Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας. Με λένε Νίκο και είπα να σας διηγηθώ μερικές από τις σεξουαλικές μου ιστορίες όσο σπούδαζα. H ιστορία που ακολουθεί συνέβη όταν ήμουν 25 χρονών.

Να σας πω και λίγα πράγματα μένα. 30 ετών, 1.78 με φυσιολογικό σώμα. Καστανά μάτια με καστανά μαλλιά, τυπικό μεσογειακό look δηλαδή, αλλά αρκετά ωραίο, θέλω να πιστεύω, πρόσωπο.

Στην πόλη που σπούδαζα, επειδή είχα καθυστερήσει να αποφοιτήσω και οι δικές μου παρέες είχαν ήδη φύγει, έκανα παρέα με 3 κοπέλες. Οι δύο, η Χρύσα και η Ντίνα, ήταν από τον τόπο μου και η τρίτη, η Αναστασία ήταν μια φίλη τους που μου είχαν συστήσει.

Για να περάσουμε όμως και στην ιστορία μας. Ήταν κοντά στις 12 το βράδυ και χτυπάει το τηλέφωνο. Ήταν η Χρύσα η οποία ήταν πανικόβλητη επειδή έκανε μπάνιο και δε σταματούσε να τρέχει το νερό. Τι να κάνω, ντύνομαι και πάω. Όταν έφτασα σπίτι, η Χρύσα φορούσε ένα πράσινο κολλητό παντελόνι φόρμας που αναδείκνυε τέλεια την κωλάρα της, μια λεπτή μαύρη μπλούζα χωρίς σουτιέν από κάτω και μια πετσέτα στα μαλλιά. Εδώ να πω ότι η Χρύσα ήταν κοντούλα, γύρω στο 1.55, με μαύρα μαλλιά που έφταναν στο ύψος των ώμων της και κάτι καταπράσινα μάτια που σου τρυπούσαν την ψυχή. Τα καλύτερα στοιχεία πάνω της ήταν το κωλαράκι της, σφιχτό και ζουμερό, και το στήθος της το οποίο ήταν αρκετά μεγάλο και στητό και φυσικά τραβούσε για πλάκα τα αντρικά βλέμματα, εννοείται και το δικό μου.

Πήγα κάτω, έκλεισα την παροχή και ανέβηκα πάλι στο σπίτι της. Κάτσαμε λοιπόν στο καθιστικό της και αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων όπως κάναμε συνέχεια. Κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στο πολύ πιο τολμηρό περί αποπλανήσεων, σεξουαλικών παρενοχλήσεων και τα σχετικά. Μου λέει σε κάποια φάση:

- Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα αν κάποιος με παρενοχλούσε σεξουαλικά μάλλον θα ντρεπόμουν να το πω.

- Τι λες ρε Χρύσα; Και γιατί ο άλλος να κάνει το γούστο του και να μείνει και ατιμώρητος;

- Ρε Νίκο, είμαστε από μικρό μέρος. Δε θα μπορούσα να μείνω εκεί μετά.

- Και αυτή είναι η λύση σου; Δηλαδή αν εγώ τώρα σου έκανα κάτι θα έβγαινα λάδι;

- Α… δεν ξέρω, μου λέει πονηρά. Γιατί σκοπεύεις να κάνεις κάτι;

Εδώ είμαστε, σκέφτομαι από μέσα. Την αρπάζω και την κολλάω στον καναπέ.

- Φοβάσαι;… της λέω; Μήπως θέλεις να φωνάξεις;

- Ίσως και να το κάνω.

Της δίνω τότε ένα γλωσσόφιλο όλο δικό της. Φυσικά κι εκείνη άρχισε να ανταποκρίνεται. Μετά από δύο λεπτά δεν κρατιέμαι. Της βγάζω τη μπλούζα και βλέπω, επιτέλους, τα πανέμορφα βυζιά της μπροστά μου. Οι ρωγίτσες της ροζ και καυλωμένες. Αρχίζω να τις φιλάω, να τις γλείφω, να τις δαγκώνω ενώ εκείνη αρχίζει σιγά-σιγά να βογκάει. Ταυτόχρονα αρχίζω να βάζω το χέρι μου στο παντελόνι και αρχίζω να κινούμαι προς το μουνί της που ήταν ήδη υγρό.

- Πουτανάκι, της λέω. Τι έκανες στο ντους πριν έρθω και το μουνάκι σου στάζει έτσι;

Δεν απαντάει. Με πιάνει από το πρόσωπο, μου σκάει άλλο ένα φιλί και σηκώνεται πάνω. Με σπρώχνει στον καναπέ και αρχίζει να μου βγάζει το τζιν. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα κατεβάζει επιτέλους και το μποξεράκι μου και πετάγεται έξω ο πούτσος μου που κόντευε να σκάσει από την καύλα.

- Επιτέλους τον γνωρίζω…

μου λέει, και αρχίζει να με τσιμπουκώνει. Ηδονή! Δεν μου είχαν ξαναπάρει τέτοια πίπα. Είχα χάσει τη φωνή μου. Την σταματάω με πολλή δυσκολία και την πάω στο δωμάτιό της, της βγάζω το παντελόνι και μένει μόνο με ένα μωβ στρινγκάκι, το οποίο δεν της έβγαλα. Με καύλωνε απίστευτα. Ξαπλώνω και της λέω να βάλει το μουνί της στο πρόσωπό μου να τη γλείφω κι εγώ όσο με τσιμπουκώνει. Μείναμε έτσι για λίγα λεπτά ώσπου δεν άντεχα άλλο.

- Χρύσα, δεν αντέχω άλλο. Θέλω να χύσω!

- Μ…

ήταν η μονή απάντηση που πήρα. Μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα την έχυσα μέσα στο στόμα και τα κατάπιε όλα. Άφησε λίγο τον πούτσο μου να συνέλθει. Γύρισε προς το μέρος μου και εγώ συνέχισα να την τρώω σαν να μην υπάρχει αύριο. Μετά από λίγα λεπτά την άκουσα να πλησιάζει τον οργασμό. Σταμάτησα.

- Έχεις προφυλακτικά;… τη ρωτάω.

- Παίρνω χάπι, μου απαντάει. Γάμα με!

Δε χρειάστηκα κάτι παραπάνω. Τη βάζω να γονατίσει, στέκομαι πίσω της, παραμερίζω το στρινγκάκι και αρχίζω να τη γαμάω σα ζώο. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε χύσει ενώ εγώ συνέχιζα να τη γαμάω και ταυτόχρονα της έβαζα δάχτυλο στην υπέροχη πίσω τρυπούλα της, την οποία θα έπαιρνα μετά από λίγο καιρό. Μετά από λίγο έχυσα κι εγώ μέσα της.

Ξαπλώσαμε και οι δύο και ενώ προσπαθούσαμε να συνέλθουμε από την ηδονή που είχαμε βιώσει αποκοιμηθήκαμε μαζί. Ήταν η αρχή μιας υπέροχης σεξουαλικής σχέσης.

Αν σας άρεσε, θα σας διηγηθώ τι έγινε και με τις άλλες δύο κοπέλες.




Copyright protected OW ref: 181650



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.