Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όπως μάλλον καταλάβατε η ιστορία μου ονομάζεται τρίτη λυκείου διότι τότε ήταν η πρώτη μου φορά. Αποφάσισα να γράψω αυτή την ιστορία για να μοιραστώ με άλλους την πρώτη μου ερωτική επαφή η οποία μου έχει μείνει αξέχαστη για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον ήταν ξαφνικό, δηλαδή δεν περίμενα για κανένα λόγο ότι θα συμβεί τόσο νωρίς διότι σαν άτομο ήμουν αρκετά ανώριμος ακόμα για κάτι τέτοιο. Δεύτερον παρ’ όλο που ήταν η πρώτη μου φορά μπορώ να πω ότι ως ένα βαθμό κατάφερα να ικανοποιήσω και την κοπέλα με την οποία συνευρέθηκα.

Ξεκινώντας την ιστορία θα πω λίγα πράγματα για τον εαυτό μου. Πρώτα από όλα σαν χαρακτήρα ήμουν αρκετά κλειστός με τα κορίτσια δηλαδή δε μιλούσα ιδιαίτερα σε αυτά. Επίσης δεν είχα ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση πίστευα ότι δεν ήμουν πολύ όμορφος και ότι δε με ήθελε καμιά από το σχολείο.

Μετά από αυτή τη σύντομη περιγραφή, αρχίζω την ιστορία...

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων διότι εκείνες τις ημέρες άρχισα να μαθαίνω καλύτερα τις ερωτικές μου προτιμήσεις και τα γούστα μου στο αντίθετο φύλο. Έτσι λοιπόν μέσα από αυτήν την εσωτερική εκμάθηση αυξήθηκε η επιθυμία μου για την ερωτική ολοκλήρωση, κάτι που μου φάνηκε πολύ περίεργο διότι μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ένιωθα ιδιαίτερη επιθυμία για να κάνω έρωτα. Οπότε ήταν λες και μου αυξήθηκαν οι ορμόνες ή κάτι τέτοιο.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα όταν άνοιξαν τα σχολεία να αρχίσω να βλέπω τα κορίτσια με ένα άλλο ενδιαφέρον με μια άλλη διάθεση, μια διάθεση πονηρή, χωρίς όμως να τολμώ ακόμα να κάνω κάποια κίνηση θεωρώντας ότι θα είναι άτοπη.

Δύο εβδομάδες περίπου μετά το άνοιγμα των σχολείων, άρχισα να τρέφω συναισθήματα για ένα κορίτσι το οποίο ήταν ακριβώς στα γούστα μου, μια κοπέλα δυναμική, μετρίου αναστήματος, με όμορφο γλυκό πρόσωπο και κανονικά κιλά. Το δυνατό της χαρακτηριστικό που με άναβε ήταν τα έντονα σαρκώδη χείλη της με έκαναν να τη φαντάζομαι με έντονη ερωτική διάθεση.

Παρ' όλα αυτά δεν υπήρχε προοπτική για να συμβεί κάτι μεταξύ μας, κάτι που άλλαξε όταν μια μέρα ήρθε και μου μίλησε σε ένα διάλειμμα λέγοντας μου ότι ήθελε να αρχίσουμε να κάνουμε παρέα και έτσι έγινε. Για τις επόμενες τρεις περίπου εβδομάδες περνούσαμε πολλές ώρες μαζί και εκτός σχολείου με αποτέλεσμα να τα συναισθήματα μου να αυξάνονται ακόμα περισσότερο και να γεμίζω ελπίδες για τη πρώτη μου σχέση.

Όλα πήραν τον δρόμο τους όταν άρχισαν οι συζητήσεις περί πενθήμερης, τότε ήταν που άρχισε να ανοίγεται η Μαρία μαζί μου (το όνομα της). Άρχισε να μου λέει ότι είναι κρίμα που δεν αφήνουν κορίτσια και αγόρια να είναι στο ίδιο δωμάτιο του ξενοδοχείου γιατί θα ήθελε πολύ να μείνει μαζί μου. Τότε όπως καταλαβαίνετε άρχισα να ανυπομονώ για την πενθήμερη ελπίζοντας σε κάτι ανάμεσα μας.

Και έτσι έγινε! Συγκεκριμένα, τη δεύτερη μέρα της πενθήμερης, όταν γυρίσαμε από μια βραδινή έξοδο, είχαμε πιει λίγο με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι πιο χαλαρή και ανάλαφρη ανάμεσα σας. Γυρνώντας λοιπόν στο δωμάτιο της, αφού οι φίλες της ήταν σε άλλο δωμάτιο, άρχισε να με ρωτάει διάφορα για τη γνώμη μου για τις γυναίκες. Τότε ήταν που έκανα την πρώτη κίνηση και τη φίλησα. Ένιωσα ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, καθώς ήταν η πρώτη φορά που φιλούσα κάποια και έτσι κατευθείαν ένιωσα μια ανατριχίλα στο σώμα και νιώθοντας μια απίστευτη χαρά που επιτέλους γευόμουν τα χείλη της που τόσες φορές είχα φανταστεί να φιλάω.

Μετά από λίγο την ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό και το στήθος. Την έβλεπα που είχε ανάψει και το ήθελε όσο το ήθελα και εγώ και αυτό με άναβε ακόμα πιο πολύ. Γδύθηκε τελείως και αποκαλύφθηκε το υπέροχο στήθος της το οποίο άρχισα κατευθείαν να γλείφω κάνοντας τη να αρχίσει να αναστενάζει και να βογκάει από καύλα, πράγμα που ώθησε να προχωρήσω προς τα κάτω και να αρχίσω να γλείφω το υγρό και σφιχτό της μουνάκι. Ένιωσα το σώμα της να συσπάται και άρχισε να χύνει στο στόμα μου. Φυσικά τα ήπια όλα και ένιωσα ένα ρίγος να διαπερνά το σώμα μου γιατί κατάλαβα ότι μόλις είχα εκπληρώσει μια από τις φαντασιώσεις μου.

Στη συνέχεια η Μαρία που κατέβασε το παντελόνι αποκαλύπτοντας το πλήρως καυλωμένο πέος μου. Άρχισε να το γλείφει και βρέθηκα άναυδος από την ευχαρίστηση που ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Την ξάπλωσα πάλι πίσω λέγοντας της στο αυτί ότι την ήθελα καιρό και ότι είναι το πιο όμορφο πλάσμα που έχω δει στη ζωή μου. Εκείνη μου απάντησε ότι με ήθελε από την πρώτη στιγμή που με είδε και ότι με ήθελε μέσα της. Έβαλα το πέος μου μέσα της και άρχισα να της κάνω έρωτα. Φώναζε από ευχαρίστηση και βογκούσε σαν τρελή. Δεν αργήσαμε να τελειώσουμε και οι δυο.

Στη συνέχεια μείναμε αγκαλιασμένοι και μιλούσαμε ο ένας για τον άλλο τουλάχιστον κάνα δίωρο. Μετά πέσαμε για ύπνο και ξυπνήσαμε την άλλη μέρα με ένα παθιασμένο φιλί λέγοντας ο ένας στον άλλο πόσο ωραία περάσαμε χθες.

Αυτή ήταν η αρχή μιας παθιασμένης σχέσης η οποία συνεχίζει ακόμα και σήμερα που έχω κλείσει τα 19 δύο χρόνια γεμάτα ερωτικές περιπέτειες.




Copyright protected OW ref: 181631



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.