Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχοντας κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες, ξεκίνησα στις 3 Ιουλίου του 2001 από την Πάτρα με το καράβι για την Ιταλία. Η επόμενη μέρα ήταν ιστορική. Στο γήπεδο Ντέλε Άλπι της Γιουβέντους, μια από τις καλύτερες μπάντες του σκληρού ροκ θα έδινε συναυλία. Οι θρυλικοί AC/DC ήταν ένα όνειρο για αρκετούς ροκάδες της Ελλάδας. Εκείνο τον καιρό δεν πιστεύαμε ότι θα τους δούμε ζωντανά στην Ελλάδα (κάτι βέβαια που έγινε οκτώ χρόνια αργότερα). Έτσι χάρη στη βοήθεια ενός φίλου είχαμε αγοράσει εισιτήρια για τη συναυλία στο Τορίνο.

Το ταξίδι, αν και μεγάλο σε διάρκεια δε μας ενόχλησε. Στρωματσάδα στο κατάστρωμα και αλκοόλ. Φτάσαμε ξημερώματα της 4ης Ιουλίου στην Ανκόνα. Είχαμε κλείσει δρομολόγια για το Τορίνο με λεωφορεία. Θα φτάναμε στο γήπεδο μισή ώρα πριν ανοίξουν οι πύλες. Στα κτελ του Τορίνο μας περίμενε η θεία του φίλου μου με τα εισιτήρια. Ευτυχώς είχαμε αλλάξει τις δραχμές σε λιρέτες και είχαμε μια γενική γνώση των τιμών στην Ιταλία.

Επιτέλους φτάσαμε στο γήπεδο της μισητής Γιουβέντους (εγώ πάντοτε υποστήριζα τη Μίλαν στο ιταλικό πρωτάθλημα λόγω Βαν Μπάστεν/ Γκούλιτ). Περιμέναμε με ανυπομονησία όπως και χιλιάδες οπαδοί του συγκροτήματος. Ορίσαμε σημείο συνάντησης με το φίλο μου γιατί γνωρίζαμε ότι θα χαθούμε. Μπήκαμε μέσα και πατήσαμε στο γρασίδι...

Δε θα περιγράψω πόσο μαγική ήταν η συναυλία ή πώς ο γέρο-Γιανγκ (Άνγκους Γιανγκ) έδωσε ρεσιτάλ. Ζήσαμε, τραγουδήσαμε, χτυπηθήκαμε όλοι μαζί. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Το ίδιο βράδυ μας φιλοξένησε η θεία. Καλή γυναίκα και εξυπηρετική. Την επόμενη αναχωρήσαμε με τρένο και μετά με λεωφορείο για Ανκόνα. Στο λεωφορείο βρέθηκα να κάθομαι δίπλα σε μια νεαρή Ιταλίδα με γαλάζιο βαμμένο μαλλί. Ήταν γύρω στο 1.55, με ζουμερές καμπύλες, αγγελικό προσωπάκι και μεγάλο στήθος. Ταξίδευε και η ίδια για Ελλάδα με μια φίλη της.

Πιάσαμε κουβέντα στα αγγλο/γαλικο/ιταλικά. Δε μιλούσε καλά αγγλικά, δε μιλούσα γρι ιταλικά, αλλά αντιλαμβανόμουν αρκετά. Βρεθήκαμε μαζί στα εκδοτήρια για το καράβι. Αποφασίσαμε να κάνουμε παρέα. Η φίλη της ενώθηκε μαζί μας και έκανα τις συστάσεις με το φίλο μου που μιλούσε ιταλικά.

Αράξαμε στο κατάστρωμα. Εκείνες είχαν σάκους και πολλά συμπράγκαλα, ενώ εμείς τα απαραίτητα μόνο. Πήραμε κουτάκια μπύρες και ύστερα από αρκετές, ανταλλάζαμε πειράγματα και αστεία. Κάποια στιγμή είδα τον φίλο μου να μπαλαμουτιάζεται με την άλλη κοπέλα και σχεδόν αμέσως έκανα το ίδιο με τη Μπλου. Τα χέρια μου έπιασαν στήθος και καυλωμένες ρόγες καθώς ανταλλάζαμε καυτά φιλιά. Εκείνη μου έτριβε την καυλωμένη πούτσα πάνω από το παντελόνι. Επειδή ήμασταν σε κοινή θέα της ψιθύρισα στα αγγλικά ότι θέλω να την γαμήσω.

Πήγαμε στις τουαλέτες και μπήκαμε σε μια. Κλειδώσαμε και ευθύς αμέσως έβγαλα προφυλακτικά από το τσαντάκι μέσης. Χαμογέλασε και έγνευσε καταφατικά. Κατέβασε το κάθισμα της τουαλέτας και σήκωσε τη μπλούζα της. Στη συνέχεια έβγαλε το τεράστιο σουτιέν και απελευθέρωσε τα μεγάλα βυζόμπαλα. Τα μάτια μου γυάλισαν. Κατέβασα το παντελόνι και έβαλα αμέσως την πούτσα μου ανάμεσα στα βυζιά της. Εκείνη τα έσφιξε και εγώ μαλάκισα την πούτσα μου για λίγο. Κατόπιν φόρεσα προφυλακτικό και την τράβηξα για να τη φιλήσω. Έβγαλε το παντελονάκι της καθώς εγώ έβαζα δυο δάχτυλα στο καυτό μουνί της. Λίγο αργότερα κάθισε πάνω στην πούτσα μου και άρχισα να τη γαμάω ξέφρενα ανταλλάσσοντας καυτά γλωσσόφιλα. Η έκσταση με είχε συνεπάρει και έχυσα μέσα της.

Την τράβηξα και έβγαλα το προφυλακτικό. Μετά γονάτισα και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι γιατί κατάλαβα ότι δεν είχε τελειώσει. Εκείνη ακουμπούσε το ένα πόδι στον καμπινέ και το χέρι της πίεζε το κεφάλι μου στο μουνί της. Κάποια στιγμή άρχισε να χύνει και δεν άντεξα. Το ορθωμένο μου καυλί ζητούσε ξανά να γαμήσει. Μπήκα μέσα της και άρχισα να τη γαμάω όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Της έκλεισα το στόμα με το δικό μου για να μην ακουστούν οι κραυγές της. Όσο τη φιλούσα τόσο έχυνε.

- Στόμα ή βυζιά;… ρώτησα στα αγγλικά.

Με κατάλαβε. Τραβήχτηκα από μέσα της και εκείνη έσκυψε και με τα χείλη της αγκάλιασε τη βάλανο της πούτσας μου. Αφού τα έσφιξε λίγο, με τα δύο χέρια της άρχισε να μου την παίζει και τελείωσα μέσα στο στοματάκι της.

Γυρίσαμε πίσω εκεί που καθόμασταν και ο φίλος μου ροχάλιζε μακάρια. Η φίλη της μας κοίταξε και έκανε το σήμα της νίκης χαμογελώντας. Αρχίσανε να μιλάνε στα ιταλικά και μετά από λίγο η άλλη κοπέλα (που γνώριζε καλύτερα αγγλικά) μου είπε να βρεθούμε στην Αθήνα για να το κάνουμε όλοι μαζί.

Τελικά δε βρεθήκαμε ποτέ ξανά.
Copyright protected OW ref: 181747Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.