Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Βρίσκομαι στο τραίνο για Πάτρα από Αθήνα και κάθομαι στο μπαρ (τότε τα τραίνα είχαν και μπαρ). Πίνω το καφεδάκι μου και απολαμβάνω τον καπνό μου. Η θέση απέναντί μου είναι η μόνη άδεια στο βαγόνι και έρχεται μια κοπέλα γύρω στα 25 και με ρωτάει αν μπορεί να κάτσει να πιει τον καφέ της.

- Μα και βέβαια μπορείς… αποκρίθηκα αμέσως.

- Με λένε Βαλεντίνα, εσένα;

- Χάρηκα πολύ, Παναγιώτης.

Ξαφνικά βλέπουμε τον ελεγκτή να έρχεται και να μας ρωτάει αν έχουμε χάσει ένα πιτσιρικά. Αφού αποκριθήκαμε και οι δύο όχι πήγε και ρώτησε την ίδια ερώτηση σε ένα ζευγάρι που καθόταν απέναντί μας για να λάβει την ίδια απάντηση. Τελικά ο πιτσιρικάς επειδή τον είχε μαλώσει η μητέρα του είχε πάρει μόνος του το τραίνο για να πάει στο Διακοφτό που ήταν οι παππούδες του.

- Μπράβο σπιρτάδα ο πιτσιρίκος… γυρνάω και λέω στην Βαλεντίνα.

- Καλά πώς τα κατάφερε;… απόρησε η Βαλεντίνα.

- Εγώ πάω Πάτρα, εσύ;

- Και εγώ Πάτρα πάω. Σπουδάζω εκεί και είχα ανέβει Αθήνα να δω τους δικούς μου.

Αφού αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων κανονίσαμε μόλις φτάναμε να πάρουμε το ίδιο ταξί. Έτσι κι έγινε. Λίγο πριν φτάσουμε σπίτι της μου ζήτησε το κινητό μου και της το έδωσα. Έκανε αναπάντητη στο δικό της τηλέφωνο και μου το ξανάδωσε πίσω.

- Θα περιμένω τηλεφώνημά σου.

Αφού την αφήσαμε σπίτι της αποθήκευσα το νούμερο της και μονολόγησα "με γουστάρει η γκόμενα". Την επόμενη ημέρα της στέλνω μήνυμα να πάμε το απόγευμα για καφέ. Άργησε να απαντήσει και κατά τις 15:00 το μεσημέρι λαμβάνω sms.

«Στις 19:00 Αγ. Νικολάου είναι καλά;»

«Τρι- καλά της απάντησα»

Πράγματι στις 19:00 ακριβώς ήταν εκεί. Περπατήσαμε λίγο και βρήκαμε ένα κενό τραπέζι σε ένα γνωστό μαγαζί. Κάτσαμε και παραγγείλαμε. Εκεί άρχισαν οι ερωτήσεις του τύπου αν μένω μόνος μου, τί μουσική ακούω, τι δουλειά κάνουν οι δικοί μου κλπ.

Η Βαλεντίνα ήταν γύρω στο 1.70, γύρω στα 65 κιλά, με μαύρα βαμμένα μαλλιά και καστανά μάτια. Το πρόσωπό της ήταν σχετικά άγριο, το βυζί της μέτριο, αλλά ο κώλος της σκέτη κόλαση. Αφού ήπιαμε τον καφέ σκέφτηκα να έχουμε και συνέχεια.

- Τι θα έλεγες να πάμε από το σπίτι μου, να σου κάνω το τραπέζι κι εσύ το κρεβάτι;

- Μου αρέσει η ευθεία προσέγγισή σου αν και δε θα έπρεπε να είσαι τόσο σίγουρος για τις προθέσεις μου. Μη με περάσεις και για καμία εύκολη.

- Τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια! Λοιπόν… θες;

- Ναι θέλω.

Αφού πληρώσαμε ξεκινήσαμε για το σπίτι μου. Στη διαδρομή είχαμε πιαστεί χεράκι χεράκι και μιλούσαμε για φαγητά (ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται). Φτάσαμε σπίτι και αφού της πρότεινα να βγάλει το παλτό της (δεν το είχε βγάλει στην καφετέρια αφού ήταν χειμώνας και καθόμασταν έξω) της έδωσα μια στοίβα με καταλόγους ντελίβερι για να παραγγείλουμε.

- Βλέπω είσαι προετοιμασμένος. Έχεις από όλα τα είδη.

- Εργένης γαρ, λογικό είναι.

Αφού παραγγείλαμε έβαλα απαλή μουσική στον υπολογιστή και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Δεν άργησε να μου σηκωθεί και η Βαλεντίνα το παρατήρησε.

- Βλέπω είσαι ετοιμοπόλεμος αλλά πρώτα θα φάμε και μετά θα δω πώς θα χαλιναγωγήσω το φούσκωμα στο παντελόνι σου.

- Σύμφωνοι. Άλλωστε αυτή ήταν η συμφωνία. Εγώ θα σου κάνω το τραπέζι και εσύ το κρεβάτι.

Βάζει τα γέλια και με ρωτάει αν μπορεί να πάει στο μπάνιο. Της έδειξα που είναι και της άναψα το φως. Στο μεταξύ ήρθαν και οι μακαρονάδες και ετοίμασα τραπέζι. Αφού φάγαμε, μάζεψα τα πιάτα.

- Το δικό μου μέρος της συμφωνίας ολοκληρώθηκε. Σειρά σου τώρα.

Σηκώνεται, με πιάνει από το χέρι και με οδηγεί στο κρεβάτι. Μου δίνει ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα και απομακρύνεται λίγο. Αρχίζει να λικνίζεται στον Ρυθμό της μουσικής και μου κάνει ένα μίνι στριπτίζ. Έμεινε με τα εσώρουχα και το δικτυωτό καλσόν και ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου.

- Είμαι δική σου… είπε όλο νόημα.

Αρχίζω να τη φιλάω στον λαιμό και ταυτόχρονα να παίζω με το στήθος της παραμερίζοντας το ημιδιάφανο σουτιέν της που με δυσκολία συγκρατούσε τις καυλωμένες της ρώγες.

- Αχ, συνέχισε, με τρελαίνεις. Έτσι, γλείψε τις βυζάρες μου να με καυλώσεις…

και με μια κίνηση ξεκούμπωσε το σουτιέν και το πέταξε στο πάτωμα. Τα βυζιά της ήταν μέτρια σε μέγεθος αλλά πολύ στητά. Άρχισα να τα μαλάζω με το ένα χέρι και το άλλο το πέρασα μέσα από το καλσόν και το εσώρουχο και της έπιασα το μουνί το οποίο ήταν μούσκεμα. Εκείνη μετά από λίγο με απωθεί και σηκώνεται όρθια. Βγάζει το δικτυωτό καλσόν και το εσώρουχο και ξαναέρχεται προς το μέρος μου.

- Ώρα να σε γδύσουμε κι εσένα.

Άρχισε να με φιλάει στο αυτί και να πιάνει τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι. Με ανασηκώνει και μου βγάζει το πουκάμισο και το φανελάκι.

- Σήκω τεμπέλη να σου βγάλω και τα υπόλοιπα.

Σηκώθηκα και αφού μου έβγαλε το παντελόνι και το μποξεράκι με τράβηξε προς το μέρος της. Έβαλε με μιας το πέος μου στο στόμα της και το "κατάπινε" με λαιμαργία.

- Έτσι καύλα μου… ρούφηξε με.

Συνέχισε να με γλείφει από την βάση μέχρι την βάλανο και να μου τον παίζει με το χέρι της.

- Πάρε και τα αρχίδια μου στο στόμα σου...

Έβγαλε την γλώσσα έξω και άρχισε να μου τα γλείφει και να τα ρουφάει.

- Σταμάτα, θα με κάνεις να χύσω και δε θέλω ακόμα. Θέλω να σε γαμήσω πρώτα.

- Ότι πεις μωράκι μου, δε θα σου χαλάσω χατίρι.

Την πιάνω από το χέρι και την βάζω ανάσκελα στο κρεβάτι. Πάω στο μπάνιο και φέρνω ένα κουτί προφυλακτικά. Το ανοίγω και φοράω ένα. Ξαπλώνω επάνω της και της τον χώνω.

- Τι πούτσα είναι αυτή μωρό μου; Έτσι, χωσ' τη μου όλη μέσα.

Συνέχισα να την παίρνω σε ιεραποστολική στάση μέχρι που άρχισε να χύνει.

- Τελειώνω γαμιά μου τελειώνω. Το μουνί μου καίει…

και ξαφνικά λιποθυμάει. Εγώ στην αρχή δεν κατάλαβα ότι είχε λιποθυμήσει και συνέχισα να τη γαμάω μέχρι που της ζήτησα να αλλάξουμε στάση και δεν μου απάντησε. Αμέσως βγήκα από μέσα της Καίτης έριξα ένα σιγανό χαστούκι. Αφού συνήλθε την ρώτησα τι έπαθε και μου είπε ότι όταν έχει δυνατό οργασμό λιποθυμάει και να μην ανησυχώ.

- Έλα δίπλα μου να σου κάνω ένα ισπανικό να στον ξανασηκώσω γιατί εσύ δεν τελείωσες και δε θέλω να σε αφήσω παραπονεμένο.

Βουτάει το πέος μου και αρχίζει να το πιπιλάει. Μόλις σηκώθηκε το έχωσε ανάμεσα στα βυζιά της και άρχισε να μου τον παίζει. Δεν ήθελα και πολύ και σε λίγο ήμουν πάλι ορθωμένος.

- Έτσι καύλα μου, έτσι, παρ' τον. Τι υπέροχα βυζιά είναι αυτά;

- Μην τολμήσεις να χύσεις. Θέλω να με ξαναγαμήσεις…

και αμέσως βουτάει ένα καινούργιο προφυλακτικό από το κουτί και μου το φοράει με το στόμα της. Την πιάνω από τα μαλλιά και την στήνω στα τέσσερα. Εκείνη σκύβει το κεφάλι της και μου τουρλώνει τον κώλο της ενώ με τα χέρια της ανοίγει τα κωλομάγουλα.

- Έλα μωράκι μου χωσ' τον. Κοίτα το μουνάκι μου στάζει από την καύλα.

Της τον χώνω με όλη μου τη δύναμη όλο μέσα και αρχίζω ένα σφυροκόπημα σα να ήθελα να της τον βγάλω από το στόμα. Αφού την έπαιρνα έτσι για κανένα τέταρτο και αφού είχε χύσει δύο ακόμα φορές (ευτυχώς χωρίς να λιποθυμήσει) την έχυσα μέσα στο μουνί της. Έβγαλα το προφυλακτικό και της ζήτησα να μου πάρει τσιμπούκι για να μου τον καθαρίσει.

Αν και παραπονέθηκε για τη γεύση του προφυλακτικού μου τον έκανε λαμπίκο. Εκείνη τη βραδιά την πήρα άλλες δύο φορές με αποκορύφωμα το επόμενο πρωί που την πήρα από τον κώλο με τις πρωινές μου καύλες.

Βαλεντίνα όποιος σε έχει πάρει για γυναίκα του σίγουρα θα ευχαριστιέμαι γαμήσι. Να είσαι καλά όπου και να είσαι.
Copyright protected OW ref: 181748Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.