Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η νονά μου, ο πόθος μου

Τη βλέπω να απομακρύνεται πανικόβλητη. Έχω παγώσει, δεν ξέρω τι να κάνω. Σηκώνομαι και πηγαίνω προς το σπίτι. Μπαίνω από την πόρτα της κουζίνας και τη βλέπω. Είναι μπροστά στο νεροχύτη με πλάτη προς εμένα και ρίχνει νερό στο πρόσωπό της.

- Δέσποινα...

της λέω αλλά αυτή δε μου δίνει σημασία. Η καύλα που είχα εκείνη τη στιγμή δε με άφηνε να σκεφτώ λογικά. Θα τα έπαιζα όλα για όλα. Πηγαίνω από πίσω της και κολλάω πάνω της. Τρίβω τον πούτσο μου στον κώλο της και τα χέρια μου τη χαϊδεύουν παντού. Κατεβάζω το σορτς της μέχρι τα γόνατα. Διακρίνω ένα μικροσκοπικό στρινγκάκι και το τραβάω με δύναμη. Βγάζει μια σιγανή κραυγή. Ίσως την καύλωσε η κίνηση που έκανα, ίσως την έτσουξε καθώς σκιζόταν. Δεν είχα χρόνο να σκεφτώ. Κατεβάζω και το δικό μου σορτς μαζί με το εσώρουχο. Ο πούτσος μου είναι πέτρα και τα αρχίδια μου πονάνε. Τον κεντράρω στο μουνί της και ξεκινάω να μπαίνω μέσα της. Είναι πολύ στενή, πρέπει να είχε καιρό να γαμηθεί. Κάθε εκατοστό που μπαίνει κάνει την ανάσα της να γίνεται όλο και πιο βαριά.

Όταν μπήκα ολόκληρος σταμάτησα για να το συνηθίσει. Της δαγκώνω απαλά το λαιμό και ξεκινάω να τη γαμάω, στην αρχή αργά και μετά λίγο πιο γρήγορα. Την έχω αγκαλιάσει με το ένα χέρι από τη μέση και με το άλλο την τραβάω από τον ώμο και την καρφώνω πάνω μου.

- Έτσι...

λέει και τη νιώθω να σπαρταράει ακόμα μια φορά στην αγκαλιά μου. Ο οργασμός της είναι πολύ έντονος. Την κρατάω σφιχτά γιατί δείχνει σα να μη μπορεί να σταθεί στα πόδια της, όμως και οι δικές μου αντοχές έχουν εξαντληθεί. Με πολύ ζόρι κρατάω την καύλα που έχω όλη μέρα. Μόλις νιώθω ότι αρχίζει να ανακτά την αυτοκυριαρχία της βγαίνω από μέσα της και χωρίς καν να ακουμπήσω τον πούτσο μου χύνω μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος στην πλάτη της και την κοιλιά μου.

Μένουμε σε αυτή τη στάση για λίγο. Σκέφτομαι ότι κάτι πρέπει να πω αλλά φοβάμαι την αντίδρασή της. Ξαφνικά γυρνάει προς το μέρος μου, με κοιτάζει στα μάτια και ενώνει τα χείλη της στα δικά μου. Οι γλώσσες μας μπερδεύονται και τα χέρια μας περνούν από όλα τα σημεία του κορμιού μας προσπαθώντας να ανακαλύψει ο ένας τον άλλο.

Με αστραπιαίες κινήσεις αφαιρούμε τα ρούχα και μένουμε γυμνοί και αγκαλιασμένοι να φιλιόμαστε με πάθος. Το στήθος της, που τόσα χρόνια ονειρεύομαι, ακουμπάει πάνω στο δικό μου. Νιώθω τις ρώγες της να είναι πέτρα από την καύλα και με προκαλούν να τις βάλω στο στόμα μου. Αρχίζω να τις πιπιλάω εναλλάξ. Με το ένα χέρι της χαϊδεύω το μουνί που είναι ακόμα υγρό. Τα βογκητά της δυναμώνουν αλλά δε θέλω να την τελειώσω με το χέρι. Κάθομαι σε μια καρέκλα που είναι εκεί δίπλα. Την τραβάω κοντά μου και τη βάζω να γονατίσει μπροστά μου. Ο πούτσος μου είναι στητός μπροστά στο πρόσωπό της. Τον πιάνει με το ένα χέρι και τον παίζει απαλά.

- Είναι τέλειος…

μου λέει και βάζει το κεφαλάκι στο στόμα της. Το γλείφει αργά και αισθησιακά κοιτώντας με στα μάτια, όμως εμένα δε μου φτάνει αυτό. Βάζω το χέρι μου στο κεφάλι της και την αναγκάζω να το πάρει όλο και πιο βαθιά. Τα μάτια της έχουν βουρκώσει και τα σάλια της τρέχουν στα βυζιά της. Οι ήχοι που βγάζει καθώς πνίγεται ηχούν στα αυτιά μου σα γλυκιά μελωδία. Αν την αφήσω να συνεχίσει θα χύσω.

- Κάτσε πάνω του, τη διατάζω και αυτή πετάγεται σαν ελατήριο και καρφώνεται πάνω στον πούτσο μου.

Η κραυγή που βγάλαμε και οι 2 ακούστηκε σε όλο το σπίτι. Τυλίγει τα χέρια της στο λαιμό μου και αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα. Νιώθω ότι με οποιαδήποτε λάθος κίνηση θα διπλώσει ο πούτσος μου στα 2 όμως η καύλα υπερισχύει για άλλη μια φορά της λογικής. Την πιάνω από τον κώλο και την βοηθάω να καρφωθεί πάνω μου με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη,

- Τί μου κάνει αυτή η πούτσα; Σκίσε με αγόρι μου...

έλεγε ανάμεσα στα αναφιλητά της και εγώ καύλωνα ακόμα περισσότερο. Δεν ξέρω πόση ώρα γαμιόμασταν σε αυτή τη στάση όταν τη νιώθω να χαμηλώνει ταχύτητα και να αρχίζει να τρέμει ολόκληρη. Το μουνί της έχει σφίξει τον πούτσο μου τόσο δυνατά που με πονάει. Χύνει πολύ έντονα και τα νύχια της γδέρνουν την πλάτη μου. Όλο αυτό το σκηνικό είναι πολύ καυλωτικό και δε μπορώ να κρατηθώ άλλο. Αρχίζω να χύνω μέσα της. Κάθε ριπή με καυτό σπέρμα την κάνει να τραντάζεται. Πρώτη φορά βγάζω τόσο μεγάλη ποσότητα. Δε θέλω να τελειώσει ποτέ αυτή η στιγμή, όμως όπως είναι λογικό τελείωσε και επικράτησε μια αμήχανη σιωπή.

Καθόμασταν έτσι αγκαλιασμένοι για αρκετή ώρα. Ο μισοκαυλωμένος πούτσος μου ήταν ακόμα μέσα της. Δεν το είχα παρατηρήσει νωρίτερα αλλά είμασταν μούσκεμα στον ιδρώτα.

- Αυτό που έγινε ήταν λάθος, λέει χωρίς να με κοιτάξει.

- Μακάρι όλα τα λάθη να ήταν τόσο όμορφα.

- Ντρέπομαι... τί κάναμε;

- Κάναμε κάτι που ονειρευόμουν χρόνια.

- Ονειρευόσουν να κάνεις σεξ μαζί μου;

- Φυσικά. Περίεργο σου φαίνεται;

- Δεν το είχα φανταστεί ποτέ. Δεν έχει σημασία. Δεν πρέπει να ξαναγίνει και δεν πρέπει να μαθευτεί τίποτα κακομοίρη μου.

- Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να πω ποτέ τίποτα. Σηκώνεται από πάνω μου.

- Χάλια τα έχουμε γίνει. Θα πάω να κάνω μπάνιο.

- Να έρθω μαζί σου;

- Όχι, να πας στο κάτω.

Τη βλέπω να απομακρύνεται γυμνή. Η πίσω όψη της είναι φανταστική. Προφανώς και θα την ακολουθήσω. Περιμένω να ακούσω νερό να τρέχει και ανεβαίνω τα σκαλιά για το δωμάτιο. Κοντοστέκομαι έξω από το μπάνιο και κοιτάζω κλεφτά μέσα. Η γυάλινη πόρτα του ντους έχει θαμπώσει από τους υδρατμούς. Την ανοίγω και τη βλέπω να σαπουνίζεται.

- Ρε τί σου είπα;…

μου λέει αλλά έχω μπει ήδη μέσα. Την παίρνω στα χέρια μου και την αγκαλιάζω.

- Δέσποινα, σε θέλω και με θέλεις και συ. Από αύριο μπορούμε να κάνουμε ότι δεν έγινε τίποτα, αλλά ας το απολαύσουμε μόνο για σήμερα.

- Αλήτη…

μου λέει και αρχίζουμε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Σαπουνίζουμε ο ένας τον άλλο με ιδιαίτερη προσοχή. Αφού τελειώνουμε σκουπιζόμαστε όπως όπως και πηγαίνουμε στο κρεβάτι. Την ξαπλώνω ανάσκελα και πέφτω πάνω της. Ξεκινάω να τη γλείφω στο λαιμό και κατεβαίνω στο στήθος της. Οι ρώγες της είναι ξανά πολύ σκληρές. Τις πιπιλάω αρκετή ώρα και συνεχίζω προς τα κάτω. Φτάνω στο μουνί της και γλείφω την κλειτορίδα της. Υγραίνεται με τη μία. Βάζω όλη μου τη μαεστρία για την κάνω χαρούμενη. Έχει τρελαθεί. Μου σπρώχνει το κεφάλι με τα χέρια πάνω στο μουνί της. Ο πούτσος μου όμως έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται. Τη γυρνάω σε 69. Για λίγη ώρα το μόνο που ακούγεται είναι οι ανάσες μας και οι ήχοι από τις γλώσσες μας.

- Δεν αντέχω άλλο, θέλω να μπεις μέσα μου...

Γυρίζει και κάθεται πάνω στον πούτσο μου. Την τραβάω πάνω μου και τα βυζιά της είναι μπροστά στο πρόσωπό μου. Τα γλείφω σαν τρελός και κρατώντας την απ' τον κώλο την καρφώνω στον πούτσο μου.

Έχει εκστασιαστεί. Βγάζει δυνατά βογκητά και παραμιλάει μέσα από τα δόντια της, ώσπου φωνάζει με όλη της τη δύναμη:

- Χύνω καυλιάρη μου… χύνω πουτσαρά μου... α...

Σταματάω να κουνιέμαι μέχρι να ηρεμήσει.

- Με ξέσκισες... μου λέει με ναζιάρικη φωνή.

- Μπορώ και περισσότερο αν θέλεις.

- Μ…

- Στήσου τα 4…

της λέω και πολύ πρόθυμα μου τουρλώνει το κωλαράκι της. Πάω από πίσω της και μπαίνω στο μουνάκι της. Την αρπάζω από τα μαλλιά και την ξεκινάω σε ένα ανελέητο γαμήσι. Μπαίνω μέσα της με τρομακτική ταχύτητα. Τα αρχίδια μου με πεθαίνουν στον πόνο καθώς χτυπάνε πάνω στον κώλο της αλλά δε σταματάω, θέλω να της μείνω αξέχαστος.

- Σου αρέσει μωρή πουτάνα;…

της λέω και της δίνω μια δυνατή σφαλιάρα στον κώλο.

- Ναι γαμιά μου, ναι πουτσαρά μου...

- Από δω και πέρα θα σε γαμάω όποτε γουστάρω... της λέω και της δίνω άλλη μια σφαλιάρα.

- Όποτε θες εσύ, μόνο να με γαμάς έτσι... έτσι θέλω.

Έχυσα πάλι μέσα της και έπεσα ξέπνοος στα μαξιλάρια. Αυτή έρχεται δίπλα μου και χώνεται στην αγκαλιά μου.

- Το εννοούσα, να με γαμάς όποτε θέλεις, αρκεί να με γαμάς με αυτό τον τρόπο...

μου λέει και μας πήρε ο ύπνος αγκαλιά.




Copyright protected OW ref: 181829



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.