Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Για χρόνια έμενα σε μια γκαρσονιέρα στον 1ο όροφο. Ήμουν ο μοναδικός εργένης που έμενε στον όροφο χωρίς να είναι φοιτητής. Στο απέναντι σπίτι έμεναν δύο φοιτήτριες.

Μία ημέρα ενώ γύριζα σπίτι βλέπω την μία φορτωμένη με ένα σακβουαγιάζ και αρκετές τσάντες να προσπαθεί να ανοίξει την εξώπορτα. Αμέσως την πλησίασα και προσφέρθηκα να τη βοηθήσω ανοίγοντάς της την πόρτα και παίρνοντας μερικές τσάντες. Την πήγα μέχρι την πόρτα του διαμερίσματός της και εκείνη με κάλεσε μέσα, να μου προσφέρει μια πορτοκαλάδα για τον κόπο μου. Αρνήθηκα ευγενικά μιας και είχα άλλη δουλειά αλλά της πρότεινα να ανταλλάξουμε τηλέφωνα για μία άλλη φορά. Αν και ξίνισε στην αρχή μου έδωσε το τηλέφωνό της και έφυγα.

Λίγες ημέρες αργότερα περί τις 20:00 της στέλνω μήνυμα.

- Βάζω την ταινία και το κρασί, βάζεις τα ποπ Κοέν στο διαμέρισμά μου;

Απάντησε θετικά και σε μισή ώρα μου χτυπούσε την πόρτα.

Αφού την υποδέχτηκα και τελειώσαμε τα τυπικά κάτσαμε στο δωμάτιό μου και βλέπαμε ταινία. Είχα βάλει "Το λιμάνι της Χάβρης" του Καουρισμακι.

Σε αυτό το σημείο να σας περιγράψω λίγο τη Βάσω. Είναι γύρω στο 1.68, περίπου 65 κιλά με μικρό βυζί και αχλαδωτό κώλο. Καστανή με σπαστά μαλλιά και με καστανά μάτια.

Κατά τη διάρκεια της ταινίας ανταλλάσσαμε σχόλια και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Σπούδαζε Νηπιαγωγός και εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ για να μην επιβαρύνει τους γονείς της.

Η ταινία τελείωσε και καθίσαμε να τελειώσουμε το κρασάκι μας. Άρχισα να τη ρωτάω για σχέσεις και ήταν ελεύθερη. Αφού τελειώσαμε το κρασάκι μας σηκώθηκε να φύγει γιατί είχε πρωινό ξύπνημα.

Τις επόμενες ημέρες δεν επικοινωνήσαμε καθόλου και έτσι θεώρησα πως δεν ενδιαφέρεται αλλά μια ημέρα που γύριζα σπίτι την πέτυχα στην είσοδο να βγαίνει από την πολυκατοικία μας. Πιάσαμε κουβέντα και κανονίσαμε το ίδιο απόγευμα να βγούμε για καφέ.

Στον καφέ περισσότερο μιλούσα εγώ παρά εκείνη και σύντομα την έκανα να νιώσει άνετα και να σπάσει ο πάγος.

Μόλις τελειώσαμε τον καφέ της πρότεινα να έρθει από το σπίτι μου για να δούμε μια παλαιότερη ταινία του Καουρισμακι.

Δέχτηκε. Φτάσαμε στο σπίτι και την έβαλα να κάτσει στο κρεβάτι μου για πιο άνετα. Μάλιστα έβγαλε και τα παπούτσια της και ανέβηκε τελείως στο κρεβάτι.

Εγώ καθόμουν σε μια καρέκλα γραφείου απέναντί της και έριχνα κλέφτες ματιές στα τροφαντά μπούτια της αφού η φούστα που φορούσε δεν τα κάλυπτε και τα άφηνε εκτεθειμένα στα μάτια μου.

Κάποια στιγμή προφασιζόμενος την τουαλέτα σταμάτησα την ταινία και γυρνώντας πήγα και έκατσα δίπλα της.

Την πήρα αγκαλιά και άρχισα σιγά-σιγά να τη χαϊδεύω στο στήθος πάνω από τη μπλούζα. Οι μικρές της ρώγες είχαν καυλώσει και προεξείχαν του σουτιέν ενώ και η ανάσα της είχε αρχίσει να γίνεται πιο βαριά.

Κάποια στιγμή κοιτάει προς το παντελόνι μου και βλέπει το φούσκωμα που είχε κάνει η καυλωμένη πούτσα μου και σχολιάζει.

- Εγώ το έκανα αυτό; Είσαι στητός σαν άλογο.

- Ναι εσύ μωράκι μου με έχεις καυλώσει πολύ και αρχίζω να την φιλάω στο στόμα με γλώσσα.

Οι γλώσσες μας χόρευαν σε έναν ξέφρενο Ρυθμό για αρκετή ώρα και σιγά σιγά της έβγαλα τη μπλούζα αποκαλύπτοντας το μικρό και πλαδαρό της στήθος σημάδι ότι παλαιότερα είχε πολλά παραπανίσια κιλά και έκανε δίαιτα και γι' αυτό ήταν χαλαρωμένο. Της έβγαλα το σουτιέν και άρχισα να πιπιλάω τις μικρές της ρώγες που ήταν τελείως καυλωμένες ενώ παράλληλα έβαλα το χέρι μου κάτω από την φούστα της και έπιανα το μουνί της.

Σε λίγη ώρα την είχα γδύσει τελείως και επιδιδόμουν σε ένα περιποιημένο γλειφομούνι.

Αφού την έγλειψα για κανένα τέταρτο και την είχα κάνει ήδη να τελειώσει δύο φορές ήταν η ώρα να μου πάρει τσιμπούκι. Της κατέβασα το κεφάλι προς τον ορθωμένο μου πούτσο και τον πήρε στο στόμα.

- Έτσι καύλα μου γλείψε τον καλά. Βγάλε πιο πολύ σάλιο για να τον προετοιμάσεις να σε ξεσκίσει.

- Σιγά μωράκι μου. Πιο σιγά, δε μπορώ να καταπιώ, πνίγομαι.

Ήθελα να της γαμήσω το στόμα αφού στην πίπα μου αρέσει το "Βαθύ λαρύγγι" αλλά δε γινόταν. Πνιγόταν και άρχιζε να βήχει. Αφού μου τον καύλωσε τελείως, τη γύρισα ανάσκελα, της έβαλα τα πόδια στους ώμους μου και μπήκα με τη μια μέσα της.

- Ναι, έτσι καυλιάρη μου, γάμησέ με. Έτσι, βαλ’ τον βαθιά μέχρι τη μήτρα.

Την γαμούσα με τόση δύναμη που φοβόμουν ότι θα σπάσω το κρεβάτι. Τα βογγητά της σίγουρα ακούγονταν σε όλη την πολυκατοικία αλλά ποσώς με ένοιαζε εκείνη τη στιγμή. Κάποια στιγμή αισθανόμουν ότι θα τελειώσω.

- Θα σε χύσω καύλα μου. Πού τα θες; Στο στόμα, στο μουνί ή στον κώλο;

- Αφού μου γάμησες το στόμα ήδη τα θέλω στον κώλο καθώς είναι επικίνδυνες ημέρες για να με χύσεις στο μουνί και δεν παίρνω χάπι.

Άλλο που δεν ήθελα. Τη γυρίζω στα τέσσερα και της τον βάζω με μιας όλο μέσα.

- Αχ, σιγά σιγά μωρό μου, με ξέσκισες. Τί πούτσα τρώω η γυναίκα;

- Έτσι πουτανάκι, θα σου δώσω τον σφιγκτήρα στο χέρι. Θα σε κάνω να μη μπορείς να περπατήσεις αύριο.

- Μη σε παρακαλώ, λυπήσου με, κάν’ το πιο απαλά θα με ξεπατώσεις…

και άρχισε να κλαίει.

- Όχι πουτανίτσα μου, δε σε λυπάμαι και βγάλε το σκασμό γιατί θα μαζευτούν οι γείτονες από τις φωνές σου. Εσύ ζήτησες να σε χύσω στην κωλότρυπα, γι' αυτό βουλωσ’ το και παρ’ τον.

Ο κώλος της ήταν πολύ πλαδαρός και ενώ κανονικά θα έπρεπε να χύσω γρήγορα, το πάφλασμα που έκανε σε κάθε μου σπρώξιμο με ξενέρωνε και έτσι συνεχίστηκε για κανένα μισάωρο το μαρτύριο της Βάσως η οποία από ένα σημείο και ύστερα άρχισε να βγάζει ένα λευκό υγρό σαν κρέμα μαζί με λίγο αίμα.

- Σε παρακαλώ, τελείωσε, δεν αντέχω άλλο.

- Μην ανησυχείς, χύνω καύλα μου μέσα στην κωλάρα σου. Πάρ’ τα όλα μέσα στο κωλάντερο σου…

και έπεσα πάνω της και εκείνη με την σειρά της μη αντέχοντας το βάρος οριζοντιώθηκε στο κρεβάτι.

- Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο. Εκεί παρατήρησα ότι είχα αρκετό αίμα επάνω στο πέος μου. Αφού πλύθηκα επέστρεψα στο δωμάτιο και βρήκα την Βάσω ντυμένη.

- Αυτό που έκανες δεν έπρεπε να το κάνεις. Μπορεί να χρειάζομαι ράμματα στο σφιγκτήρα μου αφού έχω ματώσει. Φεύγω και φρόντισε να διαγράψεις το τηλέφωνό μου.

Άνοιξε την πόρτα και σχεδόν στριγκλίζοντας έφυγε. Από εκείνη την ημέρα μου έκοψε και την καλημέρα.
Copyright protected OW ref: 181718Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.