Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Επίσκεψη στον κολλητό

Τον υπόλοιπο χρόνο των διακοπών μου στην Κομοτηνή τον πέρασα παρέα με τον κολλητό μου και την αρραβωνιαστικιά του.

Στην αρχή γνώρισα τους γονείς της. Ήταν το βράδυ της ίδιας ημέρας που είχα γαμήσει το προστυχάκι. Συζητήσαμε κυρίως για το γάμο που θα γινόταν τον Νοέμβριο. Επειδή δεν ήξερα τι κάνει ο κουμπάρος, μίλησα εκτεταμένα με τους γονείς της Ελένης. Την άλλη μέρα πήγα στα γραφεία της επισκοπής με τη μητέρα της και μετά στην τράπεζα για ανάληψη. Έβγαλα 1500 ευρώ και τα παρέδωσα στα χέρια της. Μου είπε πως ήταν πολλά και της απάντησα πως ότι περισσέψει θα τα αφήσω σαν δώρο για τα παιδιά. Οι συμπέθεροι με αγάπησαν περισσότερο.

Το άλλο βράδυ βρεθήκαμε με όλη την οικογένεια σε ένα ταβερνάκι να πίνουμε κρασί και να ακούμε παλιά ρεμπέτικα. Η Μαρία, η μπαργούμαν από το ροκάδικο, ερχόταν στη σκέψη μου που και που, αλλά την έδιωχνα. Η συμπεθέρα επέμενε να μου κάνει το τραπέζι κάθε μεσημέρι. Οι γονείς της Ελένης πλέον είχαν καταλάβει πόσο στενή φιλία έδενε εμένα και το Μήτσο.

Οι μέρες κύλησαν γρήγορα σαν νερό. Το τελευταίο βράδυ πριν αναχωρήσω βρέθηκα ξανά στο μπιλιαρδάδικο. Ο Φώτης με την Ισμήνη καθόντουσαν μαζί και ζούσαν τον έρωτά τους. Καθώς έπαιρνα μια μπύρα, είδα τα μάτια του σερβιτόρου να γουρλώνουν και να χαϊδεύουν ένα σώμα πίσω μου. Γύρισα κρατώντας την μπύρα στο χέρι και είδα τη Μαρία. Φορούσε ένα κομμένο τζιν σορτσάκι, μακό μαύρη φανέλα και μπότες. Τα πόδια της (μπούτια και γάμπες) ήταν εκτεθειμένα προς τέρψη όλων. Πλησίασε προς το μέρος μου και αμέσως άκουσα στα αυτιά μου τους χτύπους της καρδιάς μου που είχαν γίνει εντονότεροι.

- Καλησπέρα Ιανέ, μου είπε. Δεν μας επισκέφθηκες ξανά!

- Λυπάμαι, απάντησα. Αλλά έπρεπε να περάσω λίγο χρόνο με τον κολλητό μου και τους συμπέθερους.

Οι πιτσιρικάδες του μαγαζιού είχαν καρφώσει το βλέμμα τους πάνω της.

- Η Ισμήνη μου είπε ότι φεύγεις αύριο.

- Ναι.

Πήγαμε και καθίσαμε στο ακριανό τραπεζάκι που είχα βολευτεί. Τα μάτια μας είχαν κλειδώσει μεταξύ τους. Μιλήσαμε κάμποσο για άσχετα πράγματα. Όμως ήξερα τι θέλαμε και οι δύο. Δέκα λεπτά αργότερα ήμασταν στο σπίτι της.

- Μαρία! Δε θέλω να σου κρύψω ότι μου αρέσεις, αλλά επίσης δεν θέλω να σε πληγώσω ή να πληγωθώ. Δεν θέλω να ζήσω μια απλή ξεπέτα μαζί σου.

- Σκάσε και φίλα με!

- Η Ισμήνη;

- Θα κοιμηθεί στου πατέρα της.

Τα χείλη μας ανταμώσανε. Αν το πρώτο φιλί που ανταλλάξαμε μερικές μέρες πριν ήταν απίστευτο, αυτό το δεύτερο ήταν ακόμα πιο μαγικό. Με τις γλώσσες μας να κινούνται εκατέρωθεν σε κάθε στόμα και τα σώματα μας να είναι κολλημένα, η στύση μου άρχισε να πιέζει τη μέση της. Είχα πάρει φωτιά! Τα χέρια της Μαρίας από τον λαιμό μου βρέθηκαν να λύνουν τη ζώνη του παντελονιού μου. Τα δικά μου κινήθηκαν πίσω από τη μέση της και πέρασαν κάτω από τη μακό φανέλα. Ξεκούμπωσα το σουτιέν της με ευκολία. Καθώς το παντελόνι μου βρισκόταν στους αστραγάλους, τίναξα τα πόδια μου για να βγάλω τα μποτάκια που φορούσα. Διακόψαμε το φιλί μας και διαμαρτυρήθηκα. Η Μαρία έβγαλε τη φανέλα της και τα μάτια μου αγκάλιασαν το στητό και γυμνασμένο στήθος. Οι ρώγες της ήταν πρησμένες, οι κοιλιακοί της διαγράφονταν υπέροχα. Το χέρι της ξεκούμπωσε το σορτσάκι.

Η πούτσα μου ασφυκτιούσε μέσα στο μποξεράκι. Όταν είδα να κατεβάζει το σορτσάκι μαζί με το τάνγκα εσώρουχο, έκανα το ίδιο. Η Μαρία με πλησίασε και με έπιασε με τα δύο χέρια από το σβέρκο, τραβώντας το κεφάλι μου. Τα στόματά μας κόλλησαν ξανά. Το δεξί πόδι της σηκώθηκε και αγκάλιασε τη μέση μου. Το μουνάκι της άρχισε να τρίβεται ευχάριστα πάνω στη σιδερένια από καύλα ψωλή. Βόγκηξα! Και για μερικά δευτερόλεπτα έχασα τον έλεγχο. Το σώμα μου αντιδρούσε χωρίς την επίβλεψη της σκέψης. Τα χέρια μου έπιασαν τα σμιλευμένα μπούτια της και με κάποιο τρόπο βρέθηκα μέσα της. Έσπρωξα μερικές φορές το πέος μου μέσα της και επιτέλους το μυαλό μου ξαναπήρε τα ηνία. Το μουνάκι της Μαρίας ήταν ήδη υγρό και με υποδεχόταν αγόγγυστα. Διέκοψα το φιλί μας και είπα με βραχνιασμένη από την καύλα φωνή:

- Συγγνώμη Μαρία. Θα πρέπει να βάλω προφυλακτικό.

- Όχι μη σταματάς, μου απάντησε. Κοντεύω!

- Μαρία! Δεν καταλαβαίνεις! Είμαι στο τσακ να...

- Χύσεις; Το ξέρω! Γάμα με!

Ένιωσα τους εσωτερικούς μύες του μουνιού της να συσπώνται. Να με ρουφάνε και να με αφήνουν. Έχασα τον έλεγχο και πάλι. Το σώμα μου έγειρε προς την μικρή πολυθρόνα και μετά άρχισε να κινείται με ορμή. Δευτερόλεπτα αργότερα κραυγές έκστασης ξέφυγαν από τα χείλη μου καθώς άρχισα να χύνω δυνατά μέσα της. Καθώς τη σφυροκοπούσα γρήγορα και δυνατά ώστε να αδειάσω τα αρχίδια μου, στην τελευταία διείσδυση την άκουσα να παίρνει βαθιά αναπνοή.

- Τώρα… είπε.

Δεν ξέρω πώς, αλλά συνέχισα να την γαμάω. Η πούτσα μου δε λύγιζε με τίποτα. Η Μαρία βογκούσε δυνατά και έχυνε. Και ξαφνικά! Από το πουθενά! Μια νέα έκρηξη καύλας με συνεπήρε. Άρχισα να χύνω μαζί της ξανά. Το μουνάκι της μου άρμεγε την πούτσα, αλλά τα σώματά μας βρίσκονταν αλλού. Σε ένα μέρος που ο χρόνος δεν υπάρχει!

Πολύ αργότερα έπεσα αποκαμωμένος δίπλα της. Το σώμα μου έτρεμε. Έψαξα να βρω τα τσιγάρα μου. Καθώς άναψα ένα, η Μαρία με κοίταξε. Το στήθος της ανεβοκατέβαινε στο ρυθμό των γρήγορων αναπνοών. Το θέαμα αυτής της πανέμορφης γυναίκας απίστευτο.

- Πρέπει να καπνίσω, της δήλωσα.

- Τελείωσες δύο φορές, με ρώτησε.

- Τρεις! Ελπίζω να πήρες μέτρα γιατί...

- Με γέμισες; Μην ανησυχείς, είπε με χαμόγελο.

- Εσύ ποσ....

- Αρκετές. Σε πέρασα...

- Πρώτη φορά νομίζω μου συνέβη να τελειώσω δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά.

Η Μαρία συνέχισε να χαμογελάει. Αφού απόλαυσα τη νικοτίνη πήγαμε στο μικρό μπάνιο και κάναμε ένα κρύο ντους. Κατόπιν πήγαμε στο δωμάτιο της όπου την έβαλα κάτω και αφοσιώθηκα να της γλείφω το μουνάκι για κοντά μία ώρα, τελειώνοντας τη με τη γλώσσα και τα δάχτυλα μου. Όταν επιτέλους ένιωσα την πούτσα μου να είναι στητή ξανά, μπήκα μέσα της. Ευθύς αμέσως η Μαρία με γύρισε ανάσκελα και άρχισε να ιππεύει το καυλί μου.

- Θα σε κάνω να χύσεις, είπε με βαριά από την καύλα φωνή.

Δεν ήθελα και πολύ. Το αντιλήφθηκε και ενέτεινε την ταχύτητα της. Δευτερόλεπτα αργότερα κραύγαζα δυνατά. Αφού κατάλαβε ότι τελείωσα, σηκώθηκε από πάνω μου και μου έφερε τα τσιγάρα μου και ένα τασάκι.

- Μου αρέσει που με κοιτάς στα μάτια όταν τελειώνεις, μου είπε.

Ξεφύσηξα τον καπνό από μέσα μου και της χάιδεψα το μάγουλο. Λίγο αργότερα με βοήθησε να ντυθώ και καθίσαμε στην κουζίνα, όπου ήπιαμε ένα ουίσκι. Μιλήσαμε λίγο και στη συνέχεια έφυγα.

Το άλλο πρωί ξεκίνησα να γυρίσω στην πόλη μου. Το πρόσωπο της Μαρίας μου χαμογελούσε στο δρόμο και το ταξίδι κύλησε πιο γρήγορα.
Copyright protected OW ref: 181736Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.