καύλα είναι αυτή;

Αφού τη γάμησα έτσι για κανένα τέταρτο, τη γύρισα στα 4 και πλέον είχα μπροστά μου την μεγάλη τουρλωτή κωλάρα της. Της τον ξανάβαλα μέσα στο μουνί και άρχισα να την πηδάω με δύναμη.

- Πιο σιγά μωρό μου. Πιο σιγά. Θα με πεθάνεις. Πονάω αλλά μ' αρέσει γλυκοκαύλη μου.

Οι παφλασμοί που έκανε ο κώλος της κάθε φορά που της τον έχωνα αντηχούσαν μέχρι τα επάνω διαμερίσματα στα σίγουρα. Συνέχισα να την πηδάω πισσωκολλητά και άρχισα να της βάζω δάκτυλο στον κώλο.

- Αχ, μη, όχι τον κώλο σε παρακαλώ, όχι. Δεν έχω αφήσει ούτε το συγχωρεμένο να με γαμήσει από τον κώλο.

Εγώ δεν άκουγα τίποτα. Έχωσα και δεύτερο δάκτυλο και άρχισα να προετοιμάζω την τρύπα της για γαμήσι. Μετά από λίγο και ενώ ο σφιγκτήρας της είχε χαλαρώσει και ενώ της γαμούσα ακόμα το μουνί άρχισε να φωνάζει.

- Χύνω, ξαναχύνω καυλιάρη μου. Έτσι, συνέχισε να με πηδάς κι εγώ θα σου πνίξω τον πούτσο από τα χύσια μου.

Όντως, έβγαλε μια τεράστια ποσότητα υγρών τα οποία έτρεχαν στα μπούτια της και λέρωσαν τον καναπέ.

- Τώρα ήρθε η ώρα σου. Ήρθε η ώρα να γαμήσω επιτέλους αυτή την κωλοτρυπίδα που με έχει τρελάνει εδώ και χρόνια.

- Μη, σε παρακαλώ, δε θέλω. Δεν είμαι κανένα ζώο για να με πάρεις έτσι.

- Σκάσε και πάρ' τον…

και της τον καρφώνω με μιας μέσα στη σούφρα της.

- Αχ, μη ρε καργιόλη, σταμάτα, σεβασμού την ηλικία μου, θα μου ματώσεις το κωλάντερο…

και κάνει μια κίνηση και τραβιέται ξαπλώνοντας μπρούμυτα στον καναπέ. Εγώ απτόητος την πιάνω από τα μαλλιά και της τον ξαναχώνω μέχρι τη ρίζα.

- Έτσι πουτανάρα μου, πάρ' τον όλο μέσα στον υπέροχο κώλο σου. Τι κωλοτρυπίδα είναι αυτή που έχεις; Θα στη χύσω.

Μετά από 5 λεπτά έχυνα μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Αφού ανασηκώθηκα από επάνω της, γυρνάει απότομα και μου ρίχνει ένα χαστούκι.

- Αυτό που έκανες δεν έπρεπε να το κάνεις. Με πόνεσες πολύ και είμαι μεγάλη γυναίκα.

- Έλα μωρό μου μην κάνεις έτσι. Ήταν επειδή δεν το είχες ξανακάνει και γι' αυτό σε πόνεσε. Θα δεις τις επόμενες φορές πως θα σου αρέσει, μη σου πω πως θα αρχίσεις να χύνεις κιόλας.

Με τη διαχειρίστρια γαμιόμαστε από καιρόν εις καιρόν και πλέον ο κώλος της είναι ορθάνοιχτος και έτοιμος για σκληρό γαμήσι.
Copyright protected OW ref: 181934Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.